Nogama...drndalo wrote:Poravno...? Dje si miner, ne raspoznah te....
Sta bi mu ko?
Nogama...drndalo wrote:Poravno...? Dje si miner, ne raspoznah te....
ma neće dok je pristojan.sumirprimus wrote:tuce fudo i bez torbice
Neka te bolan.dzabe CES u banovice.
Poznato je da se nogama ravnaju institucije samo tako... Zapjenio si, previse...Fudo387 wrote:Nogama...drndalo wrote:Poravno...? Dje si miner, ne raspoznah te....
Sta bi mu ko?
daj ba fudo, reci da trolaš torbice tiFudo387 wrote:
Pa bi l' ti is'o na sud da si Dragan Vikic?
Ja ne bih.
Skupio bih raju, a on je ima, i poravn'o taj sud.
Ma on bi torbicom sud sravnioChmoljo wrote:daj ba fudo, reci da trolaš torbice tiFudo387 wrote:
Ja ne bih.
Skupio bih raju, a on je ima, i poravn'o taj sud.![]()
mislim, ovo je u stilu: kad moj tata slomi tvog tatu, vi'ćeš ti!
Ozbiljno, da Dragan skupi raju, a ima je,Chmoljo wrote:daj ba fudo, reci da trolaš torbice tiFudo387 wrote:
Ja ne bih.
Jeli hoćemo pravnu državu ili ne ?Fudo387 wrote:Ozbiljno, da Dragan skupi raju, a ima je,Chmoljo wrote:daj ba fudo, reci da trolaš torbice tiFudo387 wrote:
Ja ne bih.
Ko bi mu stao na put?
sipa?
mup kantona sarajvo?
Ozbiljno pitam.
Ima pare, ima logistiku, ima raju, majke mi ja bih to na njegovom mjestu pobuco.
Dragane ako citas, prijavice se i Fudo kod tebe.
Da ima ne bi ga ni zvali. A i sto bi ravnao drzavni sud? Do sad je osudio stotine ratnih zlocinacaFudo387 wrote:Pa bi l' ti is'o na sud da si Dragan Vikic?Bodkin wrote:U azijskim vukojebinama je tako. U normalnim zemljama ga sud oslobodi i to je to. Inace ce mrak poceti gutati za svakoga koga pomisle optuzitiTheMule wrote:Problem sa Vikicem i par ovih slicnih slucajeva (Divjak, Dudakovic) je sto su to u sustini dobri posteni ljudi. Da nisu, neko kao ovaj specijalni tuzitelj bi prvo osvano u kolicima, a onda ako nastavi maltretirati i igrati se ljudskim zivotima, proguto bi ga mrak i to je to.
Nije mala stvar kad trebas da budes primjer pravde, a ti se igras ljudskim zivotima i njihovim porodicama radi politike ili jos gore, nacionalizma. Popisam se na tebe tuzitelju i na tvoj poso
Ja ne bih.
Treba meni poravnati iza kuce, da mogu u proljece kakvu basticu startati.Fudo387 wrote:
Ja ne bih.
I taman zbog toga odlezao 5-6-7 godina... A da ga ti ne pokusavas loziti da bar zbog toga u zatvor zaglavi...?Fudo387 wrote:Ozbiljno, da Dragan skupi raju, a ima je,Chmoljo wrote:daj ba fudo, reci da trolaš torbice tiFudo387 wrote:
Ja ne bih.
Ko bi mu stao na put?
sipa?
mup kantona sarajvo?
Ozbiljno pitam.
Ima pare, ima logistiku, ima raju, majke mi ja bih to na njegovom mjestu pobuco.
Dragane ako citas, prijavice se i Fudo kod tebe.
..jes, ali dokle vise..drndalo wrote:Poznato je da se nogama ravnaju institucije samo tako... Zapjenio si, previse...Fudo387 wrote:Nogama...drndalo wrote:Poravno...? Dje si miner, ne raspoznah te....
Sta bi mu ko?
Sta je Ilija Jurisic trebao uraditi? Atomizirati BGD? I sud je za ljude, odbranice se Dragan...
