Sta zene privlaci ? (ISKRENO)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
kokuz_sa

#176 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)

Post by kokuz_sa »

perfekcionista1 wrote:Lijepe zene privlace lijepi i zgodni muskarci,mada postoje i iznimke ali generalno je tako. Ne pravite filozofiju od toga. Ne moras biti ni pametan ni samouvjeren a ni pretjerano duhovit ako imas izgled, bas kao i zena. Kraj. :run:

po ovom tvom onda dobar procenat covjecanstva nikad ne bi :izet: :izet:

za lijepe muske onako za oko..vise lete djevojke koje nemaju aman sta u glavi..i kojima je vaznije da budu vidjene sa nekim zgodnim..
takve djevojke nemaju izgradjen karakter..mladjahne su pretezno i bez ambicije..

zena pada na pricu..na to koliko si zagrijan za nju..koliko se trudis..

evo ti jedna prica..

lijepa djevojka bacila oko na nekog lijepog momka..kojeg opcenito vole zenske..i one mu sluze samo za :izet:
a na nju bacio oko..normalan momak prosjecnog izgleda..

izadje ona sa ljepotanom..i on odmah hajde :izet: ..ona ma jok..nisam zato izasla..i on njoj kaze kad budes htjela nazovi me..i ostavi je..
a ovaj normalni momak je 300 puta zvao vani i pitao hocel sa njim da se :izet: a ona nece i nece..

jos par puta ona pokusala izaci sa ljepotanom i on odmah..hoces mi dati..i ona nece..

i sjedne ti ona i konta..vidis ti njemu ovako lijepom nije do mene nimalo stalo...ja cim sam mu rekla da necu :izet: on me otpisao..

a onaj skromni fini momak..mene svako malo i nakon mog odbijanja zove za :izet: :izet: ..

vidis njemu je stalo do mene..pa onda cu da ga i obradujem :mrgreen:
perfekcionista1

#177 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)

Post by perfekcionista1 »

@kokuz druze nije to bas tako idilicno kao sto velis, a nije da nebi trebalo biti :-D
nuovavita

#178 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)

Post by nuovavita »

perfekcionista1 wrote: Mnogi odnosi lijepih muskaraca i zena i ne traze nekakvo intelektualno iskazivanje.
Kad si zgodan cure se nasmiju na tvoje zezanje cak i kad je glupo, a ako manje lijep muskarac isto pokusa, prevrnu ocima :D

Ne slazem se ni ja sa takvim percipiranjem ali eto ;-)
U pravu si. I to je još jedan primjer površnosti u ljudskim odnosima. Moja opaska je bila vezana za, hajde da kažem, kvalitetnije odnose suprotnih spolova ;)

Ništa...odoh tražiti lijepog i pametnog :perverzna:
gilla

#179 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)

Post by gilla »

kokuz_sa wrote:
perfekcionista1 wrote:Lijepe zene privlace lijepi i zgodni muskarci,mada postoje i iznimke ali generalno je tako. Ne pravite filozofiju od toga. Ne moras biti ni pametan ni samouvjeren a ni pretjerano duhovit ako imas izgled, bas kao i zena. Kraj. :run:

za lijepe muske onako za oko..vise lete djevojke koje nemaju aman sta u glavi..i kojima je vaznije da budu vidjene sa nekim zgodnim..
takve djevojke nemaju izgradjen karakter..mladjahne su pretezno i bez ambicije..

evo ti jedna prica..

lijepa djevojka bacila oko na nekog lijepog momka..kojeg opcenito vole zenske..i one mu sluze samo za :izet:

izadje ona sa ljepotanom..i on odmah hajde :izet: ..ona ma jok..nisam zato izasla..i on njoj kaze kad budes htjela nazovi me..i ostavi je..
a ovaj normalni momak je 300 puta zvao vani i pitao hocel sa njim da se :izet: a ona nece i nece..

jos par puta ona pokusala izaci sa ljepotanom i on odmah..hoces mi dati..i ona nece..

i sjedne ti ona i konta..vidis ti njemu ovako lijepom nije do mene nimalo stalo...ja cim sam mu rekla da necu :izet: on me otpisao..

a onaj skromni fini momak..mene svako malo i nakon mog odbijanja zove za :izet: :izet: ..

