Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
un1ted wrote:Brojanje krvnih zrnca Jebo Andriju koji je vrh komentator, daj Mehu nek radi za 300KM, bitno je da je bošnjo.
A kako ti znaš da imaginarni Meho ne bi odradio posao isto ili možda bolje?
Jeste brojanje, kada svi broje brojat ću i ja.
Hajde jedno pitanje.
Na npr. Nacionalnoj geografiji kada najavljuju neku emisiju pišu vremenske zone i vrijeme kada će da se emituje uz naziv grada ( Ljubljana, Beograd, Zagreb). Zašto nikada nema Sarajeva?
Jeste isto je vrijeme u ovim svim gradovima, pa se eto podrazumjeva i vremenska zona u Sarajevu. E pa zašto onda navode Beograd i Zagreb zajedno.
Kažem ja, nama je uvijek bolje ono tudje.
kafanski_covjek wrote:e da mi je vidjeti "naseg" koji ce komentarisati F1 i MotoGP
Ama zašto?
To nema ljudi koji vole taj sport kod nas? Misliš da zaista nema niti jedan kompetentan?
Pa ako je tako vezano za sve onda gasi mjesalicu i motaj kablove.
Čuj kako znamo, pa gledali smo mali milion puta provale Vugdalića, Ahmetovića, Spahe, Šuke, Kristića...ne zna se koji je gori.
Najbolje je sve to radio Avdić, ono kad je radio na prenosima sa EP u košarci.
Čuj priče ''nama je uvijek bolje tuđe'' pa nije stvar domaće ili tuđe, SK je sasvim druga kategorija, nije uporedivo.
A bogme neću ni oči da izbijam. Prenos LP na OBN...mrlje po TV-u
Tomahawk11 wrote:Čuj kako znamo, pa gledali smo mali milion puta provale Vugdalića, Ahmetovića, Spahe, Šuke, Kristića...ne zna se koji je gori.
Čuj priče ''nama je uvijek bolje tuđe'' pa nije stvar domaće ili tuđe, SK je sasvim druga kategorija, nije uporedivo.
A nezaboravni Hasan Grošić? E to je bio totalni odron.
Tomahawk11 wrote:Čuj kako znamo, pa gledali smo mali milion puta provale Vugdalića, Ahmetovića, Spahe, Šuke, Kristića...ne zna se koji je gori.
Niko od njih nije zaslužio da uopšte radi kao sportski novinar a kamo li komentator, svi znamo kako su tu.
U ovom slučaju mjera mi nije BHT niti FTV.
SK raspiše konkurs i garantujem da bu bilo ok komentatora.
Eto imaš konkretan primjer Avdica.
Na BHT HD slika je extra, OBN odron.
Warashii wrote:
Niko od njih nije zaslužio da uopšte radi kao sportski novinar a kamo li komentator, svi znamo kako su tu.
Avdić je na Areni.
SK nema studio u Sa, da imaju, vjerovatno bi zaposlili domaći kadar. Nadam se da i to bude nekad.
Da, na BHT je ok HD.
Warashii wrote:
Avdić je na Areni.
SK nema studio u Sa, da imaju, vjerovatno bi zaposlili domaći kadar. Nadam se da i to bude nekad.
Da, na BHT je ok HD.
Znam, po meni ih treba natjerati da imaju.
Što imaju u Hrvatskoj i hrvatske komentatore a nemaju bosanske?
Po meni je to podcjenjivanje tržišta i mozgova.
A neće imati sve dok im mi ne damo do znanja da ih želimo, ostat ćemo uvijek, po njima, srpska i hrvatska prcija, kao što nas dobar dio njih i vidi.
Warashii wrote:
Avdić je na Areni.
Da, na BHT je ok HD.
Znam, po meni ih treba natjerati da imaju.
Što imaju u Hrvatskoj i hrvatske komentatore a nemaju bosanske?
Po meni je to podcjenjivanje tržišta i mozgova.
A neće imati sve dok im mi ne damo do znanja da ih želimo, ostat ćemo uvijek, po njima, srpska i hrvatska prcija, kao što nas dobar dio njih i vidi.
Iskreno meni ne smeta srpski komentator ili hrvatski na EPL,na La Ligi i sl. Ali ako su već kupili moju reprezentaciju onda hoću svog komentatora koji će i srcem i dušom i glasom biti uz nju,a ne nekoga kome je to kao da radi WBA-QPR
Tužno je bilo gledati lljetos kako se komentator SK muči i pati kod prijenosa Zeljo-AIK. Da je bio neko od naših to bi bilo 100x bolje.
Sve super, samo je tvom Želji više para dao SK nego što bi neka domaća TV kuća.
A na kraju se svodi na to. Našim je klubovima ipak najbitnije ko najviše daje.
Tomahawk11 wrote:Sve super, samo je tvom Želji više para dao SK nego što bi neka domaća TV kuća.
Ne pričam o tome.
Utakmicu bi bolje komentarisao nas komentator jer je u materiju oko naših klubova bolje upućen nego svi komentatori SK zajedno. Mogao je Ruhotina raditi tada Želju jer je slobodni strijelac. O vi sa JS svakako ne mogu.
Tomahawk11 wrote:Sve super, samo je tvom Želji više para dao SK nego što bi neka domaća TV kuća.
