Nauk je da treba pobjeći odavde i djelovati kmečanjem sa sigurne udaljenosti.mO k3 wrote:nista nisi naucio iz proslosti??sportman1 wrote:mO k3 wrote:nazalost smo okruzeni samo neprijateljskim zemljama
crna gora??
Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
-
Novak20
#176 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
- spreca
#177 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
a kad su to iskreno bili......jesmol to zaboravili Krivoustog koji nije izlazio iz Slobina shupka dok je zabijao noz bosni u ledja...a danas njegove ideje kao i tada nastavlja hdzdaddy-kool wrote:Hrvatska se svakim danom sve više postavlja kao neprijateljska zemlja.
- spreca
#178 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
nije ni sdp dobar ali je od sda hiljadu puta bolji...jebo sda evo nas ruse iz dana u dan dok bakir i elita sda nas kardusportman1 wrote:
a sdp i platforma su valjali nekoc?
zar nisu svi isti?
Last edited by spreca on 02/11/2017 10:58, edited 1 time in total.
-
daddy-kool
#179 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
Bilo je odmaka od takvog ponašanja, posebno pred njihov ulazak u EU. Ova promjena je "pokazivanje pravog lica" ili indikacija kalkulacija da se opet zajedno sa Srbima ide na podjelu BiH. Ovu zadnju pretpostavku svakako podržavaju akcije na terenu.
-
sportman1
#180 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
citam sta pisete i vidim da ne valja ni sda a ni prije nije valjao sdp pa da vas pitam ko je to ko bi valjao na vlasti?
-
sportman1
#181 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
daddy-kool wrote:Bilo je odmaka od takvog ponašanja, posebno pred njihov ulazak u EU. Ova promjena je "pokazivanje pravog lica" ili indikacija kalkulacija da se opet zajedno sa Srbima ide na podjelu BiH. Ovu zadnju pretpostavku svakako podržavaju akcije na terenu.
ne mogu nista bez podrske nekog od centara moci.
-
BAK-eV
#182 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
Pa i nije baš zbog toga.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Može ilegalno sve pa tako konkretno i ovo. Ali pitaću te kada se proglasi ovaj "ugovor" pravno ništavnim da li Bošnjaci i Sarajevo išta može. Tada će Mirko i Slavko pričati kako ne priznaju taj sud i strance jer njima samo Jovo i Marko mogu suditi i to oni koje ovjeri poglavnik ili vojvoda.
Bošnjaci trebaju u RS pripremiti isto takav nelegalan scenario, po proglasiti nevazecim PC organe.
Pa da vidimo onda.
Kad tad to će se desiti.
-
daddy-kool
#183 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
Rusa npr?sportman1 wrote:
-
sportman1
#184 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
daddy-kool wrote:Rusa npr?sportman1 wrote:
imaju vec. rusi svaki put stave veto u onim piku ili kako vec....nedovoljno.
treba neko i sa zapadne strane
dejton je jak ko beton.
-
daddy-kool
#185 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
Kada budu odlučili rušiti DMS neće se na isti pozivati.
Sada gledaju prema Krimu i Donbasu.
Sada gledaju prema Krimu i Donbasu.
- Drvosjeca iz Dejcica
#186 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
Što bi ih plaho nasikir'o, pa Mile to i traži da ima alibi za odcjepljenje.BAK-eV wrote:Pa i nije baš zbog toga.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Može ilegalno sve pa tako konkretno i ovo. Ali pitaću te kada se proglasi ovaj "ugovor" pravno ništavnim da li Bošnjaci i Sarajevo išta može. Tada će Mirko i Slavko pričati kako ne priznaju taj sud i strance jer njima samo Jovo i Marko mogu suditi i to oni koje ovjeri poglavnik ili vojvoda.
Bošnjaci trebaju u RS pripremiti isto takav nelegalan scenario, po proglasiti nevazecim PC organe.
