Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#176 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Ćorlukinu glavu ništa ne zaobilazi 
- Lincoln-Burrows
#177 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Gotova je i ova utakmica visokog rizika 
- Lincoln-Burrows
#178 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
A vala i ono je ciganjenje, trebalo ga je izvadit vani.AmiĐa_Idriz wrote:Ćorlukinu glavu ništa ne zaobilazi
- shake69
#179 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Bolje kockice, nema sta. Dobili ih na sredini gdje su i najjaci a Arda nula bodova, spor i bezidejan kao i cijeli tim Turske. Fakat najslabije izdanje jedne ekipe na turniru do sada.
- animals
#180 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Turci nula..
Hrvatska moze bolje..
do finala..
Hrvatska moze bolje..
do finala..
- zg1911
#181 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
pobjeda, 3 vratnice, 20ak udaraca na gol... trebalo je uvjerljivije no i ovo je 
- bdzs
#182 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Hrvatska dobra. Teško će se iko naigrati protv nje. Modrić i Rakitić pokazali da su vrh
. Turci igrali onako kako im je Hrvatska dozvolila, niđe igre uglavnom soliranje.
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#183 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
ma dobro... ako igrac kaze da moze nastaviti onda ok. ali u pauzi su ga mogli bolje zakrpiti.Lincoln-Burrows wrote:A vala i ono je ciganjenje, trebalo ga je izvadit vani.AmiĐa_Idriz wrote:Ćorlukinu glavu ništa ne zaobilazi
hrvatska mora popraviti zavrsetak... ne moze sve na madzukica.
inace su opravdali ulogu favorita
- insomnia78
#184 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Zasluzeno Hrvatska
Mada i jedni ni drugi nista posebno. Turska katastrofalna
Mada i jedni ni drugi nista posebno. Turska katastrofalna
- sledge
#185 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Turci katastrofalni, ništa nisu pokazali!
Hrvatska mnogo bolja ali neka ozbiljnija ekipa će ove silne promašaje znat kaznit.
Btw smiješno mi je ovo da na svakoj tekmi HR repke 80% natpisa na zastavama čine gradovi iz BiH. Fascinantno, imam osjećaj kao da jedino oni prate HR reprezemtaciju, ili jednostavno imaju tu potrebu da ljudi vide odakle su najveće rvatine, što je puno vjerovatnije
Hrvatska mnogo bolja ali neka ozbiljnija ekipa će ove silne promašaje znat kaznit.
Btw smiješno mi je ovo da na svakoj tekmi HR repke 80% natpisa na zastavama čine gradovi iz BiH. Fascinantno, imam osjećaj kao da jedino oni prate HR reprezemtaciju, ili jednostavno imaju tu potrebu da ljudi vide odakle su najveće rvatine, što je puno vjerovatnije
- cyprus
#186 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Ozbiljno, gdje je bio Arda? 
- burgundy
#187 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Svi hvale Modrica,ali najbolji igrac kockastih je bio Perisic,probije je desnu stranu ko od sale,mora poradit na realizaciji.
- tututuuuu
#188 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
ja ne bih rekao da je ni blizu 80%. Mozda se ipak tebi to tako cini jer ti to najvise upada u oci.sledge wrote:Turci katastrofalni, ništa nisu pokazali!
I na kraju krajeva. u cemu je problem, nek svako navija za kog hoce, nek svako zivi svoj zivot kako hoce. koga to treba nazvati u centralu pa pitati kako se zvati, kako zivjeti i za koga navijati.
- tututuuuu
#189 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
po meni je realizacija sansi standardni hrvatski problem.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#190 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Ne treba se tu nista cuditi.
I u Beogradu ide hladno BL, Bijeljina, Doboj, Prijedor, Trebinje, Gacko, Bileca, Sokolac, Miljevina....to je tako i nece se skoro promijeniti.
Nadam se da nema povoda za bilo kakav belaj u Mostaru ili nekom drugom hercegovackom gradu.
I u Beogradu ide hladno BL, Bijeljina, Doboj, Prijedor, Trebinje, Gacko, Bileca, Sokolac, Miljevina....to je tako i nece se skoro promijeniti.
