A nije mi jasno...evo ova iz prvog videa trenira vec 5 godina ako dobro skontah, nisam cijeli video pregledala...i jos je licni trener sada njen oficijelni posao. Pa kako se treba nije zategla...ne kontam.Euridika wrote:Otkud ja znam kakva je tvoja fizička sprema? Možda možeš.triconja wrote:Pa mrsavi ljudi trce maraton, sta mislis mogu li ja istrcati isti? Takva poredjenja su malo preuvelicana![]()
Ja sam podijelila ove linkove samo da pokažem komentatorima na temi da višak kilograma ne znači da osoba ne može biti okretna. Ovdje se naveliko pričalo kako se bucke ne mogu namjestiti u krevetu, osim u osnovnom položaju. A to je netačno, stvar je samo koliko se osoba trudi. Imaš gomilu mršavica koje samo legnu kao klade.
Btw, ja skidam kapu ženama iz videa. Ja sam daleko mršavija od njih, treniram i fitness, ali nisam onoliko utrenirana kao one. Poenta je: sve se može kad se hoće.
Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- cendlerbing
#176 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
- duminjo
#177 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Neko SE sexa preko neke stvari a neko iz ljubavi prema sexu. Ako SE zena sexa radi reda, eto bas CE SE potruditi
. Zaboli je. A ako zena voli sex i PRI Tomé je SA partnerom koji joj godi, onda je sigurno i savitljiva
Ono sto ja znam i sto mi je dosta drugova potvrdilo je da ga buckama, uglavnom, ne mogu do kraja. Dok SA mrsavicama sve nekako kontas, razvalices je, ides polako a ona te sjebe i trazio Jos i Jos...
Ono sto ja znam i sto mi je dosta drugova potvrdilo je da ga buckama, uglavnom, ne mogu do kraja. Dok SA mrsavicama sve nekako kontas, razvalices je, ides polako a ona te sjebe i trazio Jos i Jos...
- triconja
#178 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Ona je debela jer to moze iskoristiti zbog jakog pokreta za prava debelih i levacenja tih da im eto ona bude trener i uzima im mastne pare.cendlerbing wrote:A nije mi jasno...evo ova iz prvog videa trenira vec 5 godina ako dobro skontah, nisam cijeli video pregledala...i jos je licni trener sada njen oficijelni posao. Pa kako se treba nije zategla...ne kontam.Euridika wrote:Otkud ja znam kakva je tvoja fizička sprema? Možda možeš.triconja wrote:Pa mrsavi ljudi trce maraton, sta mislis mogu li ja istrcati isti? Takva poredjenja su malo preuvelicana![]()
Ja sam podijelila ove linkove samo da pokažem komentatorima na temi da višak kilograma ne znači da osoba ne može biti okretna. Ovdje se naveliko pričalo kako se bucke ne mogu namjestiti u krevetu, osim u osnovnom položaju. A to je netačno, stvar je samo koliko se osoba trudi. Imaš gomilu mršavica koje samo legnu kao klade.
Btw, ja skidam kapu ženama iz videa. Ja sam daleko mršavija od njih, treniram i fitness, ali nisam onoliko utrenirana kao one. Poenta je: sve se može kad se hoće.
- cendlerbing
#179 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
E da ja vidim neku koja se ubi trenirajuci pet godina i ovako izgleda, da znas sto bi dobila elana da i ja vjezbam. Vidi se da je fizicki izdrzljiva, da ima kondicije i da je rastezljiva, al ovako se moze izgledat i bez ubijanja po teretanitriconja wrote:Ona je debela jer to moze iskoristiti zbog jakog pokreta za prava debelih i levacenja tih da im eto ona bude trener i uzima im mastne pare.cendlerbing wrote: A nije mi jasno...evo ova iz prvog videa trenira vec 5 godina ako dobro skontah, nisam cijeli video pregledala...i jos je licni trener sada njen oficijelni posao. Pa kako se treba nije zategla...ne kontam.
