Otmica djevojcice u Zenici

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
petunija

#176 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by petunija »

Postoji mogućnost i da nam neko baca kost, da zaboravimo na zabrinjavanjuća ubistva na cestama.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#177 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by hrasno38 »

Isto tako ovo moze biti kao podloga za dizanje policije na jednu stranu da bi se opoerisalo na drugoj strani i nadam se da i policija to ima u glavi!
Logovan

#178 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by Logovan »

hrasno38 wrote:Isto tako ovo moze biti kao podloga za dizanje policije na jednu stranu da bi se opoerisalo na drugoj strani i nadam se da i policija to ima u glavi!
Nema.
promaha

#180 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by promaha »

ja bih samo da se **** novinarima na klixu zato sto su jutros znali aktivirati vijest kao veoma bitno (obavijest na mobitelu) za kidnapovanje a ne znaju demantij da tako napisu ...

sve ide samo u svrhu KLIKOva, daBogda za hljeba ne imali ...

jer koliko god su odvratni ovi koji vladaju toliko su odvratni i novinari i mediji koji pomazu to stanje ...
It_is_a_Leclerc

#181 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by It_is_a_Leclerc »

Volio bih i nadam se da je u pitanju lažna dojava i dječije zezanje koje je prešlo granice.

Ko da nasilnici u školama, ubice u automobilima, otrovana hrana u kuhinjama, razvaljena igrališta... nisu dovoljna opasnost za djecu. Još samo fale otmice.
Alfons Kauders

#182 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by Alfons Kauders »

It_is_a_Leclerc wrote:Volio bih i nadam se da je u pitanju lažna dojava i dječije zezanje koje je prešlo granice.

Ko da nasilnici u školama, ubice u automobilima, otrovana hrana u kuhinjama, razvaljena igrališta... nisu dovoljna opasnost za djecu. Još samo fale otmice.
Jebiga... Dotle je doslo da djeca prave lazne dojave za bombe kada imaju kontrolni - bez da snose posljedice...

Rade i neke ozbiljnije stvari, lazno prijavljuju druga, prilicno zajebana krivicna djela.
piupiu

#183 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by piupiu »

Lud zbunjenog ... koga sad ispituju u prisustvu psihologa - jednu ili drugu ili i jednu i drugu?

10:30 Prema najnovijim informacijama, djevojčica čija otmica je jutros prijavljena u zeničkom naselju Tetovo, pronađena je.

Djevojčica je trenutno u policiji i uz prisustvo psihologa razgovara sa policijskim službenicima.

Više detalja slijedi uskoro.

D.e.p.o.b.a

http://** No links **.ba/clanak/153583/nakon-veli ... djevojcica
JanuaryJones

#184 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by JanuaryJones »

Meni ništa nije jasno.
Alfons Kauders

#185 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by Alfons Kauders »

JanuaryJones wrote:Meni ništa nije jasno.
Kraj nasih novinara i policije... Vise bi se cudio da mi je nesto jasno...
VjecitiStudent

#186 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by VjecitiStudent »

piupiu wrote:Lud zbunjenog ... koga sad ispituju u prisustvu psihologa - jednu ili drugu ili i jednu i drugu?

10:30 Prema najnovijim informacijama, djevojčica čija otmica je jutros prijavljena u zeničkom naselju Tetovo, pronađena je.

Djevojčica je trenutno u policiji i uz prisustvo psihologa razgovara sa policijskim službenicima.

Više detalja slijedi uskoro.

D.e.p.o.b.a

http://** No links **.ba/clanak/153583/nakon-velike-policijske-potjere-u-zenici-pronadena-kidnapovana-djevojcica
Tako biva, nakon što se vijest prepere kroz pet drotova i stotinu portala ...
red evil

#187 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by red evil »

Pa je li sad oteta ili nije, niko ništa ne zna? Mislim da su i otmičare zbunili, sad ni oni ne znaju jesu li oteli ili ne. :lol:
dječak sa šibicama

#188 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by dječak sa šibicama »

Da se mene pita, policiju bi prvo poslao u urednistva svih tih takozvanih portala.

Pa koji su to lazovi, slucaj iz Tepebasine, oni taksistu proglasili zlocincem koji bjezi sa lica mjesta a sta se desilo, on je djevojcicu stavio u auto, odveo je kuci i pitao je boli li je stopalo, pozvao roditelje, curica rekla ne boli i sve je ok. Covjek produzio, a portali ko lesinari "pobjegao sa lica nesrece".
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#189 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by Jimmy McNulty »

Od moje kuće u Tetovu do čaršije (3.3 kilometra) bile su 4 policijske patrole jutros kaže stari, evo sada kada se vratio nema više nijedne. Dakle ili je sve izmišljeno od strane djevojčice ili su pak svjesni da su otmičari odmakli. To se sve dogodilo jutros prije 7h a sada će 13 h. Dakle ni nakon 6 sati mi kao građani ali i javnost nemamo informaciju da li je uopšte neko otet ili je u pitanju lažni iskaz. To je najgore u cijeloj priči... :-)
Logovan

#190 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by Logovan »

Jimmy McNulty wrote:Od moje kuće u Tetovu do čaršije (3.3 kilometra) bile su 4 policijske patrole jutros kaže stari, evo sada kada se vratio nema više nijedne. Dakle ili je sve izmišljeno od strane djevojčice ili su pak svjesni da su otmičari odmakli. To se sve dogodilo jutros prije 7h a sada će 13 h. Dakle ni nakon 6 sati mi kao građani ali i javnost nemamo informaciju da li je uopšte neko otet ili je u pitanju lažni iskaz. To je najgore u cijeloj priči... :-)
Bože sačuvaj. Šest sati je prošlo, a ništa se ne zna. :facepalm: :facepalm:
Alfons Kauders

#191 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by Alfons Kauders »

dječak sa šibicama wrote:Da se mene pita, policiju bi prvo poslao u urednistva svih tih takozvanih portala.

