Građansku?dječak sa šibicama wrote:
I onda muha pita "a kakvu to BiH zele Bosnjaci"
ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
-
daddy-kool
#176 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
- insomnia78
#177 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Gl'aj ga. Izoblicio se od genocidapici wrote:Alfons Kauders wrote:Jbt poceli su pucati gore od SrbaLBVIEW wrote: Znaci tebi je forum izvor informacija?
Spremte lavove!
nemogu lavovi ercegovce svarit imamo drugu zivotinjku zanjHa....
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#178 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
animals wrote:Uz duzno postovanje..pici wrote:
mada je meni ovo sve isti qurac
prva dva simbola, Srpski i Hrvatski, ili zlocinacki, ali
to su narodi iz BIH..
kakve veze ima ovaj treci, sa narodom BIH..
kakve veze imaju Arapi sa BIH..
turisti, kazu
bosmal se uzeo sad snajpere su njega i sisati one koji idu na pivo
- animals
#179 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
po ovom vidimo, istu kao i ostala dva naroda..dječak sa šibicama wrote:Mada, moguce da su Ljubace na Kavkazu.
Sasvim je logicno okaciti tu zastavu kod Tuzle.
svoju..
-
Liska
#180 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Ja fakat ne razumijem kad se hrvatski jezik do te mjere promijenio da se ne mozemo usaglasiti oko osnovnih pojmova.
Dakle... Mektic jednostavno nije govorio o istoj stvari, ni istim ciframa, ni istim ljudima. Negdje u prijevodu na hrvatski, to se gubi... Iz nekog razloga, pa postaje potvrda Kolindine lazi.
Onda ostaje pitanje... Zasto Vlada RH i KGK podrzavaju ISIL u BiH? Zasto ne podijele informacije sa saveznicima? Zasto ne poduzmu akcije kako bi se zastitili od prijetnje (pocinje sezona, a u Bosni 3000 ISIL-ovaca).
Mislim da cemo morati naci nekog sudskog tumaca, ili poceti komunicirati na engleskom, jer jebiga, na hrvatskom neke rijeci ocito imaju potpuno drugo znacenje nego na bosanskom.
Recimo, ja sad moram da idem jer se pakujem da se za vikend "naselim" u Dalmaciji.[/quote]
Očigledno se ne razumijemo. Meni je suštinski isto imao netko bazu u BiH ili ne imao bazu u BiH, ali živi u njoj bez problema, iako podržava to što podržava. Koje je razlika u suštini? Ovo ti je logika tipa onih Šveđana što su branili Karadžića u vezi logora Omarska. Kao nije logor jer je žica pokidana ili je nema. Nije bitna suština, njima je bitna žica. A Kolindu možeš kriviti onda kad ona bude imala isti problem na svojoj teritoriji. Stavi ti crnu zastavu za vikend u Dalmaciji pa ćeš vidjeti što će ti se dogoditi. Samo se ti pakuj za vikend, ima srećom tko ostati u ovoj zemlji.
Dakle... Mektic jednostavno nije govorio o istoj stvari, ni istim ciframa, ni istim ljudima. Negdje u prijevodu na hrvatski, to se gubi... Iz nekog razloga, pa postaje potvrda Kolindine lazi.
Onda ostaje pitanje... Zasto Vlada RH i KGK podrzavaju ISIL u BiH? Zasto ne podijele informacije sa saveznicima? Zasto ne poduzmu akcije kako bi se zastitili od prijetnje (pocinje sezona, a u Bosni 3000 ISIL-ovaca).
Mislim da cemo morati naci nekog sudskog tumaca, ili poceti komunicirati na engleskom, jer jebiga, na hrvatskom neke rijeci ocito imaju potpuno drugo znacenje nego na bosanskom.
