Fudo387 wrote:vazi wrote:Jos si ti zelen, imas na forumu uzornog i uljudnog ginekologa, uci i ugledaj se na njega.![]()
Reci mu, reci.
Riječi ohrabrenja...
- vazi
#176 Re: Riječi ohrabrenja...
- muha_sa
#177 Re: Riječi ohrabrenja...
halalioHAVANA wrote:muha_sa wrote:osupnut samHAVANA wrote:Kurton je za muhu.A tebi jedno 600 milja pa gore
![]()
![]()
nikad ti više na kafu necu doc![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Fudo387
#178 Re: Riječi ohrabrenja...
Pa, ono, ja ne zelim da odrastam kao Srbi, a sumnjam da mi to i stari hoce.HAVANA wrote:E sad ohrabrenje.Evo dofu kova i ti.Samo mojne opanke oblacit.http://www.telegraf.rs/vesti/srbija/292 ... kraja-foto
Nista, jebat ga, neka me, dje sam tu sam.
- muha_sa
#179 Re: Riječi ohrabrenja...
Fudo387 wrote:Pa, ono, ja ne zelim da odrastam kao Srbi, a sumnjam da mi to i stari hoce.HAVANA wrote:E sad ohrabrenje.Evo dofu kova i ti.Samo mojne opanke oblacit.http://www.telegraf.rs/vesti/srbija/292 ... kraja-foto![]()

-
Fudo387
#180 Re: Riječi ohrabrenja...
muha_sa wrote:Fudo387 wrote:Pa, ono, ja ne zelim da odrastam kao Srbi, a sumnjam da mi to i stari hoce.HAVANA wrote:E sad ohrabrenje.Evo dofu kova i ti.Samo mojne opanke oblacit.http://www.telegraf.rs/vesti/srbija/292 ... kraja-foto![]()
- vazi
#181 Re: Riječi ohrabrenja...
U tom i jest kvaka, patrijarhalni odgoj, radimo ono sto tata i mama hoce a gdje smo tu mi? Sta mi hocemo ako uopste hocemo tj zelimoFudo387 wrote:Pa, ono, ja ne zelim da odrastam kao Srbi, a sumnjam da mi to i stari hoce.HAVANA wrote:E sad ohrabrenje.Evo dofu kova i ti.Samo mojne opanke oblacit.http://www.telegraf.rs/vesti/srbija/292 ... kraja-foto![]()
-
bumerangss
#182 Re: Riječi ohrabrenja...
Šta je tu smješno? Sebe prosipaš zato ti je bolje da šutiš ako ne znaš šta pišeš!Gojeni H wrote:Fudo387 wrote:Fudo387 wrote:
Radis kao medicinar, spominjes BMI i onda pricas o idelanih 111 kila za tvoju visinu?
Kakvi bolan bicepsi?
Ti si kotrljajuci puding sa tom kilazom.
Izvini Stalone, nisam te prepoznao.![]()
![]()
![]()
A sta kaze na drugoj temi radi kao medicinar. Hebote, ovaj forum mi je bolji nego Mapet Sou kad sam bio mali.
@bumerangss - kraaalju!
Da rekao sam kao medicinar a ne kao dr jer doktori su ti koji sjede i piskaraju i pecate a ja kao MEDICINAR (med.tehnicar) radim fizicke poslove koji za posljedicu razvijaju mišiće kao što su previjanje, reanimacija unesrecenog, davanje injekcije i infuzije su manje fizicke aktivnosti ali ipak vece od tipkanja po tastasturi, transport pacijenta na KUM da ga prenesem sa nosila u kolica i sa kolica u krevet, zamjena posteljine, unošenje pristiglog trebovanja lijekova koje stigne kombijem i koje u paketima treba unijeti u magacin... trebam li još nabrajati koji su poslovi medicinara?
