Albanija - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Laertes

#176 Re: Albanija - BiH

Post by Laertes »

sumirprimus wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Smije li se sad kritikovati ili se još uvijek onaniše nad "veličanstvenom" pobjedom protiv Gibraltara?
Stas kritikovat kad oni samo prate kako da uguraju igrace iz svojih klubova i za to i navijaju.
Nije to bh repka.to je njihova lopovska prcija.koliko je samo ubleha prodefioivalo i pajda raznoraznih igraca i klanova.i sad imaju sranja u svlačionici samo se suti.
Pljuc.kakav narod takva i drzava.a i repka. Ne moze iver dalje od klade.
Šta je tebi večeras, sugrađanine moj?
svi u napad

#177 Re: Albanija - BiH

Post by svi u napad »

Dakle muka je bila gledati drugo poluvrijeme. Ne shvatam da ne probas tu neznalicu od Pavlovica na lijevoj strani cijelu utakmicu da bi vidjeli ima li ista od tog igraca (ipak igra u seriji A) ili je to kvalitet majstora Vrska. Znao sam da je Zuka spor ali danas je bilo ispod kritike. O Sunjicu ne znam sta reci. Covjek je uvijek bio slab na zemlji ali prije je bio bar jak u skoku. Sad ga ni tu nema. Na Begovicu se vidi da ne brani i lopte mu prolaz kroz peterac a on ko saobracajac samo ih pogledom prati. Na kraju je odbranio onaj sut glavom pa mu ne mogu dati negativnu ocjenu. Najvece razocarenje u ove dvije tekme je Vrancic. Ne shvatam kako on igra u Njemackoj. Prije sam bio jedan od onih koji su zagovarali da on treba dobiti vise minutaze al sad ne znam sta da kazem.
Sta je bilo dobro danas. Pa svidila mi se ideja sa Stevanovicem na beku. Jes da nije prilika da protiv Grka probamo nastaviti sa njim po beku ali ideja kao ideja je jako dobra. Hem brz, hem zna centrirati za razliku od drugih na toj poziciji. Taj momak mi je nekako drag i uvijek se bori kad igra za repku. Jos jedan njemu slican je Duljevic koji je trebao dobiti vise minuta. Jedini koji je na kraju pokusavao probiti po strani Albance i koji ima muda da dribla protivnika. Dobar je bio i Krunic.
Dobro je da smo pobijedili i tako necemo gubiti bodove na FIFI-oj listi sto je veoma vazno radi baraza. Zbog toga moramo biti zadovoljni sa pobjedom jer se samo one pikaju. Jedva cekam tekmu sa Grckom da vidimo nasu snagu. Do slijedeceg sikiranja ostajte mi zdravo i zivo. :bih: :bih: :bih: :bih:
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#178 Re: Albanija - BiH

Post by malakh »

Muhamed Đakmić wrote:
malakh wrote:za klasu smo bolji od albanije, da je kvalifikacijska utakmica ovo bi mi rutinski riješili. neka novih igrača, jeste da je patnja gledati neuigranost i nesmotrenost, ali neka ih.

da ih nije ubacivao, ovdje bi mu pojedinci jebali majku što ne poziva nove igrače i što samo jedne te iste gura.

cimirot, kodro, đumić i krunić zaslužuju poziv ponovo, a vrančića, pavlovića, vranješa i jajala obavezno brisati za sve buduće nastupe reprezentacije.
Ma kako se može suditi na osnovu jedne utakmice? Pa Jajalo je sa Pjanićem razbio Grčku na gostovanju.

Mislim da Meša mora insistirati na ofanzivnijoj igri, nije ovo bilo dobro. Ne može se nabijati lopta na Bajića, to je besmisleno.
slažem se da je bio dobar protiv grčke, ali je protiv belgije i albanije bio preloš. slažeš li se samnom?

a što se tiče tih nabijanja lopte, ne možeš drugačije igrati kada ti vrančić duduk mora iznijeti loptu ili malo povezati srednji red, a on skakuće po terenu k'o balerina. cimirot sam nosio kompletan vezni red.

i velika greška je zukanovića gurati na lijevog beka. on sa onom konstitucijom i okretnošću to ne može igrati.

meša ima pretežak zadatak protiv grčke, jer lijeva strana bi nam mogla biti veći problem od desne. iskreno, almir bekić je igračina za onog pavlovića - mišljenje na bazi dvije utakmice koje je odigrao.
Melbourne_Australia

#179 Re: Albanija - BiH

Post by Melbourne_Australia »

Gdje si znalac. Jesam igdje rekao da igra danas na krilu? Rekao sam da treba igrati protiv Grcke na krilu. Da ima znanje i brzinu za tu poziciju. Da se cesto izvlaci na stranu. Da si ga gledao ikada u Osasuni znao bi da i tamo isto radi. Zato ne jedi govna nego misli sta pricas i koga hoces da ponizis.

