Glupi dijalozi, glupa gluma, amatersko ponašanje glumaca, a i djetinjasto.
Prve dvije epizode su daaaleeekooo bolje od ove. Ova je dno dna. Isto k'o da su je pravili za 20 dolara.
Moderator: _BataZiv_0809
Kako se samo ukusi razlikuju.annoy wrote:Odlicna epizoda, makar nisam ni ja ocekivala tu humoristicnu tako brzo.
Najbolje mi je kad Mulderu zvoni mobitel
Pa i zamisljena je takva, djetinjasta, trashy, to je parodija samih sebe. I prije su imali epizode gdje skrenu u te vode i u takvima se viđao odlican humor. Meni je sve skupa, cim sam skontala da je to jedna od "tih" epizoda, bilo sve skroz simpaticno. A i nasmijala sam se bas.Logovan wrote:Kako se samo ukusi razlikuju.annoy wrote:Odlicna epizoda, makar nisam ni ja ocekivala tu humoristicnu tako brzo.
Najbolje mi je kad Mulderu zvoni mobitelMeni je ono daleko od odličnog, epizoda jadna, tužna, djetinjasta, itd.
Pa dobro slažem se da je tako zamišljena, samo što su pretjerali u tome. Trebali su imati nekih granica u djetinjariji, debilnim humorističnim scenama i slično.annoy wrote: Pa i zamisljena je takva, djetinjasta, trashy, to je parodija samih sebe. I prije su imali epizode gdje skrenu u te vode i u takvima se viđao odlican humor. Meni je sve skupa, cim sam skontala da je to jedna od "tih" epizoda, bilo sve skroz simpaticno. A i nasmijala sam se bas.
Mislim da je dosta ljudi samo gledalo seriju dok su bili djeca pa su uvjereni kako je to jedna iskljucivo ozbiljna serija, a uopce nije
Ubacili su neke reference na prijasnje epizode, mene je bas razveselilo spominjanje Quueqegaili prikaz Mulderovih speedo gaca