Hocemo.mO k3 wrote:Jeli hoćemo pravnu državu ili ne ?
fudo kvaka 69 da to moze.ne bi mi ni bili u ovoj gabuli.Fudo387 wrote:Hocemo.mO k3 wrote:Jeli hoćemo pravnu državu ili ne ?
Privedi Dodika na saslusanje.
Dobro si, taman mi to pade na pamet.
Kad privedete njega doce i Dragan.
Sto bih ja to postovao a onog supka ne smijete privesti?
ovi u Dobrovoljackoj bili zarobljeniciRipicipi wrote:Ili je meni logika u qrcu ili...
Hoce li mi iko reci je l' bilo ikakve svrhe u tim ubistivima, ali ikakve?
Meni zao sto se Vikic mora peglati po sudovima zbog nekoga kome se qrac dig'o da ubije zarobljenike.. juce Divjak, Ganic itd...
Dok ovdje vecina navija da ih je valjda trebalo sve pobiti, a to sto ce neko za to odgovarati ili biti prozivan vas boli qrac?!?
Zanimljivo...
Jarane to qrcu ne valja.sumirprimus wrote:fudo kvaka 69 da to moze.ne bi mi ni bili u ovoj gabuli.Fudo387 wrote:Hocemo.mO k3 wrote:Jeli hoćemo pravnu državu ili ne ?
Privedi Dodika na saslusanje.
Dobro si, taman mi to pade na pamet.
Kad privedete njega doce i Dragan.
Sto bih ja to postovao a onog supka ne smijete privesti?

Mislim da prica o ubijenim zarobljenicima. Mislim ajd nek neko stisne i napise da kad su srbi pobili zarobljene, da to nije ratni zlocin.muha_sa wrote:ovi u Dobrovoljackoj bili zarobljeniciRipicipi wrote:Ili je meni logika u qrcu ili...
Meni zao sto se Vikic mora peglati po sudovima zbog nekoga kome se qrac dig'o da ubije zarobljenike.. juce Divjak, Ganic itd...
Dok ovdje vecina navija da ih je valjda trebalo sve pobiti, a to sto ce neko za to odgovarati ili biti prozivan vas boli qrac?!?
Zanimljivo...
Fudo387 wrote:
Jarane to qrcu ne valja.
Mozda je ovo presudni momenat da neko s jajima k'o kokosov orah nesta mijenja.
Garantujem ti zivotom da bi Dragan sa ovom mojom idejom sutra iskupio ispred kafane bar 1000 ljudi koji se ne boje nicega.
Pitanje je samo je li on to taj lik.
Gavrilo upuc'o Ferdinanda a nece Dragan nogom u supak nabit' nekog debelog mupovca...
Eh, evo ti sud, evo ti sipa, evo ti mup...i sta cemo sad?
Đe su to u Beogradu ubijali zarobljenike koji su došli da ruše glavni grad Srbije?Bodkin wrote: Mislim da prica o ubijenim zarobljenicima. Mislim ajd nek neko stisne i napise da kad su srbi pobili zarobljene, da to nije ratni zlocin.
Znaci tvoje misljenje je da ubijanje zarobljenika nije ratni zlocin?Velkoski wrote:Đe su to u Beogradu ubijali zarobljenike koji su došli da ruše glavni grad Srbije?Bodkin wrote: Mislim da prica o ubijenim zarobljenicima. Mislim ajd nek neko stisne i napise da kad su srbi pobili zarobljene, da to nije ratni zlocin.
On te pita za Dobrovoljacku posto si insinuirao da su tamo ubijeni zarobljenici.Bodkin wrote:Mislim da prica o ubijenim zarobljenicima. Mislim ajd nek neko stisne i napise da kad su srbi pobili zarobljene, da to nije ratni zlocin.muha_sa wrote:ovi u Dobrovoljackoj bili zarobljeniciRipicipi wrote:Ili je meni logika u qrcu ili...
Zanimljivo...
Jedino je bitno ko je kriv. Ne znam da su vikica ikad za to prozivali ali mozda je ovo sve politicki i neko ga je pustio niz vodu da preuzme krivicu