- triconja
#180 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Lahko ti je to govorit kad nemas Americki mozak, jos pogotovo kad uzmes koliko je prosjecan bosnjo glup nista manje ili vise nije ni amerikanac i jos dodaj na to pokret FA.cendlerbing wrote:E da ja vidim neku koja se ubi trenirajuci pet godina i ovako izgleda, da znas sto bi dobila elana da i ja vjezbam. Vidi se da je fizicki izdrzljiva, da ima kondicije i da je rastezljiva, al ovako se moze izgledat i bez ubijanja po teretanitriconja wrote:Ona je debela jer to moze iskoristiti zbog jakog pokreta za prava debelih i levacenja tih da im eto ona bude trener i uzima im mastne pare.cendlerbing wrote: A nije mi jasno...evo ova iz prvog videa trenira vec 5 godina ako dobro skontah, nisam cijeli video pregledala...i jos je licni trener sada njen oficijelni posao. Pa kako se treba nije zategla...ne kontam.
- Ramzess Veliki
#181 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
O jadna ti majka kad ove najasu, ima da te popeglaju k'o valjak, spahtlom ce te strugati sa poda. Ovima je svaka cuna mala ako ti nije k'o noga. Da ti sjedne na facu progutala bi ti glavu do ramena ... od ovih bjezis da sacuvas goli zivot. Sta rade sa ljubavnicima poslije seksa - pravdaju se da su ogladnile od tjelovjezbe? Komotno se mogu koristiti za zacepljanje rupa u vulkanima.
- triconja
#182 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Daj ba ne moras vrijedjat ali da nije uredu, nije. Jebiga takva je buducnost ljudske vrste, jedi ko konj jeftine gmo hrane i umri u 40oj od srcanog i secera.Ramzess Veliki wrote:![]()
O jadna ti majka kad ove najasu, ima da te popeglaju k'o valjak, spahtlom ce te strugati sa poda. Ovima je svaka cuna mala ako ti nije k'o noga. Da ti sjedne na facu progutala bi ti glavu do ramena ... od ovih bjezis da sacuvas goli zivot. Sta rade sa ljubavnicima poslije seksa - pravdaju se da su ogladnile od tjelovjezbe? Komotno se mogu koristiti za zacepljanje rupa u vulkanima.
- Ramzess Veliki
#183 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Je u pravu si, omaklo mi se ...triconja wrote:Daj ba ne moras vrijedjat ali da nije uredu, nije. Jebiga takva je buducnost ljudske vrste, jedi ko konj jeftine gmo hrane i umri u 40oj od srcanog i secera.
Gojaznost je posljedica lose ponude jeftine hrane i brzog i stresnog nacina zivota.
- cendlerbing
#184 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Ramzess Veliki wrote:Je u pravu si, omaklo mi se ...triconja wrote:Daj ba ne moras vrijedjat ali da nije uredu, nije. Jebiga takva je buducnost ljudske vrste, jedi ko konj jeftine gmo hrane i umri u 40oj od srcanog i secera.![]()
Gojaznost je posljedica lose ponude jeftine hrane i brzog i stresnog nacina zivota.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#185 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Utjelovljenje crnih udovicaRamzess Veliki wrote:![]()
-
r_faruk
#186 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
naravno, niko se nije udebljao od cipsa, kole, cokolade i lezanja.............Ramzess Veliki wrote:Je u pravu si, omaklo mi se ...triconja wrote:Daj ba ne moras vrijedjat ali da nije uredu, nije. Jebiga takva je buducnost ljudske vrste, jedi ko konj jeftine gmo hrane i umri u 40oj od srcanog i secera.![]()
- Ramzess Veliki
#187 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Ne, odakle ti to pade na pamet. Da je tako crnogorci bi rasli u sirinu a ne u visinu.r_faruk wrote:naravno, niko se nije udebljao od cipsa, kole, cokolade i lezanja.............Ramzess Veliki wrote:Je u pravu si, omaklo mi se ...triconja wrote:Daj ba ne moras vrijedjat ali da nije uredu, nije. Jebiga takva je buducnost ljudske vrste, jedi ko konj jeftine gmo hrane i umri u 40oj od srcanog i secera.![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#188 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
@cendlerbingtriconja wrote:Ona je debela jer to moze iskoristiti zbog jakog pokreta za prava debelih i levacenja tih da im eto ona bude trener i uzima im mastne pare.cendlerbing wrote:A nije mi jasno...evo ova iz prvog videa trenira vec 5 godina ako dobro skontah, nisam cijeli video pregledala...i jos je licni trener sada njen oficijelni posao. Pa kako se treba nije zategla...ne kontam.