Ne pričam o tome. Utakmicu bi bolje komentarisao nas komentator jer je u materiju oko naših klubova bolje upućen nego svi komentatori SK zajedno. Mogao je Ruhotina raditi tada Želju jer je slobodni strijelac. O vi sa JS svakako ne mogu.
Vjerovatno
Ja to ni ne sporim.
Kad i ako bude bitno, riješiće to SK.
Je li neko slao dopis, onako čisto da upita planira li se bh studio SK?
un1ted wrote:Boze Oko cega se ovdje diskutuje...nista mi bolji nismo ni od cetnika ni ustasa!
A znam, imao sam slično ili isto razmisljanje.
Oci mi otvaraju svaki dan.
Gledam sinoć HRT i njihove komentare i izvještavanja za jučerašnju presudu i dogadjaje. Takodje i komentare ostala dva konstitutivna naroda u BIH ovih dana. Kome da budem onda bolji?
Ne pričam o tome. Utakmicu bi bolje komentarisao nas komentator jer je u materiju oko naših klubova bolje upućen nego svi komentatori SK zajedno. Mogao je Ruhotina raditi tada Želju jer je slobodni strijelac. O vi sa JS svakako ne mogu.
Vjerovatno
Ja to ni ne sporim.
Kad i ako bude bitno, riješiće to SK.
Je li neko slao dopis, onako čisto da upita planira li se bh studio SK?
To im je ekonomski neisplativo i tu ih razumijem jer traži velika ulaganja. Poslati našeg čovjeka na Grbavicu ili BP da mi iskomentarise utakmicu reprezentacije je smiješno. Ili istog pozvati u BG da odradi gostujucu u njihovom studiju,ako ga već ne misle slati vani na teren
un1ted wrote:Brojanje krvnih zrnca Jebo Andriju koji je vrh komentator, daj Mehu nek radi za 300KM, bitno je da je bošnjo.
Bas tako. Zalosno je da haman nikad pameti doci necemo.
Sjedi brate, otvori pivu zavali se gledaj i uzivaj, sta me briga kako se zove komentator. I sta na kraju krajeva imamo mi od toga...Nidje veze rasprava pa hajde.
mali_milojica wrote:
To im je ekonomski neisplativo i tu ih razumijem jer traži velika ulaganja. Poslati našeg čovjeka na Grbavicu ili BP da mi iskomentarise utakmicu reprezentacije je smiješno. Ili istog pozvati u BG da odradi gostujucu u njihovom studiju,ako ga već ne misle slati vani na teren
Koja su to velika ulaganja? Mislim kako znas? Znas li koliko je kostao otkup prava na utakmice reprezentacije BiH? Kako to da je to isplativo imati hrvatskog a nije isplativo imati BH komentatora? Zasto moraju imati hrvatske komentatore?
Warashii wrote:Gledam sinoć HRT i njihove komentare i izvještavanja za jučerašnju presudu i dogadjaje. Takodje i komentare ostala dva konstitutivna naroda u BIH ovih dana. Kome da budem onda bolji?
Pa Bakir i co. upravo to i hoce da izazovu u tebi pa da landaraju sa nama ko sa zadnjim retardosima. To uostalom i rade evo zadnjih 25 godina. Fora i jeste da smo u torovima i da mislimo da 'branimo svoje' ponasanjem u stilu kad su oni takvi i ja cu biti. Stari provjereni recept za vjecnu vladavinu nad 'ugrozenim masama' kojeg su 'njih trojica' doveli do savrsenstva. Baci kost i ne boj se, fotelja je tvoja garant.
Warashii wrote:Gledam sinoć HRT i njihove komentare i izvještavanja za jučerašnju presudu i dogadjaje. Takodje i komentare ostala dva konstitutivna naroda u BIH ovih dana. Kome da budem onda bolji?
Pa Bakir i co. upravo to i hoce da izazovu u tebi pa da landaraju sa nama ko sa zadnjim retardosima. To uostalom i rade evo zadnjih 25 godina. Fora i jeste da smo u torovima i da mislimo da 'branimo svoje' ponasanjem u stilu kad su oni takvi i ja cu biti. Stari provjereni recept za vjecnu vladavinu nad 'ugrozenim masama' kojeg su 'njih trojica' doveli do savrsenstva. Baci kost i ne boj se, fotelja je tvoja garant.
Sorry ne bih da idemo toliko van topica.
Ja sam zapoceo ev ako moze da zavrsim imamo BRDO tema o ovim stvarima.
Cinjenica da je i tema koju sam zapoceo ovdje na neki nacin povezana s tim sto pricas al ne bih bas toliko daleko isao od teme.
Warashii wrote:Sorry ne bih da idemo toliko van topica.
Ja sam zapoceo ev ako moze da zavrsim imamo BRDO tema o ovim stvarima.
Cinjenica da je i tema koju sam zapoceo ovdje na neki nacin povezana s tim sto pricas al ne bih bas toliko daleko isao od teme.
Ma nema problema, ni ja nemam bas vremena. Dok se jedni sikiraju oko komentatora, drugi ratuju za tudje ideale, tuguju zbog svega i svacega...
A ja evo sjedim, i trazim gdje mi pocinje selotejp.