-
Fudo387
#183 Re: Riječi ohrabrenja...
bumerangss wrote:Da rekao sam kao medicinar a ne kao dr jer doktori su ti koji sjede i piskaraju i pecate a ja kao MEDICINAR (med.tehnicar) radim fizicke poslove koji za posljedicu razvijaju mišiće kao što su previjanje, reanimacija unesrecenog, davanje injekcije i infuzije
Majko...ovo nidje nema.
Trenira bicepse tako sto razmota zavoj i dadne injekciju.
Bosnjo je cudo.
-
bumerangss
#184 Re: Riječi ohrabrenja...
Zbog hiperplazije prostateGojeni H wrote:Do tad pisas ispred solje. Poslije - iznad solje.HAVANA wrote: Mene stari isprepado.Kaze sto napravis do 50_55 g to ti je to.Dalje nemoj radit,idi na more.
Obojca da uradite PSA markere! Ako Sebija nije nabavila reagense onda može i kod privatnika pa tražite refundaciju od ZZOKS jer valja od 326 KM peMzije živjeti u 60-tim i 70-im
- Connaisseur Karlin
#185 Re: Riječi ohrabrenja...
vazi wrote:
Smijem li vam reci da sam ove godine upisala 150h engleskog i u nov 2017 pocela jos jedan master ali ovog puta 2![]()
Boze samo zdravlja, za ostalo cemo se snaci
vazi, koja je presudna odluka selekcije drugog mastera umjesto dokotorata? znam, licno isksutvo, dok sam se raspitivala za doktorat, da je isti cesto puta kompliciraniji radi organizacionih uslova
-
bumerangss
#186 Re: Riječi ohrabrenja...
Pa dobro, rekao sam od injekcije nije puno ali ipak treba ampulu pilom narezati i slomiti jeFudo387 wrote:bumerangss wrote:Da rekao sam kao medicinar a ne kao dr jer doktori su ti koji sjede i piskaraju i pecate a ja kao MEDICINAR (med.tehnicar) radim fizicke poslove koji za posljedicu razvijaju mišiće kao što su previjanje, reanimacija unesrecenog, davanje injekcije i infuzije
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Majko...ovo nidje nema.
Bosnjo je cudo.
Sav taj posao zahtjeva da sam stalno u pokretu, vadi lijek iz jednog ormara pa iz frižidera pa zavoj iz drugog ormara pa kucne posjete, nemaju sve zgrade u Sa liftove, nekad se treba ispeti na 10-ti pjehoke i još ako ne treba snositi pacijenta to je odlično!
-
Fudo387
#187 Re: Riječi ohrabrenja...
Valjda ti je sad jasno kako si nabio 126 kila, a bicepse mozes samo na televizoru vidjeti.bumerangss wrote:Pa dobro, rekao sam od injekcije nije puno ali ipak treba ampulu pilom narezati i slomiti jeFudo387 wrote:bumerangss wrote:Da rekao sam kao medicinar a ne kao dr jer doktori su ti koji sjede i piskaraju i pecate a ja kao MEDICINAR (med.tehnicar) radim fizicke poslove koji za posljedicu razvijaju mišiće kao što su previjanje, reanimacija unesrecenog, davanje injekcije i infuzije
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Majko...ovo nidje nema.
Bosnjo je cudo.
![]()
Sav taj posao zahtjeva da sam stalno u pokretu, vadi lijek iz jednog ormara pa iz frižidera pa zavoj iz drugog ormara pa kucne posjete, nemaju sve zgrade u Sa liftove, nekad se treba ispeti na 10-ti pjehoke i još ako ne treba snositi pacijenta to je odlično!
Hajde, ako nista, dobro si me nasmijao.
- insomnia78
#188 Re: Riječi ohrabrenja...
