IDE LJETO...PA DOĐI NA MORE !!!!
-
Sale_Magare malo
Ma vidi ti njeLace wrote:tu sam ja
-
Sale_Magare malo
Eto,opet onHarrys wrote:Sale_Magare malo wrote:Hoc´esˇ rec´i da je Lace kruh ili da mi je zˇena pogacˇa?Pa sˇto fali mojoj zˇeni da je nazivasˇ pogacˇom
![]()
![]()
E Sale, ocito ti nije poznata narodna izreka.
![]()
Imas vec pogacu,a ti bi jos i kruha.
Nastaviš li mi vriđati POGAČU...prozvat ču te Haris sa dva r i x na kraju
-
Sale_Magare malo
Hik...ja ...hik..kuca na..hik vrata od topika..hik..ali nitko...ne viče..hik...oslobođeno..hikpape wrote:Lace wrote:bila samLipo, ... lipo. Zato se oni mulac ne javja.
![]()
I ja sam VKV mulac,ne bilo koji.To tribaš,pape moj,obavezno naglasiti.Ako se dotur pozna po Dr...ja iman ustavno pravo da na svoje mulac dodam stručnu spremu.
I sreamoto jedna od papeta,kako si moga reći mom Lacetu da u Podaci ima spomenik pokojnom predsjedniku Josipu Pejakoviću
- Alfons Kauders
Lace, pa 'os ici vise na to more, ili dogovaras za 2006. ?! 
-
Sale_Magare malo
Nece da izađe ik kamericeLace wrote:sale...posalji mi onu slicicu
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Vengo, ... ni lipo sta ti ova Lace radi, e ... Eto me za vikend, ... pa eto me za iduci vikend, a ti ... cuvas zimmer za nju, a nje nigdar.
Da san na tvon mistu, ... reka bi ja njoj da posaje sholdi, ... e, .... ni lipo vako.
Nek posaje soldi, ... pa ako joj se ne dolazi, e .... Boze moj, ... cuva si joj zimmer. Oli ni vako.
-
Sale_Magare malo
Bila je Lace.I lipša je nego ona tvoja Lace sa one slike.I simpatična.I draga...i još puno lipih karakteristika ima koje se ne vide na ovi naš intenet papir.
A žena je išla je spat.Danas je brala šparoge pa se bidna izmorila.Hoće ovi turisti nešta za ponit u svoju domovinu,pa velim ženi,da im nabere šparoga.Em ih mogu izist,em ih mogu zamrznut em ih podsiti na Rvatsko more...i novce koje ostave.
Eh,dobri moj pape,biće da se turizam izminia.Nije ka u tvoje vrime.Sada su skoro sve zimmer svima prazne
.To je bolje.Cim nema turista bude više mista na žalu,pa se ka čovik možeš razvući i uživati sam sa sobom.Tako ja radim.Žena me ujutro zaposli a uteknem na žalo,zalegnem na domaći kamen i razmišljam ...Razmišljam ako imam o čemu razmišljat,ali najčešće me uhvati san
.
Eto,pape moj,napisa sam ti FABULU RVATSKOG TURIZMA
Ajde,pa mi se pazi.Vidiš da neki đava sve minja na svitu
A žena je išla je spat.Danas je brala šparoge pa se bidna izmorila.Hoće ovi turisti nešta za ponit u svoju domovinu,pa velim ženi,da im nabere šparoga.Em ih mogu izist,em ih mogu zamrznut em ih podsiti na Rvatsko more...i novce koje ostave.
Eh,dobri moj pape,biće da se turizam izminia.Nije ka u tvoje vrime.Sada su skoro sve zimmer svima prazne
Eto,pape moj,napisa sam ti FABULU RVATSKOG TURIZMA
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Sale_Magare malo wrote: Eh,dobri moj pape,biće da se turizam izminia.Nije ka u tvoje vrime.Sada su skoro sve zimmer svima prazne.To je bolje.Cim nema turista bude više mista na žalu,pa se ka čovik možeš razvući i uživati sam sa sobom.Tako ja radim.Žena me ujutro zaposli a uteknem na žalo,zalegnem na domaći kamen i razmišljam ...Razmišljam ako imam o čemu razmišljat,ali najčešće me uhvati san
.
