Upravo.eluna wrote:Apsolutno tacno. Ali ako zena u startu kaze da na putovanje ide putovanja radi, I da nije zainteresovana za seks, a on krene da navaljuje - suptilno ili ne, svejedno je - samo zato da ne bi bio levat koji nije znao umociti - onda je on balkanska baraba koja ne postuje zenu.Prolaznik wrote:Ovo je najlogičnije moguće pitanje koje je neko postavio na ovoj temi. Jasno i konkretno. [emoji106]annoy wrote:I mene zanima zasto je uz ovakvo putovanje jos i seks nesto lose za zenu
Sve što dvije punoljetne osobe rade slobodnom voljom na bazi obostrane želje je samo njihova privatna stvar i ničija druga. Sve ostalo je bezvezno palamuđenje, pametovanje i lažno moralisanje.
I sta tu ima nejasno?
Sent from my V7A using Tapatalk
Poziv na zajedničko putovanje
Moderator: anex
-
Klitemnestraaa
#176 Re: RE: Re: Poziv na zajedničko putovanje
-
Klitemnestraaa
#177 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Jbt, ja uskoro tim idem, haha.Montana wrote:jebote,ako svako gleda ko će kog po tim putovanjima,onda su ono busevi sarajevo-frankfurt,putujući pufovi![]()
odsad samo busom putujem.![]()
- perfekcionista1
#178 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Inace je doticni naglasio da djevojka mora biti slobodna i punoljetna iskljucivo jer ima dobro srce pa nece probleme, a sex mu nije ni na pameti.Klitemnestraaa wrote:Inače mi je zanimljivo kako ljudi kada gledaju bilo kakva udruženja, skupove, seminare, putovanja samo vide SEEKS SEEKS, a istina je bliže si seksu u gradu kad izađeš nego na događajima tog tipa. Ne kažem da se ne dešava, ali jako rijetko jer ljudi su tu i upoznaju se s drugim ciljem.
- perfekcionista1
#179 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Mnoge forumasice ocigledno imaju kokosiji mozak. Izvinjavam se ali je zaista tako. Ili su nedojebane pa ih privlaci ponuda random drkadzije sa motorom. Et sad kad moram biti ovako grubo iskren.
-
Klitemnestraaa
#180 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Logično, s maloljetnom ne može preći granicu, a što se zauzete tiče, mislim da mu je posljednje u životu što treba da ga ganja njen ljubomorni momak.perfekcionista1 wrote:Inace je doticni naglasio da djevojka mora biti slobodna i punoljetna iskljucivo jer ima dobro srce pa nece probleme, a sex mu nije ni na pameti.Klitemnestraaa wrote:Inače mi je zanimljivo kako ljudi kada gledaju bilo kakva udruženja, skupove, seminare, putovanja samo vide SEEKS SEEKS, a istina je bliže si seksu u gradu kad izađeš nego na događajima tog tipa. Ne kažem da se ne dešava, ali jako rijetko jer ljudi su tu i upoznaju se s drugim ciljem.
Ja iz njegovih postova uopće nisam zaključila da koristi motor samo seksa radi. Ja osobno bih prva pristala na putovanje (a i već sam putovala s nepoznatim osobama) da sam malo starija (da imamo o čemu pričati) ne bojeći se da će mi napraviti problem ako mi se ne svidi i ne dođe do seksa.
A za tebe sam zaključila da si drkadžija koji je u kasnom pubertetu čim mu je samo seks pred očima i ne vidi dalje od seksa. Odi se registruj na Smokvu pa tamo prosipaj ovu istu priču, tamo prolazi.
