To mu je buraz, sto su ga s biroa zvali.SerijeSync wrote:odavno, zovnuli ga s biroaproblemnatravunu wrote:Nego, jel istina da je Fuad B. DEEN poceo raditi u BH telekomu???
Oženio se Haris Silajdžić
- Thorgerson
#176 Re: Oženio se Haris Silajdžić
- Logovan
#177 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Evo i osme stranice.jao_situacije wrote:za 2 dana 7 stranica
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#178 Re: Oženio se Haris Silajdžić
hajde de nek zaposljavaju ovu mladez od minderasha, manje droge i pucnjave po kaficima... fHukari daj kladionice i frtalj hljeba su dvesto grama salame i mirna bosna 
- jao_situacije
#179 Re: Oženio se Haris Silajdžić
ako ne bude 10 jebo ovoLogovan wrote:Evo i osme stranice.jao_situacije wrote:za 2 dana 7 stranica
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#180 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Thorgerson wrote:Nego ima l dje te poezije sto Hare pise...
- sunceKOtepsija
#181 Re: Oženio se Haris Silajdžić
kad bude imo 81 ozenice 82 godisteCherry-Cherry wrote:Za deset godina on će imati 81...
-
SerijeSync
#182 Re: Oženio se Haris Silajdžić
i belibera su zovnuli, sad će djelit pemzijeThorgerson wrote:To mu je buraz, sto su ga s biroa zvali.SerijeSync wrote:odavno, zovnuli ga s biroaproblemnatravunu wrote:Nego, jel istina da je Fuad B. DEEN poceo raditi u BH telekomu???
- Thorgerson
#183 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Evo Hareta prije nekoliko mjeseci...

- pici
#184 Re: Oženio se Haris Silajdžić
sve cestitke mladom bracnom paru i da im dijete lici na mene 
- plain vanilla
#185 Re: Oženio se Haris Silajdžić
ne vidi se slikaThorgerson wrote:Evo Hareta prije nekoliko mjeseci...
[img]https://**%20No%20links%20**.ba/media/pictures/2015/10/30/thumbs/56336e45-0e60-4e37-a18d-53400a0a0a6d-haris-silajdzic1-previewOrg.jpg[/img]
- pici
#186 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Haris Silajdžić (71), bivši član Predsjedništva BiH i šef bh. diplomatije, i Selma Muhedinović (41), nekada uspješna pjevačica, krunisali su ovih dana višegodišnju ljubavnu vezu u jednom sarajevskom restoranu, saznaje „Dnevni avaz“. Informaciju nam je jučer potvrdila i Selma Muhedinović, izabranica nekadašnjeg lidera i osnivača Stranke za BiH.
Povukao se iz politike
- Da, tačno je da smo se vjenčali. Hvala vam na čestitkama – kratko je Selma kazala za "Dnevni avaz“.
Ovo je Silajdžiću, koji se povukao iz politike i u posljednje vrijeme se u javnosti pojavljuje kao autor poezije te nerijetko i kao analitičar događaja u arapskom svijetu, treći brak.
Silajdžić je najduže bio u braku s Mostarkom Majom Zvonić, s kojom ima i sina Mirzu. Dok su bili u bračnoj zajednici, Maja se rijetko pojavljivala u javnosti, a kako su mediji objavljivali, ona danas živi u Istanbulu, i to u ulici Alije Izetbegovića.
Brak u Prištini
Nekada jedan od najmoćnijih bh. političara, prije braka s Mostarkom uplovio je u bračne vode s albanskom političarkom Ljuljetom Vunići (Luljeta Vuniqi).
Upoznali su se kada je Silajdžić doktorirao na Univerzitetu u Prištini, a radio je i na tamošnjem Institutu za historiju. Vunići je jedna od najaktivnijih žena u civilnom društvu Kosova. Prije dvije godine postala je dio tima i stranke tadašnjeg premijera Hašima Tačija.
Muhedinović: Bolje mi je bez objektiva i novinara
Muhedinović ostala upamćena na estradi
Selma Muhedinović, sada Silajdžić, nakon povlačenja s estrade i okončanja muzičke karijere nije se eksponirala u javnosti.
Jučer je u kratkom razgovoru za naš list kazala da joj je mnogo bolje bez „novinara i objektiva fotoaparata“. Ostala je upamćena kao plavokosa djevojka lijepog glasa, sa svojim pjesmama "Šta da radim s tobom ja“, "Šeherzada“, "Pazi da se ne zaljubiš“, "Ne, ne, ne, ne“...
