Lejla Colak uzvraca udarac!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Tarzo

#176 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Tarzo »

Donnie Smith wrote:Kakve li nju frustracije muče. Opsjeli je džini, nema šta drugo biti.
Haj što ne vjeruje u Boga, njena stvar, što hoće azil, nek' ide, njena stvar, who cares, do ove samopromocije malo je ko i znao da je Risto Đogo vaskrso, ali de matereti ne trpaj sve Bosance i Hercegovce u isti koš, ne trpaj sve vjernike u isti koš, ne glumi žrtvu kad to nisi i ne analiziraj islam o kojem apsolutno ništa ne znaš.
Ona jedva čeka da joj neko uputi neku uvredu, opsjednuta je time, onda je skrinshotira, pa na FB pravac da se pohvali i uputi novu salvu uvreda na muslimane, Bošnje i sl.
Idi bona i ne vraćaj se. :sad:
Smaraš više od Bilija Agića. :sad:

:thumbup:
Drvosjeca iz Dejcica

#177 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

nelle_tz wrote:Komentari na njenom fb profilu
Jedan od njenih komentara

Lejla Colak
Oh, friendly muslims, how every other word is "destroy"... Such a friendly, peaceful religion. Why don't you let your Allah do the destroying?
Lejla Colak Milions of people are muslims because Islam is war people it's time to wake up.
Like · 1 · 1 hr
Lejla Colak No, I am NOT muslim, never been and never will be. I just have arabic name and I will change it very soon.
Like · 2 · 1 hr
Lejla Colak Well, it's fabulous that we have him around here. Living proof of this paradoxical, poisonous and evil ideology.
Like · 2 · 1 hr
https://www.facebook.com/colak.lejla?fref=ts
Ma to je njeno pravo, ima pravo da bude i dildo ako želi. Problem je što jadnica ne vidi da je iskorištavaju za medijsku hajku na muslimane...i nema veze što je taj lik aktivni vojnik suspendovan i pokrenuta istraga. Lejla nas je prikazala k'o ISIL. :roll:
omar little

#178 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by omar little »

sta koga briga ako hoce promijeniti ime? stvar izbora, ljudi mijenjaju imena non-stop, iz stotine razloga, pa sta. od svih stvari koje se mogu povuci iz ovog cijelog slucaja, kod bosnje se odmah kaci na najobicniju mahalastinu.
Last edited by omar little on 22/09/2016 22:28, edited 1 time in total.
splinter

#179 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by splinter »

Image
KB9

#180 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by KB9 »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:

Lejla Colak
Oh, friendly muslims, how every other word is "destroy"... Such a friendly, peaceful religion. Why don't you let your Allah do the destroying?
Lejla Colak Milions of people are muslims because Islam is war people it's time to wake up.
Like · 1 · 1 hr
Lejla Colak No, I am NOT muslim, never been and never will be. I just have arabic name and I will change it very soon.
Like · 2 · 1 hr
Lejla Colak Well, it's fabulous that we have him around here. Living proof of this paradoxical, poisonous and evil ideology.
Like · 2 · 1 hr
Ma to je njeno pravo, ima pravo da bude i dildo ako želi. Problem je što jadnica ne vidi da je iskorištavaju za medijsku hajku na muslimane...i nema veze što je taj lik aktivni vojnik suspendovan i pokrenuta istraga. Lejla nas je prikazala k'o ISIL. :roll:
kakva pogubljena jadnica
nelle_tz

#181 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by nelle_tz »

Zvijezdica91 wrote:Jedino nije u pravu da treba mjenjati ime, to su gluposti. Pa ime je do sada dio tebe.

A to sto se odlucila da ne bude vise muslimanka, to mi je totalno ok. Ni ja nisam muslimanka iako sam rodjena u toj vjeri.