- perfekcionista1
#181 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Ja sam ozenjen Bog ti pamet dao. Zagorjeli motorista trazi nedojebanu partnerku. To je pravi naziv ovog poziva. Ajd zdravo
-
Klitemnestraaa
#182 Re: Poziv na zajedničko putovanje
I šta ako ne dođe do seksa, silovat će je?perfekcionista1 wrote:Ja sam ozenjen Bog ti pamet dao. Zagorjeli motorista trazi nedojebanu partnerku. To je pravi naziv ovog poziva. Ajd zdravo
Ja kužim pa ima ljudi koji su konzerve i nikome ništa ne vjeruju, ali malo pretjeruješ. I moja baba kad joj kažem putujem s nekim u glavi ima scenarije tipa silovat će me, ubiti i izvaditi organe pa prodati na crnom tržištu i slično, ali nakon što joj objasnim da čitav svijet putuje i da normalno čak i noći kod neznanaca (kao što sam ja preko putoholičara ili ću uskoro preko couchsurfinga) jer svi dijele zajedničku strast za putovanjem onda i ona skonta da to nije tako loša stvar.
- perfekcionista1
#183 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Pa draga moja lik nije ozenjen, srednjih godina, ocito je zagorio, upravo zbog toga sam sokiran da ima neka koja bi se smjela usuditi ici sa strancem na putovanje i biti sigurna da on nece uraditi nista lose. Na taj put moze krenuti samo ona koja je vec presutno pristala na sex, da se ne lazemo, dzaba pricamo ono kao ako se desi nesto desilo se. Muskarac i zena, oboje slobodni idu na putovanje....skakat ce po njemu prije prvog skretanja.Klitemnestraaa wrote: Ja kužim pa ima ljudi koji su konzerve i nikome ništa ne vjeruju, ali malo pretjeruješ. I moja baba kad joj kažem putujem s nekim u glavi ima scenarije tipa silovat će me, ubiti i izvaditi organe pa prodati na crnom tržištu i slično, ali nakon što joj objasnim da čitav svijet putuje i da normalno čak i noći kod neznanaca (kao što sam ja preko putoholičara ili ću uskoro preko couchsurfinga) jer svi dijele zajedničku strast za putovanjem onda i ona skonta da to nije tako loša stvar.
-
Klitemnestraaa
#184 Re: Poziv na zajedničko putovanje
U svakom slučaju djevojka može profitirati. Ako joj se seksa, lik je (pretpostavljam) iskusan, imat će seks života. Ako joj se ne seksa, on će to ispoštovati, družit će se prijateljski i to je to. Šta je loše u ovoj priči?perfekcionista1 wrote:Pa draga moja lik nije ozenjen, srednjih godina, ocito je zagorio, upravo zbog toga sam sokiran da ima neka koja bi se smjela usuditi ici sa strancem na putovanje i biti sigurna da on nece uraditi nista lose. Na taj put moze krenuti samo ona koja je vec presutno pristala na sex, da se ne lazemo, dzaba pricamo ono kao ako se desi nesto desilo se. Muskarac i zena, oboje slobodni idu na putovanje....skakat ce po njemu prije prvog skretanja.Klitemnestraaa wrote: Ja kužim pa ima ljudi koji su konzerve i nikome ništa ne vjeruju, ali malo pretjeruješ. I moja baba kad joj kažem putujem s nekim u glavi ima scenarije tipa silovat će me, ubiti i izvaditi organe pa prodati na crnom tržištu i slično, ali nakon što joj objasnim da čitav svijet putuje i da normalno čak i noći kod neznanaca (kao što sam ja preko putoholičara ili ću uskoro preko couchsurfinga) jer svi dijele zajedničku strast za putovanjem onda i ona skonta da to nije tako loša stvar.
- perfekcionista1
#185 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Po ovom komentaru se vidi da se i tebi sexa, zato i gledas pozitivno na ovu pricu.Klitemnestraaa wrote:
U svakom slučaju djevojka može profitirati. Ako joj se seksa, lik je (pretpostavljam) iskusan, imat će seks života. Ako joj se ne seksa, on će to ispoštovati, družit će se prijateljski i to je to. Šta je loše u ovoj priči?
Moja sugestija je bila upucena za zene koje ne zele sex sa njim a sa povjerenjem bi putovale vjerujuci da on nece nista pokusati. Eh ove koje vec zele sex bujrum ko vam brani.
