- NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post Reply
dječak sa šibicama

#176 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by dječak sa šibicama »

Pukni zoro... pa blam
arzuhal

#177 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by arzuhal »

dječak sa šibicama wrote:Sta kaze voditelj, "prilikom osnivanja `92, ljudska prava su bila obecana svim gradjanima Republike Srpske"
hihihi

neki zajebant ba...
bingov buraz

#178 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by bingov buraz »

LBVIEW wrote:
Point. wrote:Bom Ivanic postroji 3 puk opet danas. Ukoliko se ne uhapsi cim dodje na radno mjesto u Sarajevo? Mi smo obicne picketine kakvih nema na svijetu. Jebena policija RS je u sred Sarajeva upala u Klix prostorije, niko kurcem nije mrdnuo. Frajer koji treba da je predsjednik drzave ne priznaje odluke Suda te iste drzave. Ovo je drugovi anti drzavno djelovanje i ova krleca glava se treba uhapsiti iste sekunde cim kroci u zgradu predsjednistva.
Nemoj nabacivati na volej Ivanicu,te navoditi vodu na Dodikov mlin u Bakincima! Nego,de onaj obektivni Bata da podgrije ove frazetine?
Salu na stranu,pokazalo se po ko zna koji put,kako je "kompromis",netalasanje i savijanje "kicme" 100 puta gore o lupanja "sakom od stol" i otvorene prijetnje,cak bi se isto moglo ironicni nazvati i huskanjem na rat, a ne ovo gore pomenuto(kad su one frazetine od strane ovih "umjerenih" najcesce ispaljivane).
Apsolutno,ridjobradi debil mora shvatiti da se njegova prica o kompromisu u genocidnoj dozivljava kao slabost jer ta rijec u djikanskom ne postoji,Nikolic mu se posrao u facu a ovaj ce ga docekati za par dana.Pizde i beskicmenjaci nas vode.
Da preduhitrim lazne moraliste,ne ne bih ratovao i ne bih napadao BL,branio bih se da sam napadnut jasno ali izolacija genocidne po kiparskom receptu bi nakon danas morala biti obaveza svakog ko ovu zemlju smatra svojom.
Svi pravni argumenti su na nasoj strani ali ne sumnjam da ce junior baciti jos jednom pojas za spasavanje Dodiku.
arzuhal

#179 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by arzuhal »

Tako me podsjeća na Maratonce sve ovo...
dječak sa šibicama

#180 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Meni ovo na Kuma 2 podsjeca, ova muzika, kad ne gledas samo slusas, vidis De Nira kako skace po krovovima.
GoodTaste

#181 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by GoodTaste »

dust71000 wrote:
GoodTaste wrote:A sto spominjete rat?
To bi vi ratovali opet? Pa opet par godina po bojistima, po podrumima, pa trk po vodu i sve ostalo?
Da bi na kraju rata bili borac i borili se kao i ovi sada protestima i opet bili u stadu, mozda, nekog novog Bakira/Dodika/Covica?

Recimo, da se protjeraju srbi iz RS-a, sta ces s tim prostorom? S cim ces ga naseliti kad svi mladi bjeze van prvom prilikom bilo gdje?

I da nema neke zamisljene granice, izmedju FBiH i RS-a, opet 80% ljudi ne bi islo u taj drugi dio jer bi ih vidio komsija da idu kod "onih" i ostavljaju pare njima... Tako da je ta drzava nemoguca i ima podjela s granicom ili bez.
Da bude rat i FBiH "pobjedi", opet 80% ljudi nece ici u "bivsi" teritorij RS-a da ne bi ostavili pare "njima" ili ce strogo birat mjesta gdje ce sjesti jer bi to drzao neki "nas", kao sto se to vec odavno radi u i oko Sarajeva.

Neka se raspise referendum i nek se otcjepi RS i Hrvati dole i svima bolje, bar nece biti jeb**nja kad ti treba saglasnost od druge strane, a nece biti ni 3 predsjednika, sto nema nigdje u svijetu... Svakako su te teritorije vec skoro pa etnicki ciste, sa manjinom drugih naroda.

Tako da, ako ce se ratovati, bolje da se ratuje protiv svih balija, ustasa i cetnika (ti najvise i huskaju jedni na druge), a ove ostale, ma ko bili, da se zaobidje s glupostima od kojih niko nece koristi imati, sem Bakira/Dodika/Covica, a tu lekciju niste naucili iz proslog rata, a nije nimalo bolje nego sto je bilo prije rata. Tako da smo se borili za jedno veliko nista, pa de opet...

