annoy wrote:Ovi "moderni" muški na slikama su mi grozni, ne znam koji je gori
Preuske hlače, cipele na golu nogu i onda ti gležnjevi koji vire, podvrnute hlače, neka pederska obuća, frizure, šalovi...sve gore od goreg
da,neudobno jbg
Moderator: anex
annoy wrote:Ovi "moderni" muški na slikama su mi grozni, ne znam koji je gori
Preuske hlače, cipele na golu nogu i onda ti gležnjevi koji vire, podvrnute hlače, neka pederska obuća, frizure, šalovi...sve gore od goreg
E sada nama moras pokazati tvoj stil.annoy wrote:Ovi "moderni" muški na slikama su mi grozni, ne znam koji je gori
Jes' vidio @bena frizureTomahawk11 wrote:E, al kažu moda....ja ne mogu nikako u korak s tom modom
moonca wrote:Jes' vidio @bena frizureTomahawk11 wrote:E, al kažu moda....ja ne mogu nikako u korak s tom modom![]()
![]()
Ja poceo nositi ove skinny farmericeTomahawk11 wrote:E, al kažu moda....ja ne mogu nikako u korak s tom modom
Uh ako ima bolje zenske kombinacijetravar wrote:
Jednostavno mi ne stoji
Meh, što ti to treba, nosi ono u čemu se osjećaš dobro._BataZiv_0809 wrote:Ja poceo nositi ove skinny farmericeTomahawk11 wrote:E, al kažu moda....ja ne mogu nikako u korak s tom modom![]()
Mislim ne one super skiny da je skroz uz potkoljenicu, ali su bas pouske
Osjecam se dobro i modernoTomahawk11 wrote:
Meh, što ti to treba, nosi ono u čemu se osjećaš dobro.
Ne kažem da trebaš nositi široke traperice, al ovo ko na slikama nekih prethodnih strana...niti je komotno niti izgleda.
_BataZiv_0809 wrote:Ja poceo nositi ove skinny farmericeTomahawk11 wrote:E, al kažu moda....ja ne mogu nikako u korak s tom modom![]()
Mislim ne one super skiny da je skroz uz potkoljenicu, ali su bas pouske
Sto preBloo wrote:![]()
![]()
kad ćemo na kafu
Meni se tvoj stil oblacenja stvarno sviđa i super ti pristaje karakteru i ponašanju._BataZiv_0809 wrote:Sto preBloo wrote:![]()
![]()
kad ćemo na kafu![]()
P.S. Jos su dobro poderane
Bloo wrote:
Meni se tvoj stil oblacenja stvarno sviđa i super ti pristaje karakteru i ponašanju.
Tako da vjerujem da si izvukao i stil sa uskim hlačama maestralno
Samo pazi gdje su poderane da ti ne ispadne testis_BataZiv_0809 wrote:Bloo wrote:
Meni se tvoj stil oblacenja stvarno sviđa i super ti pristaje karakteru i ponašanju.
Tako da vjerujem da si izvukao i stil sa uskim hlačama maestralno
Jos njakvi rajfeslusi na potkoljenicama, ma showBloo wrote: Samo pazi gdje su poderane da ti ne ispadne testis![]()
![]()
![]()
to je vec...remećenje javnog reda i mira
_BataZiv_0809 wrote:Jos njakvi rajfeslusi na potkoljenicama, ma showBloo wrote: Samo pazi gdje su poderane da ti ne ispadne testis![]()
![]()
![]()
to je vec...remećenje javnog reda i mira
Vala bas.pizarro wrote:svaki oblik kariranih kosulja
A shooo?pizarro wrote:svaki oblik kariranih kosulja