insomnia78 wrote:Ja ne znam sto se ti nadje pa ti nijesi Srb’
Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
- LBVIEW
#176 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
- LBVIEW
#177 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Jebo majku, kad ih slusas cudis da kako je iko ziv ostao kod balija.GeeTnT wrote:lajao o dovi, ludo i smjelo
dok ga jednu noc nije odvelo ...
- insomnia78
#178 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Pa iskreno, bez bozije pomoći bilo bi skoro nemoguće. Eno patrijarha nek mi ne da lagatiLBVIEW wrote:Jebo majku, kad ih slusas cudis da kako je iko ziv ostao kod balija.GeeTnT wrote:lajao o dovi, ludo i smjelo
- GeeTnT
#179 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Hanka stiklom gnjecila srBska yaya...Golub je zbog toga ton izgubio..a i slika nije vise HDMI
-
asker
#180 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Vi kolektivno ne citate tekstove?exliberal-ex wrote:Koja je svrha ove teme...????
kao prvo Ukrajina nije u EU ..al to niko nespominje
drugo...srpski dobrovoljcni se borili na strani proruskih snaga...opste poznata stvar iako je sam broj relativno mali
i sta sad....?
cekat da neko potegne kontra argument pa pocne pricama o ucescu hrvatskih dobrovoljaca u polu nacistickim oderdima u Ukrajini...ili o bosnjacima u ISIL-u...i jedna i druga tema su odavno prezvakane i samo ce dovest do vrijedjanja...
i opet se vracamo na pitanje koja je svrha ove teme....cekat da se "kontra" forumasi jave da se popljujete...pobogu moderacijo
Pored Ukrajine (koja nije EU, woow) se prica i o saucesnistvu u teroristickim napadima u EU.
Onaj strucnjak navalio na dovu za Tursku da bolje kolje Kurdsku djecu, a ljudi mu vise puta postavljaju tekst te famozne dove koja govori nesto sasvim drugo.
- LBVIEW
#181 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Pa dobro, za istog je sumska izraz "bozanske milosti", a presuda djeneralu "delo djavola". No, to opet nije nista u usporedbi s dovom, Djerelala mi.insomnia78 wrote:Pa iskreno, bez bozije pomoći bilo bi skoro nemoguće. Eno patrijarha nek mi ne da lagatiLBVIEW wrote:Jebo majku, kad ih slusas cudis da kako je iko ziv ostao kod balija.GeeTnT wrote:lajao o dovi, ludo i smjelo
Last edited by LBVIEW on 28/01/2018 20:22, edited 1 time in total.
- Young Erotica
#182 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Treba se paziti, ali konstantna paranoja je put ka ludilu.LBVIEW wrote:E vidis, ministar sigurnosti ne misli tako, a imaju i snimci s obukom u onom 'umanitarnom centru.Young Erotica wrote:Nijedan, to su internet ratnici i zabavljaci.LBVIEW wrote:Nego, koliko ovih terorista dolazi iz one "SerBskije casti"?
Kao, uostalom i s onom djecicom - buducim serbskim casnicima.
- LBVIEW
#183 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Ko je lud i paranoidan, valjda je danas jasno svima.Young Erotica wrote: Treba se paziti, ali konstantna paranoja je put ka ludilu.
Inace, ne bi decu terali na vojnu obuku.
- Young Erotica
#184 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Ne znam stvarno sta da ti kazem, pusku u ruke udri stoku onda.LBVIEW wrote:Ko je lud i paranoidan, valjda je danas jasno svima.Young Erotica wrote: Treba se paziti, ali konstantna paranoja je put ka ludilu.![]()
- LBVIEW
#185 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Sta ih imam ja koji kurac udarati, tebi u komsiluku djecu salju na vojnu obuku, a meni porucuju "'rani sina, pa salji na vojsku". Mislim, niko na ovoj strani nije iznenadjen i nespreman, tako da je to ipak veci problem tebi nego nama.Young Erotica wrote:Ne znam stvarno sta da ti kazem, pusku u ruke udri stoku onda.LBVIEW wrote:Ko je lud i paranoidan, valjda je danas jasno svima.Young Erotica wrote: Treba se paziti, ali konstantna paranoja je put ka ludilu.![]()
- Young Erotica
#186 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Pa ti i slicni tebi na svim stranama palite mase, puske u ruke frajeri svako sa svojom decom na celu pa se udrite do zore.LBVIEW wrote: Sta ih imam ja koji kurac udarati, tebi u komsiluku djecu salju na vojnu obuku, a meni porucuju "'rani sina, pa salji na vojsku". Mislim, niko na ovoj strani nije iznenadjen i nespreman, tako da je to ipak veci problem tebi nego nama.
- insomnia78
#187 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
‘ajde? Ko nas bre zavadi i ostale priovjetke. Samo, jebe vas tu jedna “sitnica”. Nismo mi dolazili klati, paliti i silovati po Nišu, Požarevcu, Kragujevcu
- Young Erotica
#188 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Gde sam ja to rekao?insomnia78 wrote:‘ajde? Ko nas bre zavadi i ostale priovjetke. Samo, jebe vas tu jedna “sitnica”. Nismo mi dolazili klati, paliti i silovati po Nišu, Požarevcu, Kragujevcu
Ono sta sam ja rekao je da isti ljudi pod plastom dal vere ili nacionalizma furaju istu pricu drze narod u strahu i paranoji, ako je tebi do normalno ok.
