Koliko primjetih bila je jedna prijava za nekakvu umjetnost.....sad jel bilo pjevanje il' ko zna...KB9 wrote:jesmo priveli kakve muzicare u svoje redove? treba nam neko nekad zapjevat, podic moral itd
kakvo je stanje po tom pitanju, sta se uradilo i ko je zaduzen?
NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
- int21
#176 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
- Alfons Kauders
#177 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Primamo, ali prvo mora proci kurs gnjecenja jaja kod Hankeint21 wrote:Koliko primjetih bila je jedna prijava za nekakvu umjetnost.....sad jel bilo pjevanje il' ko zna...KB9 wrote:jesmo priveli kakve muzicare u svoje redove? treba nam neko nekad zapjevat, podic moral itd
- int21
#178 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Pa jel to prijava za Becke decke ili moralistu?Alfons Kauders wrote:Primamo, ali prvo mora proci kurs gnjecenja jaja kod Hankeint21 wrote:Koliko primjetih bila je jedna prijava za nekakvu umjetnost.....sad jel bilo pjevanje il' ko zna...KB9 wrote:jesmo priveli kakve muzicare u svoje redove? treba nam neko nekad zapjevat, podic moral itd
- int21
#179 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Da li se itko prijavio za kuhara? Nemere se ratovati gladan!!!
- KB9
#180 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
znaci jos nismo upecali nekog eminentnog i priznatog, trazimo se po tom pitanju 
- enko 1964
- Grijem se na: južnu konekciju
#181 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ima onaj sahadžija al' mu pos'o slabo iš'o pa se prešalt'o na tehničku robu. Mislim da se zove Sead. Odnesi mu da to popravi.arzuhal wrote:Nabavio sam polovan dvokasetaš za štaba, samo što jedna strana ne radi, a na ovoj ispravnoj se zaglavljuje dugme za premotavanje napred, inače je ekstra!
Samo mu reci:" Vazduh trepti..." Uzeće ti samo za dijelove.
- int21
#182 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ne bih da crnjacim, al meni je zajebo CD na Grilletu, sad u rikverc pjevaju, ko neki satanisti....enko 1964 wrote:Ima onaj sahadžija al' mu pos'o slabo iš'o pa se prešalt'o na tehničku robu. Mislim da se zove Sead. Odnesi mu da to popravi.arzuhal wrote:Nabavio sam polovan dvokasetaš za štaba, samo što jedna strana ne radi, a na ovoj ispravnoj se zaglavljuje dugme za premotavanje napred, inače je ekstra!
- enko 1964
#183 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ja sam u prijavi naveo da znam neke akorde na gitari i harmonici i da sam pročitao nekoliko knjiga ali to je bilo, da me se ne shvati pogrešno, u cilju odlaska u diplomatiju za kulturnog atašea a ne radi estradnog rada u pozadini.int21 wrote:Koliko primjetih bila je jedna prijava za nekakvu umjetnost.....sad jel bilo pjevanje il' ko zna...KB9 wrote:jesmo priveli kakve muzicare u svoje redove? treba nam neko nekad zapjevat, podic moral itd
Inače ima mnogo kvalitetnih estradnih radnika koji jedva čekaju da se priključe pokretu.
Zvali su me Ismet Horo, Mirso Čomaga, Abid Sakalaš i još neki momci iz umjetničke čete i kažu jedva čekaju da počne.
- enko 1964
#184 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ma ne zna sa CD-ovima al' se razumije u kasete. Papetova školaint21 wrote:Ne bih da crnjacim, al meni je zajebo CD na Grilletu, sad u rikverc pjevaju, ko neki satanisti....enko 1964 wrote:Ima onaj sahadžija al' mu pos'o slabo iš'o pa se prešalt'o na tehničku robu. Mislim da se zove Sead. Odnesi mu da to popravi.arzuhal wrote:Nabavio sam polovan dvokasetaš za štaba, samo što jedna strana ne radi, a na ovoj ispravnoj se zaglavljuje dugme za premotavanje napred, inače je ekstra!
