Svatko ima pravo na svoje kriterije, naravno, ako je nekom bitno financijsko stanje, stupanj obrazovanja, zaposlenje, meni je to sasvim shvatljivo, međutim jedno je birati partnera po tom ključu i onda izabrati ono što nam odgovara i zaobići ono što nam ne odgovara,a sasvim drugo je biti u ozbiljnoj vezi s nekim kog navodno voliš a govoriti da tu osobu nećeš ženiti jer ima neodvoljno dobar posaoNjanjavi wrote:Iskreno ne iznenadjuje me vise ovo ni sekunde, samo mi malo smjesno koliko se halabuka i bjes digao jer je toboze musko izjavilo da ima neke kriterije i svoje neke zahtjeve, doduse jako debilne i retardirane al ajde, svi smo pomalo cvaknuti
Samo malo povlacim paralelu, i pokusavam skontat, po cemu se to postupak ovog retarda razlikuje od stvari koje barem 98% koka radi oduvjek pri izboru svog partnera.
Realno ako cemo ono, svakoj je bitna materijalna sigurnost, i ovo kazem realno i nimalo pljuvacki, to je fakt i realno stanje od pamtivjeka i sta sad.
Ali cim muskarac tako nesto ili slican kriterijum ima, odma je skot, konj, retard, doduse ovaj se bas cini po prici kao retard pa je opravdano u ovome slucaju al eto.
Nisi cheri iz njegove kaste i to ti je, filuju mu glavu da nisi od dobrog roda, vazda ce te gledat tako ako ne on direktno onda njegova porodica.
Ako imas ponosa iole, te ruzicaste cvike sa ociju skini i skontaj malo realno o razlogu koji ti je rekao, skontaj se brate malo, mislim wtf.
I zensko sto moze bit glupo kad zaljepi za nepovjerovat jpote
Nek joj učini uslugu i ostavi ju i nađe si neku VSS, oženi ju i nek prave VSS mladunčad.
Premda bi bilo najbolje da ga autorica ostavi momentalno, ne znam zašto bi itko trpio takvo ponižavanje, al sve mi se čini da se to neće dogoditi.