Al daj Boze da bude rata, pa da se ovaj put ode u Njemacku, a balije/ustase/cetnici se dabogda pobili da im se sjeme ne nadje :D :izet:

:bih:
Pa što kršite mirovni sporazum ako vam nije do rata ?
Ne krsim ja nista. Da se mene pita, ja bih vas streljao sve redom (balije, ustase i cetnike) i toliko duboko zakopao da se ni DNK ne moze vise naci, a ne da se rodi jedan takav. :bih:
Pilaw_Pavlaka

#182 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Pilaw_Pavlaka »

bingov buraz wrote:
LBVIEW wrote:
Point. wrote:Bom Ivanic postroji 3 puk opet danas. Ukoliko se ne uhapsi cim dodje na radno mjesto u Sarajevo? Mi smo obicne picketine kakvih nema na svijetu. Jebena policija RS je u sred Sarajeva upala u Klix prostorije, niko kurcem nije mrdnuo. Frajer koji treba da je predsjednik drzave ne priznaje odluke Suda te iste drzave. Ovo je drugovi anti drzavno djelovanje i ova krleca glava se treba uhapsiti iste sekunde cim kroci u zgradu predsjednistva.
Nemoj nabacivati na volej Ivanicu,te navoditi vodu na Dodikov mlin u Bakincima! Nego,de onaj obektivni Bata da podgrije ove frazetine?
Salu na stranu,pokazalo se po ko zna koji put,kako je "kompromis",netalasanje i savijanje "kicme" 100 puta gore o lupanja "sakom od stol" i otvorene prijetnje,cak bi se isto moglo ironicni nazvati i huskanjem na rat, a ne ovo gore pomenuto(kad su one frazetine od strane ovih "umjerenih" najcesce ispaljivane).
Apsolutno,ridjobradi debil mora shvatiti da se njegova prica o kompromisu u genocidnoj dozivljava kao slabost jer ta rijec u djikanskom ne postoji,Nikolic mu se posrao u facu a ovaj ce ga docekati za par dana.Pizde i beskicmenjaci nas vode.
Da preduhitrim lazne moraliste,ne ne bih ratovao i ne bih napadao BL,branio bih se da sam napadnut jasno ali izolacija genocidne po kiparskom receptu bi nakon danas morala biti obaveza svakog ko ovu zemlju smatra svojom.
Svi pravni argumenti su na nasoj strani ali ne sumnjam da ce junior baciti jos jednom pojas za spasavanje Dodiku.
Zasto mislis da Bosnjacima upravo ovakva srpska politika nebi odgovoarala? Mislim na ovu poltiku po kojoj Dodik hebe mater NATO paktu a Vucic ide u Moskvu po tenkove i migove. Po tebi nama to ne odgovara? Po meni upravo ovakva politika nama savrseno puno odgovara. Zato se i treba sutiti ko kurva i pustiti ih da opet isprovociraju Ameriku gazeci njihove geo politicke interese.
Point.

#183 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Point. »

bingov buraz wrote:
LBVIEW wrote:
Ne bude li se spucala kakva suspenzija Ivanicu i pizda iz SDA sutila kao i do sada, i Bakira treba uhapsiti i osuditii za izdaju drzave.
arzuhal

#184 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by arzuhal »

dječak sa šibicama wrote:Meni ovo na Kuma 2 podsjeca, ova muzika, kad ne gledas samo slusas, vidis De Nira kako skace po krovovima.
Sjo sinoć sam gledo keca na nekom od pinkova...vazda se može gledat....
dječak sa šibicama

#185 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Parade i govana, prosetase planinari, ronioci i KUD Piskavica, Dodik nasra par recenica, dva pionira opjevase nekakve grobove, i puce zora.

Dovidjenja.
Point.

#186 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Point. »

GoodTaste wrote:
dust71000 wrote:
GoodTaste wrote:A sto spominjete rat?
To bi vi ratovali opet? Pa opet par godina po bojistima, po podrumima, pa trk po vodu i sve ostalo?
Da bi na kraju rata bili borac i borili se kao i ovi sada protestima i opet bili u stadu, mozda, nekog novog Bakira/Dodika/Covica?

Recimo, da se protjeraju srbi iz RS-a, sta ces s tim prostorom? S cim ces ga naseliti kad svi mladi bjeze van prvom prilikom bilo gdje?

I da nema neke zamisljene granice, izmedju FBiH i RS-a, opet 80% ljudi ne bi islo u taj drugi dio jer bi ih vidio komsija da idu kod "onih" i ostavljaju pare njima... Tako da je ta drzava nemoguca i ima podjela s granicom ili bez.
Da bude rat i FBiH "pobjedi", opet 80% ljudi nece ici u "bivsi" teritorij RS-a da ne bi ostavili pare "njima" ili ce strogo birat mjesta gdje ce sjesti jer bi to drzao neki "nas", kao sto se to vec odavno radi u i oko Sarajeva.

