Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ajde sto nije igrao nego sta je fulio......da je ovo fulio Dzeko sad bi bili napisi i napisi od pojedinih dusebriznika jer kao samo Edin levat fuli zicer...
hrle1976 wrote:Belgija ce biti ono top razocarenje. Nesto poput Njemacke 2000 ili Nizoemske kad su imali tkz luksuz problem.
Njemacka 2000 se ne moze porediti sa ovom Belgijom nikako. To je bila ekipa naceta smjenom generacija i jedini razlog sto je iko o njima pricao je cinjenica da su tad bili aktuelni evropski prvaci.
ja ne znam sto svi mrze belgiju toliko, meni su simpaticni. da ih se dotjera mogli bi fino kombinirati i igrati, da bude bas lijepo za gledati. nisu oni krivi sto ih je trziste monetarno razvikalo.
Hendrik eto njega u Atletiko razumije se u ubacivanje nepotrebnih lopti jebem matere ovim ball boysima, konto sam da se odbijaju od reklame ali oni mali retardi su u pitanju.
groove wrote:van gaal bi belgiji odgovarao.
samo ne znam je li mu united bio zadnja stanica.
pa i bi, on bi ih sredio bili bi bombona. em bi im sredio umisljenost i ponasanje em bi ih poslozio da ima sablon i smisao igra. ovo sad trce bezze, nikakve komunikacije i organizacije, zuco kao i kombinira nesto a lukaku ili gubi loptu koju mu dodas ili stoji ko letva u 16.
rage_guy wrote:Nadam se da ce Belgija nekako proci grupu, jer tad nece otpustit Wilmotsa. Ako ga otpuste onda nemamo sanse protiv njih u kvalifikacijama.