Jamiroquai u Sarajevu!!!!

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

pitt wrote:Ma jesu tuzlaci al nije on :D:D On je negdje sa majevice dosao......ko jetti :D:D Pjeva po lokalnim tefericima :D:D
..sa majevice kazes :D :D pa sto se vazda tamo onda javlja po tuzlanskim temama :D i glumi facu :D :D :D
pitt

Post by pitt »

Ja priznajem da sam bio jednom na poziv gazde i ne znajuci o cemu se radi :D:D Al ti nemas opravdanje sto visis tamo kao i po lukavcu, kalesiji i zivinicama :D
I dosta vishe, ne kvarite temu :D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Soul_Sista wrote:
pitt wrote:Ma jesu tuzlaci al nije on :D:D On je negdje sa majevice dosao......ko jetti :D:D Pjeva po lokalnim tefericima :D:D
..sa majevice kazes :D :D pa sto se vazda tamo onda javlja po tuzlanskim temama :D i glumi facu :D :D :D
Ne dirajte mi Majevicu skoro planinu, ja sam gore najbolje godine zivota ostavio - u rovu, pred mongolskom najezdom, dok ste vi po dijaspori hodali i palamudili po forumima... :D

Pitt, znas kako se na kineskom kaze jeti ?

Yaran... :lol:
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

Alfons Kauders wrote:
Soul_Sista wrote:

Ne dirajte mi Majevicu skoro planinu, ja sam gore najbolje godine zivota ostavio - u rovu, pred mongolskom najezdom, dok ste vi po dijaspori hodali i palamudili po forumima...
:D

..ja na forumu tek dvije godine :D ne pretjeruj :D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Soul_Sista wrote:
Alfons Kauders wrote:
Soul_Sista wrote: ..sa majevice kazes :D :D pa sto se vazda tamo onda javlja po tuzlanskim temama :D i glumi facu :D :D :D

Ne dirajte mi Majevicu skoro planinu, ja sam gore najbolje godine zivota ostavio - u rovu, pred mongolskom najezdom, dok ste vi po dijaspori hodali i palamudili po forumima...

Meni kad kazes ne pretjeruj...

To je ko' da si mi rekla da ne disem...

Odo narode na koncerat, zagrijavanje za sjutra... A i preksutra nece bit lose... Elemental dolazi u TZ...
pitt

Post by pitt »

ode kod tinje na muziku....laze ko pseto :D:D
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

Alfons Kauders wrote:
Soul_Sista wrote:
Alfons Kauders wrote:

Odo narode na koncerat, zagrijavanje za sjutra... A i preksutra nece bit lose... Elemental dolazi u TZ...
:? :?
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Soul_Sista wrote:
Alfons Kauders wrote:
Soul_Sista wrote: ..ja na forumu tek dvije godine :D ne pretjeruj :D

Sta :? idem na svirku, veceras ima nesto u TZ, pa idem sutra u SA na svirku, pa idem preksutra u TZ na svirku, jednostavno...

Pitte, zatvorilo Tinji lokal, inspekcija yarane, stoga nemoj dzaba u Tuzlu dolazit... :D
pitt

Post by pitt »

A sve se ne zna i ne ide tamo....ccccc hoce jezik pravo :D:D:D
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

Alfons Kauders wrote:
Soul_Sista wrote:
Alfons Kauders wrote: Meni kad kazes ne pretjeruj...

Sta :? idem na svirku, veceras ima nesto u TZ, pa idem sutra u SA na svirku, pa idem preksutra u TZ na svirku, jednostavno...

Pitte, zatvorilo Tinji lokal, inspekcija yarane, stoga nemoj dzaba u Tuzlu dolazit... :D
:? :? je bilo za pretjerivanje :)
vedderedi

Post by vedderedi »

Halo ba ljudi, NE DAJU NAM FOTOAPARATE DA UNOSIMO!
Kazu samo mobitel, maramice, novcanik i kljucevi. :roll:
*Unreal*

Post by *Unreal* »

vedderedi wrote:Halo ba ljudi, NE DAJU NAM FOTOAPARATE DA UNOSIMO!
Kazu samo mobitel, maramice, novcanik i kljucevi. :roll:
Cuo sam da i odjecu oduzimaju, ovo ce biti koncert "naked" tipa, a grudnjaci su oznaceni kao potencijalno opasni za Jami-evu sigurnost :D

Kad skontas nebi imo gdje s fotoaparatom u ovom slucaju :lol:

a za kljuceve se mozemo snaci :D :D
sofist

Post by sofist »

„Džemirokvaj“ pred više od 15.000 ljudi svirao na Sajmu

Džej Kej zaludeo Beograđanke

Pred više od petnaest hiljada ljudi engleska grupa „Džemirokvaj“ je preksinoć u Hali 1 Beogradskog sajma održala koncert za pamćenje i dugo prepričavanje. Ni ogromne gužve na ulazu ni nesnosna vrućina u hali nisu pokvarili spektakl na Sajmu. Šteta je jedino što za ovako dobar nastup nije obezbeđeno bolje ozvučenje, koje je bilo očajno. Ispred bine se još i nešto čulo, ali sa strane i na spratu gotovo ništa.