-
Klitemnestraaa
#186 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Gle, ideš da putuješ. Vidiš kako se situacija odvija, ako dođe do tog momenta, oboje se svide jedno drugome i oboje hoće seks, dođe do seksa. Ako se ne svide oboje jedno drugome, ona da do znanja da neće seks, ne dođe do seksa, ne mislim da bi je silovao ili ne znam ti ni ja šta. Pa nisu žene mutave da ne znaju reći da nešto neće. Tako ti je uvijek, izađeš s nekim na kafu u grad pa ako se oboma seksa ići ćete i poseksati se, ako ne, tebi ne ostaje ništa drugo nego da poštuješ to što ona neće.perfekcionista1 wrote:Po ovom komentaru se vidi da se i tebi sexa, zato i gledas pozitivno na ovu pricu.Klitemnestraaa wrote:
U svakom slučaju djevojka može profitirati. Ako joj se seksa, lik je (pretpostavljam) iskusan, imat će seks života. Ako joj se ne seksa, on će to ispoštovati, družit će se prijateljski i to je to. Šta je loše u ovoj priči?. Cuj ona pretpostavlja da je iskusan.
![]()
Moja sugestija je bila upucena za zene koje ne zele sex sa njim a sa povjerenjem bi putovale vjerujuci da on nece nista pokusati. Eh ove koje vec zele sex bujrum ko vam brani.
- Donnie Smith
#187 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Nemaju jer zapravo niko nije ni otišao s njim. Kakva fejk stori, @prolaznik kao da se loži na one priče iz Zone sumrakaperfekcionista1 wrote:Mnoge forumasice ocigledno imaju kokosiji mozak. Izvinjavam se ali je zaista tako. Ili su nedojebane pa ih privlaci ponuda random drkadzije sa motorom. Et sad kad moram biti ovako grubo iskren.
- eluna
#188 Re: RE: Re: Poziv na zajedničko putovanje
Joj ala tebe zena dribla kuci, bit ce da si papucar za 10, cim toliko vristis na slobodnog frajera koji bas uziva u zivotu [emoji23]perfekcionista1 wrote:Pa draga moja lik nije ozenjen, srednjih godina, ocito je zagorio, upravo zbog toga sam sokiran da ima neka koja bi se smjela usuditi ici sa strancem na putovanje i biti sigurna da on nece uraditi nista lose. Na taj put moze krenuti samo ona koja je vec presutno pristala na sex, da se ne lazemo, dzaba pricamo ono kao ako se desi nesto desilo se. Muskarac i zena, oboje slobodni idu na putovanje....skakat ce po njemu prije prvog skretanja.Klitemnestraaa wrote: Ja kužim pa ima ljudi koji su konzerve i nikome ništa ne vjeruju, ali malo pretjeruješ. I moja baba kad joj kažem putujem s nekim u glavi ima scenarije tipa silovat će me, ubiti i izvaditi organe pa prodati na crnom tržištu i slično, ali nakon što joj objasnim da čitav svijet putuje i da normalno čak i noći kod neznanaca (kao što sam ja preko putoholičara ili ću uskoro preko couchsurfinga) jer svi dijele zajedničku strast za putovanjem onda i ona skonta da to nije tako loša stvar.
-
L u c i f e r
- Prolaznik
#190 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Luciferu, ful'o si temu. Sjedi, jedan.L u c i f e r wrote:https://www.google.ba/search?q=hitchhik ... 20&bih=533
Ovdje nije riječ o tome da ja kupim naivne ženske stoperke i ubijam po mračnim sokacima već da sam zagorjeli sex manijak koji ne zna sebi na drugi način naći žensko pa mi je jedini način da dođem do sexa tako što ću kupiti skup motror, potrošiti prilično novaca da bi je odveo na more jer samo tamo se ona više ne može braniti i mora mi dati. Kontaš?
