Oboren ruski bombarder SU-24!?

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#176 Re: Oboren ruski bombarder SU-24!?

Post by _BataZiv_0809 »

Freamon Lester wrote:
i tri novinara... :D
Lesteru, kanda se nasladjujes :zoka:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#177 Re: Oboren ruski bombarder SU-24!?

Post by pici »

"Jedan od pilota ubijen dok se spuštao padobranom"

Ruski Generalštab je saopštio da je jedan od pilota koji je upravljao ruskim vojnim avionom koji su Turci oborili, ubijen dok se spuštao padobranom.
Izvor: B92 utorak, 24.11.2015. | 19:13

Kako prenosi “Sputnjik“, pilot je upucan sa zemlje.

Na snimku koji je objavljen na Jutjubu prikazana je paljba na ruske pilote koji su se spuštali padobranima. Ranije su sirijski pobunjenici saopštili da su ubili dvojicu pilota.

miop

#178 Re: Oboren ruski bombarder SU-24!?

Post by miop »

Eh kad je Tito obarao americke avione 1946

Image
tututuuuu

#179 Re: Oboren ruski bombarder SU-24!?

Post by tututuuuu »

Obama na sve ovo:

Obama je na konferenciji rekao da će Turska i Rusija morati zajednički smiriti novonastalu situaciju. 'Ako se Rusija koncentrira na borbu protiv ISIS-a, tada će biti manje prostora za pogreške', rekao je Obama
:D
tandmand

#180 Re: Oboren ruski bombarder SU-24!?

Post by tandmand »

Komentirajući izjavu ruskog predsjednika Vladimira Putina o oborenom avionu Su-24, predsjednik Čečenije Ramzan Kadirov izrazio je uvjerenje da će Turska "dugo vremena žaliti zbog učinjenog"

"Uopće ne sumnjam da će Turska veoma dugo žaliti zbog učinjenog. Tako podlo ne postupa nitko tko u svakoj prilici govori o prijateljstvu i suradnji!", Napisao je Kadirov na društvenoj mreži VKontakte.
"Smatram da je moja dužnost reći da smo ja osobno, Čečenija i cijeli čečenski narod spremni ispuniti naredbe i zapovijedi bilo koje težine. Za to imamo volju, odlučnost, odlično obučene snage i tisuće dobrovoljaca! Mi uvijek čekamo naređenje! Vidjet ćete kako ih izvršavaju pravi patrioti Rusije", istaknuo je čečenski lider.
Freamon Lester

#181 Re: Oboren ruski bombarder SU-24!?

Post by Freamon Lester »

_BataZiv_0809 wrote:
Freamon Lester wrote:
i tri novinara... :D
Lesteru, kanda se nasladjujes :zoka:
Malo su ih. Nisu puno. Dva imaju lakse povrede od gelera, a jedan potres mozga. :D
breuer

#182 Re: Oboren ruski bombarder SU-24!?

Post by breuer »

tandmand wrote:
Komentirajući izjavu ruskog predsjednika Vladimira Putina o oborenom avionu Su-24, predsjednik Čečenije Ramzan Kadirov izrazio je uvjerenje da će Turska "dugo vremena žaliti zbog učinjenog"

"Uopće ne sumnjam da će Turska veoma dugo žaliti zbog učinjenog. Tako podlo ne postupa nitko tko u svakoj prilici govori o prijateljstvu i suradnji!", Napisao je Kadirov na društvenoj mreži VKontakte.
"Smatram da je moja dužnost reći da smo ja osobno, Čečenija i cijeli čečenski narod spremni ispuniti naredbe i zapovijedi bilo koje težine. Za to imamo volju, odlučnost, odlično obučene snage i tisuće dobrovoljaca! Mi uvijek čekamo naređenje! Vidjet ćete kako ih izvršavaju pravi patrioti Rusije", istaknuo je čečenski lider.
Kadirove, mi te volimo! I cijenimo!
General War

#183 Re: Oboren ruski bombarder SU-24!?

Post by General War »

sjedi 1 wrote:
General War wrote:
sjedi 1 wrote:Ruke trljaju i turistički radnici Španije,Francuske,Italije...
Provjeri prijatelju, ruski turisti idu u ruske hotele kupljenim po turskim obalama...tako da...manje mozda za porez...
Provjeri ti,bio sam dole predgrađe Antalije(Lara Kundu) u hotelu sa 5 zvjezdica gdje je turčin vlasnik i gdje su preko 70% gostiju bili Rusi.Preko puta hotela ogroman tržni centar gdje su uglavnom samo Rusi gosti hotela kupovali.U samom hotlu je bilo par butika gdje su cijene nenormalno visoke tu su isklučivo samo Rusi kupovali
I nije tu stvar samo o ruskim turistima,problem je nestabilnost generalno a tu turizma nema
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/vodec ... /151124137
Freamon Lester

#184 Re: Oboren ruski bombarder SU-24!?

Post by Freamon Lester »

pici wrote:
Kadirov: Turska će zažaliti zbog ovog incidenta

Lider Čečena Ramzan Kadirov izjavio je da će Turska "zažaliti zbog onog što je učinila", nakon što su turski lovci oborili ruski vojni avion.

pa ne popij...
Image
Meno ovo nekako... gej... :D
Samprotivsviju

#185 Re: Oboren ruski bombarder SU-24!?