Tebe cu poniziti...Cuj Kodro na krilu a Dzeko u spic i oba igraca od 190 cm...Ti da i malo ista znas a ne znas ali jbg imas internet pa se provaljujes :lol: Kodro je klasicni spic i nikad nije igrao krilo u Osasuni...A jos manje da znas cim mislis da ce Mesa njega staviti na tu poziciji a lik jos nije ni minute odigrao u kvalifikacijama...Hajde sad na spavanje i ne provaljuj se vise!!
Muhamed Đakmić

#180 Re: Albanija - BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Ali ljudi moji emisije na fejsu, klasičan pokazatelj zašto nam je sport i fudbal tu gdje jeste.

Kakve oni nebuloze navaljaše, ja još ne mogu da vjerujem.

"I poslije Kodre Kodro" :-)

EDIT: malakh, slažem se s tobom da je Jajalo podbacio, ali mislim da ona ekipa koja je igrala drugo poluvrijeme nije morala nužno igrati hrkljuš. A to je odgovornost selektora.
Last edited by Muhamed Đakmić on 28/03/2017 20:35, edited 1 time in total.
sumirprimus

#181 Re: Albanija - BiH

Post by sumirprimus »

Neandertalko jes to ti? :lol: :lol: :skoljka:
Nadzorna_ploca

#182 Re: Albanija - BiH

Post by Nadzorna_ploca »

I ovako sakati smo velesila za Albaneze.
sumirprimus

#183 Re: Albanija - BiH

Post by sumirprimus »

Dobili bi oni vas hladno da je bili za bodove
Romanista 101%

#184 Re: Albanija - BiH

Post by Romanista 101% »

sto je neko nervozan veceras :D
pirmin

#185 Re: Albanija - BiH

Post by pirmin »

A sto smo uopste igrali protiv Albanije?

a. lice na Grcku
b. lice na Belgiju
c. lice na Kipar
d. lice na Estoniju
e. lice na Gibraltar
f. Munibovovi marifetluci
g. nije niko drugi htio
h. sampite i boza
Nadzorna_ploca

#186 Re: Albanija - BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Koga nas ba..
ganjeta

#187 Re: Albanija - BiH

Post by ganjeta »

Nadzorna_ploca wrote:Koga nas ba..
Tuzlu za Pale :D
Bosanski_kralj

#188 Re: Albanija - BiH

Post by Bosanski_kralj »

Pali smo u drugom poluvremenu jer je izašao Džeko. Previše on nama znači na psihološkom planu, sa njim je ekipa sigurnija. Vjerovatno ne bi primili ni onaj go protiv Grčke da je umjesto njega neko drugi dobio crveni karton.
sumirprimus

#189 Re: Albanija - BiH

Post by sumirprimus »

ganjeta wrote:
Nadzorna_ploca wrote:Koga nas ba..
Tuzlu za Pale :D
Kad nas vec toliko cijenite.
Sto da ne?
I jesu vam pale Mile i bliske :thumbup:
Laertes

#190 Re: Albanija - BiH

Post by Laertes »

Ne sudite Tuzlu po sumiru :mrgreen:
Nadzorna_ploca

#191 Re: Albanija - BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Sudim po jecmistu i tenisu. :mrgreen:
Laertes

#192 Re: Albanija - BiH

Post by Laertes »

Nadzorna_ploca wrote:Sudim po jecmistu i tenisu. :mrgreen:
Voliš sve što vole mladi :mrgreen:
Mustang1

#193 Re: Albanija - BiH

Post by Mustang1 »

Melbourne_Australia wrote:Gdje si znalac. Jesam igdje rekao da igra danas na krilu? Rekao sam da treba igrati protiv Grcke na krilu. Da ima znanje i brzinu za tu poziciju. Da se cesto izvlaci na stranu. Da si ga gledao ikada u Osasuni znao bi da i tamo isto radi. Zato ne jedi govna nego misli sta pricas i koga hoces da ponizis.