Šala mala. Kao što sam u uvodu rekao ničije mišljenje a posebno osude me ne zanimaju pa se ne namjeravam ni osvrtati pojedinačno na takve. Razumijem da ima dosta isfrustriranih pa i zavidnih ljudi tako da je normalno očekivati da će se okrenuti sve na priču kako sam ja neko loš a baš taj je bogom dat da naivnim otvori oči i ukaže na moje stvarne podle namjere.
Shvatio sam u životu da ljudi koji su na nižem stepenu intelektualnog razvoja imaju sex u centru svojih svakodnevnih aktivnosti. Dok oni koji to nisu svoje misli okupiraju drugim stvarima. Znam dosta njih kojima je jedina priča, joj jarane što bi onu prevrn'o, uh kako bi ga onoj složio... a sve sam jadac. Ne znaju dvije rečenice da sastave kako treba. Tako i ovdje, mogući sex između dvoje slobodnih ljudi se stigmatizira kao nešto što je loše a licemjerno je da bi takvi (samo da imaju priliku) prvi gledali kako da ga umoče.
Eto malo sam se raspisao na sabah što mi nije svojstveno.
Slijedeća tura ide prvi vikend avgusta. To su dani 5, 6, i 7. Ovaj put bi išli na Vis i Lastovo. Poziv je i dalje otvoren za sve pa bujrum.
-
L u c i f e r
#191 Re: Poziv na zajedničko putovanje
ma znam ba, malo prepadam KLITemnestruProlaznik wrote:Luciferu, ful'o si temu. Sjedi, jedan.L u c i f e r wrote:https://www.google.ba/search?q=hitchhik ... 20&bih=533
Ovdje nije riječ o tome da ja kupim naivne ženske stoperke i ubijam po mračnim sokacima već da sam zagorjeli sex manijak koji ne zna sebi na drugi način naći žensko pa mi je jedini način da dođem do sexa tako što ću kupiti skup motror, potrošiti prilično novaca da bi je odveo na more jer samo tamo se ona više ne može braniti i mora mi dati. Kontaš?
Šala mala. Kao što sam u uvodu rekao ničije mišljenje a posebno osude me ne zanimaju pa se ne namjeravam ni osvrtati pojedinačno na takve. Razumijem da ima dosta isfrustriranih pa i zavidnih ljudi tako da je normalno očekivati da će se okrenuti sve na priču kako sam ja neko loš a baš taj je bogom dat da naivnim otvori oči i ukaže na moje stvarne podle namjere.
Shvatio sam u životu da ljudi koji su na nižem stepenu intelektualnog razvoja imaju sex u centru svojih svakodnevnih aktivnosti. Dok oni koji to nisu svoje misli okupiraju drugim stvarima. Znam dosta njih kojima je jedina priča, joj jarane što bi onu prevrn'o, uh kako bi ga onoj složio... a sve sam jadac. Ne znaju dvije rečenice da sastave kako treba. Tako i ovdje, mogući sex između dvoje slobodnih ljudi se stigmatizira kao nešto što je loše a licemjerno je da bi takvi (samo da imaju priliku) prvi gledali kako da ga umoče.
Slijedeća tura ide prvi vikend avgusta. To su dani 5, 6, i 7. Ovaj put bi išli na Vis i Lastovo. Poziv je i dalje otvoren za sve pa bujrum.
- Donnie Smith
#192 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Nemoj ti seks da nipodaštavaš ni ljude koji ga prakticiraju, žele, misle o njemu ...to ti je sve hi5Prolaznik wrote:L u c i f e r wrote:https://www.google.ba/search?q=hitchhik ... 20&bih=533
Shvatio sam u životu da ljudi koji su na nižem stepenu intelektualnog razvoja imaju sex u centru svojih svakodnevnih aktivnosti. Dok oni koji to nisu svoje misli okupiraju drugim stvarima. Znam dosta njih kojima je jedina priča, joj jarane što bi onu prevrn'o, uh kako bi ga onoj složio... a sve sam jadac. Ne znaju dvije rečenice da sastave kako treba..
