MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
detroit-mercy

#177 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by detroit-mercy »

Nadzorna_ploca wrote:I ja bi joj svojih 40 centi pokusao ugurati.
Mogul' ja svojih po metera :mrgreen: da uguram :izet: .
Hakiz

#178 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by Hakiz »

Čudna sorta wrote:
Hakiz wrote: Ma ne. Htio sam reći da je puno licemjerja u našim ocjenama pojedinih ljudi. Lako je proglasiti nekoga ovakvim ili onakvim. A i ako se ispostavi da ta ososba i jeste onakva kakva mislimo da jeste, pa šta. Je li to nama lično i direktno pravi neki problem? Ne?

Pa u čemu je problem?

Hana se pojavi na ekranu, pritiskom na dugme nestane i gotovo.
Nema problema, ustvari problem je poremećen sistem vrijednosti, ali ništa novo... to je već neka druga tema.

A stalno se ponavlja ta ljubomora, to je ono što meni nije jasno - na šta?

Djevojka sa 30+ uspjela je u svom poslu toliko da radi na Hayat-u, u principu tralala emisije, kažem nivo Mirze Vranj, Amara, Fikreta, pravi obični mahalci, smijurila od voditelja i emisija... reklamira to što reklamira, zarađuje od toga... i to je sad nešto da sve padamo u nesvjest, želimo biti kao ona i sve smo ljubomorne. Mislim, zaista mi nije jasno na šta bi trebale ili mogle biti ljubomorne, i zašto se svaka kritika povezuje sa ljubomorom na osobu koja ne znam šta je to postigla u životu... koliko je ljudi cijene kao osobu pokazuju komentari koji se mogu pročitati mimo njenog profila, a koje ona, neko je to napisao, navodno briše na svom FB-u. Ali svi su oni sigurno samo ljubomorni dušmani. :D
Samo da napomenem. Dalija Hasanbegović (Al-Jazeera Balkans) je počela na Hayatu u emisiji u kojoj najavljuje muzičke spotove.

Svi moraju početi od dna, u dnevnim novinama, na primjer, početak je stranica sa lokalnim vijestima, ne iz države, nego iz grada u kojem je sjedište te novine (I kao po pravilu prvi objavljeni tekst uopšte nekog novopečenog novinara bude u lokalnoj rubrici o psima lutalicama). Tu se uči zanat, kako se piše novinarski tekst, kako se traže informacije, kako se vodi intervju (razgovara sa ljudima, za početak anketa na ulici), kako ovo, kako ono, pa se onda prelazi u druge rubrike (politika, sport, kultura itd).

Tako da voditi neku tra-la-la emisiju ne mora značiti da si loš, to je početak, pečenje zanata, pa onda ideš dalje. Probem je u dvije stvari. Na kojoj televiziji je ta tra-la-la emisija kao prvi (i tra-la-la emisije mogu biti bolje ili lošije, to uvelike zavisi od toga da li je taj medij kao cjelina loš ili dobar) i problem je ako se godinama ne makneš od takvih emisija, dakle ili ne naučiš zanat da ideš dalje, ili nišya drugo ne znaš i ne interesuje te.
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#179 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by sabina1 »

Čudna sorta wrote:
Hakiz wrote: Ma ne. Htio sam reći da je puno licemjerja u našim ocjenama pojedinih ljudi. Lako je proglasiti nekoga ovakvim ili onakvim. A i ako se ispostavi da ta ososba i jeste onakva kakva mislimo da jeste, pa šta. Je li to nama lično i direktno pravi neki problem? Ne?

Pa u čemu je problem?

Nema problema, ustvari problem je poremećen sistem vrijednosti, ali ništa novo... to je već neka druga tema.

A stalno se ponavlja ta ljubomora, to je ono što meni nije jasno - na šta?