Last edited by Young Erotica on 28/01/2018 20:54, edited 1 time in total.
- General War
#189 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Nisu ni po parizu...de ba vise popusti francuz sa tom glupom lozionom...sto neostade da branis?insomnia78 wrote:‘ajde? Ko nas bre zavadi i ostale priovjetke. Samo, jebe vas tu jedna “sitnica”. Nismo mi dolazili klati, paliti i silovati po Nišu, Požarevcu, Kragujevcu
- General War
#190 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Ma dopisni patriJota...pun ih je forum...sad ga krenulo.Young Erotica wrote:Gde sam ja to rekao?insomnia78 wrote:‘ajde? Ko nas bre zavadi i ostale priovjetke. Samo, jebe vas tu jedna “sitnica”. Nismo mi dolazili klati, paliti i silovati po Nišu, Požarevcu, Kragujevcu
- insomnia78
#191 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Pa vidim pocela je mantra o nekakvim koji pale mase na svim stvarimaYoung Erotica wrote:Gde sam ja to rekao?insomnia78 wrote:‘ajde? Ko nas bre zavadi i ostale priovjetke. Samo, jebe vas tu jedna “sitnica”. Nismo mi dolazili klati, paliti i silovati po Nišu, Požarevcu, Kragujevcu
Ono sta sam ja rekao je da isti ljudi pod plastom dal vere ili nacionalizma furaju istu pricu drze narod u strahu i paranoji, ako je tebi do normalno ok.
- Young Erotica
#192 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Pa sta rade sad?insomnia78 wrote: Pa vidim pocela je mantra o nekakvim koji pale mase na svim stvarima
- BHCluster
#193 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Sta si ba ti branio? Iz dimija nisi izlazio citav rat.General War wrote:Nisu ni po parizu...de ba vise popusti francuz sa tom glupom lozionom...sto neostade da branis?insomnia78 wrote:‘ajde? Ko nas bre zavadi i ostale priovjetke. Samo, jebe vas tu jedna “sitnica”. Nismo mi dolazili klati, paliti i silovati po Nišu, Požarevcu, Kragujevcu
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#194 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
mir, mir, mir, niko nije kriv
- Point.
#195 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Kako nije spin, pricamo o Srbima ne o Bosnjacima. Nista onda ocekujem na temi o Bosnjacima teroristima da upadnes sa pricom o srpskim teroristima iz Ukrajine.General War wrote: Iskreno sad vise ni ne razumijem ko ti je taj Amir i sta hoces od njega.
Kakav je spin ako ukazem na temi gdje se trebalo preseravat po srbima, da eno ti u po sarajeva (i mostara)uce dovu stranoj vojsci u agresiji...prica je zajednicka samo su protagonisti razliciti...e sad koliko puta trebam da ovo ponovim, zato se ni neiznenadjujem oko propale price sa popisa...sve je jasno.
- LBVIEW
#196 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Ma jel, znaci tebi sam isti ja koji upozoravam na one maloumnike kod tebe sto drilaju djecu i i oni sami?Young Erotica wrote:Pa ti i slicni tebi na svim stranama palite mase, puske u ruke frajeri svako sa svojom decom na celu pa se udrite do zore.LBVIEW wrote: Sta ih imam ja koji kurac udarati, tebi u komsiluku djecu salju na vojnu obuku, a meni porucuju "'rani sina, pa salji na vojsku". Mislim, niko na ovoj strani nije iznenadjen i nespreman, tako da je to ipak veci problem tebi nego nama.
- General War
#197 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Kad vidim cete da se snebivaju sa bosnjackim exkurzijama po ratistima...s velikim uzivanjem cu ih potkacit ne treba mi ni ukrajina ima boljih anegdota cojstvu i principijelnosti...ne radi tebe vec sto mi cejf pritisak im dignut ko i ovdje grupi ovih sto ko biva nista ne znaju...Point. wrote:Kako nije spin, pricamo o Srbima ne o Bosnjacima. Nista onda ocekujem na temi o Bosnjacima teroristima da upadnes sa pricom o srpskim teroristima iz Ukrajine.General War wrote: Iskreno sad vise ni ne razumijem ko ti je taj Amir i sta hoces od njega.
Kakav je spin ako ukazem na temi gdje se trebalo preseravat po srbima, da eno ti u po sarajeva (i mostara)uce dovu stranoj vojsci u agresiji...prica je zajednicka samo su protagonisti razliciti...e sad koliko puta trebam da ovo ponovim, zato se ni neiznenadjujem oko propale price sa popisa...sve je jasno.
- Point.
#198 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Zeljno iscekujem tvoje prosvijetljeno podjebavanje cetnika. Mozda i napises, tamo nekad 2038 godine.
- Young Erotica
#199 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Nemojmo se praviti naivni, ti si sampion sranja po srbima na forumuLBVIEW wrote:
Ma jel, znaci tebi sam isti ja koji upozoravam na one maloumnike kod tebe sto drilaju djecu i i oni sami?
- insomnia78
#200 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Pa pale, pale. Oni paleYoung Erotica wrote:Pa sta rade sad?insomnia78 wrote: Pa vidim pocela je mantra o nekakvim koji pale mase na svim stvarima