Pretpostavljas da je vecina zena lijepo i zgodno, što nije tačno. Zato postoje "kategorije" i zato se uglavnom ljudi uparuju prema njima. Zato i nema problema sa razmnožavanjem.

To drugo je obična priča settling priča ili daj šta daš. Dok je mogla, bila mlađa, ljepša ganjala je zgodnije likove(90% djevojaka danas) u nadi da jednog dana "obezbjedi" ljepše potomstvo a i da se pohvali prijateljicama kakvog je macana pronašla. Još ako je potkovan, ambiciozan...ma hajde.
Sve ga žele a samo njen. Onda kada vidi da on nije vjeran, da joj se neće posvetiti, neće brak, samo sex.....onda počinje vagati, imal kakva zamjena za rezervu. Još ako prefura 30-tu, onda počinje panika, daj kakvog "finog" za vezu ilii brak.
Izgled muškarca je najvažnija kategorija kdo žena ali to neće nikada reći jer ih je to kuca i društvo naučilo. Onda doalzi ostalo šarm, samopouzdanje, ambicija....
Zgodan muskarac koji nije egoistican, nasmijan moze svaku imati na 5 dateu. Na početku da malo razvije povjerenje kod nje a ne ko napaljeni bik.
Poslije sta ce biti je nevazno, ona ce svakako biti zaljubljena. :thumbup:
sheilak

#180 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)

Post by sheilak »

nuovavita wrote:
perfekcionista1 wrote: Mnogi odnosi lijepih muskaraca i zena i ne traze nekakvo intelektualno iskazivanje.
Kad si zgodan cure se nasmiju na tvoje zezanje cak i kad je glupo, a ako manje lijep muskarac isto pokusa, prevrnu ocima :D

Ne slazem se ni ja sa takvim percipiranjem ali eto ;-)
U pravu si. I to je još jedan primjer površnosti u ljudskim odnosima. Moja opaska je bila vezana za, hajde da kažem, kvalitetnije odnose suprotnih spolova ;)

Wikipedia spremna a ugasit cemo svjetlo

Ho's? (r)
sheilak

#181 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)

Post by sheilak »

gilla wrote:
kokuz_sa wrote:

evo ti jedna prica..

Pretpostavljas da je vecina zena lijepo i zgodno, što nije tačno. Zato postoje "kategorije" i zato se uglavnom ljudi uparuju prema njima. Zato i nema problema sa razmnožavanjem.

To drugo je obična priča settling priča ili daj šta daš. Dok je mogla, bila mlađa, ljepša ganjala je zgodnije likove(90% djevojaka danas) u nadi da jednog dana "obezbjedi" ljepše potomstvo a i da se pohvali prijateljicama kakvog je macana pronašla. Još ako je potkovan, ambiciozan...ma hajde.
Sve ga žele a samo njen. Onda kada vidi da on nije vjeran, da joj se neće posvetiti, neće brak, samo sex.....onda počinje vagati, imal kakva zamjena za rezervu. Još ako prefura 30-tu, onda počinje panika, daj kakvog "finog" za vezu ilii brak.
Izgled muškarca je najvažnija kategorija kdo žena ali to neće nikada reći jer ih je to kuca i društvo naučilo. Onda doalzi ostalo šarm, samopouzdanje, ambicija....
Zgodan muskarac koji nije egoistican, nasmijan moze svaku imati na 5 dateu. Na početku da malo razvije povjerenje kod nje a ne ko napaljeni bik.
Ovo vazi za djevojke do nekih 22 godine
Ove preko vec gledaju i druge osobine (r)
nuovavita

#182 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)

Post by nuovavita »

sheilak wrote: Ho's? (r)
NeŠu :P
sheilak

#183 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)

Post by sheilak »

nuovavita wrote:
Ma ko te pita sutra ces htjeti (r)
nuovavita

#184 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)

Post by nuovavita »

sheilak wrote:
nuovavita wrote:
Ma ko te pita sutra ces htjeti (r)
:lol: :lol: :kiss:
ho oponopono

#185 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)

Post by ho oponopono »

...eh kamo sreće da djeve počnu obraćati pozornost na nenamješten, iskren osmijeh koji potiče od zadovoljstva samim sobom...na nekog ko se jednostavno ne nameće...totalno" nebitnog lika"...

