Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kako vam se cini ovaj model (odrzavanje , pouzdanost, vjerovatno bi bio ugradjen plin te kako ga podnosi ?) Volio bih da cujem vasa iskustva i preporuke , auto bi se koristilo uglavnom za gradsku voznju.
Hvala
Dobar auto generalno ali je bilo nekih problema sa elektricnim servom(prvi el. servo u Hyundai grupaciji). Mislim, ali nisam siguran da je neko u Hrvatskij kasnije nadosao da se moze zamijeniti neki senzor i staviti od nekog Fiata i da se problem trajno rijesi. Druga opcija je bila preko ovl. Servisa neka haos cifra. Motor ima zupcasti i nema hidropodizace.
Bolji ti je izbor Rio te generacije. U biti sve isto samo Rio ima obicni servo a meni je i ljepsi.
Hvala puno na odgovoru.
To za servo bi se vjerovatno dalo rijesiti, ali mislio sam da ima hidropodizace....
Isprobao sam auto, djeluje mi jako fino sklopljen i dosta mekan u voznji.
Ti si brate tri klase automobila ubacio u igru, ne znam otkud ti takav izbor, meni malo nelogican?!
Sent from my C6603 using Tapatalk
ma znam druze, zato sto u dubini duse znam da cu vjerovatno clia ovog uzeti ali eto nekad covjek pozeli promijeniti malo zato i pitam iskusnije od mene
Ne znam šta bih ti rekao. I nemam vala. Znam da Rašević na Palama važi za poštenog, a i njemu vjerovatno kako se zalomi. Znam da on lično ne skida kilometre. U tom cjenovnom rangu bih išao na P308 FL ili C4 2 jer nude najviše za tu cijenu i možeš ubosti dobar primjerak. Sa Clia 3 na Clia 4 sem dizajna mislim da ne dobijaš previše.
citroen xm wrote:Ne znam šta bih ti rekao. I nemam vala. Znam da Rašević na Palama važi za poštenog, a i njemu vjerovatno kako se zalomi. Znam da on lično ne skida kilometre. U tom cjenovnom rangu bih išao na P308 FL ili C4 2 jer nude najviše za tu cijenu i možeš ubosti dobar primjerak. Sa Clia 3 na Clia 4 sem dizajna mislim da ne dobijaš previše.