Djevojka sa 30+ uspjela je u svom poslu toliko da radi na Hayat-u, u principu tralala emisije, kažem nivo Mirze Vranj, Amara, Fikreta, pravi obični mahalci, smijurila od voditelja i emisija... reklamira to što reklamira, zarađuje od toga... i to je sad nešto da sve padamo u nesvjest, želimo biti kao ona i sve smo ljubomorne. Mislim, zaista mi nije jasno na šta bi trebale ili mogle biti ljubomorne, i zašto se svaka kritika povezuje sa ljubomorom na osobu koja ne znam šta je to postigla u životu... koliko je ljudi cijene kao osobu pokazuju komentari koji se mogu pročitati mimo njenog profila, a koje ona, neko je to napisao, navodno briše na svom FB-u. Ali svi su oni sigurno samo ljubomorni dušmani. :D
Na tren sam pomislila da nisi sarkastična.
Pozdrav.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#180 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by pici »

detroit-mercy wrote:
nistHa doklenaga pici oklagiju neturi
dječak sa šibicama

#181 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by dječak sa šibicama »

Image

ova baba ima 88 godina, i preko 2 miliona pratilaca na Instagramu, medju kojima su sestre Kardashian, Miley Cyrus... zasto je popularna??? modna ikona.

Brend :-)
Connaisseur Karlin

#182 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by Connaisseur Karlin »

Toto wrote:
Connaisseur Karlin wrote: Hana je privatnica,ima svoj biznis, ima svoj brend,i to je njen problem,jel'te :)
hana ima svoj proizvod/uslugu
brend nema
pa ,dobro,ali ona sanja da ima ili da ce imati brend,ali to i dalje ne znaci da joj je zivot jadan i nikakav :lol: mogi su bas ljubomorni :-D
Toffee karamela

#183 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by Toffee karamela »

dječak sa šibicama wrote:
Ima zenska, plavusa, sva izoperisana, plastificirana, lafo Barbika, koja ima valjda milione pratilaca. Snima samu sebe, laprda neke gluposti, isprobava lakove, parfeme, njoj je AM General poklonio Hummera roza boje,
Nakon ove informacije baš se treba dobro razmislit o dosadašnjem životnom kursu :shock:
dječak sa šibicama

#184 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Toffee karamela wrote:
dječak sa šibicama wrote:
Ima zenska, plavusa, sva izoperisana, plastificirana, lafo Barbika, koja ima valjda milione pratilaca. Snima samu sebe, laprda neke gluposti, isprobava lakove, parfeme, njoj je AM General poklonio Hummera roza boje,
Nakon ove informacije baš se treba dobro razmislit o dosadašnjem životnom kursu :shock:
Istina, ova mala je u USA prilicno popularna

Image

Image

sto ne cudi, Ameri pored svega, imaju i kraljeve sunda
lijepa u dusi

#185 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by lijepa u dusi »

Pa u čemu je problem?

Problem je u tome sto smo dozvolili da nam ovakvi uopste dospijevaju na tv.
supercali

#186 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by supercali »

Nije to problem
Da raja ne trazi to ona ne bi ni bila na ekranu
Ocito imas drugaciji ukus od vecine kao i mnogi al ovi sto je zele ocito su brojniji od tebe mene petog desetog
BosGrad

#187 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by BosGrad »

Toto wrote:
BosGrad wrote:Brend :mrgreen: Ako nista, moze biti zastitno lice kakve ergele konja.

konj je plemenit hajvan i nemoj mi ga vrjedjat
:mrgreen: :thumbup:
¤ jelena ¤

#188 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by ¤ jelena ¤ »

lijepa u dusi wrote:

Pa u čemu je problem?

problem što smo dozvolili da nam novinari dospijevaju na tv?
lijepa u dusi

#189 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by lijepa u dusi »

¤ jelena ¤ wrote:
lijepa u dusi wrote:

Pa u čemu je problem?

Svasta se danas i naziva novinarom...
Cinjenica je da bi Hana bila na tvu i da nema zavrsen fakultet. Samo bi onda bila starleta (sad kao nije) oliti klasicna kuraba, a ovako kao ima pokrice, he he. Hajd isi gledaj Hanu, uzivaj u njenim emisijama, ne znam sta ces na forumu, propustices sta.
Last December

#190 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by Last December »

detroit-mercy wrote:
Opušteno momci, ima mjesta za svakoga, samo stanite u kolonu :izet:
Hakiz

#191 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by Hakiz »

¤ jelena ¤ wrote:
lijepa u dusi wrote:

Pa u čemu je problem?

Ovo povlači jedno drugo pitanje.

Iako studij žurnalistike postoji, da bi neko radio kao novinar ne mora završiti taj studij, pa čak ni biti student tog studija. Štaviše, novinarstvo je profesija koju može raditi bilo ko, ne postoje neki formalni uslovi koje mora zadovoljiti neko ko želi biti novinar.