Nadam se da nema povoda za bilo kakav belaj u Mostaru ili nekom drugom hercegovackom gradu.
-
Paul F.
#191 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Čestitke Hrvatskoj na zasluženoj pobjedi.
- Partijaner
#192 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Vise su Turci bili losi nego ovi dobri, jedna od slabijih ekipa do sada na prvenstvu, vidjecemo snagu kroasana protiv jacih ekipa.
- insomnia78
- Freamon Lester
#194 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Hrvatska iznenadjujuce dobra. Ono sto je meni bilo zacudjujuce da su fizicki i kondiciono bili nadmocniji od Turske. Bukvalno im trkom ugusili fanatizam. Emre Mor je morao ili igrati od pocetka ili uci odmah na poluvremenu. On i San, sa Ardom iza njih, su mogli sloziti koju kvalitetnu akciju. Ovako ih je bukvalno sreca spasila od sramote...
- sledge
#195 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Ne čini mi se, pogledaj bilo koju tekmu HR i vidjet ćeš većinu natpisa BH gradova.tututuuuu wrote:ja ne bih rekao da je ni blizu 80%. Mozda se ipak tebi to tako cini jer ti to najvise upada u oci.sledge wrote:Turci katastrofalni, ništa nisu pokazali!
I na kraju krajeva. u cemu je problem, nek svako navija za kog hoce, nek svako zivi svoj zivot kako hoce. koga to treba nazvati u centralu pa pitati kako se zvati, kako zivjeti i za koga navijati.
Ovo što spominjem nema veze sa tim da bih ja nekom branio za koga da navija, ne pada mi na pamet. Stvarno mi je svejedno, ja imam svoju reprezentaciju BiH koju volim a ostale me ne zanimaju ni 1%, da li će HR dobit Tursku ili obrnuto mi je totalno nebitno i ravnodušan sam što se toga tiče.
Nego to sam spomenuo jer je baš očigledno i pitam se jesu li ti ljudi stvarno iz tih mjesta otišli na tekmu ili žive u HR ili vani negdje i vuku porijeklo iz tih BiH mjesta?
- tututuuuu
#196 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
vjerovatno sveg pomalo od nabrojanog.
- skenderija04
#197 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Ova Hrvatska reprezentacija po prvi put zna da kontrolise ritam utakmice. I do sada su Hrvati imali odlicne igrace, ali sada ti igraci dominiraju igru. Sacekacemo o prognozi, ali imaju pravo da ocekuju dobar rezultat. Djeluju hladno, ne dozvoljavaju da ih emocije nadvladaju. Komunikacija medju njima kratka, bez mlataranja rukama . Sudija ih postuje. Uvijek saslusa kada pridje Luka ili Rakitic. Ovo danas je bilo kvalitetno
- dječak sa šibicama
#198 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Zato sto je vjerovatno 90% hrvatskih navijaca gastarbajt, a tu je vec omjer Hrvata iz BiH sigurno 2/3 hrvatske dijaspore, posebno u Njemackoj, Svicarskoj, Austriji.
- Ludzak
#199 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Kako neće biti Hrvata iz Bosne kada je naša SDA prodala sve što se prodati može od zemlje. Njihova loša politika dovela je do toga da se Bosna podjelila na tursko-bošnjački, srpski i hrvatski pašaluk.sledge wrote:Turci katastrofalni, ništa nisu pokazali!
Turci loši, Hrvati za klasu bolji.
-
leo karan
#200 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Naravno.dječak sa šibicama wrote:Zato sto je vjerovatno 90% hrvatskih navijaca gastarbajt, a tu je vec omjer Hrvata iz BiH sigurno 2/3 hrvatske dijaspore, posebno u Njemackoj, Svicarskoj, Austriji.
Svaka kuca u npr Livnu i Duvnu(Tomislavgrad) ima najmanje pola clanava porodice u Zapadnoj Evropi 20-30 i vise godina. Nemaju ti ljudi s ovom današnjom BIH nista, ne doživljavaju je uopste. Samo Hrvatska za njih postoji.
Svako se poistovjećuje s uspjesinijim, sto država Hrvatska u poredjenju s BIH jeste.