FILF

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
pukepuke

#176 Re: FILF

Post by pukepuke »

perfekcionista1 wrote:Vidim postavljate slike nekih nasminkanih i fotosopiranih ljepotana a nisu nista specijalno kakvih muskaraca ima.
Ne znam zasto se zene cesto pale na holivudske zvijezde ili fudbalere recimo u smislu "jao jest zgodan i dobar", kad garantujem da ces u gradu bar nekoliko zgodnijih i ljepsih sresti a vjerovatno neke i licno poznajete.

Dakle nesvjesno ili cak svjesno njihova popularnost vas privlaci vise od samog izgleda. Ne znam zasto je to tako kod vas, mene licno nikad nije vise privlacila popularna holivudska ljepotica od nasih lijepih djevojaka
U pravu si, sigurno poznajemo zgodnijih i ljepših uživo ali imamo obzira prema njihovoj privatnosti. Ne slikamo frajere po gradu i ne skidamo slike s njihovih FB profila, pa smo manje-više ograničene na selebritije.
Evo recimo, tata male Klare iz susjedstva je ono, baš, ljepotan ali ne pada mi na pamet skidati slike s njegovog FB profila i kačiti ih ovdje. I Markov tata je skroooooz fin... Hmmm, o da, Martin tata je za deset, visok, kršan, pametan...
Euridika
Globalna šefica

#177 Re: FILF

Post by Euridika »

pukepuke wrote:U pravu si, sigurno poznajemo zgodnijih i ljepših uživo ali imamo obzira prema njihovoj privatnosti. Ne slikamo frajere po gradu i ne skidamo slike s njihovih FB profila, pa smo manje-više ograničene na selebritije.
Evo recimo, tata male Klare iz susjedstva je ono, baš, ljepotan ali ne pada mi na pamet skidati slike s njegovog FB profila i kačiti ih ovdje. I Markov tata je skroooooz fin... Hmmm, o da, Martin tata je za deset, visok, kršan, pametan...
De ti meni šibni na PP te slike ili FB profile... :perverzna: ... još ako neki od njih dobro masira, joooj, što bi mi trebao, i to tačno u predjelu donjih leđa... :thumbup:
žena

#178 Re: FILF

Post by žena »

Zoya wrote:E čuj Filf :lol: Nisam nikad prije za ovaj termin čula.
Evo jedan :srce:

Image
dobar brEte :D
perfekcionista1

#179 Re: FILF

Post by perfekcionista1 »

pukepuke wrote: U pravu si, sigurno poznajemo zgodnijih i ljepših uživo ali imamo obzira prema njihovoj privatnosti. Ne slikamo frajere po gradu i ne skidamo slike s njihovih FB profila, pa smo manje-više ograničene na selebritije.
.
Ma nisam mislio da trebate slikavati te momke po gradu i postavljati slike vec govorim generalno, npr negdje sam cuo kako se mnoge cure loze na Nejmara kao on zgodan i dobar, a da nije poznat svaka prosjecna cura se nebi ni okrenula za njim. Ali hajd ko ce znati zensku logiku :-D
pukepuke

#180 Re: FILF

Post by pukepuke »

Euridika wrote:
pukepuke wrote:U pravu si, sigurno poznajemo zgodnijih i ljepših uživo ali imamo obzira prema njihovoj privatnosti. Ne slikamo frajere po gradu i ne skidamo slike s njihovih FB profila, pa smo manje-više ograničene na selebritije.
De ti meni šibni na PP te slike ili FB profile... :perverzna: ... još ako neki od njih dobro masira, joooj, što bi mi trebao, i to tačno u predjelu donjih leđa... :thumbup:
Za tebe je Martin tata, malo je stariji :) Sijed ali doooooobrodržeći :D
Euridika
Globalna šefica

#181 Re: FILF

Post by Euridika »

pukepuke wrote:
Euridika wrote:
Za tebe je Martin tata, malo je stariji :) Sijed ali doooooobrodržeći :D
Kol'ko je preš'o? :D
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#182 Re: FILF

Post by heat »

:licka:
pukepuke

#183 Re: FILF

Post by pukepuke »

Euridika wrote:Kol'ko je preš'o? :D
Pedesetak, nije puno :-D Južnjak, dobri geni :-D
A znaš još kako kaže Spike iz Notting Hilla: Nice, firm buttocks :D
pukepuke