Svako ima pravo na izbor i naravno na kritiku.
Pise to za ime da bi dobila azil. Svu jednu religiju ona identificira sa postupcima nekoliko osoba koje su joj prijetile na fb-u.
Postupke nekolicine ona pripisuje cijeloj jednoj religiji. Vidis da je otisla u Skotsku kod tih islamofoba. Zena pokusava dobiti azil i igra na tu kartu. Samo je jadan nacin na koji to radi.
Da li bi sad neko od nas trebao reci da nas brada pravoslavnog popa podsjeca na stidne dlake, samo zato sto nam se ne svidja neciji izgled, nacin ponasanja( i ne tvrdim da nekoga brada popa podsjeca na stidne dlake, nego koristim slicnu analogiju, i zalosno bi bilo da neko stvarno to i kaze)
Sta je to sloboda?
Last edited by nelle_tz on 22/09/2016 22:32, edited 1 time in total.
supercali

#182 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by supercali »

ma sad je iskoristavaju i jedni i drugi
Drvosjeca iz Dejcica

#183 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Al meni je fakat gadno gledati ko joj daje podršku, kao da Jevreju koji govori protiv svog naroda podršku daje upravnik logora Dahau. Baš morbidno... Gledam jedan od tih kojima se Lejla zahvaljuje otvoreno govori da je svijet bez islama bolje mjesto za život, drugi sebe naziva modernim križarom, jedna opet skuplja novac za društvo bez burke. Ono da ti se želudac okrene...Karadžić bi bio ponosan na Lejlu. :roll: Samo još da Dodik pozove Lejlu u Banjaluku za referendum. :roll:
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 22/09/2016 22:35, edited 1 time in total.
Zvijezdica91

#184 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Zvijezdica91 »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Al meni je fakat gadno gledati ko joj daje podršku, kao da Jevreju koji govori protiv svog naroda podršku daje stražar logora. Baš morbidno... Gledam jedan od tih kojima se Lejla zahvaljuje otvoreno govori da je svijet bez islama bolje mjesto za život. Ono da ti se želudac okrene...Karadžić bi bio ponosan na Lejlu. :roll:
Cek - "muslimani" su Lejlin narod? :-) Pa ona uopste nije muslimanka.

Koliko sam puta vidjela ateiste sa krscanskim backgroundom da kaze da je krscanstvo stetno za civilizaciju, tj da bi svijet bio bolji bez krscanstva i ikakve vjere. A niko nije histerisao zbog toga, niko nije prijetio smrcu, silovanjem.

Zato je islamski svijet tamo gdje jeste.
piupiu

#185 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by piupiu »

supercali wrote:ma sad je iskoristavaju i jedni i drugi
Omar500

#186 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Omar500 »

KB9 wrote:

Lejla Colak
Like · 1 · 1 hr
Like · 2 · 1 hr
Like · 2 · 1 hr
kakva pogubljena jadnica
To je i sustina problema. Neka radi sta hoce, ali nije fer da etiketira komplet drzavu, pa i cijelo svoje drustvo koje ima kao ISIL jbt. Nije ovo Kabul. Ali tako ce ispasti u zapadnim medijima. Naivna, okoristit ce se preko njenih ledja. Isto kao i za Vuka Bacanovica. Znat ce neki o kome govorim :thumbup:
Naivno i neinteligentno je postupila. Ali jbg.
Drvosjeca iz Dejcica

#187 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Zvijezdica91 wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Al meni je fakat gadno gledati ko joj daje podršku, kao da Jevreju koji govori protiv svog naroda podršku daje stražar logora. Baš morbidno... Gledam jedan od tih kojima se Lejla zahvaljuje otvoreno govori da je svijet bez islama bolje mjesto za život. Ono da ti se želudac okrene...Karadžić bi bio ponosan na Lejlu. :roll:

Koliko sam puta vidjela ateiste sa krscanskim backgroundom da kaze da je krscanstvo stetno za civilizaciju, tj da bi svijet bio bolji bez krscanstva i ikakve vjere. A niko nije histerisao zbog toga, niko nije prijetio smrcu, silovanjem.

Ok, odrasala je u kulturološkom okruženju i porodici gdje je se islam barem poštuje i gdje se barem za praznik obilježavao. Dakle Lejla ima pravo da bude šta želi, i sam sam agnostik, ali Lejlu koriste iz motiva mržnje prema muslimanima i islamu a ne zbog nje same, demokratije i sloboda kako to vole reći. Pa dovoljno je samo pogledati profile tih osoba koji joj daju podršku.
pirpa

#188 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by pirpa »

Lejla me podsjeti na :

nelle_tz

#189 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by nelle_tz »

Zvijezdica91 wrote:

Nemas pravo vrijedjati. U jednom mjestu u Krajini je , za vrijeme komunisticke Jugoslavije, hodza pozivao vjernike na namaz, uceci ezan, bila je jacija, vecernja molitva. U blizini je bila trgovina i neki su bili popili i poceli su dobacivati hodzi da ne " riče ".
Nakon 5 minuta je jugoslovenska milicija dosla, ubacila ih u maricu , pretukla ih zbog toga sto su govorili hodzi i pravo u prdekanu da se hlade nekoliko dana .
Sta je to sloboda?Je li sloboda da vrijedamo ljude zbog njihove vjere, nacina oblacenja, muzike koju slusaju. Negdje mora postojati granica. Da je kojim slucajem uvrijedila zene Jevrejke, to sto je rekla bi bilo uzasno. To nije demokratija , a niti sloboda
Last edited by nelle_tz on 22/09/2016 22:42, edited 1 time in total.
mario001

#190 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by mario001 »

splinter wrote:Image
:lol: :lol: :lol:
mario001

#191 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by mario001 »

cassius wrote:Image
Image
fatamorgana

#192 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by fatamorgana »

piupiu wrote:
supercali wrote:ma sad je iskoristavaju i jedni i drugi
I mi je iskorištavamo na forumu. :D
Drvosjeca iz Dejcica

#193 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

mario001 wrote:
cassius wrote:Image
Image
Pa Lejla se voli prašiti sa oženjenim ili ne može argumentima odgovoriti na Sharanov post? Nemam pojma, ali meni Lejlino ponašanje isto prostituka. Koristim istu formu komparacije kao Lejla dildo-nikab.
SmoLe

#194 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by SmoLe »

ma otjerat je iz Bosne pič** joj materina, nek ne spominje Bosnu
Lakat Jebić

#195 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Lakat Jebić »

a ko je taj dildo
Tito_i_Partija

#196 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Tito_i_Partija »

Ja budale, majko mila. Znaci tvoja mrznja prema muslimanima je tolika da hoces da mijenjas ime, iako je ono vjerovatno postojalo i prije dolaska islama?

Anbilivabl. :-)
pirpa

#197 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by pirpa »

Lakat Jebić wrote:a ko je taj dildo
neznas ga, nije odavde lik :mrgreen:
Zvijezdica91

#198 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Zvijezdica91 »

Drvosjeca iz Dejcica wrote: Ok, odrasala je u kulturološkom okruženju i porodici gdje je se islam barem poštuje i gdje se barem za praznik obilježavao. Dakle Lejla ima pravo da bude šta želi, i sam sam agnostik, ali Lejlu koriste iz motiva mržnje prema muslimanima i islamu a ne zbog nje same, demokratije i sloboda kako to vole reći. Pa dovoljno je samo pogledati profile tih osoba koji joj daju podršku.
Ona ima svako ali svako pravo da kaze bilo sta protiv onih muslimana koji joj prijete smrcu. Biti protivnik, ili ako hoces, mrzitelj islama ili bilo koje vjere i ideologije nije isto kao biti protitvnik sljedbenica tih ideologija. Usput, kako si sam rekao, buduci da je njena vlastita porodica i velika vecina njenih prijatelja islamske vjere, ona ne moze i da hoce "mrziti sve muslimane".

Opet ponavljam: na zapadu ima koliko hoces ljudi koji su odrasli u kulturoloskom okruzenju i porodicama gdje se krcanstvo postuje, pa kritiziraju krscanstvo mnogo ostrije nego sto Lejla kritizira islam.

A ipak, nema prijetnji smrcu, silovanjem.
Last edited by Zvijezdica91 on 22/09/2016 22:53, edited 1 time in total.
Lakat Jebić

#199 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Lakat Jebić »

Tito_i_Partija wrote:
Ja budale, majko mila. Znaci tvoja mrznja prema muslimanima je tolika da hoces da mijenjas ime, iako je ono vjerovatno postojalo i prije dolaska islama?

Anbilivabl. :-)
otprilike. nije ovo samo privlacenje paznje, jahanje na talasu privucene paznje. ovo su bas neki unutrasnji lomovi. promjena imena je sasvim logican slijed.
Tito_i_Partija

#200 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Tito_i_Partija »

Lejla Colak
Like · 1 · 1 hr
Like · 2 · 1 hr
Like · 2 · 1 hr
Ma to je njeno pravo, ima pravo da bude i dildo ako želi. Problem je što jadnica ne vidi da je iskorištavaju za medijsku hajku na muslimane.
Ne slazem se da "ne vidi da je iskoristavaju". Jasno je k'o dan da ona voli ovu medijsku hajku, i iskoristava je do maksimuma.
Locked