Pa da vidimo onda.
Kad tad to će se desiti.
-
BAK-eV
#187 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
A ti logike.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Što bi ih plaho nasikir'o, pa Mile to i traži da ima alibi za odcjepljenje.BAK-eV wrote:Pa i nije baš zbog toga.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Pa da vidimo onda.
Kad tad to će se desiti.
Mile smije da krši DMS a mi ne smijemo.
-
155_mm
#188 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
mogu reci da sam razocaran ovima sto su razocarani u ponasanje HR jer su dosli do zakljucka da HR nije prijatelj BiH.
ja ne znam ni jedan razlog zbog cega bi HR trenutno bila da kazemo prijateljski nastrojena BiH. jedina razlika izmedju pogleda HR i SRB na BiH je u tome sto bi HR dobila granicu sa SRB na uni. sto bi pniklo SRB da pokrene nekad u buducnosti pitanje RSK.
princip "ako srbi uzmu svoj dio bosne moramo i mi svoj dio uzeti" definisan od strane oca nacije franje vazi i dan danas.
ja ne znam ni jedan razlog zbog cega bi HR trenutno bila da kazemo prijateljski nastrojena BiH. jedina razlika izmedju pogleda HR i SRB na BiH je u tome sto bi HR dobila granicu sa SRB na uni. sto bi pniklo SRB da pokrene nekad u buducnosti pitanje RSK.
princip "ako srbi uzmu svoj dio bosne moramo i mi svoj dio uzeti" definisan od strane oca nacije franje vazi i dan danas.
-
155_mm
#189 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
sto se tice krsenja dejtona od strane bosnjacke politike, NI U SNU POMISLITI NA TAKVO NESTO.
bosnjacka nacionalna politika trenutno ima najmanje stete od ovakvog dejtona i nema nikakvog razloga da ga krsi. drugi su ti koji, ako misle napraviti korak prema nekim svojim definisanim ciljevima, moraju krsiti dejton. samo sa blokadama uz pomoc dejtona kao do sada ne ide dalje.
sa tim da su blokade izgleda vise nanijele stete ovim sto su ih koristili.
bosnjacka nacionalna politika trenutno ima najmanje stete od ovakvog dejtona i nema nikakvog razloga da ga krsi. drugi su ti koji, ako misle napraviti korak prema nekim svojim definisanim ciljevima, moraju krsiti dejton. samo sa blokadama uz pomoc dejtona kao do sada ne ide dalje.
- Henry Chinaski
#190 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
Kontam reakcije ali ne kontam šokiranost činjenicom da nam Hrvatska ne želi dobro.
Milanović je rovario, a on bi kao trebao biti umjeren. Šta očekivati od ovih jastrebova naročito sad kad ih rusi drže na uzdi i jebu suhim kurcem.
I sami bi zakuhavali tako da im ruska direktiva ne pada teško.
Milanović je rovario, a on bi kao trebao biti umjeren. Šta očekivati od ovih jastrebova naročito sad kad ih rusi drže na uzdi i jebu suhim kurcem.
I sami bi zakuhavali tako da im ruska direktiva ne pada teško.
- mO k3
#191 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
Hrvatska je rijetko kada bila nastrojena prijateljski prema bih , zapravo ima isti apetit kao i Srbija samo sto je u zadnjih 15 godina glumila dok nije ušla u EU .
Srbija koristi isti recept od hrvatske na čelu sa vucicem , kada Srbija udje u EU onda će biti blokada sa strane Srbije i hrvatske
Srbija koristi isti recept od hrvatske na čelu sa vucicem , kada Srbija udje u EU onda će biti blokada sa strane Srbije i hrvatske
- hamza_sa
#192 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
Ponavljam ti opet. Gdje sam ja napisao bilo sta o SDP-u??sportman1 wrote:
pa ti pises da sda ne valja i zato te pitam dali je prosla vlast valjala. ako nije ni prosla ,a koja bi bila dobra po tebi?
koja je alternativa?ko valja ako ni sda ni sdp ne valjaju?
ja nisam glasao za sda i nebi.sda nevalja.
fala za odgovor.