Tebe cu poniziti...Cuj Kodro na krilu a Dzeko u spic i oba igraca od 190 cm...Ti da i malo ista znas a ne znas ali jbg imas internet pa se provaljujes :lol: Kodro je klasicni spic i nikad nije igrao krilo u Osasuni...A jos manje da znas cim mislis da ce Mesa njega staviti na tu poziciji a lik jos nije ni minute odigrao u kvalifikacijama...Hajde sad na spavanje i ne provaljuj se vise!!
Bog te mazo nije igrao na krilu ali se izvlaci cesto na krilo, da je visok 3 metra brz je i ima dribling i zna ubaciti. Eto nek Avdija moze igrati krilo.
noiserr

#194 Re: Albanija - BiH

Post by noiserr »

Bosanski_kralj wrote:Pali smo u drugom poluvremenu jer je izašao Džeko. Previše on nama znači na psihološkom planu, sa njim je ekipa sigurnija. Vjerovatno ne bi primili ni onaj go protiv Grčke da je umjesto njega neko drugi dobio crveni karton.
Ma on je ko igrac i pol najmanje. Cim nije tu, odmah je protivniku lakse i moze se bolje prosiriti da brani.
Nadzorna_ploca

#195 Re: Albanija - BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Laertes wrote:
Nadzorna_ploca wrote:Sudim po jecmistu i tenisu. :mrgreen:
Voliš sve što vole mladi :mrgreen:
Sa njima se i ja osjecam mladji. :mrgreen:
Dobra je Tz raja meni vazda bila, bar oni sa kojima sam studirao. Doduse sad je i dole sve vise doseljenika a najmanje Tuzlaka ali nećemo cjepidlaciti.
Tomahawk11
Globalni moderator

#196 Re: Albanija - BiH

Post by Tomahawk11 »

Malo citam komentare....
Rekoh vec, nisam gledao utakmicu.
Ali, hajmo realno....je li to neko bas ocekivao neku rapsodiju?!
Pa ovaj sastav se u putu nije sreo, dosta standardnih igraca nije igralo!
Sta bi sa onom pricom bitna nam je i ova, trebamo dobiti....eto jesmo li dobili, jesmo.
:izet: ga ja, pricasmo li ranije, treba dati priliku svima i dobili su je svi.
Jesmo li time dobili? Pa sigurno jesmo. Ako je po komentarima, dobili smo Kodru i Krunica. Mlade igrace koji bi mogli biti buducnost ove reprezentacije.
sumirprimus

#197 Re: Albanija - BiH

Post by sumirprimus »

Istina boli.
Pored ovakvih zemljaka kome trebaju dusmani?
Cim su oni nas zadužili? Osim konstanog podcjenjvianja i potkradanja i podjebavanja?kreni politickom autocestom od koeficijenta i dodji do fudbala.
Uostalom do skora su i oni govorili savez napolje.lopovi i sl...
Sad kad su namireni sute.boli ih za ostatkom drzave.
Preslikano i na repku.
To samo ovi sto su van svih zbivanja mogu podrzavat tj.dijaspora...i oept i njih ismijaavaju.jel ja nesto lazem? Seljakluk korida i sl bs...a ovi jadnici kontaju bosna bosna puna srca a vam...tuga jebote..
Iz slobode niko ni minute ne dobi na jebenom kirin kupu.tj piric.ni tad nije bilo materijala jeli? A kakvih sve ublehara mesa izmjenja.
Ma ne osjecam je vise svojom repkom i to je to...

Sto sumir Tuzlak prica budi siguran velik broj njih isto misli.
Zemljaci moji hvala i prijatno
:thumbup:
vicious

#198 Re: Albanija - BiH

Post by vicious »

Muhamed Đakmić wrote:Ali ljudi moji emisije na fejsu, klasičan pokazatelj zašto nam je sport i fudbal tu gdje jeste.

Kakve oni nebuloze navaljaše, ja još ne mogu da vjerujem.

"I poslije Kodre Kodro" :-)

EDIT: malakh, slažem se s tobom da je Jajalo podbacio, ali mislim da ona ekipa koja je igrala drugo poluvrijeme nije morala nužno igrati hrkljuš. A to je odgovornost selektora.
Kad sam ugledao hadziju morao sam okrenuti kanal.
cyprus

#199 Re: Albanija - BiH

Post by cyprus »

Dobro, koji je vama kurac? Prvo smo htjeli da se isprobaju razne rezerve i alternativna rješenja... I evo isprobano, uz to još i pobjedimo, međutim opet ne valja :zzzz: Ko eto, trebali su igrati i tečnije, nema veze što su se ova imena prvi put našla na terenu :oops:
Muhamed Đakmić

#200 Re: Albanija - BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Pa trebali su igrati tečnije cypruse, a mislim da i jesu kapacitet za to :D

Problem je što je i Meša pokazivao Begoviću da napucava lopte naprijed, što je meni neobjašnjivo :D
Locked