A mogu vam reći da studij žurnalistike ne znači da će neko ko ga je završio biti dobar novinar. Pa ni da će biti pismen. Vjerujte, znam to iz prve ruke.
Android Knego

#192 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by Android Knego »

CaneBos wrote:Obzirom da se sama evo eksponirala i deklarirala kao brend, smatram da svako ima pravo i da postavi ovo pitanje.
Koje rijeci sada idu uz ovu mladu damu? Osim rijeci prosjecne tv voditeljice regionalne televizije i nekog tipa starlete ili kako se vec nazivaju osobe koje se pojavljuju na javnim fashion i drugim zabavnim dogadjajima, ja ne znam. :?
Jednom neko Paris Hilton opisa: "poznata je samo po tom što je poznata". :)
E ovo je to...
Better Man

#193 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by Better Man »

Hana je obična štraca, sponzoruša, starleta itd., bez imalo mozga. Prvi put se čulo za nju kad se pisalo da joj Deen plaća 500 KM da mu glumi djevojku da bi prikrio da je homoseksualac. Ja ne znam zašto uopće ovoj glupači dajete bilo kakvu pažnju, jer to treba maksimalno ignorirati.
Daryl Dixon

#194 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by Daryl Dixon »

jest' brend treba - glava joj k'o kopačka :lol: :lol:
vješalica

#195 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by vješalica »

Hakiz wrote:
mario001 wrote:Kad kurva konacno pocne biti placena za svoj posao nastaje brend
Osoba koja je plaćena za svoj posao se već odavno zove profesionalac.

A mnogi ljudi prodaju svoja tijela za novac. Rudari, zidari, sportisti, svi oni zarađuju svojim tijelima. U čemu je problem zarađivati prodajom svoga tijela?
jel baš golo tijelo prodaju za novac?
nije isto biti kurava i rudar ili kurava i sportista i sl...
dječak sa šibicama

#196 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Cekamo da Zeljka Rolovic dalje oplete po svojim klijentkinjama, za sada je Soraja razotkrivena, ako tu uopce ima sta za razotkriti. Pala joj cijena, nece Arapi vise da plate, Soraju izgustirali, hoce novo meso.

Hana ako nije bila Zeljkina klijentkinja, a ono jest neke Zeljke sa Zrca. Nije ona bezveze ljeta provodila po Pagu, sve se to dobro naplati.
Hakiz

#197 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by Hakiz »

vješalica wrote:
Hakiz wrote:
mario001 wrote:Kad kurva konacno pocne biti placena za svoj posao nastaje brend
Osoba koja je plaćena za svoj posao se već odavno zove profesionalac.

A mnogi ljudi prodaju svoja tijela za novac. Rudari, zidari, sportisti, svi oni zarađuju svojim tijelima. U čemu je problem zarađivati prodajom svoga tijela?
jel baš golo tijelo prodaju za novac?
nije isto biti kurava i rudar ili kurava i sportista i sl...
Pa, recimo da nemaju svi odnos prema seksu i golom tijelu razvijen pod diktatom prvobitnog grijeha i religijskog morala.

Osoba koja je u pitanjima seksa visokomoralna naredi da se hiljade građana zemlje kojoj je vladar(ka) pošalje u smrt u obliku rata, robovskog rada itd. Samo da bi povećala ličnu moć i bogatstvo.

Nije samo seks pitanje morala, to jeste, nije seks najvažnije pitanje morala. Ima puno važnijih.
Last edited by Hakiz on 27/08/2016 13:12, edited 1 time in total.
Hakiz

#198 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by Hakiz »

.
walter kurtz

#199 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by walter kurtz »

opalio bi ja hanu :zoka:
vješalica

#200 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by vješalica »

@Hakiz
Izvini ali bubas.
Ne mozes nazvati osobu viaokomoralnom koja javno ne ispoljava svoje sex.sklonosti. Ako nije gola ne znaci da nije manijak i slicno.Takvi pojedinci prikriveni su zapravo najgora sorta.Krajnost.
Vecina tih sto ih smatras visokomoralnim a vode rat uvijek imaju neku psihopatiju koja je vezana za sexualnost.Odbaceni,tlaceni,zlostavljani ili vide neke fetise u gadostima.Ako nije servirano da vidis kao npr bljuvotine ko u ove kobilkuse,ne znaci da su visokomoralne
Post Reply