Post by Samprotivsviju »

Protiv ove sorte se radi jedinstvena i tzv. Hanuma taktika

Izbacis AIDS ili hepatitis c zarazene mrtve prostitutike iz aviona sa nekih 1500 metara u sred neprijateljske linije
Sad imas scenario A i B...najbolje se pripremiti za oba, tako opasas prostitutike sa 10kg c4 eksploziva
omega369

#186 Re: Oboren ruski bombarder SU-24!?

Post by omega369 »

Nego, hocel dodo kake sergije skupljati za tovarise :D a mogao je i osuditi skidanje aviona, onsko muski kako samo on zna :P
daddy-kool

#187 Re: Oboren ruski bombarder SU-24!?

Post by daddy-kool »

Image

:thumbup:
Dobar F-16.

Sve velike civilizacije su po prirodi agresivne, tako da ovo nije neočekivano.
Ne vidim neke interese ni sa jedne strane da ovo eskalira.
A neka je i Turska pokazala zube.
Freamon Lester

#188 Re: Oboren ruski bombarder SU-24!?

Post by Freamon Lester »

Piloti su zivi. Oni sto su snimani mrtvi su iz helikoptera.
Danguba

#189 Re: Oboren ruski bombarder SU-24!?

Post by Danguba »

tandmand wrote:

sve za saku dolara.
sjedi 1

#190 Re: Oboren ruski bombarder SU-24!?

Post by sjedi 1 »

Ma ako se situacija pogorša i ako incidenti budu učestali dole neće niko ići,ne samo Rusi
tututuuuu

#191 Re: Oboren ruski bombarder SU-24!?

Post by tututuuuu »

Freamon Lester wrote:Piloti su zivi. Oni sto su snimani mrtvi su iz helikoptera.
kakve sad koristi kad su spasitelje, te iz helikoptera pobili.
travnik

#192 Re: Oboren ruski bombarder SU-24!?

Post by travnik »

Ovdje će najviše dobiti po "cenzura" oni koje Turska podržava u Siriji. Sada će sav svoj bijes Rusi na njih izvaliti. Rusi nisu glupi, ne odgovara im sukob sa Turskom, ne zbog Turske, jer se ista već sasrala i iste minute kada su srušili avion pozvali Nato, već zbog drugih država, a i ne treba im to. Ovako će imati dodatni motiv i razlog da spraše ove u Siriji, a i na taj način osvete se Turskoj, koja tu ne može, a neće smjeti, nešto puno uraditi. Zašto? Zato što je Rusija jaka, zato što savezništvo u Nato-u nije toliko čvrsto i zato što Rusija treba tim istim članicama Nato-a. Uglavnom, stanje prokletog rata će se pogoršati, ali samo za ljude u Siriji.
Danguba

#193 Re: Oboren ruski bombarder SU-24!?

Post by Danguba »

sjedi 1 wrote:
Ma ako se situacija pogorša i ako incidenti budu učestali dole neće niko ići,ne samo Rusi
Ako se situacija pogorsa nigdje niko nece ici. :wink:
Danguba

#194 Re: Oboren ruski bombarder SU-24!?

Post by Danguba »

sjedi 1 wrote:

p.s. nema eskalacije samo u Turskoj. Ta eskalacija bi zahvatila mnogo sire i duze.
sjedi 1

#195 Re: Oboren ruski bombarder SU-24!?

Post by sjedi 1 »

Danguba wrote:
sjedi 1 wrote:
Zavisi na kom prostoru sranje bude odvijalo,ako se ograniči samo da naj dole dio Turska-Sirija i ako bude ograničenog karaktera ne mora zančiti da niko neće nigdje ići
Ali ako zahvati šire...nikome neće ni biti do odmora :sad:
sjedi 1

#196 Re: Oboren ruski bombarder SU-24!?

Post by sjedi 1 »

Danguba wrote:
sjedi 1 wrote:

p.s. nema eskalacije samo u Turskoj. Ta eskalacija bi zahvatila mnogo sire i duze.
Ako zahvati duže i šire zaboravi na svijet kakav je do sad bio :roll:
Danguba

#197 Re: Oboren ruski bombarder SU-24!?

Post by Danguba »

Davno sam ja rekao, sa nostalgijom cemo se sjecati hladnog rata i bezbriznog djetinjstva.
sjedi 1

#198 Re: Oboren ruski bombarder SU-24!?

Post by sjedi 1 »

Danguba wrote:Davno sam ja rekao, sa nostalgijom cemo se sjecati hladnog rata i bezbriznog djetinjstva.
S nostalgijom ćemo se sjećati i ovih dana novembra 2015 godine
Grean

#199 Re: Oboren ruski bombarder SU-24!?

Post by Grean »

salik79 wrote:

Sehid Dudajev r.a. je bio vrsni pilot, tako da je sasvim moguce.
Samo sto on nije bio picka izdajnicka, za razliku od Kadirova i selefija koji su sjebali Ceceniju nakon sto je rahmetli Dudajev oslobodio od ruske cizme.
salik79

#200 Re: Oboren ruski bombarder SU-24!?

Post by salik79 »

Grean wrote:
salik79 wrote:

Sehid Dudajev r.a. je bio vrsni pilot, tako da je sasvim moguce.
Samo sto on nije bio picka izdajnicka, za razliku od Kadirova i selefija koji su sjebali Ceceniju nakon sto je rahmetli Dudajev oslobodio od ruske cizme.

Kadirov je to ucinio upravo zbog vehabija...
Post Reply