10 % toleriše se jbg nema sta,i ja bi
Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
- dobojlija81
#176 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
na ugradjivanju gevindi mozda par hiljada,al par stotina sumnjam
-
nema me tamo
#177 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Ma bolan svi bi, i ja licno sam isto uradio...
Nisu baš velik sume u pitanju, mislim da su bile otisle bi al'...
Takvi su ti svi ovi ba humanitarci, jebo ja sve svoje nema covjeka koji nije uzeo!
Jedini sto nisu uzeli su ovi što imaju keš.
Prosto k'o pasulj.
Gledam na fejsu 10 hiljada lajkova, ma takvi smo uvijek bili kroz godine cijela država zašto sad stati?
Nisu baš velik sume u pitanju, mislim da su bile otisle bi al'...
Takvi su ti svi ovi ba humanitarci, jebo ja sve svoje nema covjeka koji nije uzeo!
Jedini sto nisu uzeli su ovi što imaju keš.
Prosto k'o pasulj.
Gledam na fejsu 10 hiljada lajkova, ma takvi smo uvijek bili kroz godine cijela država zašto sad stati?
-
Margita81
#178 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Lik je patoloski ovisan o eksponiranju sebe pa na bilo koji nacin. On uziva i ovoj sad pompi pa makar i po cijenu svega.
Zalosno sve skupa..fukarescina pa hajd.
Zalosno sve skupa..fukarescina pa hajd.
- Anestezija
#179 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Nije sav svoj 
-
LSD
#180 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Jedna jako zanimljiva tema
Analizira se i secira lik i djelo izvjesnog Billy Agića
po svim mogucim standarima marginalna i opskurna ličnost.
I šta kad konacno donese zakljucak da je lik veliki humanitarac
ili ako se pak ustanovi da je prevarant
šta cemo onda poduzeti
nagraditi ga šestoaprilskom nagradom ili ga tužiti Sudu.
Analizira se i secira lik i djelo izvjesnog Billy Agića
I šta kad konacno donese zakljucak da je lik veliki humanitarac
šta cemo onda poduzeti
-
zigson
#181 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
ko i sve ostalo past ce u zaboravLSD wrote:Jedna jako zanimljiva tema![]()
![]()
Analizira se i secira lik i djelo izvjesnog Billy Agićapo svim mogucim standarima marginalna i opskurna ličnost.
I šta kad konacno donese zakljucak da je lik veliki humanitaracili ako se pak ustanovi da je prevarant
![]()
šta cemo onda poduzetinagraditi ga šestoaprilskom nagradom ili ga tužiti Sudu.
-
Nadzorna_ploca
#182 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Treba forum zakljucati.
-
nema me tamo
#183 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Treba cijeli internet ugasit.
-
Rob_Atl
#184 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Mené vise zanima kako se osjeca kupac auta, jer jebi ga frajer postavi trebaju pare za lijecenje pa prodaje auto u po cijene a ti dodjes evo brate 37 000 jebe se meni za lijecenje daj auto
. A i taj bili je malo glup ako si ga kupio za 60 000 pa ga prodajes u pola cijene , znaci vec si izgubio skoro 25 000 ako je vec imao love za golfa imao je i da sam od sebe da 10 000 za donaciju bez prodaje auta. i ovaj golf mi je sumnjiv, pitaj boga odakle je to kupljeno 
- insomnia78
#185 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Cuj kako se osjeca kupac golfa gti
Pun gas i brrrrrrm
Pun gas i brrrrrrm
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#186 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Ima dosta ljudi koji mu šalju pare iz inostranstva ali baš dosta jer mu vjeruju i misle da je on neka uber poštenjačina, e sad ako na temi skontamo da je on ustvari obična seoska varalica i ako ova tema odvrati makar jednu osobu od toga da mu pošalje pare koje će on uložit u felge za golf 2 mislim da smo svi nesvjesno učinili jedno dobro djelo.LSD wrote:Jedna jako zanimljiva tema![]()
![]()
Analizira se i secira lik i djelo izvjesnog Billy Agićapo svim mogucim standarima marginalna i opskurna ličnost.
I šta kad konacno donese zakljucak da je lik veliki humanitaracili ako se pak ustanovi da je prevarant
![]()
-
nema me tamo
#187 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Brate Bili, cuj Bili.Jimmy McNulty wrote:Ima dosta ljudi koji mu šalju pare iz inostranstva ali baš dosta jer mu vjeruju i misle da je on neka uber poštenjačina, e sad ako na temi skontamo da je on ustvari obična seoska varalica i ako ova tema odvrati makar jednu osobu od toga da mu pošalje pare koje će on uložit u felge za golf 2 mislim da smo svi nesvjesno učinili jedno dobro djelo.LSD wrote:Jedna jako zanimljiva tema![]()
![]()
![]()
Je ober seljacina, ober seljacina koji je vremenom postao taj kako ga zovete prevarant..
U suštini lik je daleko od prevaranta u mojim ocima kako sam vec objasnio možda jeste uzeo dio para, al' kako god pomogao je pun kurac ljudi.
I 100 posto je istina da mu šalje bruuuku ljudi pare iz inostranstva, pa znate valjda Bošnje izbjeglice koji zele da se osjecaju posebno...
Ja se sjecam davno da sam naletio na Jutubu na njegov video i ugasio ga nakon 20 sekundi.
Suma sumarum ok je prikupit bruku para pomoc bruku ljudi, al' isto tako uzet nesto za sebe...
Ili ipak nije?