Eto,pape moj,napisa sam ti FABULU RVATSKOG TURIZMA![]()
I vi Dalmosi se opasno minjate, ... nikad nisan cuja da Dalmos rece, ko ti sada, ... da je boje kad su zimmere prazne. Asli si sempja, oli nisi pravi Dalmos? E, .... sad si me najidija, ... cuj, .... boje da je prazno.
E, ... prati me, .... onako, ... sotto voce.
I dok cekan, teku ure
ko zna ca i kome broje
Gledan nike, stare cure
nima veze bit ce boje
U zivotu sve se minja
uvik neko sricu prici
Jos san covik, nisan stina
cuvan za te nike rici
-
Sale_Magare malo
Ma,đava odnia kapitalizirani turizam...Di ti moraš računat turistu ka cifru,a t u tu cufru unit troškovnik,porez,trošarinu i još nekih vazda nepoznatih stavki.Pa kada izračunaš koliko koštaša a što nudiš...
U onoj državi šta je bila malo veca i nije imala one STOP RAMPE nije bilo tih drangulija.Sada ti sve strance moram voditi pod jednu knjigu,a domace pod drugu
...Pa ispade da su Bosanci stranci
...
Cila je nauka sada bavit se turizmom.I ako fališ,ne pika se ne znanje.Nalete inšpektori u svako doba dana.Zatraže te knjige i čitaju ih ka svito pismo.Pa onda traže nekakve prijavnice...pa sve to uspoređuju...pa ako nađu falinku platiš kaznu.A moraju naći falinku.Nisam ja završia školu za vođenje kjnjiga
.Pa onda platiš kaznu na licu mista,a kazne su svjetskih promjera...
Bolje da je onda prazno
Kada dođe inspektura neka vidi da svita nima.
Nisam ja ORIGINAL damoš.Doša kada je sta rat.
Eto,ona moja bere šparoge a ja virnia pa da odgovorim.Jeftinija su slova na forumu po danu...valjda što ne uračunavaju sviću ako ne gori
.Jopet neki europski standardi...
Lipa pisma,zapiva sam a i zasvira za tobom
,ide mene mužika i note.
Eto,dragi moj pape.A moga si ti vala i napisati koji đava ili nužda otira tebe iz Podace di su 2 trećine svita i njihovih kuća iznad magistrale
Cila je nauka sada bavit se turizmom.I ako fališ,ne pika se ne znanje.Nalete inšpektori u svako doba dana.Zatraže te knjige i čitaju ih ka svito pismo.Pa onda traže nekakve prijavnice...pa sve to uspoređuju...pa ako nađu falinku platiš kaznu.A moraju naći falinku.Nisam ja završia školu za vođenje kjnjiga
Bolje da je onda prazno
Nisam ja ORIGINAL damoš.Doša kada je sta rat.
Eto,ona moja bere šparoge a ja virnia pa da odgovorim.Jeftinija su slova na forumu po danu...valjda što ne uračunavaju sviću ako ne gori
Lipa pisma,zapiva sam a i zasvira za tobom
Eto,dragi moj pape.A moga si ti vala i napisati koji đava ili nužda otira tebe iz Podace di su 2 trećine svita i njihovih kuća iznad magistrale
-
Sale_Magare malo
Lace,poslao sam ti fotkice.Stigoše li?
Cmokić...i tako to
Cmokić...i tako to
- Lace
stigose...a ja ne polozih onaj ispit 
da ne objasnjavam, vidi sam
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=16032
-
Sale_Magare malo
Jebem mu miša,baš mi je žaoLace wrote:stigose...a ja ne polozih onaj ispit
Ajde,nemoj mi biti ljuta i tužna
Ih,pa ti si moja SKRIPTICA,...
-
Sale_Magare malo
Ma,joooooj,jebem mu miša....i uplakanim Laceokicama....Lace wrote:ma jooojj
Kako se tu može pomoći?Šta treba da naparvi magare da mi Lace bude BAŠ MOJE LACE,veselo i nasmijano
Cmoka,cmoka,cmoka,cmoka...
-
Sale_Magare malo
Cmokić..i tako to...za ljepši san...a ako posluži i za dobro jutro
...dobro je.