-
L u c i f e r
#193 Re: RE: Re: Poziv na zajedničko putovanje
ko je reko da navaljuje, gluho biloeluna wrote:Apsolutno tacno. Ali ako zena u startu kaze da na putovanje ide putovanja radi, I da nije zainteresovana za seks, a on krene da navaljuje - suptilno ili ne, svejedno je - samo zato da ne bi bio levat koji nije znao umociti - onda je on balkanska baraba koja ne postuje zenu.Prolaznik wrote:Ovo je najlogičnije moguće pitanje koje je neko postavio na ovoj temi. Jasno i konkretno. [emoji106]annoy wrote:I mene zanima zasto je uz ovakvo putovanje jos i seks nesto lose za zenu
Sve što dvije punoljetne osobe rade slobodnom voljom na bazi obostrane želje je samo njihova privatna stvar i ničija druga. Sve ostalo je bezvezno palamuđenje, pametovanje i lažno moralisanje.
I sta tu ima nejasno?
treba znati zavesti
i imati čim
- madridist
#194 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Citava prica vuce na komediju.
Ali postujem igru.
Ali postujem igru.
-
sha_ba
#195 Re: Poziv na zajedničko putovanje
sesa li se ko ili samo lupetate

-
Klitemnestraaa
#196 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Ne bi mene prepali u džungli da noćim, a ne na moru. Neka malo adrenalina.L u c i f e r wrote:ma znam ba, malo prepadam KLITemnestruProlaznik wrote:Luciferu, ful'o si temu. Sjedi, jedan.L u c i f e r wrote:https://www.google.ba/search?q=hitchhik ... 20&bih=533
Slijedeća tura ide prvi vikend avgusta. To su dani 5, 6, i 7. Ovaj put bi išli na Vis i Lastovo. Poziv je i dalje otvoren za sve pa bujrum.![]()
-
L u c i f e r
#197 Re: Poziv na zajedničko putovanje
pa kad si već tako neustrašivaKlitemnestraaa wrote:
Ne bi mene prepali u džungli da noćim, a ne na moru. Neka malo adrenalina.![]()
A ne bajkam ja, jednom sam se vozila i preglasni su mi motori, ogluših.
kani se bona tog kaučsurfinga
nego hajmo na more o mom trošku, all inclusive
-
Klitemnestraaa
#198 Re: Poziv na zajedničko putovanje
S tobom po Sarajevu ne bih.L u c i f e r wrote:pa kad si već tako neustrašivaKlitemnestraaa wrote:
-
L u c i f e r
#199 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Klitemnestraaa wrote:S tobom po Sarajevu ne bih.L u c i f e r wrote:pa kad si već tako neustrašivaKlitemnestraaa wrote:
-
bwin
#200 Re: RE: Re: Poziv na zajedničko putovanje
Pratim temu od pocetka i ako mogu iskreno nesto da te pitam? Je li ti stvarno vjerujes u ovu pricu doticnog bas ovako kako ju je ukrasio? Ili te kupio njegov pristup i nacin na koji vas je pozvao da idete s njim? Iskreno malo sam sokiran.eluna wrote: Joj ala tebe zena dribla kuci, bit ce da si papucar za 10, cim toliko vristis na slobodnog frajera koji bas uziva u zivotu [emoji23]
Takodje sumnjam da je neki frajer jer ajmo iskreno, da jeste nebi imao potrebu preko foruma traziti saputnika medju zenama jer bi ga kao frajera na motoru mnoge zene startale na ulici i u drugim krugovima, nebi imao potrebu da ovako poziva.
Ocito uglavnom sam putuje i salje nam ove slike, volio bi da ih posalje sa tom damom koja je navodno isla s njim, moze zamraciti lice ako je cenzura mu bitna. I ocito je da mu je do sexa i da se to podrazumjeva na ovakvom putovanju. Svjesna si i ti toga, ali trebate fino reci da ne vidite nista negativno u sexu na tom putovanju a ne vrijedjati druge forumase koji ne misle kao ti. Lijep pozdrav