Evo i od mene mali doprinos.
Moderators: _BataZiv_0809, anex

I ti po Travniku slikaš... možda si ti ustvari ovaj što snima za Balkan DashCam pa samo šuruješ sa mnom ko fol da sam ja taj...NediM17 wrote:
Evo i od mene mali doprinos.
Ne, nase table, u mojoj mahali vidim ga svaki dan i ibretim seOptimist wrote:Mislim da je onaj sa prethodne stranice Swerige ili Norge tablice.
Ibretim se kako moze gledat ovo, auto je u ovom stanju sigurno vise od godinu danaamar1994 wrote:nemas se sta ibretit,svaki auto napravljen od celika je podlozan,samo je piatnje kuda se vozi,gdje se drzi i kako se odrzava.Neki dan sam tacku na dnu vrata opravio,jebo majku otkinulo do temeljne boje a tu je najdeblji lak,samo nek posipaju najjeftiniji tucanik,nema veze sto je izvan standarda
![]()
PS.ovo kod VW-a je smijesno na gepeku,da li im se zadrzava voda ili sta vec
ma smetljari ba,znas ti posto je limarija da se uradidado_ wrote: Ibretim se kako moze gledat ovo, auto je u ovom stanju sigurno vise od godinu dana
Travnički Noćni Šetač wrote:I ti po Travniku slikaš... možda si ti ustvari ovaj što snima za Balkan DashCam pa samo šuruješ sa mnom ko fol da sam ja taj...NediM17 wrote:
Evo i od mene mali doprinos.![]()
![]()
![]()
Ovaj nije mjeriloQler wrote:
Proljece pa propupao
Trune njih mnogo, ali bas ovaj sa slike nije mjerilo.Qler wrote:Jel' sto trune

Auto se jednom sedmicno opere u prosjeku, tako da.....Throttle wrote:Izgleda da dugo nije vidio vode i sampona
Server bi se sprzio,...sime_cipol wrote:Ne smijem ni zamisliti sprdanciju da se ovo desilo Fiatu ili Alfi