Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
perfekcionista1 wrote:Vidim postavljate slike nekih nasminkanih i fotosopiranih ljepotana a nisu nista specijalno kakvih muskaraca ima.
Ne znam zasto se zene cesto pale na holivudske zvijezde ili fudbalere recimo u smislu "jao jest zgodan i dobar", kad garantujem da ces u gradu bar nekoliko zgodnijih i ljepsih sresti a vjerovatno neke i licno poznajete.
Dakle nesvjesno ili cak svjesno njihova popularnost vas privlaci vise od samog izgleda. Ne znam zasto je to tako kod vas, mene licno nikad nije vise privlacila popularna holivudska ljepotica od nasih lijepih djevojaka
U pravu si, sigurno poznajemo zgodnijih i ljepših uživo ali imamo obzira prema njihovoj privatnosti. Ne slikamo frajere po gradu i ne skidamo slike s njihovih FB profila, pa smo manje-više ograničene na selebritije.
Evo recimo, tata male Klare iz susjedstva je ono, baš, ljepotan ali ne pada mi na pamet skidati slike s njegovog FB profila i kačiti ih ovdje. I Markov tata je skroooooz fin... Hmmm, o da, Martin tata je za deset, visok, kršan, pametan...
pukepuke wrote:U pravu si, sigurno poznajemo zgodnijih i ljepših uživo ali imamo obzira prema njihovoj privatnosti. Ne slikamo frajere po gradu i ne skidamo slike s njihovih FB profila, pa smo manje-više ograničene na selebritije.
Evo recimo, tata male Klare iz susjedstva je ono, baš, ljepotan ali ne pada mi na pamet skidati slike s njegovog FB profila i kačiti ih ovdje. I Markov tata je skroooooz fin... Hmmm, o da, Martin tata je za deset, visok, kršan, pametan...
De ti meni šibni na PP te slike ili FB profile... ... još ako neki od njih dobro masira, joooj, što bi mi trebao, i to tačno u predjelu donjih leđa...
pukepuke wrote:
U pravu si, sigurno poznajemo zgodnijih i ljepših uživo ali imamo obzira prema njihovoj privatnosti. Ne slikamo frajere po gradu i ne skidamo slike s njihovih FB profila, pa smo manje-više ograničene na selebritije.
.
Ma nisam mislio da trebate slikavati te momke po gradu i postavljati slike vec govorim generalno, npr negdje sam cuo kako se mnoge cure loze na Nejmara kao on zgodan i dobar, a da nije poznat svaka prosjecna cura se nebi ni okrenula za njim. Ali hajd ko ce znati zensku logiku
pukepuke wrote:U pravu si, sigurno poznajemo zgodnijih i ljepših uživo ali imamo obzira prema njihovoj privatnosti. Ne slikamo frajere po gradu i ne skidamo slike s njihovih FB profila, pa smo manje-više ograničene na selebritije.
De ti meni šibni na PP te slike ili FB profile... ... još ako neki od njih dobro masira, joooj, što bi mi trebao, i to tačno u predjelu donjih leđa...
Za tebe je Martin tata, malo je stariji Sijed ali doooooobrodržeći
Za tebe je Martin tata, malo je stariji Sijed ali doooooobrodržeći
pukepuke wrote:
.
Ma nisam mislio da trebate slikavati te momke po gradu i postavljati slike vec govorim generalno, npr negdje sam cuo kako se mnoge cure loze na Nejmara kao on zgodan i dobar, a da nije poznat svaka prosjecna cura se nebi ni okrenula za njim. Ali hajd ko ce znati zensku logiku
A vidiš, ja mislim da je slično i s muškarcima, sline za ženama koje bi bez fotošopa i tone šminke bile totalni prosjek. Na pamet mi odmah padne Pamela Anderson: tanke, krive nožice, sprijeda vještački baloni, rijetka kosa pojačana umetcima, a faca krajnji prosjek koji se pomoću vještačkih trepavica, pudera nabačenog mistrijom i 5 slojeva ruža pretvori u nešto. Da je vidiš na ulici u Sarajevu, pomislio bi da je kamenjarka, ali ona je Pamela Anderson, pa slinimo za njom...
@pukepuke ne znam na koje muskarce mislis, mozda na vecinu sa klixa i njima slicne koji bi i kucu i imanje dali da vide vaginu uzivo pa su im takve vjestacke ljepotice zanimljive.
perfekcionista1 wrote:@pukepuke ne znam na koje muskarce mislis, mozda na vecinu sa klixa i njima slicne koji bi i kucu i imanje dali da vide vaginu uzivo pa su im takve vjestacke ljepotice zanimljive.
Valjalo bi otvoriti temu: Koji bi od vas odradio Pamelu Anderson iz mlađih dana, pa da vidimo kolikom postotku muškaraca su zanimljive vještačke ljepotice
perfekcionista1 wrote:@pukepuke ne znam na koje muskarce mislis, mozda na vecinu sa klixa i njima slicne koji bi i kucu i imanje dali da vide vaginu uzivo pa su im takve vjestacke ljepotice zanimljive.
Valjalo bi otvoriti temu: Koji bi od vas odradio Pamelu Anderson iz mlađih dana, pa da vidimo kolikom postotku muškaraca su zanimljive vještačke ljepotice
perfekcionista1 wrote:Meni je ona totalno bezveze, bas sad malo gledah slike. Mozda bi se donja glava i dvoumila ali ova gore na vratu bi cvrsto rekla NE
Hahahaha, odoh postaviti pitanje na Žene pitaju muškarce