Pa koji su to lazovi, slucaj iz Tepebasine, oni taksistu proglasili zlocincem koji bjezi sa lica mjesta a sta se desilo, on je djevojcicu stavio u auto, odveo je kuci i pitao je boli li je stopalo, pozvao roditelje, curica rekla ne boli i sve je ok. Covjek produzio, a portali ko lesinari "pobjegao sa lica nesrece".
Policiju?

Ja bi radije kakve omladince s bejzbol palicama. Novinari su najveca gamad u drzavi. Mrzi su mi od politicara, kriminalaca i policije... Zajedno!
artime

#192 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by artime »

Samo opravdanja za nerad. Boli me briga sta se teoretise. Po ko zna koji put se dokazuje kako je kooperacija policijskih sluzbi nenormalno disfunkcionalna. Ova kuknjava o tome kako je nesigurno, sto je apsultno tacno u 99% slucajeva zavsava sa nekim novinskim clankom o odnosima izmedju tuzilastva, policije i suda. Halo ba pa je li ovdje neko lud?
Zapravo sta je vama posao? Za sta dobivate platu? i tako slična pitanja ako naravno ne računamo da smo svi ljudska bića i da pobogu svi se trebamo pozivati na neka moralna i etička načela u službama koji rade za društvo. umjesto zakljucka tvrdim da zaista postoji ljudi koji nisu tako racionalni kao ja i ti.. i tvrdim da se iz svih ovih sranja koja nam se događaju mogu jos veca izroniti... ali na to smo vec navikli....
insomnia78

#193 Re: RE: Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by insomnia78 »

Logovan wrote:
Jimmy McNulty wrote:Od moje kuće u Tetovu do čaršije (3.3 kilometra) bile su 4 policijske patrole jutros kaže stari, evo sada kada se vratio nema više nijedne. Dakle ili je sve izmišljeno od strane djevojčice ili su pak svjesni da su otmičari odmakli. To se sve dogodilo jutros prije 7h a sada će 13 h. Dakle ni nakon 6 sati mi kao građani ali i javnost nemamo informaciju da li je uopšte neko otet ili je u pitanju lažni iskaz. To je najgore u cijeloj priči... :-)
Bože sačuvaj. Šest sati je prošlo, a ništa se ne zna. :facepalm: :facepalm:
Evo ja ne znam dje udaram
SkyLimit

#194 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by SkyLimit »

Moje šesto i po čulo mi govori da nakon one priče se "šaljivdžijama" sa maskama koja je bila u svim medijima sad djeca u različitim predjelima BiH izmišljaju otmičare iz svojih raznoraznih razloga.
Streptokok

#195 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by Streptokok »

SkyLimit wrote:Moje šesto i po čulo mi govori da nakon one priče se "šaljivdžijama" sa maskama koja je bila u svim medijima sad djeca u različitim predjelima BiH izmišljaju otmičare iz svojih raznoraznih razloga.
upravo tako.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#196 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by hrasno38 »

dječak sa šibicama

#197 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by dječak sa šibicama »

http://www.24sata.hr/news/policija-istr ... nas-495929

nismo usamljeni... pocelo je kopiranje kretenskih americkih prank folova sa klovnovima i ostalim sranjima
vješalica

#198 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by vješalica »

ultima_palabra wrote:
VjecitiStudent wrote:Rano je još za univerzalne zaključke, no evo tek razmišljanje:
Otmice djece su u nekim zemljama svijeta, jako česte. Kod nas ih nije bilo, jer uopće nije bilo tržišta za takvu "robu".

Da li se desilo nešto u međuvremenu što je stvorilo tržište?
Arapi?
u jugoslaviji jeste
i nije bilo strano ukrasti djecu sa porodjaja i onako ima slucajeva koji su ostali misterija pa cak i jedan slucaj iz zenice krajem 80-tih
samo se o tome u tom totalitarnom rezimu nije smjelo govoriti
a sada se govori i to jedva her je to i dan danas biznis
Logovan

#199 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by Logovan »

dječak sa šibicama wrote:http://www.24sata.hr/news/policija-istr ... nas-495929

nismo usamljeni... pocelo je kopiranje kretenskih americkih prank folova sa klovnovima i ostalim sranjima
Fale nam još samo klovnovi, a imamo ubice za volanima, pljačkaše banaka i supermarketa, trgače ogrlica i naušnica, narkomane i dilere, džeparoše po ulicama, džeparoše po tramvajima, trolejbusima i autobusima, itd.

Čitava kolekcija idiota, kretena, budala, itd.
Alfons Kauders

#200 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by Alfons Kauders »

Logovan wrote:
dječak sa šibicama wrote:http://www.24sata.hr/news/policija-istr ... nas-495929

Fale nam još samo klovnovi, a imamo ubice za volanima, pljačkaše banaka i supermarketa, trgače ogrlica i naušnica, narkomane i dilere, džeparoše po ulicama, džeparoše po tramvajima, trolejbusima i autobusima, itd.

Čitava kolekcija idiota, kretena, budala, itd.
Ma bujrum, nek pocnu.

Slobodno nek jedan iskoci pred mene, ili neka pokusa "iz zajebancije" necije dijete strpati u kombi ispred obliznje skole...

Pa nek poslije skonta kako ce objasniti materi i ocu kako je zavrsio u hitnoj sa 8cm nehrdjajuceg celika u grudnom kosu...

Jer jebiga, ako roditelji nece da odgajaju (i tuku) svoju djecu, ima brate ko hoce. I nek se poslije ne zale, da mu se ne pridruze.
Post Reply