Alternativa uvijek postoji. Pa nisu samo ove nabrojane i aktuelne (sda, sbb, sdp ....) stranke jedine na nasem politickom nebu.
Vidim da ti samo izgleda znas za SDA i SDP.
-
BAK-eV
#193 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
Trenutno da.155_mm wrote:sto se tice krsenja dejtona od strane bosnjacke politike, NI U SNU POMISLITI NA TAKVO NESTO.
Ali treba raditi na tome, da se u povoljnom trenutku njihovo kršenje iskoristi za definitivan krah poluga blokade.
-
BAK-eV
#194 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
Trenutno da.155_mm wrote:sto se tice krsenja dejtona od strane bosnjacke politike, NI U SNU POMISLITI NA TAKVO NESTO.
Ali treba raditi na tome, da se u povoljnom trenutku njihovo kršenje iskoristi za definitivan krah poluga blokade.
-
sportman1
#195 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
hamza_sa wrote:Ponavljam ti opet. Gdje sam ja napisao bilo sta o SDP-u??sportman1 wrote:
pa ti pises da sda ne valja i zato te pitam dali je prosla vlast valjala. ako nije ni prosla ,a koja bi bila dobra po tebi?
fala za odgovor.
Alternativa uvijek postoji. Pa nisu samo ove nabrojane i aktuelne (sda, sbb, sdp ....) stranke jedine na nasem politickom nebu.
dosadan si covjece.
pominjes smjenu bakira a zanemarujes najjacu opozicionu stranku i stranke koje se slepaju uz nju.
daj tri dobre stvari koje je napravio sdp na vlasti?
- hamza_sa
#196 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
Ja mozda jesam dosadan, ali ti nemas pojma sta pises.sportman1 wrote:hamza_sa wrote:Ponavljam ti opet. Gdje sam ja napisao bilo sta o SDP-u??sportman1 wrote:
fala za odgovor.
dosadan si covjece.
pominjes smjenu bakira a zanemarujes najjacu opozicionu stranku i stranke koje se slepaju uz nju.
daj tri dobre stvari koje je napravio sdp na vlasti?
Po treci put ti ponavljam. Napisi gdje sam ja to spomenuo SDP?????????
Ne pominjem ja smjenu Bakira nego SDA na celu sa Bakirom.
Ocigledno da si pristalica SDA iako to negiras, ali te pisanje demantuje, tako da sa ovim prekidam nasu konverzaciju.
P.S.
1. Gradnja autoputa
2. 2 puta povecane penzije
3. Povecane invalidnine ...............
-
BAK-eV
#197 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
Nikakav alibi nema Mile po pitanju Brčkog.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Što bi ih plaho nasikir'o, pa Mile to i traži da ima alibi za odcjepljenje.BAK-eV wrote:Pa i nije baš zbog toga.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Pa da vidimo onda.
Kad tad to će se desiti.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#198 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
šta ovi naši sad kofol ako ste dobre komšije
gdje je keš u pitanju nema ko je dobar nego ko je sposobniji i brži

gdje je keš u pitanju nema ko je dobar nego ko je sposobniji i brži
- Maraschino
#199 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
Prostitutke i gledaju samo novac.
- Drvosjeca iz Dejcica
#200 Re: Međunarodni skandal u režiji Hrvatske
Ma problem je što je ovo pitanje međunarodnog prava pa makar i zbog keša ne možeš ga kršiti, odnosno možeš dok te ne uhvate sa prstima u medu.Black swan wrote:šta ovi naši sad kofol ako ste dobre komšije![]()
![]()
![]()
![]()
gdje je keš u pitanju nema ko je dobar nego ko je sposobniji i brži![]()
![]()