Recimo, ja sad moram da idem jer se pakujem da se za vikend "naselim" u Dalmaciji.[/quote]
Očigledno se ne razumijemo. Meni je suštinski isto imao netko bazu u BiH ili ne imao bazu u BiH, ali živi u njoj bez problema, iako podržava to što podržava. Koje je razlika u suštini? Ovo ti je logika tipa onih Šveđana što su branili Karadžića u vezi logora Omarska. Kao nije logor jer je žica pokidana ili je nema. Nije bitna suština, njima je bitna žica. A Kolindu možeš kriviti onda kad ona bude imala isti problem na svojoj teritoriji. Stavi ti crnu zastavu za vikend u Dalmaciji pa ćeš vidjeti što će ti se dogoditi. Samo se ti pakuj za vikend, ima srećom tko ostati u ovoj zemlji.
- dječak sa šibicama
#181 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Pa naravno, "bice `naka kakvom je mi zelimo, kome se ne svidja neka iseli izbosne".animals wrote:po ovom vidimo, istu kao i ostala dva naroda..dječak sa šibicama wrote:Mada, moguce da su Ljubace na Kavkazu.
Sasvim je logicno okaciti tu zastavu kod Tuzle.
svoju..
Medjutim, kad ono...
- LBVIEW
#182 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Aha, vjerujes li onda u HARP, ljude-gustere i sl. "mudrosti"?animals wrote:Meni je internet, izvor informacija, jer ne mogu biti fizicki na svim mjestima.LBVIEW wrote:
Znaci tebi je forum izvor informacija?
zar ne..mediji..kako kazu..
- dječak sa šibicama
#183 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Ni oni vas, pa ste jedan jedansherbett wrote:To uopce nije tocno! Mi samo Zlovence ne volimo
- Connaisseur Karlin
#184 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
zastosherbett wrote:To uopce nije tocno! Mi samo Zlovence ne volimo
- animals
#185 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Vjerujem da je negdje na rivi, Mamica neko nabio stosom,LBVIEW wrote:Aha, vjerujes li onda u HARP, ljude-gustere i sl. "mudrosti"?animals wrote:Meni je internet, izvor informacija, jer ne mogu biti fizicki na svim mjestima.LBVIEW wrote:
Znaci tebi je forum izvor informacija?
zar ne..mediji..kako kazu..
a nisam bio tamo..
procitao na internetu, posto novine ne kupujem..
- dječak sa šibicama
#186 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Ljubavi, Slovenci sami sebe ne vole, pa ih nije problem mrziti sa strane 
Slovenci najpametniji, sve lafo tolerancija ovo ono, a onda dodje i izbrise te iz knjige gradjana, mrs kuci! ili ti suptilno poruci "mozes ostati i biti Slovenac, ali izbacices to ć iz prezimena".
Oni su toliko mudro istraumirali ove nase hedaje koji tamo zive, da vecina jugovica djecu uce samo slovenacki jezik da ne bi slucajno u skoli i vrticu progovorili maternji. Ako progovori, zavrsio je karijeru.
Mada uredno psuju na BHS jezicima
Slovenci najpametniji, sve lafo tolerancija ovo ono, a onda dodje i izbrise te iz knjige gradjana, mrs kuci! ili ti suptilno poruci "mozes ostati i biti Slovenac, ali izbacices to ć iz prezimena".
Oni su toliko mudro istraumirali ove nase hedaje koji tamo zive, da vecina jugovica djecu uce samo slovenacki jezik da ne bi slucajno u skoli i vrticu progovorili maternji. Ako progovori, zavrsio je karijeru.
Mada uredno psuju na BHS jezicima
-
Liska
#187 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Pitaj štediše Ljubljanske banke i njihove obitelji. Uzmu ti pare i još te budalom prave.Connaisseur Karlin wrote:zastosherbett wrote:To uopce nije tocno! Mi samo Zlovence ne volimo
- animals
#188 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
I na kraju..
mi Hrvati volimo BIH...
i Bosnjake volim, tocno onoliko koliko i pripadnike svoga naroda..
sa dobrim ljudima mogu, losi se klonim..
mi Hrvati volimo BIH...