Autor: E. TRAKO
hare zbijo po regiJonu opasno
- plain vanilla
#187 Re: Oženio se Haris Silajdžić
nek se ljudi volU, sta fali 
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#188 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Nije ni cudo sto finansira skakanje po Evroviziji sebi i drugarici iz razreda.SerijeSync wrote:odavno, zovnuli ga s biroaproblemnatravunu wrote:Nego, jel istina da je Fuad B. DEEN poceo raditi u BH telekomu???
-
bumerangss
#189 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Je li stvarno Selma radi u BH Telecomu?!mayab wrote:Hoce Selma sada dati otkaz u BH Telecomu, posto vjerojatno seli kod čoeka u Tursku?
- sunceKOtepsija
#190 Re: Oženio se Haris Silajdžić
kazu neki strani mediji a prenose nasi da cemo osvojit evroviziju, pokorit evropusabina1 wrote:Nije ni cudo sto finansira skakanje po Evroviziji sebi i drugarici iz razreda.SerijeSync wrote:odavno, zovnuli ga s biroaproblemnatravunu wrote:Nego, jel istina da je Fuad B. DEEN poceo raditi u BH telekomu???
- Bradafilozof
#191 Re: Oženio se Haris Silajdžić
A poslije aziju i planetu kripton.sunceKOtepsija wrote:kazu neki strani mediji a prenose nasi da cemo osvojit evroviziju, pokorit evropusabina1 wrote:Nije ni cudo sto finansira skakanje po Evroviziji sebi i drugarici iz razreda.SerijeSync wrote: odavno, zovnuli ga s biroa
- problemnatravunu
#193 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Ma za buraza znam,pa mi je time ljigavije kad sam prije 2 dana cuo iz (provjerenog izvora) da je i ovaj uhljebljen tamo,mislim ne kontam sta ce tamo raditi ako je vec studirao po Italijama taj neki modni dizajn....Thorgerson wrote:To mu je buraz, sto su ga s biroa zvali.SerijeSync wrote:odavno, zovnuli ga s biroaproblemnatravunu wrote:Nego, jel istina da je Fuad B. DEEN poceo raditi u BH telekomu???
-
megaman4
#194 Re: Oženio se Haris Silajdžić
I onda se ovi debili od političara čude što mladost ode odavde?
Pa bolan ljudi i sa 40 i više godina će polahko iči iz ove srednjovijekovne vukojebine, i na kraju će ostati samo njihovi poltorni. Jebla ih ovakva država. 
-
SerijeSync
#196 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Radit će pakete za moju tvproblemnatravunu wrote: Ma za buraza znam,pa mi je time ljigavije kad sam prije 2 dana cuo iz (provjerenog izvora) da je i ovaj uhljebljen tamo,mislim ne kontam sta ce tamo raditi ako je vec studirao po Italijama taj neki modni dizajn....
-
ibizza
#197 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Ja samo znam da Safa Hareta zove "Šefe"dustaban wrote:Nisi daleko, ovo Silajdzic ne bi napravio da nije dobio saglasnost Orucevica. Kao sto je i sve drugo uradio kako mu je ovaj nalozio.calculator wrote:Očito je da su Silajdžić i Muhedinovićka za svoje vjenčanje trebali pitati ovaj forum
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#198 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Šteta što će ta "pobjeda" imati okus bljutav kao benzin....Bradafilozof wrote:A poslije aziju i planetu kripton.sunceKOtepsija wrote:kazu neki strani mediji a prenose nasi da cemo osvojit evroviziju, pokorit evropusabina1 wrote: Nije ni cudo sto finansira skakanje po Evroviziji sebi i drugarici iz razreda.
- Bosanac sa dna kace
#199 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Sad kad napravi novog Zulfikata-bega
ko sto je Adila Zulfikarpasica napravio njegov u sedmedest i nekoj uz pomoz bosanske sljiiive
ko sto je Adila Zulfikarpasica napravio njegov u sedmedest i nekoj uz pomoz bosanske sljiiive
- dječak sa šibicama
#200 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Valja nafatat para za "platiti Eurosong iz svog djepa".problemnatravunu wrote: Ma za buraza znam,pa mi je time ljigavije kad sam prije 2 dana cuo iz (provjerenog izvora) da je i ovaj uhljebljen tamo,mislim ne kontam sta ce tamo raditi ako je vec studirao po Italijama taj neki modni dizajn....
Ali necemo o toj temi, mogla bi Zagijeva hanuma dozivjeti i 18 srcani udar ako procita.