Ljetovanje Crna Gora ili Hrvatska 2016- vaša iskustva
- nepass1
#176 Re: Ljetovanje Crna Gora ili Hrvatska 2016- vaša iskustva
ne idem ni u hr da se razumijemo iz nekih drugih razkoga, ali ne moze im cg pera odbiti sto se tice samog mora i plaze
-
fudo77
#177 Re: Ljetovanje Crna Gora ili Hrvatska 2016- vaša iskustva
pa reci nsm.onda kako je na Jablanickom ,ima li jos onih zmija po vodunepass1 wrote:ne idem ni u hr da se razumijemo iz nekih drugih razkoga, ali ne moze im cg pera odbiti sto se tice samog mora i plaze
- nepass1
#178 Re: Ljetovanje Crna Gora ili Hrvatska 2016- vaša iskustva
ako imas mobitel sa android ooerativnim sistemom, ima aplikacija google play, nadji app google maps, instaliraj, otvori, idi na minus ili ti ga zoom out i vidjeces da jos pokoja drzava na svijetu ima izlaz na more.
-
Dogoljubac
#179 Re: Ljetovanje Crna Gora ili Hrvatska 2016- vaša iskustva
Ko ovo ne voli sigurno je hašišar.
-
emric
#180 Re: Ljetovanje Crna Gora ili Hrvatska 2016- vaša iskustva
Hrvatska mi je zadnja opcija iz pregršt razloga (negostoljubivost, cijene, neprijateljska politika...). Turska, Španija, pa i Albanija - mnogo bolje.
-
Nela_P
#181 Re: Ljetovanje Crna Gora ili Hrvatska 2016- vaša iskustva
Pozdrav svima 
S obzirom da su nam "bosanci" (i sama sam iz bosne) najdrazi turisti zbog svoje urednosti i simpaticnosti, pokusavamo preskociti poljake, francuze...
Iznajmljujem studio apartman (2+1) i apartman (4+1) u Podstrani. Plaza je udaljena 5-10 minuta hoda. Cijela duzina uz obalu su plaze... Dvije najblize plaze su udaljene 5-10 minuta hoda. Jedna je sljuncana, a jedna pjescana. Na jednoj plazi su razni programi za djecu i odrasle (parkic, tereni za odbojku,balote, badminton...) Tu je i rijeka Zrnovnica sa prekrasnom setnicom...udaljena je od apartmana 10ak minuta hoda. Cijena studio apartmana je 55 eura za 3 osobe, a 50 eura za 2 osobe. Cijena dvosobnog apartmana za 4 osobe je 70 eura, a za 5 osoba 75 eura. U slucaju boravka vise od 5 dans, ide popust
za vise informacija mozete se javiti na whatsapp 00385922502707. Mozete i ovdje naravno 
S obzirom da su nam "bosanci" (i sama sam iz bosne) najdrazi turisti zbog svoje urednosti i simpaticnosti, pokusavamo preskociti poljake, francuze...
Iznajmljujem studio apartman (2+1) i apartman (4+1) u Podstrani. Plaza je udaljena 5-10 minuta hoda. Cijela duzina uz obalu su plaze... Dvije najblize plaze su udaljene 5-10 minuta hoda. Jedna je sljuncana, a jedna pjescana. Na jednoj plazi su razni programi za djecu i odrasle (parkic, tereni za odbojku,balote, badminton...) Tu je i rijeka Zrnovnica sa prekrasnom setnicom...udaljena je od apartmana 10ak minuta hoda. Cijena studio apartmana je 55 eura za 3 osobe, a 50 eura za 2 osobe. Cijena dvosobnog apartmana za 4 osobe je 70 eura, a za 5 osoba 75 eura. U slucaju boravka vise od 5 dans, ide popust
-
Nela_P
#182 Re: Ljetovanje Crna Gora ili Hrvatska 2016- vaša iskustva
Pozdrav svimaskafiskafsnjak wrote:X ljudi pljuje Ulcinj, znaci nije slucajnost .
Nista, gledam CRO samo haha
-
DearJohn
#183 Re: Ljetovanje Crna Gora ili Hrvatska 2016- vaša iskustva
Hrvatska skoro vazda prije Crne Gore. Nije u CG uopste smek mora ko u Hrvatskoj. Vise ko da sam na jezeru nekom...
-
DearJohn
#184 Re: Ljetovanje Crna Gora ili Hrvatska 2016- vaša iskustva
Ja nikakvih problema u HR nisam imo a ljetovo sam hipten puta...Znaju mi uglavnom i ime i ko sam i odakle sam...Po cemu su Turska, Spanija i Albanija bolje, sto se tice mora i plaza (ne pricam o znamenitostima)? Jesi li bio/bila pa usporedjujes?emric wrote:Hrvatska mi je zadnja opcija iz pregršt razloga (negostoljubivost, cijene, neprijateljska politika...). Turska, Španija, pa i Albanija - mnogo bolje.
-
neko_sa_strane
#185 Re: Ljetovanje Crna Gora ili Hrvatska 2016- vaša iskustva
U Crnoj Gori bio sam dva puta. Prvi put 2000.godine kada sam htio sam vidjeti kako izgleda crnogorska obala a drugi put sam se razočarao da se ništa nije promijenilo. Drugi put a ujedno i posljednji bio sam sada već davne 2004. godine i more je bilo užasno prljavo. Poslije 17h standardno nije bilo vode, neljubazno osoblje u restoranima i prodavnicama, cijene podigli tako što su cijene u nekadašnjim markama samo konvertovali u eure. Ako je neka usluga koštala 300 maraka, nakon uvođenja eura cijena je iznosila 300 eura. Bio sam svjedok kada je neko miješano srpsko-crnogorsko društvo u caffe slastičarni u Budvi zamolilo konobara da im donese meni a ovaj im je odgovorio da ustanu i da uzmu iako su stolovi bili razvučeni skroz do lučke kapetanije a sam objekat u centru starog grada u Budvi.
Hrvatska je bolja u odnosu na Crnu Goru što se usluge tiče ali i Hrvatska je preskupa za nivo usluga koji nudi. Što se Hrvatske tiče ja bih preporučio Istru u odnosu na Dalmaciju u kojoj gledaju da vas oderu na bilo koji način, da ne pominjem ljubaznost. Dalmacija ima ljepše plaže ali u Istri ljubaznost je na nivou i imate utisak da i niste u Hrvatskoj.
Hrvatska je bolja u odnosu na Crnu Goru što se usluge tiče ali i Hrvatska je preskupa za nivo usluga koji nudi. Što se Hrvatske tiče ja bih preporučio Istru u odnosu na Dalmaciju u kojoj gledaju da vas oderu na bilo koji način, da ne pominjem ljubaznost. Dalmacija ima ljepše plaže ali u Istri ljubaznost je na nivou i imate utisak da i niste u Hrvatskoj.