A dobro, malo se zaigrali.Bloo wrote:Cijela Tuzla jedno sunce muzla![]()
![]()
![]()
Aj friggin lav TK
"Čekam s nekom čežnjom na svjetla tvoja
Grade čije ime ne smijem reći, ljubavi moja..."
Moj Kemo, šta nam ovo rade...
A dobro, malo se zaigrali.Bloo wrote:Cijela Tuzla jedno sunce muzla![]()
![]()
![]()
Aj friggin lav TK
e Cuj FK Sarajevo da im placa 5000 KM. To govnjivom motkom treba rastjerat.Ned071 wrote:pa skaka se bavi onim za sto je nadlezan, pa opet drama i suplja pricaAkibh wrote: To nas i j... dvadeset i nesto godina.
Nismo mi nadlezni, ne znamo mi oko toga, nije to nase.
Da pocnemo ukidati onda opstine, grad, kanton, nesto? Pojedose nas ovako, to je hiljade uhljeba.
mogli bi imati, da hoce, ima grad budzet fin, da nema uhljeba mogao bi se kupiti i trolejbus i minibus, i popraviti cijevi i kuipiti CT i magnetnu rezonanciju... pa se pomogne saobracaj, vodosnabdijevanje i zdravstvo u svom gradu
Plaćanja su oslobođene samo fizičke osobe, ali pod uvjetom da ne zloupotrebljavaju ime grada, dok će neprofitna udruženja plaćati 100 maraka godišnje, a svi oni koji su registrovani kao pravne osobe, plaćat će u zavisnosti od broja zaposlenih, kazao je za Faktor Sanjin Smajlović pravobranilac Sarajeva.
- Upotrebu imena grada plaćaju FK Sarajevo, Sarajevostan, Sarajevoputevi, Sarajevska pivara, Sarajevo City Center i mnoge druge pravne osobe koji u imenu firme imaju Sarajevo
i cemu sad opet drama, prica o vodi, saobracaju p..ma materinama
sveopšte zavođenje reda i usklađivanje sa evropskim standardima. ali samo sa strane prikupljanja nameta. kad smo kod njihovog trošenja, eh...Akibh wrote: e Cuj FK Sarajevo da im placa 5000 KM. To govnjivom motkom treba rastjerat.
Svi rade svoj posao, naravno, radeci svoj posao podigose akcize, gorivo ode uskoro na 2,20, to prati lancano poskupljenje svega.
Radili posao pa uveli eko taksu kod registracije, radili posao pa komercijala poskupila.
Gdje smo mi tu, obicni ljudi
Jao sjećam se toga.Hakiz wrote:Sjeća li se neko kada su u Tuzli htjeli naplaćivati koncesiju za korištenje Sunca onima koji sruju dobijoju solarnim panelima?
Kao stanovnik grada čije ime ne smijem spomenuti, malo me podsjeća na to.
Skaka, koliko košta upotreba vazduha pri disanju?
Divno.. Imao sam priliku posmatrati rad&djelo&izrastanje novinara Tarika Lazovića. Nemam lično ništa protiv da neko radi, zaradi, piše, za bilo koji medij. Petljao sam se u te vode, a to činim i danas, najviše uživajući u začaranom krugu novinarske plitkosti, podilaženja, poltronstva i promovisanja smeća i spinova.O'zone wrote:Uletih na FB stranicu koju povremeno pratim i naiđoh na interesantan post adminstratora te stranice. Naime Gradska uprava grada Sarajeva Messingerom kontaktira vlasnike FB stranica i traži sastanak u Gradskoj upravi kako bi se raspravilo daljnje korišćenje imena grada Sarajevo. Pri tome se pozivaju na Odluka o upotrebi grba , imena i isticanju zastava grada Sarajeva (Objavljenom u "Službenim novinama Kantona Sarajevo broj 5/06)
Osobe sa kojima je vodio razgovor u Gradskoj upravi su:
Novinari s kojima sam ja razgovarao u Gradskoj upravi su Tarik Lazović i Naida Murtić
E sad interesantno je ovo. Razmijem ja da naša adminstracija na svaki mogući način gleda kako da ubere koju paru i to je tako na svim nivoima ali ovo je onako infantilno. Stoji sve da se pravnim licima koja ostvaruju profit preko imena grada i grba grada to treba i naplatiti...ali ovdje govorimo o FB stranici.
Evo i Klix proprati stvar
https://www.klix.ba/vijesti/bih/gradska ... /180118106
Nemam facebook, ali pokazuju mi da na Raja sa biroa ima dobrih provala.uglavnomja wrote:meni na fb sugestije - grupe samo sarajevo danas, ono sarajevo prodaja kuca, sarajevo pijaca, sarajevo oglasi ....
Oni su ga zakucali od jučerHakiz wrote:Nemam facebook, ali pokazuju mi da na Raja sa biroa ima dobrih provala.uglavnomja wrote:meni na fb sugestije - grupe samo sarajevo danas, ono sarajevo prodaja kuca, sarajevo pijaca, sarajevo oglasi ....
liaar wrote:Doguro na milioneru do zadnjeg pitanja za milion maraka, i ide pitanje : Kroz koji grad protiče rijeka Miljacka? "
- E jebem vam mater.
Derbi između FK -------- i FK Željezničara je završen 0:0
Napiši, brate nešto i o Ovimabitanga_sa_otesa wrote:![]()
Kad ga vidim, citava sedmica mi ode u kurac da izvinete.bitanga_sa_otesa wrote: