Otisla kao argeta...netvorenog i nepolizanog poklopcaJohn Cleese wrote:A niko...palestinka wrote:Ko će, ako nećeš ti da voliš svoje tijelo.Connaisseur Karlin wrote:ja ziaista volim svoje tijelo![]()
# http://www.narod.ba/wp-content/uploads/ ... png?x58773
Jadi ljubavnika Vertera
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Bloo
- Globalna šefica
#176 Re: Jadi ljubavnika Vertera
-
palestinka
#177 Re: Jadi ljubavnika Vertera
ooooJohn Cleese wrote:A niko...palestinka wrote:Ko će, ako nećeš ti da voliš svoje tijelo.Connaisseur Karlin wrote:ja ziaista volim svoje tijelo![]()
# http://www.narod.ba/wp-content/uploads/ ... png?x58773
-
John Cleese
#178 Re: Jadi ljubavnika Vertera
Redoviti sam konzument Argete i vjeruj da odavno nisam snaznije dozivio stilsku figuruBloo wrote:Otisla kao argeta...netvorenog i nepolizanog poklopca![]()
-
palestinka
#179 Re: Jadi ljubavnika Vertera
Isto, a mislm da argetu jedno vrijeme neću konzumirati.John Cleese wrote:Redoviti sam konzument Argete i vjeruj da odavno nisam snaznije dozivio stilsku figuruBloo wrote:Otisla kao argeta...netvorenog i nepolizanog poklopca![]()
- MarlboroGold
#180 Re: Jadi ljubavnika Vertera
Smuči mi jutrošnju argetu...Bloo wrote: Otisla kao argeta...netvorenog i nepolizanog poklopca
- Bloo
- Globalna šefica
#181 Re: Jadi ljubavnika Vertera
Anytime
- insomnia78
#182 Re: Jadi ljubavnika Vertera
Spasila vam je zivot.
- KB9
#183 Re: Jadi ljubavnika Vertera
palestinka wrote:Da. Odličan seks je potcijenjen kao nešto manje vrijedno, a upravo je osnovna poveznica u vezi muškaraca i žene, uz poštovanje, karaktere, interese slične itd itd. S godinama odličan seks može biti ili bolji ili barem dobar, a srednji i nikakav dovede do neseksa i nezadovoljstva, a tada poštovanje, karakteri, slični interesi itd nisu dovoljni i slijedi kraj i razlaz ili seksualna frustracija i varanje.KB9 wrote:znam samo da oni, sto govore kako ozbiljna veza, brak i ljubav ne mogu izac iz doslovno "samo" odlicnog sexa, nemaju pojma, bas ono blage veze nemaju
-
zoomba
#184 Re: Jadi ljubavnika Vertera
Oblizo je ko kasiku 
-
zoomba
#185 Re: Jadi ljubavnika Vertera
Los je samo ako se usere u krevetupalestinka wrote:Da. Odličan seks je potcijenjen kao nešto manje vrijedno, a upravo je osnovna poveznica u vezi muškaraca i žene, uz poštovanje, karaktere, interese slične itd itd. S godinama odličan seks može biti ili bolji ili barem dobar, a srednji i nikakav dovede do neseksa i nezadovoljstva, a tada poštovanje, karakteri, slični interesi itd nisu dovoljni i slijedi kraj i razlaz ili seksualna frustracija i varanje.KB9 wrote:znam samo da oni, sto govore kako ozbiljna veza, brak i ljubav ne mogu izac iz doslovno "samo" odlicnog sexa, nemaju pojma, bas ono blage veze nemaju
Dobar/los.. nikako
Sve zavisi kolko je ko opusten u krevetu , znaci samo iskusan i neiskusan..
dovest do vrhunca..
- spreca
#186 Re: Jadi ljubavnika Vertera
Jeste na iskustvu ..kuzis...ali za ove sto negiraju...moram im nekako dokazati ...a i ove sto vjeruju da se jos jednom ubjede jesul ili nisu u pravu....kuzis nesherbett wrote:Pa zar nije da je tema bazirana na iskustvu?spreca wrote:Kako ako ne probamosherbett wrote:Raspraviste li se?...pa tek onda debata
Ja sad vise ne kuzim.. kuzis, ne?!
