Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Spomenula sam izlazak na kafu u toku dana gdje bi mogao možda upoznati neku curu, tj. uzeti barem broj ili nešto, a ne izlaske za koje ti trebaju desetine maraka
a da li si se ti draga moja zapitala da li sam ja bio u stanju izlaziti, da li sam bio finansijki stabilan itd ha? ja da bi izasao samo jednu noc treba mi 10km sam a sa curom 20-25km a kad je covjek nezaposlen tesko je i marku izdvojiti za gluposti.. dok sam bio u srednjoj bio sam redovno u vezi. dok sad prihvatam samo ozbiljnu vezu..
prije nego sto osudis nekoga razmisli, ja sad hvala Bogu radim na benzinskoj pumpi i imam dobru platu samo jos da rijesim neki zaostatak i ponovo krecem sa redovnim izlascima[/quote]
Ne znam za sta bi ti s curom trebalo 25 KM. Prva stvar, valjda popolovite svoje troskove. Velis neces sponzorusu, e onda ne-sponzorusa nece ti dozvoliti da placas za nju.
Mozete izaci i bez para, tipa setnja, trcanje, planinarenje itd. Mozete u stanu gledati filmove itd. Mozete i na kafu, dvije kafe ako popolovite izadju te 2 KM.
mani te priče ba, izađeš prošetat, maarka ti ne treba za to..
Sjedi u park, priđi curi kakvoj ako ti se svidi, popričaj s njom ako je i ona raspoložena za to..
Kako znaš da će to biti ozbiljna veza? Ko ti može garantovati da će se ta veza razviti u nešto ozbiljno? Šta sretneš curu jednom, popiješ kafu i već oboje znate da će se brakom završiti? wtf..
Klitemnestraaa wrote: Prva stvar, valjda popolovite svoje troskove. Velis neces sponzorusu, e onda ne-sponzorusa nece ti dozvoliti da placas za nju.
Mozete izaci i bez para, tipa setnja, trcanje, planinarenje itd. Mozete u stanu gledati filmove itd. Mozete i na kafu, dvije kafe ako popolovite izadju te 2 KM.
Pa brate ti imaš listu osobina koje želiš da dotična posjeduje, a znaš kad ćeš naći takvo nešto? Treba li da ti ja kažem?
neee, ne trazim savrsenu, savrsenstvo ne postoji, nisam savrsen i da mi nude to ne zelim biti..zapravo ono sto ocekujem od nje jeste da pruzi sansu i meni i njoj a ne recimo na FB kad se nekoj javim to bude u fazonu "ne znam ga i necu mu odgovoriti"..u tome je problem..ja cu svakoj pruziti sansu, cak sta vise par mjeseci sam onako radi reda se dopisivao sa jednom malicom..jer ja ne odbijam, u tome se ja razlikujem, samo sam jednom u srednjoj odbio curu koja je prva mene pitala da se upoznamo ali onda sam tek bio raskinuo vezu od godinu dana pa mi nije bilo ni do cega..ali se i danas kajem zbog toga i zarekao sam se da nikad vise necu odbiti nijednu, bilo da je upoznavanje ili dopisivanje ili prijateljstvo..jer ja znam kako je biti odbijen a vi zene ne znate..jebe se vama za tim....
jebeš fejsbuk--javi se uživo slobodno prifuraj i to najboljoj u tvom kraju ona jadnica usamljena jer nemate muda da joj prifurate kontajuci da ce vas otkacit zato levat naleti i pokupi a vi onda zviždite