Sarajevo - bastion SDA?
- HAVANA
#176 Re: Sarajevo - bastion SDA?
Jel se ono vako reKne? Cuj nije probo kljukusu.Jesi ti siguran da si bosanac? 
- insomnia78
#177 Re: Sarajevo - bastion SDA?
Dosli divlji i otjerali pitome?
Ma hajte molim vas.
Ma hajte molim vas.
- Tito_i_Partija
#178 Re: Sarajevo - bastion SDA?
Zar nije kljukusa specijalitet iz krajine? Nisam je ni ja prob'o. 
-
TheMule
#180 Re: Sarajevo - bastion SDA?
Nije iz krajine, vec iz Bosne i Hercegovine.Tito_i_Partija wrote:Zar nije kljukusa specijalitet iz krajine? Nisam je ni ja prob'o.
- HAVANA
#182 Re: Sarajevo - bastion SDA?
Pita od tresanja i kompot od smokve.Bez Respekta wrote:šta su vam te kljukuše i sutlije?
- insomnia78
#183 Re: Sarajevo - bastion SDA?
Plave noći u satenu i mleko od kokosa
-
ušće
#184 Re: Sarajevo - bastion SDA?
Hajde da vidimo podatke :
-OPŠTINA TRNOVO ------ Ibro Berilo(Ko je njega birao )
-OPŠTINA NOVI GRAD --------Hadžić zatim Efendić (Ko je birao ove ljude )
-OPŠTINA NOVO SARAJEVO -----Komšić,Koldžo (Ko je birao ove ljude )
-OPŠTINA CENTAR ------ Bećirević, Marković , Ajnadžić ( Ko je birao ove ljude )-
-OPŠTINA STARI GRAD ----------Ibrahim Hadžibajrić -( ko je birao ovog čovjeka )
Možemo preći i na Goražde , Bihać ,Visoko , Zenicu nije problem
Za što lažete i sebe i druge nisu nikakve favele krive krivi ste vi i mi svi ...Počnimo shvatati običan radan čovjek je birao svaki put onog ko je dokazao da hoće više ( jeli je ispunio o tom možemo pričati )
-OPŠTINA CENTAR ------ Bećirević, Marković , Ajnadžić ( Ko je birao ove ljude )-
Za što lažete i sebe i druge nisu nikakve favele krive krivi ste vi i mi svi ...Počnimo shvatati običan radan čovjek je birao svaki put onog ko je dokazao da hoće više ( jeli je ispunio o tom možemo pričati )
- uglavnomja
#185 Re: Sarajevo - bastion SDA?
ušće wrote:Hajde da vidimo podatke :
nece biti ... te ljude je izabralo 50% stanovnistva. uglavnom vec opisane strukture.
ostalih 50% je imalo pametnijeg posla, nije htjelo da glasa, nije imalo za koga da glasa ...
-
belfy
#186 Re: Sarajevo - bastion SDA?
kako vam onda tih 99% izabere gradonacelnika "sa korjenima", jer je to bitno? sto bi doseljenicima takav bio bitan? nema nekog smisla jebiga...PM72 wrote: A ovo za sarajlije i fanatičnu privrženost SDA.99% glasača iz Sarajeva koji su glasali za SDA su stanovnici favela od kojih je rijetko koji živio u Sarajevu prije rata.Alija im je dao sve,bespravno da izgrade kuće,bespravno struju i vodu,donacije za kuće,poslove u državnim većinom komunalnim firmama a odvojio ih od sela,krave i kljukuše.
I takvima nikad nije bilo bolje.Najjače dvokomponentno ljepilo na svijetu je papak i asfalt.Narod zna...
doduse, mozda su se raspitivali ko suneti po carsiji...
Last edited by belfy on 07/02/2017 21:49, edited 1 time in total.
-
ušće
#187 Re: Sarajevo - bastion SDA?