Pa davanje inekcija je cudo. Jes vido bicepsa kod narkomana. Stisni, pusti, stisni, pustiFudo387 wrote:bumerangss wrote:Da rekao sam kao medicinar a ne kao dr jer doktori su ti koji sjede i piskaraju i pecate a ja kao MEDICINAR (med.tehnicar) radim fizicke poslove koji za posljedicu razvijaju mišiće kao što su previjanje, reanimacija unesrecenog, davanje injekcije i infuzije
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Majko...ovo nidje nema.
Bosnjo je cudo.
-
bumerangss
#189 Re: Riječi ohrabrenja...
126 kg sam nabio mitom tj cokoladama, bombonjerama, domacim kolacima koje pacijenti maksuz naprave za nas pa ne bi bilo kulturno to odbitiFudo387 wrote:Valjda ti je sad jasno kako si nabio 126 kila, a bicepse mozes samo na televizoru vidjeti.bumerangss wrote:Pa dobro, rekao sam od injekcije nije puno ali ipak treba ampulu pilom narezati i slomiti jeFudo387 wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Majko...ovo nidje nema.
Bosnjo je cudo.
![]()
Hajde, ako nista, dobro si me nasmijao.
Vjeruj mi da se vide i bicepsi i tricepsi jedino nemam plocica jer mi je vecina masnog tkiva na stomaku i malo na guzi
- Gojeni H
#190 Re: Riječi ohrabrenja...
bumerangss wrote:
Šta je tu smješno? Sebe prosipaš zato ti je bolje da šutiš ako ne znaš šta pišeš!
Da rekao sam kao medicinar a ne kao dr jer doktori su ti koji sjede i piskaraju i pecate a ja kao MEDICINAR (med.tehnicar) radim fizicke poslove koji za posljedicu razvijaju mišiće kao što su previjanje, reanimacija unesrecenog, davanje injekcije i infuzije su manje fizicke aktivnosti ali ipak vece od tipkanja po tastasturi, transport pacijenta na KUM da ga prenesem sa nosila u kolica i sa kolica u krevet, zamjena posteljine, unošenje pristiglog trebovanja lijekova koje stigne kombijem i koje u paketima treba unijeti u magacin... trebam li još nabrajati koji su poslovi medicinara?
Haj ba sto se ljutis?
Al nemoj se strunit u svakom slucaju.
- Gojeni H
#191 Re: Riječi ohrabrenja...
Fudo387 wrote:bumerangss wrote:Da rekao sam kao medicinar a ne kao dr jer doktori su ti koji sjede i piskaraju i pecate a ja kao MEDICINAR (med.tehnicar) radim fizicke poslove koji za posljedicu razvijaju mišiće kao što su previjanje, reanimacija unesrecenog, davanje injekcije i infuzije
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Majko...ovo nidje nema.
Bosnjo je cudo.
Nisi ti vidio ove nove bosanske medicinske tehnicare.
Ni Ronnie Coleman im nije ravan.
- insomnia78
#192 Re: Riječi ohrabrenja...
Jarane lik medicinska sestra djeli ovuda savjete ko da je direktor klinike

- Connaisseur Karlin
#193 Re: Riječi ohrabrenja...
medicinksi brat !insomnia78 wrote:Jarane lik medicinska sestra djeli ovuda savjete ko da je direktor klinike![]()
-
moonca
#194 Re: Riječi ohrabrenja...
Ne slazem se sa tobom, mislim da je momak ok. Treba da bude u dobroj fizickoj kondiciji. Sta ti je smijesno??Fudo387 wrote:bumerangss wrote:Da rekao sam kao medicinar a ne kao dr jer doktori su ti koji sjede i piskaraju i pecate a ja kao MEDICINAR (med.tehnicar) radim fizicke poslove koji za posljedicu razvijaju mišiće kao što su previjanje, reanimacija unesrecenog, davanje injekcije i infuzije
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Majko...ovo nidje nema.
Bosnjo je cudo.
Pa ima raznih pacijenata - u zadnje vrijeme -debelih koliko hoces .