Odavno neki strani bend nije u Beogradu dočekan sa toliko pozitivne energije, a Džej Kej, pevač grupe „Džemirokvaj“, sa nezaobilaznim šeširom na glavi, na sceni je pravio šou i doveo publiku u stanje delirijuma. Kej je skakao, vrteo zadnjicom i, živi smo svedoci, zaludeo žene. „Džej, skini se! Uzmi me za ženu!“, urlala je simpatična plavuša u zeleno-narandžastoj majici koja je stajala u blizini bine. Budući da nije dobila očekivani odgovor, devojka je uz dubok uzdah rekla: „Joj, pa on i ne zna kolika je faca.“ Nekoliko koraka dalje, prsata crnka u kupaćem kostimu je non-stop skakala pa je muškarcima pored nje već na polovini koncerta verovatno žestoko skočio očni pritisak. A bogami, malo je falilo da ona ostane u toplesu. Koliko je bila vrućina, sumnjamo da bi joj neko zamerio.

Ko nije bio, kajaće se. „Džemirokvaj“ je napravio neverovatnu atmosferu. Svirali su najveće hitove, nisu davili sa pesmama sa novog albuma i oduševili su sve prisutne. U jednom trenutku svetla su se ugasila, a Džej Kej se pojavio na bini sa svetlećom džedaj sabljom! Pre pesme „Blek devil kar“ omaleni pevač je nasmejao publiku izjavom: „Nikad nisam imao seks, nikad nisam probao džoint i nikad nisam kažnjen zbog prebrze vožnje.“ Srca Beograđana Kej je definitivno osvojio kada je rekao: „Znam šta ste sve preživeli“, a nakon toga je zapevao pesmu „Tu jang tu daj“. Kraj koncerta je bio za infarkt. Petnaest hiljada ljudi je sa bendom desetak minuta pevalo pesmu „Olrajt“. Nakon neviđenih ovacija na bis su otpevali pesmu „Diper andergraund“, zahvalili se na fantastičnom prijemu i obećali da će ponovo doći u Beograd.

A. Novaković

http://www.blic.co.yu/
Tisina

Post by Tisina »

vedderedi wrote:
Soul_Sista wrote:..vi koji idete na koncert, moze li neko od vas slikati koncert i postaviti fotke na forum? :)

...pliiiiiiz :-D :D
Evo prikazase i snimak press konferencije Art Companyja, kazu ne smiju se unositi foto aparati, bezze pravo, bio sam na REM-u i Cave-u u ZG pa se moglo slikati sve vrijeme, a ovdje samo novinari .... :? :? :?
Art Company, ne valja vam ovo!!!!!
mislim da su to uslovi koje gosti postavljaju
UBL

Post by UBL »

...
Last edited by UBL on 15/11/2008 23:45, edited 1 time in total.
alek

Post by alek »

lik prica istu pricu od poljuda do hale1 bg sajma :D :D pa i veceras, samo za vas :D
xygirl

Post by xygirl »

ej ljudi, jel` vam drago sto je veceras koncerat? :D:D
vedderedi

Post by vedderedi »

JASTA JE! :-) :D
KONCERaT, KONCERaT!!!!
vedderedi

Post by vedderedi »

Tisina wrote:
vedderedi wrote:
Soul_Sista wrote:..vi koji idete na koncert, moze li neko od vas slikati koncert i postaviti fotke na forum? :)

...pliiiiiiz :-D :D
Evo prikazase i snimak press konferencije Art Companyja, kazu ne smiju se unositi foto aparati, bezze pravo, bio sam na REM-u i Cave-u u ZG pa se moglo slikati sve vrijeme, a ovdje samo novinari .... :? :? :?
Art Company, ne valja vam ovo!!!!!
mislim da su to uslovi koje gosti postavljaju
Na koncertu u Budimpesti i Beogradu su se mogli unositi foto aparati...
sojka

Post by sojka »

Nije im los novi hit Dynamite... :-)
*Unreal*

Post by *Unreal* »

bit ce ludnica :D :D :D :D :D :D
vedderedi

Post by vedderedi »

Fakat bila ludnica, odlican koncert... :-)

HVALA ART COMPANY!!!!!!!!!!!
Nadamo se da necemo dugo cekati na sljedeci dobar koncert.

DOLE AQUA, DOLE BAZENI, CIGE I PI*KE MATERINE, OVO JE GRAD, HOCEMO JOS OVAKVIH KONCERATA!!!!! :-D
BHman

Post by BHman »

vedderedi wrote:Fakat bila ludnica, odlican koncert... :-)

HVALA ART COMPANY!!!!!!!!!!!
Nadamo se da necemo dugo cekati na sljedeci dobar koncert.

DOLE AQUA, DOLE BAZENI, CIGE I PI*KE MATERINE, OVO JE GRAD, HOCEMO JOS OVAKVIH KONCERATA!!!!! :-D
jel bila puna skenderija?
chino

Post by chino »

Nevjerovatna noc, stvarno nemam rijeci da kazem kako se sad osjecam , ludnica totalna.
p.s. bila je puna skenderija, osim dijelova tribina gdje se nalazi bina
:)

Post by :) »

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

JUMP, JUMP, JUUUMP!!!

LUDILO!!!

:D :D :D

(jos se oporavljam)
Post Reply