Neka se raspise referendum i nek se otcjepi RS i Hrvati dole i svima bolje, bar nece biti jeb**nja kad ti treba saglasnost od druge strane, a nece biti ni 3 predsjednika, sto nema nigdje u svijetu... Svakako su te teritorije vec skoro pa etnicki ciste, sa manjinom drugih naroda.

Tako da, ako ce se ratovati, bolje da se ratuje protiv svih balija, ustasa i cetnika (ti najvise i huskaju jedni na druge), a ove ostale, ma ko bili, da se zaobidje s glupostima od kojih niko nece koristi imati, sem Bakira/Dodika/Covica, a tu lekciju niste naucili iz proslog rata, a nije nimalo bolje nego sto je bilo prije rata. Tako da smo se borili za jedno veliko nista, pa de opet...

Al daj Boze da bude rata, pa da se ovaj put ode u Njemacku, a balije/ustase/cetnici se dabogda pobili da im se sjeme ne nadje :D :izet:

Pa što kršite mirovni sporazum ako vam nije do rata ?
Ne krsim ja nista. Da se mene pita, ja bih vas streljao sve redom (balije, ustase i cetnike) i toliko duboko zakopao da se ni DNK ne moze vise naci, a ne da se rodi jedan takav. :bih:
Sta mases tom zastavicom kad si post iznad napisao da se drzava treba rastaviti na 3 dijela? Kakav si ti licemjer, gdje mi je onaj malj sada........
dust71000

#187 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by dust71000 »

GoodTaste wrote:[
Ne čudi me, sa strijeljanjem i skrivanjem masovnih grobnica imate dovoljno prakse.
512MB

#188 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by 512MB »

Dakle bosnjacki politicari su nemocni ko go k...c, cute ko zaliveni
animals

#189 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by animals »

512MB wrote:Dakle bosnjacki politicari su nemocni ko go k...c, cute ko zaliveni
A zar postoje uopce :D
bingov buraz

#190 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by bingov buraz »

Pilaw_Pavlaka wrote:
bingov buraz wrote:
LBVIEW wrote: Nemoj nabacivati na volej Ivanicu,te navoditi vodu na Dodikov mlin u Bakincima! Nego,de onaj obektivni Bata da podgrije ove frazetine?
Zasto mislis da Bosnjacima upravo ovakva srpska politika nebi odgovoarala? Mislim na ovu poltiku po kojoj Dodik hebe mater NATO paktu a Vucic ide u Moskvu po tenkove i migove. Po tebi nama to ne odgovara? Po meni upravo ovakva politika nama savrseno puno odgovara. Zato se i treba sutiti ko kurva i pustiti ih da opet isprovociraju Ameriku gazeci njihove geo politicke interese.
Ti onda pusti da te zakolju da pojacas argument da su ubice i koljaci i bices u pravu,mrtav jasno ali u pravu.

Karikiram naravno ali poenta ostaje.Postoji granica dostojanstva ispod koje ne treba ici.
Last edited by bingov buraz on 09/01/2017 13:40, edited 1 time in total.
elk

#191 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by elk »

Samo ce se jebeno biti ukopati kod ovakvog minusa,znadete li to dijasporski ratnici?nece asov u zemlju da ga jebes,a zvizdi i grmi iznad....
ja cu gligorom i jasminom skupljati pomoc u inostranstvu,uz nesebicnu podrsku hasana cengica. #izdrzite braco#uzvassmo#jednasijedina#
i da, ne zaboravite opuhati konzume i binge i granape.morate biti brzi.ono za stab. :bih: da se ima.
dječak sa šibicama

#192 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

elk wrote:Samo ce se jebeno biti ukopati kod ovakvog minusa,znadete li to dijasporski ratnici?nece asov u zemlju da ga jebes,a zvizdi i grmi iznad....
ja cu gligorom i jasminom skupljati pomoc u inostranstvu,uz nesebicnu podrsku hasana cengica. #izdrzite braco#uzvassmo#jednasijedina#
i da, ne zaboravite opuhati konzume i binge i granape.morate biti brzi.ono za stab. :bih: da se ima.
:D

svakog ko bi ratovao, na ovih - beskonacno poslati na Colinu kapu, sa asovom i dvije konzerve Ikara.

Ohladili bi se u roku keks.
Point.