Miješaš fitness sa mršavljenjem, a to dvoje nije baš direktno povezano. Mršavljenje i debljanje su povezani sa unosom hrane u organizam, tj. unosom energije s jedne strane, i trošenjem te energije s druge strane. U teretani trošiš dio energije, ali je mnogo bitnije koliko energije uneseš u organizam putem hrane i kako trošiš ostatak energije (kako provodiš ostatak dana). To je prosta matematika - calories in, calories out. Kad izračunaš svoj bazalni metabolizam (minimum kalorija koje moraš unijeti u organizam svaki dan da bi ostao na istoj kilaži), dalje sebi ravnaš prehranu prema tome. Ako hoćeš da se udebljaš, jedeš više kalorija od bazalnog metabolizma, ako hoćeš da smršaš, jedeš manje od te granice i to je to. Isto računaš i koliko kalorija potrošiš tokom treninga (200-500 kcal, najčešće), i eto računice.
Znam i ljude koji idu u teretanu da se udebljaju, s onom logikom - nakon treninga ću ogladniti kao vuk, pa ću pomesti sve restorane u okolici.
Što se žena iz videa tiče, nisam sigurna za prvu, moguće je da je prije bila deblja, pa je ovo njeno mršavije izdanje, a možda je ovo i što Triconja spominje. A za ovu drugu znam da je žena na programu mršavljenja i da je već smršala 60+ kila prije snimanja videa, a video je snimljen da potakne i druge gojazne osobe da se okrenu zdravoj prehrani i mršanju.
@Triconja
Nemam ništa sa FA ideologijom, kao niti bilo kakvom drugom vrstom popularnih ideologija. Ja se svega toga užasavam. Mrzim kolektivna ispiranja svijesti, pa taman to bilo i u humanitarne svrhe. Skoro uvijek u pozadini tih organizacija, udruženja i pokreta bude neka politika ili velika zavjera.
- Euridika
- Globalna šefica
#189 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Ramzess Veliki wrote:![]()
A što odmah zamišljaš njih da najašu? Nije to poenta bila, već da su rastezljive, kao gimnastičarke.
Zbog čega misliš da bilo koja žena mora sjesti na tebe kad je gore, tj. da prebaci svoju težinu na tebe? Ne mora ni čučati, to je baš zamoran položaj (btw, jedna od najtežih vježbi na fitnessu je da stojiš fiksiran u polučučnju ili još gore da se cimaš gore-dolje malim zamasima guze, 5-10 cm gore-dolje , što odgovara ovim kretnjama jahanja). Može se postaviti u položaj kao da će sjesti, ali da ne sjedne do kraja, već da težinu prebaci na svoje noge, de facto je muškarac ne osjeti (osim tamo gdje treba da osjeti
Šta bi mi žene trebale pričati kad se vi čitavom svojom težinom navalite na nas?