Last edited by moonca on 02/01/2018 21:21, edited 1 time in total.
- insomnia78
#195 Re: Riječi ohrabrenja...
Ma sestra. Kakav brat.Connaisseur Karlin wrote:sage-femmeinsomnia78 wrote:Jarane lik medicinska sestra djeli ovuda savjete ko da je direktor klinike![]()
medicinksi brat !
U fr se ovi sto rade u porodilistu zovu “sage-femme“ bili zene il muskarci
-
Fudo387
#196 Re: Riječi ohrabrenja...
Sto cu se ja s tobom nalaziti, stvarno nemam nikakve zelje da te opalim...sta ti je?bumerangss wrote:Vjeruj mi da se vide i bicepsi i tricepsi jedino nemam plocica jer mi je vecina masnog tkiva na stomaku i malo na guzi a vjeruj mi butine, listovi, nadlaktice i ramena su skoro sami mišići. Haj ako hoces da se nadjemo da me vidiš pa i prepipaj me ako ti je tolika želja da se uvjeriš da zborim istinu
Jarane, sa tim kilama tebi jedino pupak ispane kad ti se xxl kosulja raskopca, kakvi bicepsi i klinac.
Prestani da jedes k'o tri krave dnevno, trcanje svaki dan 10 km i za par godina eto te u idealan BMI.
- Bloo
- Globalna šefica
#197 Re: Riječi ohrabrenja...
OplakahFudo387 wrote:Sto cu se ja s tobom nalaziti, stvarno nemam nikakve zelje da te opalim...sta ti je?bumerangss wrote:Vjeruj mi da se vide i bicepsi i tricepsi jedino nemam plocica jer mi je vecina masnog tkiva na stomaku i malo na guzi a vjeruj mi butine, listovi, nadlaktice i ramena su skoro sami mišići. Haj ako hoces da se nadjemo da me vidiš pa i prepipaj me ako ti je tolika želja da se uvjeriš da zborim istinu
Jarane, sa tim kilama tebi jedino pupak ispane kad ti se xxl kosulja raskopca, kakvi bicepsi i klinac.
Prestani da jedes k'o tri krave dnevno, trcanje svaki dan 10 km i za par godina eto te u idealan BMI.
- BajramBarecula
#198 Re: Riječi ohrabrenja...
uzeo sva kolica u bolnici u smece bacio, pacijente u rukama nosi, kaze dobro za bicepsGojeni H wrote:Fudo387 wrote:bumerangss wrote:Da rekao sam kao medicinar a ne kao dr jer doktori su ti koji sjede i piskaraju i pecate a ja kao MEDICINAR (med.tehnicar) radim fizicke poslove koji za posljedicu razvijaju mišiće kao što su previjanje, reanimacija unesrecenog, davanje injekcije i infuzije
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Majko...ovo nidje nema.
Bosnjo je cudo.
![]()
![]()
Nisi ti vidio ove nove bosanske medicinske tehnicare.
Ni Ronnie Coleman im nije ravan.
- Connaisseur Karlin
#199 Re: Riječi ohrabrenja...
insomnia78 wrote:Ma sestra. Kakav brat.Connaisseur Karlin wrote:sage-femmeinsomnia78 wrote:Jarane lik medicinska sestra djeli ovuda savjete ko da je direktor klinike![]()
medicinksi brat !![]()
U fr se ovi sto rade u porodilistu zovu “sage-femme“ bili zene il muskarci
a infirmier?
http://dictionary.reverso.net/french-english/infirmier
sage femme je midwife
P.S. doticni ne radi u Fr vec u BiH, a u BiH postoji medicniski brat
- insomnia78
#200 Re: Riječi ohrabrenja...
A jesi ti pegla zadnjih dana
Doduse stalno si al kako ti se drugarica provali postala si nesnosljiva
Doduse stalno si al kako ti se drugarica provali postala si nesnosljiva