#184 Re: FILF

Post by pukepuke »

perfekcionista1 wrote:
pukepuke wrote: U pravu si, sigurno poznajemo zgodnijih i ljepših uživo ali imamo obzira prema njihovoj privatnosti. Ne slikamo frajere po gradu i ne skidamo slike s njihovih FB profila, pa smo manje-više ograničene na selebritije.
.
Ma nisam mislio da trebate slikavati te momke po gradu i postavljati slike vec govorim generalno, npr negdje sam cuo kako se mnoge cure loze na Nejmara kao on zgodan i dobar, a da nije poznat svaka prosjecna cura se nebi ni okrenula za njim. Ali hajd ko ce znati zensku logiku :-D
A vidiš, ja mislim da je slično i s muškarcima, sline za ženama koje bi bez fotošopa i tone šminke bile totalni prosjek. Na pamet mi odmah padne Pamela Anderson: tanke, krive nožice, sprijeda vještački baloni, rijetka kosa pojačana umetcima, a faca krajnji prosjek koji se pomoću vještačkih trepavica, pudera nabačenog mistrijom i 5 slojeva ruža pretvori u nešto. Da je vidiš na ulici u Sarajevu, pomislio bi da je kamenjarka, ali ona je Pamela Anderson, pa slinimo za njom...
Euridika
Globalna šefica

#185 Re: FILF

Post by Euridika »

pukepuke wrote:
Euridika wrote:Kol'ko je preš'o? :D
Pedesetak, nije puno :-D Južnjak, dobri geni :-D
Dalo bi se to ispitati... ;-) :D :D
perfekcionista1

#186 Re: FILF

@pukepuke ne znam na koje muskarce mislis, mozda na vecinu sa klixa i njima slicne koji bi i kucu i imanje dali da vide vaginu uzivo pa su im takve vjestacke ljepotice zanimljive.
insomnia78

#187 Re: FILF

Post by insomnia78 »

Ne's jebati bolan
pukepuke

#188 Re: FILF

Post by pukepuke »

Euridika wrote:
pukepuke wrote: Pedesetak, nije puno :-D Južnjak, dobri geni :-D
Napravila si mali lapsus, mislila si valjda ispiPati :D
pukepuke

#189 Re: FILF

Post by pukepuke »

perfekcionista1 wrote:@pukepuke ne znam na koje muskarce mislis, mozda na vecinu sa klixa i njima slicne koji bi i kucu i imanje dali da vide vaginu uzivo pa su im takve vjestacke ljepotice zanimljive.
Valjalo bi otvoriti temu: Koji bi od vas odradio Pamelu Anderson iz mlađih dana, pa da vidimo kolikom postotku muškaraca su zanimljive vještačke ljepotice :lol:
Euridika
Globalna šefica

#190 Re: FILF

Post by Euridika »

pukepuke wrote:
Euridika wrote:
pukepuke wrote: Pedesetak, nije puno :-D Južnjak, dobri geni :-D
Napravila si mali lapsus, mislila si valjda ispiPati :D
Ma to je to, razumijemo se... :wink: :D
Euridika
Globalna šefica

#191 Re: FILF

Post by Euridika »

pukepuke wrote:
perfekcionista1 wrote:@pukepuke ne znam na koje muskarce mislis, mozda na vecinu sa klixa i njima slicne koji bi i kucu i imanje dali da vide vaginu uzivo pa su im takve vjestacke ljepotice zanimljive.
Valjalo bi otvoriti temu: Koji bi od vas odradio Pamelu Anderson iz mlađih dana, pa da vidimo kolikom postotku muškaraca su zanimljive vještačke ljepotice :lol:
Eto ga pitanje za temu Ž pitaju M... :D
perfekcionista1

#192 Re: FILF

Meni je ona totalno bezveze, bas sad malo gledah slike. Mozda bi se donja glava i dvoumila ali ova gore na vratu bi cvrsto rekla NE :nene: :mrgreen:
pukepuke

#193 Re: FILF

Post by pukepuke »

perfekcionista1 wrote:Meni je ona totalno bezveze, bas sad malo gledah slike. Mozda bi se donja glava i dvoumila ali ova gore na vratu bi cvrsto rekla NE :nene: :mrgreen:
Hahahaha, odoh postaviti pitanje na Žene pitaju muškarce :D
Sanjarko

#194 Re: FILF

Post by Sanjarko »

pukepuke wrote:
Image
Kluni mane djece.

:zzzz:

Sem ak nema neko vanbracno.

:thumbup: podrska zenama trebaju malo filfa. :mrgreen:
Sanjarko

#195 Re: FILF

Post by Sanjarko »

dust in the wind wrote:
valjuga wrote:Ja od ovo "FILF" ispunjavam samo prvo slovo :lol:
hahahahahhaha. kralju :D
:lol:
pukepuke

#196 Re: FILF

Post by pukepuke »

Darinko Kosor, hrvatski političar, 51 godina. Naravno, nitko kao lepi Čeda.
Image
eluna

#197 Re: FILF

Post by eluna »

.
eluna

#198 Re: FILF

Post by eluna »

Image
eluna

#199 Re: FILF

Post by eluna »

Image
Bloo
Globalna šefica

#200 Re: FILF

Post by Bloo »

Euridika wrote:

imena kolegice imena profila... :mrgreen:
Post Reply