- Ramzess Veliki
#190 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Ja se ne navaljujem svom tezinom ... oslonim se na ruke a nekad stojim na nogama. Nekad i lezim na ledjima. Samo tada brzo zaspim. Nekad stojim fiksiran u polucucnju ali to vise veze ima sa poljskim toaletom.Euridika wrote:Ramzess Veliki wrote:![]()
O jadna ti majka kad ove najasu, ima da te popeglaju k'o valjak, spahtlom ce te strugati sa poda. Ovima je svaka cuna mala ako ti nije k'o noga. Da ti sjedne na facu progutala bi ti glavu do ramena ... od ovih bjezis da sacuvas goli zivot. Sta rade sa ljubavnicima poslije seksa - pravdaju se da su ogladnile od tjelovjezbe? Komotno se mogu koristiti za zacepljanje rupa u vulkanima.![]()
A što odmah zamišljaš njih da najašu? Nije to poenta bila, već da su rastezljive, kao gimnastičarke.![]()
Zbog čega misliš da bilo koja žena mora sjesti na tebe kad je gore, tj. da prebaci svoju težinu na tebe? Ne mora ni čučati, to je baš zamoran položaj (btw, jedna od najtežih vježbi na fitnessu je da stojiš fiksiran u polučučnju ili još gore da se cimaš gore-dolje malim zamasima guze, 5-10 cm gore-dolje , što odgovara ovim kretnjama jahanja). Može se postaviti u položaj kao da će sjesti, ali da ne sjedne do kraja, već da težinu prebaci na svoje noge, de facto je muškarac ne osjeti (osim tamo gdje treba da osjeti).
Šta bi mi žene trebale pričati kad se vi čitavom svojom težinom navalite na nas?
- triconja
#191 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Ih dobri su, da ih nema ne bi bilo parodija na njihova razmisljanja (sami sebe parodiraju, ljudi samo prebace u sliku)Euridika wrote:@Triconjatriconja wrote:Ona je debela jer to moze iskoristiti zbog jakog pokreta za prava debelih i levacenja tih da im eto ona bude trener i uzima im mastne pare.cendlerbing wrote:A nije mi jasno...evo ova iz prvog videa trenira vec 5 godina ako dobro skontah, nisam cijeli video pregledala...i jos je licni trener sada njen oficijelni posao. Pa kako se treba nije zategla...ne kontam.
Nemam ništa sa FA ideologijom, kao niti bilo kakvom drugom vrstom popularnih ideologija. Ja se svega toga užasavam. Mrzim kolektivna ispiranja svijesti, pa taman to bilo i u humanitarne svrhe. Skoro uvijek u pozadini tih organizacija, udruženja i pokreta bude neka politika ili velika zavjera.

- TAFKAP
#192 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?

dobra buca za
Samo, za svaki slucaj ponijet za ovaku bucu jednu kilu brasna i dobro posut otprilike gdje mislis da je "meta", onda je opalis stocom u stomak, pa gdje ucini pufff, a ti ulijeci junace ko da ti je poslijednje...
Last edited by TAFKAP on 11/01/2018 15:48, edited 1 time in total.
- Bloo
- Globalna šefica
#193 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
jesi zauzet sad za vikend?TAFKAP wrote:
dobra buca za![]()
Samo, za svaki slucaj ponijet za ovaku bucu jednu kilu brasna i dobro posut otprilike gdje mislis da je "meta", onda je opalis stocom u stomak, pa gdje ucini pufff, a ti ulijeci junace ko da ti je poslijednje...
P.S. ponesi dvije kile
- TAFKAP
#194 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
hvala na pozivu, al ja i s ovom mojom jedva na kraj izlazim 
- Bloo
- Globalna šefica
#195 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
potrebna vreća brašnaTAFKAP wrote:hvala na pozivu, al ja i s ovom mojom jedva na kraj izlazim
- arzuhal
-
zoomba
#197 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Zar nije ono uvaljas je u brasno pa gdje izbije vlaga tu uljecesTAFKAP wrote:
dobra buca za![]()
-
zipoo
#198 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
pa buca je, dok se okrene moras je opet uvaljati
-
zoomba
#199 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Peri deriTAFKAP wrote:
dobra buca za![]()
- Tercius
#200 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Sve prljavosti i gadosti iz najmračnijih i najzabačenijih dijelova maste...Euridika wrote: Šta bi mi žene trebale pričati kad se vi čitavom svojom težinom navalite na nas?