Ama nemojte kazati ...biva prvi put izašli oni što vole jedne a drugi put izašli oni što vole druge ...uglavnomja wrote:ušće wrote:Hajde da vidimo podatke :
nece biti ... te ljude je izabralo 50% stanovnistva. uglavnom vec opisane strukture.
ostalih 50% je imalo pametnijeg posla, nije htjelo da glasa, nije imalo za koga da glasa ...
- Matzan
#189 Re: Sarajevo - bastion SDA?
Pa dobro, je li A. Skaka FGR ili ni on nije?
- Alfons Kauders
#190 Re: Sarajevo - bastion SDA?
Obozavam... Valjda zato jer je nema gore oko Tuzle, nisam je ni probao do prije desetak godina.HAVANA wrote:Ja volim kljukusu.
-
Org
#191 Re: Sarajevo - bastion SDA?
Nije ba. FGR su oni koji su dosli pedesetih.Matzan wrote:Pa dobro, je li A. Skaka FGR ili ni on nije?
Iz ove rasprave se da zakpljuciti samo jedno.
Svi glasaju za one koji su ih doveli u grad. Proleteri citaj FGR za komuniste. Oni su im roditelje doveli poslije II svjetskog rata, naucili ih da ne drze koze na balkonu, skolovali, emancipovali. Napravili elitu od njih.
A ovi novi za sda. Dovela ih sda, nacickala po sarajevskim cukama, zaposlila u institucije.
A za kog da glasaju oni koji se ne opredjeljuju po tom principu. Valjda za Mekelovu ili nekog novog Obamu negdje daleko.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#192 Re: Sarajevo - bastion SDA?
šta ovo FGR ne jede kljukušu i puru
- HAVANA
#193 Re: Sarajevo - bastion SDA?
Sminkeri se izdvajaju od ostale raje.Jedu sushi ,nece kljukusu i puru,umjesto jogurta piju ab kulturu.Nece sljivu lozu,od vijesti slusaju vremensku prognozu. 
- muha_sa
#194 Re: Sarajevo - bastion SDA?
to ti neštA na moj racunHAVANA wrote:Sminkeri se izdvajaju od ostale raje.Jedu sushi ,nece kljukusu i puru,umjesto jogurta piju ab kulturu.Nece sljivu lozu,od vijesti slusaju vremensku prognozu.
- insomnia78
#195 Re: Sarajevo - bastion SDA?
Stranka peMzionera
- HAVANA
#196 Re: Sarajevo - bastion SDA?
Ma ne znam ni sta radim na ovoj smetljarskoj temi.Serem bezveze.Jebo im ja mater i sda.Rak dobili dabogda.muha_sa wrote:to ti neštA na moj racunHAVANA wrote:Sminkeri se izdvajaju od ostale raje.Jedu sushi ,nece kljukusu i puru,umjesto jogurta piju ab kulturu.Nece sljivu lozu,od vijesti slusaju vremensku prognozu.
- kamen spoticanja
#197 Re: Sarajevo - bastion SDA?
Bezbeli si se nas'o u ab kulturimuha_sa wrote:to ti neštA na moj racunHAVANA wrote:Sminkeri se izdvajaju od ostale raje.Jedu sushi ,nece kljukusu i puru,umjesto jogurta piju ab kulturu.Nece sljivu lozu,od vijesti slusaju vremensku prognozu.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#198 Re: Sarajevo - bastion SDA?
dabogda im djeca liĆila na mene i havanu
- muha_sa
#199 Re: Sarajevo - bastion SDA?
al se znadeš rugat nama šminkerimaHAVANA wrote:Ma ne znam ni sta radim na ovoj smetljarskoj temi.Serem bezveze.Jebo im ja mater i sda.Rak dobili dabogda.muha_sa wrote:to ti neštA na moj racunHAVANA wrote:Sminkeri se izdvajaju od ostale raje.Jedu sushi ,nece kljukusu i puru,umjesto jogurta piju ab kulturu.Nece sljivu lozu,od vijesti slusaju vremensku prognozu.
- HAVANA
#200 Re: Sarajevo - bastion SDA?
pici wrote:dabogda im djeca liĆila na mene i havanu