Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kod mene je:
Settings-Advanced settings-Battery management-Protected apps
Staviš da je zaštićen VIber, tako da kad ga izgasiš/zatvoriš i dalje aktivan proces u pozadini da dolaze notifikacije i sl.
Kod mene je:
Staviš da je zaštićen VIber, tako da kad ga izgasiš/zatvoriš i dalje aktivan proces u pozadini da dolaze notifikacije i sl.
Nasao.
Settings-zasticene aplikacije.
Tu te pita koje aplikacije zelis da ostanu da rade u pozadini i nakon sto se ekran zakljuca.
Hvala
mali_milojica wrote:Mati kupila Huawei Y6
Desava se da nije online na viberu,iako je na wi-fi. Tek kad udje u aplikaciju dolaze poruke.
Rjesenje?
Kod mene je:
Nasao.
Settings-zasticene aplikacije.
Tu te pita koje aplikacije zelis da ostanu da rade u pozadini i nakon sto se ekran zakljuca.
Hvala
O'zone wrote:Jel iko pronašao kako se može root-ati Y6? pokušavao ja sa KingRoot al ništa.
King root iz windows-a ili kao apk?
Sent from my HTC One ME dual sim using Tapatalk
Ma na oba načina. Sa i bez sim kartica. U airplane modu sa uključenim wi-fi em i sve verzije isprobane koje su dostupne. Na žalost na SCL L21 dual sim ne fercera.
O'zone wrote:
Ma na oba načina. Sa i bez sim kartica. U airplane modu sa uključenim wi-fi em i sve verzije isprobane koje su dostupne. Na žalost na SCL L21 dual sim ne fercera.
s mobt'ela
Hmmmm
E vidis ovo u mom potpisu isto je bilo problematicno za root.
A za huawei g7 znam da sam imao problem i da sam uspio root samo sa nekom starijom verzijom sa xda developers.
Jedino da probas preko adb-a ako ne uspijes.
jos jedno pitanje u vezi Huawei y6II compact ds,
pogasio sam sve notifikacije, medjutim i dalje mi se pojavljuju kada spustim onaj padajuci meni gdje su shortcuts i notifications. pojavljuju se notifikacije o updatima...
takodjer, sve zvukove tipa keyboard isl. sam pogasio, a i dalje mi skljoca kamera i ako sam i njen ton ugasio....
valjda se necu opet obrukati
Naime, kada otvara pojedine fotografije na donjem dijelu slike ima sivu liniju, ali samo kad je otvori, kada je gleda u galeriji slika je ok. Ima li iko pojma do čega bi moglo biti?
Naime, kada otvara pojedine fotografije na donjem dijelu slike ima sivu liniju, ali samo kad je otvori, kada je gleda u galeriji slika je ok. Ima li iko pojma do čega bi moglo biti?
Ovo se meni desavalo na P9 kad sam stavljao da spasava slike na sd card, mislim da klasa sd card nije bila adekvatna (Opcenito je brzina kamere primjetno brza kad spasava na internu memoriju). Meni je neki dan tek OTA došao 181 update Android Emui 4.1.1, još nisam dobio Android 7. Moram pogledati preko Hicare