- HAVANA
#187 Re: Jadi ljubavnika Vertera
Idi se u PM,zagrcnu se jabukom.Bloo wrote: Otisla kao argeta...netvorenog i nepolizanog poklopca
- spreca
#188 Re: Jadi ljubavnika Vertera
Znanje treba provjeravati i obnavljatisherbett wrote: Ja sam 100% sigurna
- spreca
#189 Re: Jadi ljubavnika Vertera
Da mozda bije problem u treneru/uciteljusherbett wrote: Da, naravno![]()
Svaki puta mi se iznova samo potvrdi![]()
Vec mi dosadilo
- spreca
#190 Re: Jadi ljubavnika Vertera
ja bi ako moze da drzim svjecu ili masem kakvom grancicomsherbett wrote:Ti bi da budes žiri?spreca wrote:Da mozda bije problem u treneru/uciteljusherbett wrote: Da, naravno![]()
Svaki puta mi se iznova samo potvrdi![]()
Vec mi dosadilo![]()
....vidis da sam u pravu bio kad kazem da treba provjeriti kod nezavisnog eksperta
....nesmije biti dosadno
- Connaisseur Karlin
#191 Re: Jadi ljubavnika Vertera
al' problem koji pisemo na temi ostaje kronican, djaba vam ponavljanjespreca wrote: Znanje treba provjeravati i obnavljati
- spreca
#192 Re: Jadi ljubavnika Vertera
zajedno smo jaciConnaisseur Karlin wrote:al' problem koji pisemo na temi ostaje kronican, djaba vam ponavljanjespreca wrote: Znanje treba provjeravati i obnavljati
- Connaisseur Karlin
#193 Re: Jadi ljubavnika Vertera
a trebali bi svi, narocito zene, jer zamisli, muskraci imaju losiji seks , kako god izgledalo nas tijelo , nikad nije dobro:palestinka wrote:Aferim, aferim Karlin i treba da voliš svoje tijelo. Ko će, ako nećeš ti da voliš svoje tijelo.Connaisseur Karlin wrote:
najbolji seks je kad se ne stidis svog tijela, i ne razumijem, zasto bi se netko stidio svog tijela![]()
ja ziaista volim svoje tijelo
ako imas savrsen tijelo , ne im valja seks
ako si bucka ili debela, ne im valja seks
ako je vagia sira, ne valja im seks
Kako da ih usrecimo
- Connaisseur Karlin
#194 Re: Jadi ljubavnika Vertera
zajedno smo jacispreca wrote:Connaisseur Karlin wrote:al' problem koji pisemo na temi ostaje kronican, djaba vam ponavljanjespreca wrote: Znanje treba provjeravati i obnavljati
- Zejnep
#195 Re: Jadi ljubavnika Vertera
Nikako bona, jbtsConnaisseur Karlin wrote:a trebali bi svi, narocito zene, jer zamisli, muskraci imaju losiji seks , kako god izgledalo nas tijelo , nikad nije dobro:palestinka wrote:Aferim, aferim Karlin i treba da voliš svoje tijelo. Ko će, ako nećeš ti da voliš svoje tijelo.Connaisseur Karlin wrote:
najbolji seks je kad se ne stidis svog tijela, i ne razumijem, zasto bi se netko stidio svog tijela![]()
Kako da ih usrecimo![]()
- Connaisseur Karlin
#196 Re: Jadi ljubavnika Vertera
hahhahahhaahaZejnep wrote:Nikako bona, jbtsConnaisseur Karlin wrote:a trebali bi svi, narocito zene, jer zamisli, muskraci imaju losiji seks , kako god izgledalo nas tijelo , nikad nije dobro:palestinka wrote:
Aferim, aferim Karlin i treba da voliš svoje tijelo. Ko će, ako nećeš ti da voliš svoje tijelo.
Kako da ih usrecimo![]()
ko ih šiša, nek je nama dobro
![]()
- spreca
#197 Re: Jadi ljubavnika Vertera
dzaba ti sve ako neznas da ga koristis ili neznasConnaisseur Karlin wrote:
zajedno smo jaci![]()
bome nije zajedno
nisam ja kriva ako sma savsreog tijela u krevetu
- Connaisseur Karlin
#198 Re: Jadi ljubavnika Vertera
izgleda da nema dobrih trenera , vi i daje imate isti problemspreca wrote:Connaisseur Karlin wrote:
zajedno smo jaci![]()
bome nije zajedno
nisam ja kriva ako sma savsreog tijela u krevetu
dzaba ti sve ako neznas da ga koristis ili neznas...zato dobar trener moze dosta pomoci
- irac300
#199 Re: Jadi ljubavnika Vertera
Kada si ti u pitanju, probaj da ćutiš.Connaisseur Karlin wrote:a trebali bi svi, narocito zene, jer zamisli, muskraci imaju losiji seks , kako god izgledalo nas tijelo , nikad nije dobro:palestinka wrote:Aferim, aferim Karlin i treba da voliš svoje tijelo. Ko će, ako nećeš ti da voliš svoje tijelo.Connaisseur Karlin wrote:
Kako da ih usrecimo![]()
- spreca
#200 Re: Jadi ljubavnika Vertera
Kako hoces...znas kako kod nas kazu....nudjena ko chashcena