- Alfons Kauders
#185 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
A pazi... Desnicarski pokreti najcesce bas i ne vole te stvari, i svi znamo da je kazna za pederluk po Islamu kamenovanje, ali mi smo progresivni fasisti...int21 wrote:Pa jel to prijava za Becke decke ili moralistu?Alfons Kauders wrote:Primamo, ali prvo mora proci kurs gnjecenja jaja kod Hankeint21 wrote:
Koliko primjetih bila je jedna prijava za nekakvu umjetnost.....sad jel bilo pjevanje il' ko zna...
Ako se neko rodio gay, sta se tu moze, neka ga - sve dok je nash
- drug_profi
#186 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Evo sad me zvao Bing, kaže ima kontigent ovih personaliziranih tenkića, ispalo sa kamiona...brat mu našao.
Pa nudi za NVZ. Cijena prava sitnica.

- Alfons Kauders
#187 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Jede se, i jebe se, ono sto se zarobi, oslobodi, otme, ukrade.int21 wrote:Da li se itko prijavio za kuhara? Nemere se ratovati gladan!!!
Samo nema vegana. Primamo Srbe i Hrvate, ali vegance ni pod razno.
- drug_profi
#188 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ma sve se može iskoristiti....Alfons Kauders wrote:
A pazi... Desnicarski pokreti najcesce bas i ne vole te stvari, i svi znamo da je kazna za pederluk po Islamu kamenovanje, ali mi smo progresivni fasisti...
- Alfons Kauders
#189 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ako ima pomocne tockove i nudi odgodjeno placanje, mogli bi pricatidrugi profil wrote:Evo sad me zvao Bing, kaže ima kontigent ovih personaliziranih tenkića, ispalo sa kamiona...brat mu našao.
- drug_profi
#190 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Alfons Kauders wrote:
A pazi... Desnicarski pokreti najcesce bas i ne vole te stvari, i svi znamo da je kazna za pederluk po Islamu kamenovanje, ali mi smo progresivni fasisti...

- int21
#191 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Znaci da ipak ponesemo nesto zaliha prije nego orobimo stogod.Alfons Kauders wrote:Jede se, i jebe se, ono sto se zarobi, oslobodi, otme, ukrade.int21 wrote:Da li se itko prijavio za kuhara? Nemere se ratovati gladan!!!
- KB9
#192 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
vegani ce bit gadjani konzervama
- Alfons Kauders
#193 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
To je lose za motivaciju.int21 wrote:Znaci da ipak ponesemo nesto zaliha prije nego orobimo stogod.Alfons Kauders wrote:Jede se, i jebe se, ono sto se zarobi, oslobodi, otme, ukrade.int21 wrote:Da li se itko prijavio za kuhara? Nemere se ratovati gladan!!!
Nema zaliha. Ako si gladan, ulovi nesto.
- madner
#194 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ne jebe me 3G nego BHT 
- madner
#195 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Za gayeve Hugo Boss uniforme i normalno kazna streljanje ako ih ufatimo. Da im ne bude veza bez adrenalina. 
- int21
#196 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Znaci preporuka, prije borbe dobro da se ogladni, i ne guzi nista jedno 20 dana?
- madner
#197 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Napoleon je rekao Patonu da njegovi vojnici mogu jesti kaiseve, ali tenkovi ne mogu bez goriva.
Ili je Paton to rekao dok se zalio da je Napoleonu bilo lakse, nisam sad siguran.
Ili je Paton to rekao dok se zalio da je Napoleonu bilo lakse, nisam sad siguran.
- int21
#198 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
A da li se to odnosi i na zene gayeve?madner wrote:Za gayeve Hugo Boss uniforme i normalno kazna streljanje ako ih ufatimo. Da im ne bude veza bez adrenalina.
- Alfons Kauders
#199 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Upalilo je '93e... A dobitna kombinacija se ne mijenjaint21 wrote:Znaci preporuka, prije borbe dobro da se ogladni, i ne guzi nista jedno 20 dana?
- int21
#200 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Mudro, mudro.
Ne popravljaj sto nije pokvareno.
Ne popravljaj sto nije pokvareno.