- drag_gost
#188 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Ne palim se, ja nisam.almir90 wrote:I da ne bude kasnije, Samira rekla ovo, Samira rekla ono.Tomahawk11 wrote:Ja sam Samira i ja bih da budem aMonimna
Š'a se pališ, Inzomija ti je također dajaspora.drag_gost wrote:Sta sa tim?insomnia78 wrote:E cuj interesantan dijaspori![]()
![]()
-
LSD
#189 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
fair enoughJimmy McNulty wrote:Ima dosta ljudi koji mu šalju pare iz inostranstva ali baš dosta jer mu vjeruju i misle da je on neka uber poštenjačina, e sad ako na temi skontamo da je on ustvari obična seoska varalica i ako ova tema odvrati makar jednu osobu od toga da mu pošalje pare koje će on uložit u felge za golf 2 mislim da smo svi nesvjesno učinili jedno dobro djelo.LSD wrote:Jedna jako zanimljiva tema![]()
![]()
![]()
Međutim, šta ako se ispostvi da je lik humanitarac
hoce li mu se iko od ovih pljuvaca (koji ga sad nazivaju prevarantom) u tom slucaju izvinuti
Billy vjerovatno nestrpljivo ceka šta ce vijeće sa Klixa odluciti
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#190 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Ne znam šta da ti kažem. Bilo bi uredu da on ima takav dogovor sa ljudima, ja lično ako bih dao 50 maraka za nekog dao bih i njemu još 10 za njegov trud ali problem je što on po svojim klipovima prosipa šuplju da se teško živi, da ga čuko nema za šta ujestnema me tamo wrote: Ili ipak nije?
Evo sad da izađe i kaže ljudi uzeo sam para sebi, ja ipak moram gorivo platit, moram ovo-moram ono, potrošim dosta svog vremena i truda niko mu ne bi rekao, nek si sebi uzeo koju pinku majstore ali kupiti novo auto od 60 hiljada maraka a nezaposlen si pa to je već ne znam...i još lik ni ne pokušava se opravdat nego pokazuje par računa i to je kao krunski dokaz njegovog poštenja. Priču o tome da je mehaničar i da prodaje dijelove jednostavne ne pušim jer sam vidio kako izgleda ta njegova "radiona". Znam ljude koji su za njega F1 mehaničari pa o tim parama mogu samo sanjati. Uglavnom ja mu ne vjerujem i svoje pare mu ne bih povjerio.
Ako se ipak na neki način dokaže da je lik ispravan javno ću se posut pepelom, nije mi problem priznati kad nisam upravu. Pitajte @vješalicu
- Ljakan
#191 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Nemoj tako iskopace te billy bezze
humanitarac coek kad je imo para za golfa tad nije bilo bolesnih u bosni,poslje se slucajno jedno razbolio a ni golf nije cemu,skupice on za novu mecku ili bmw
covjekoljubac koji na klipovima ismijava druge ljude.
humanitarac coek kad je imo para za golfa tad nije bilo bolesnih u bosni,poslje se slucajno jedno razbolio a ni golf nije cemu,skupice on za novu mecku ili bmw
covjekoljubac koji na klipovima ismijava druge ljude.
- dječak sa šibicama
#192 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Pa Batko je patentirao "humanitarno bogacenje", otvori racun za bolesnog, kad se skupi bubam 20.000 koliko treba za lijecenje on to regularno isplati porodici oboljelog ili oboljelom, a sve sto legne na racun preko tog iznosa, njemu u padje.
Sve regularno, a za moral, ko te pita.
Sve regularno, a za moral, ko te pita.
-
LSD
#193 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Batko samo uzme proviziju za svoj humanitarni rad
a raja je zavidna na njegove humanitarne uspjehe
Jer od morala i tapšanja po ramenu se ne živi, kao što svi znamo.
Jer od morala i tapšanja po ramenu se ne živi, kao što svi znamo.
-
nema me tamo
#194 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Ha ja, nek uzimaju s strane sebi sta ima veze. 
- dječak sa šibicama
#195 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Pa on je uradio marketinski dio, sto je Batko glasniji to ce vise para leci na racun. To mu je motiv. Radio, televizija, djinglovi, i pare lijezu jer "novac se uzima kad je suza u oku".
Humanitarno do cilja
Vidi se dobro da je Billy izucio zanat od Batka, daj mikrofon, daj okupi vozace, daj drekni se, daj na FB, snimaj klipove, stancaj tekstove.
Humanitarno do cilja
Vidi se dobro da je Billy izucio zanat od Batka, daj mikrofon, daj okupi vozace, daj drekni se, daj na FB, snimaj klipove, stancaj tekstove.
-
chupacabra
#196 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Ne znam nista o covjeku, ali znam jednu stvar. Novog golfa gti ili bilo koje drugo skupocjeno auto ce donirati samo onaj koji ga nije svojom mukom zaradio ili ustedio. 
Ima i jedna narodna poslovica koja kaze: "koga Batko ujede i Bilija se boji."
Ima i jedna narodna poslovica koja kaze: "koga Batko ujede i Bilija se boji."
- luckylaka
#197 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Nisam ljubitelj ovakvih tema ali citajuci neke komentare ovdje vjerovatno Billia-a kritikuju oni koji nikada ni marke nisu dali u humanitarne svrhe.Inace takvi su svugdje najglasniji .Billy je sigurno nekome pomogao vecina kriticara nikada i nikome.
- maraccana
#198 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Bolji je onaj koji nije dao ni marke, ali ni uzeo, od ljudi kojima treba za života...luckylaka wrote:Nisam ljubitelj ovakvih tema ali citajuci neke komentare ovdje vjerovatno Billia-a kritikuju oni koji nikada ni marke nisu dali u humanitarne svrhe.Inace takvi su svugdje najglasniji .Billy je sigurno nekome pomogao vecina kriticara nikada i nikome.
- KB9
#199 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
chupacabra wrote: "koga Batko ujede i Bilija se boji."
- salik79
#200 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Prva asocijacija, jbg