- LBVIEW
#189 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Mozes ti vjerovati u sta hoces, samo to ne mozes zvati cinjenicama. K'o i milfaca sto ima fetish na 3 tisuce mudzahedina.animals wrote:
Vjerujem da je negdje na rivi, Mamica neko nabio stosom,
a nisam bio tamo..
procitao na internetu, posto novine ne kupujem..
- dječak sa šibicama
#190 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Nije dovoljno, moras reci "zivijo Komsic, hrvati ne postoje ubosni, ja sam bosanac katolik"animals wrote:I na kraju..
mi Hrvati volimo BIH...
-
Novak20
#191 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Srbi i Hrvati griješe u iskazivanju svojih osjećaja prema BiH. Da su kakvi, njihovi vjerski predstavnici bi, povodom blagdana, organizovali prijeme za ambasadore u Vijećnici a ne kojekuda po nadbiskupijama i drugim službenim prostorijama.
Pametno radi ef. Kavazović.
Reisu-l-ulema Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Husein ef. Kavazović sinoć je u sarajevskoj Vijećnici organizirao iftar za šefove diplomatskih predstavništava
https://www.faktor.ba/vijest/reisu-l-ul ... ore-252115
Pametno radi ef. Kavazović.
Reisu-l-ulema Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Husein ef. Kavazović sinoć je u sarajevskoj Vijećnici organizirao iftar za šefove diplomatskih predstavništava
- Connaisseur Karlin
#192 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Banke su takve bilo gdje u svijetuLiska wrote:Pitaj štediše Ljubljanske banke i njihove obitelji. Uzmu ti pare i još te budalom prave.Connaisseur Karlin wrote:zastosherbett wrote:To uopce nije tocno! Mi samo Zlovence ne volimo
- ettakoto
#193 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Zar je Bošnjaci vole i poštuju više od Srba i Hrvata?saale wrote:ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
- pici
#194 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
bitno je da veliki Rvati priznaju da ne postoje Rvati Ercegovci samo Hrvati Bosne

- animals
#195 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Ne grijese Srbi i Hrvati, vec njihovi predstavnici, njihova inteligencija..Novak20 wrote:Srbi i Hrvati griješe u iskazivanju svojih osjećaja prema BiH. Da su kakvi, njihovi vjerski predstavnici bi, povodom blagdana, organizovali prijeme za ambasadore u Vijećnici a ne kojekuda po nadbiskupijama i drugim službenim prostorijama.
Pametno radi ef. Kavazović.![]()
nazovi ih kako hoces..
- BHCluster
#196 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Sasvim jedovoljno i ovodječak sa šibicama wrote:Nije dovoljno, moras reci "zivijo Komsic, hrvati ne postoje ubosni, ja sam bosanac katolik"animals wrote:I na kraju..
mi Hrvati volimo BIH...
- Connaisseur Karlin
#197 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
da,da, a Bosnjaci to rade savrsenoNovak20 wrote:Srbi i Hrvati griješe u iskazivanju svojih osjećaja prema BiH. Da su kakvi, njihovi vjerski predstavnici bi, povodom blagdana, organizovali prijeme za ambasadore u Vijećnici a ne kojekuda po nadbiskupijama i drugim službenim prostorijama.
Pametno radi ef. Kavazović.![]()
asto je tesko priznati, da nijdedna strna u BiH nije u-pravu, i da svojom politikom upravo razaraju BiH i uzrokukju narodni sukob sa mejduzosnobm mrznjom, jer ne potoji kriticna masa
- mO k3
#198 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Jah bih reko " ne mogu onu nju mrziti , koliko mi je možemo voliti " 
- pici
#199 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?

ovo su ti poznati promicatelji neEUropslih vrijednosti... samo treba tekst odguslat kako glazbeno valja...
- Connaisseur Karlin
#200 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
pa gdje su dokazi vase ljubavimO k3 wrote:Jah bih reko " ne mogu onu nju mrziti , koliko mi je možemo voliti "