Pa eto i ti generalizuješ, znači ko god uzme novu Daciu Duster, taj vozi kontejner.ado-šampion wrote:
Naravno da nije i apsolutno je glupo i primitivno toliko generalizovati. Ja sam kupio polovno za 20 i kusur i meni ni jedno novo za 30 ne valja u poredjenju s tim.
Novo vozilo je relativan pojam, za mene je novo vozilo minimalno Skoda a za pristojnu Skodu treba 40 k, da ne idem dalje da budem bezobrazan pa da necu bas Skodu nego eto makar bar VW. Dacija je auto ispod svake cijene, dakle jeftinjak.
Jbt pricate ovdje kao da eto mora biti X5 da se vidi razlika u odnosu na Daciju. De ba. Za 30 hiljada se uzme aktuelni Sportage koji je 3 puta izvezen iz salona na probnu voznju, auto za tu Daciju.
Eto polovno je dobro max do 20 k a za 30 k je dobar nov kontejner, jbt logika.
Znači, neko sad uzme novu Astru za 30-ak k KM i to ne valja? Ne uklapa se u tvoje mjere
A evo bila je KIA na akciji, 20 i kusur milja, za te pare, bolje teško da može.
Ja mogu prihvatiti da ti imaš svoj neki rezon kad kupuješ auto (ko za svoje pare, jel), ali ne možeš očekivati da to bude opšteprihvaćeno.
Onda je mišljenje drugih i drugačijih kompleks, glupo, primitivno, generalizacija....a ti ne priznaješ novo ispod 40 k