...pomalo ili nikako se isti ne primjećuju u odnosu na upečatljive likove, koji sposobnošću svoje manipulacije ubijede djevu da mu se ego ko fol ne klati...a u biti razbijen na milion dijelova, pa valja nadomjestiti tu ogorčenost prema ženama kojim sjebom u nizu...

...iako ista u roku 5 minuta zna da on nije za nju, odlučiti će se pak za njega...da je ovaj skot laže/ maže...vara...uz sjetu, teleći pogled i životnu mantru ...idi gdje hoćeš karaj sve živo, ne zadržavaj ni neki nivo...ja sam samo tvoja...

...jašta si nego samo još jedna budala u nizu... :pusi2:
perfekcionista1

#186 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)

nuovavita wrote:

:-D sto da ne, lijep i pametan pa makar bio bogat :mrgreen:
sheilak

#187 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)

Post by sheilak »

nuovavita wrote:
sheilak wrote: Ma ko te pita sutra ces htjeti (r)
:lol: :lol: :kiss:
E vidis perfekcionista kako se zavede djevojka
Vidis ne moze ni da ceka sutra ona bi sada al nemamo vremena
A da odem kod nje na posao ma bilo bi eksplozivno (r)
nuovavita

#188 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)

Post by nuovavita »

perfekcionista1 wrote:
nuovavita wrote: Ništa...odoh tražiti lijepog i pametnog :perverzna:
Nije sreća para puna vreća...neka zna znanje :lol: :lol:
sheilak wrote: E vidis perfekcionista kako se zavede djevojka
Respiću...ne bacaj bombe :stolica1:
sheilak

#189 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)

Post by sheilak »

nuovavita wrote:
perfekcionista1 wrote:
nuovavita wrote: Ništa...odoh tražiti lijepog i pametnog :perverzna:
Nije sreća para puna vreća...neka zna znanje :lol: :lol:
sheilak wrote: E vidis perfekcionista kako se zavede djevojka
Respiću...ne bacaj bombe :stolica1:
Ne bacam ja kod tebe je eksploziv (r)
prog321

#190 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)

Post by prog321 »

gilla wrote:

Objasnio.
:izet:
nuovavita

#191 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)

Post by nuovavita »

sheilak wrote: Ne bacam ja kod tebe je eksploziv (r)
Kod mene je samo upaljač :lol: :lol:

Bježi...off topičarimo :P
sheilak

#192 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)

Post by sheilak »

nuovavita wrote:
sheilak wrote: Ne bacam ja kod tebe je eksploziv (r)
Kod mene je samo upaljač :lol: :lol:

Bježi...off topičarimo :P
Ne offtopiciramo
Kod mene je udarna igla koja te ISKRENO privlaci (r)
perfekcionista1

#193 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)

sheilak wrote: Kod mene je udarna igla koja te ISKRENO privlaci (r)
Igla :lol:
perfekcionista1

#194 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)

@nuovavita sta imas traziti napolju kad koliko cuh iz prica svi na forumu znaju znanje, jos i zgodni, a proporcije iznad prosjeka, gnijezdo alfa muzjaka :-D
sheilak

#195 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)

Post by sheilak »

Kad gledas sa avazovog tornja i vidos iglu na zemlji sta mislis kolika je igla kad sidjes u prizemlje?

Jbg sve je perspektiva (r)
tendzera

#196 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)

Post by tendzera »

Igla je za bockanje, a za neke druge radnje treba teža artiljerija.
sheilak

#197 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)

Post by sheilak »

tendzera wrote:Igla je za bockanje, a za neke druge radnje treba teža artiljerija.
Rekoh ja perspektiva (r)
tendzera

#198 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)

Post by tendzera »

Ma hajde ba, zezamo se. :oops:
sheilak

#199 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)

Post by sheilak »

Ma ja ozbiljno da te ne bi igla ozlijedila (r)
djevojka bez imena

#200 Re: Sta zene privlaci ? (ISKRENO)

Post by djevojka bez imena »

Ne znam za druge zene ali mene privlaci kad je muskarac nasmijan,ne volim mrgude ni u prolazu vidjeti.
Post Reply