#193 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Point. »

elk wrote:Samo ce se jebeno biti ukopati kod ovakvog minusa,znadete li to dijasporski ratnici?nece asov u zemlju da ga jebes,a zvizdi i grmi iznad....
Ovakva patetika je samo izgovor za placipickino ponasanje.
I opet po dijaspori ha?
General War

#194 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by General War »

Nemoj tako, cim bude "magicnih" 66% bosnjaka-islam-bosanski...vidit ces ti. :D
armin071

#195 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by armin071 »

GoodTaste wrote:
Znamo mi da bi vi streljali, ali avaj ovaj put nema sa druge strane koncerata za mir u Zetri. Ovaj put nema golorukog naroda koji ce "jurisati" na ukopane "glumce" oko Sarajeva. Znaci samo naprijed ceka se pogresan potez kako od "balija" kako ih ti nazva tako i od ostalih sto se trenutno transportuju vozovima kroz Njemacku. Nema vise golorukih a valjda je svima jasno da mirne podjele nema osim saloncima poput tebe. Nego ili pustaj bradu pa u borbu za otadzbinu ili se pati u ovakvoj Bosni. Vi ste bili za SAO MAO pa eto vam ih uzivajte srbujte guslajte do mile volje. Ja ipak mislim da je bolji i ovakav mir nego rat a brada?
Pilaw_Pavlaka

#196 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Pilaw_Pavlaka »

bingov buraz wrote:
Karikiram naravno ali poenta ostaje.Postoji granica dostojanstva ispod koje ne treba ici.
Grijesis. Cim se pocne voditi populisticka poltika to je znak slabosti. Ova srpska politika sa Dodikom i Vucicem je cisti populizam. Oni idu po neke migove u Rusiju, oni ce zajebati NATO pakt, Rusija ce ih stititi. Samo o tome pricaju na njihovim programima poput Cirilice i na B92, RTS-u i RTRS-u.

Ako ce te ovi milicajci sa dugim cijevima zaklati onda ja neznam... Svaka treca Bosnjacka kuca ima oruzije u podrumu a kolko Dodik ima ovih milicajaca? 2000, 3000 pa neka ih ima i 50.000 to je nista. Imamo ih i mi jos i troduplo vise. Neznam zasto su oni nama prijetnja sada kada smo prvi put u historiji upravo mi u stanju da budemo prijetnja njima. Mozda ne u prvom mjesecu nekog konflikta ali u drugom svakako.

Oni se igraju vatrom ne sa ovim proslavama nego zato sto su poceli da cackaju sa Rusima. A Amerikanci i njihovi saveznici su upravo bombama balkan u geo politickom smislu zaokruzili i stavili ga pod njihovu sapu. Te bombe su padala ne Srbe i mogu vrlo lagano opet ako se Americki interesi u ovom dijelu svijeta dovedu u pitanje.
Last edited by Pilaw_Pavlaka on 09/01/2017 13:48, edited 1 time in total.
512MB

#197 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by 512MB »

Pola 5. Korpusa su bili ljudi koji su se iz toplih dijasporskih domova dobrovoljno vratili u rat, tako i nekoliko iz moje blize porodice. Al vazno je prosipat fazone...
GoodTaste

#198 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by GoodTaste »

[/quote]
Pa što kršite mirovni sporazum ako vam nije do rata ?[/quote]

Ne krsim ja nista. Da se mene pita, ja bih vas streljao sve redom (balije, ustase i cetnike) i toliko duboko zakopao da se ni DNK ne moze vise naci, a ne da se rodi jedan takav. :bih:[/quote]
Sta mases tom zastavicom kad si post iznad napisao da se drzava treba rastaviti na 3 dijela? Kakav si ti licemjer, gdje mi je onaj malj sada........[/quote]

Pa BiH je opcepoznata kao multi-kulti drzava, a ovde u svakom postu na temi se prijeti brisanjem nekog drugog, a svi hoce da "oni" budu glavni "onom" drugom.
Mahat cu ja ovom zastavom uvijek :bih: , a sve dok je takvih koji hoce da "izbrisu" drugog i dok su im mozgovi toliko mali i oprani na ruke i srce puno mrznje od ove drzave nikad nista nece biti i ovo ce biti njen maksimum.

Sigurno ti prvi ne ides u RS, niti bi tamo potrosio koju marku jer su tamo "oni", a i da ne postoji ta zamisljena granica od RS-a, opet sam siguran da ne bi isao tamo jer su tamo "oni". E iz tog razloga treba to sve razdvojiti i postaviti "meksicki zid" i udariti vize jedni za druge jer nikad nece biti uzajamnog postovanja i zajednickog cilja i stalno cemo biti ovce Bakiru/Covicu/Dodiku. :bih:

:bih
elk

#199 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by elk »

Nisi ti shvatio,izgorio ti centar za naprednu zajebanciju.
Da pojednostavim,boli me kurac za sve.od bih,pa nanize do ameba.nokta mog vise niko nece dobiti.nokta.
GoodTaste

#200 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by GoodTaste »

dust71000 wrote:
GoodTaste wrote:[
Ne čudi me, sa strijeljanjem i skrivanjem masovnih grobnica imate dovoljno prakse.
A koji smo to "mi"? Jer koliko vidim da bi masovnu grobnicu "napravio" i od cetnika, i od ustasa, i od balija? :lol:

Post Reply