Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Euridika wrote:
Eh, da, ovo je bila druga trudnoća... . Kad sam se udala, imala sam 24, muž 33...
A bila je čak i treća trudnoća...
Autogol. Ključaj temu.
Nemoj meni... ja je nisam otvorila. A nisam ovdje da dokazujem koje su godine bolje... gluposti. Kakav si čovjek, e to je već nešto...
Ja sam uostalom izrod, nemojte mene u statistike. Već sam s Klixom utvrdila da sam prototip forumskih teza... ali nažalost, obustavljena je masovna proizvodnja .
Prozivala sam te već na temi, gdje mi je slika Marije?
Ramzess Veliki wrote:Ma zezam se, kak'e 25, od njih slaba haira. Nemaš tema ... ne sjećaju se Tite, druga Staljina ... o čemu da čovjek sa njima igleniše?
Ramo je dobar čovjek, proš'o svašta, pa zna sve cijeniti... . Nisu ni ostali loši, samo se zezaju... ove teme su k'o feniks, izniknu iz pepela svakih par mjeseci i naravno da onda jedino što preostaje su zezancije . Nema se ovdje šta više kvalitetno reći...
Jes' vala ! Moja jedina zamjerka mu je sto jos nije naucio vozit' motor
Aaaaa... na to si mislio...
Pa to bi bio problem meni, ne njemu... . On fino na motor, gaščinu složi i tutanj... O meni bi se pisalo u crnoj hronici...
nightvision wrote:
znam covjeka koji je sa sedamdeset ozenio zenu nije imala ni trideset, dobili dijete sasvim regularno, sve normalno... Pa onda jos jedan slucaj muza od pedeset i nesto koji je dobio dijete sa curom od dvadeset i nesto.
Taj ko leptir - oplodio pa umro
prije ce bit' da je covjek k'o feniks, iz pepela se dize, ja cekam da cujem da je jos jedno napravio.
Euridika wrote:. ove teme su k'o feniks, izniknu iz pepela svakih par mjeseci i naravno da onda jedino što preostaje su zezancije .
po jedna nikne kad god se neka polovnjaca pozali sto momci hoce mladje.
Joj užasnog naziva 'polovnjače'... Mi vama ne prišivamo takve 'epitete'. Može se čuti stari, olinjali, ofucani mačor... ali to ima veze s godinama, a ne bračnim statusom. I to je poružno...
A, inače, svaka roba ima svoju mušteriju...
Iskreno, meni čak i nije baš jasno zbog čega bi neka žena u ranim tridesetim tražila vršnjaka. Logičnije bi mi bilo da traže muškarca u kasnim tridesetim ili ranim četrdesetim. Ali, ja svakako nisam mjerodavna...
Euridika wrote:. ove teme su k'o feniks, izniknu iz pepela svakih par mjeseci i naravno da onda jedino što preostaje su zezancije .
po jedna nikne kad god se neka polovnjaca pozali sto momci hoce mladje.
Joj užasnog naziva 'polovnjače'... Mi vama ne prišivamo takve 'epitete'. Može se čuti stari, olinjali, ofucani mačor... ali to ima veze s godinama, a ne bračnim statusom. I to je poružno...
A, inače, svaka roba ima svoju mušteriju... Iskreno, meni čak i nije baš jasno zbog čega bi neka žena u ranim tridesetim tražila vršnjaka. Logičnije bi mi bilo da traže muškarca u kasnim tridesetim ili ranim četrdesetim. Ali, ja svakako nisam mjerodavna...
Kad smo već kod fudbala, ti si naš najbolji 12-i igrač.
Opet si pogodila u srž problema.
Ove od 30+ koje se još uvijek nisu udale traže muškarce svojih godina, ono ako kako može da je razlika u par mjeseci,
a nikako da se pomire s tim da ti muškarci gledaju one 10-ak mlađe od sebe.
I tako čekaju, traže, čekaju... a vrijeme neumitno prolazi i šanse postaju sve manje.
nista, ali sto je sigurno - sigurno je.
sad jos samo mozemo utvrditi koja bi to bila idealna razlika izmedju partnera u vezi, tj koliko bi idealno bilo da je muskarac stariji od zene, 10 ili 15 godina.
nightvision wrote:
znam covjeka koji je sa sedamdeset ozenio zenu nije imala ni trideset, dobili dijete sasvim regularno, sve normalno... Pa onda jos jedan slucaj muza od pedeset i nesto koji je dobio dijete sa curom od dvadeset i nesto.
Taj ko leptir - oplodio pa umro
prije ce bit' da je covjek k'o feniks, iz pepela se dize, ja cekam da cujem da je jos jedno napravio.
Hajd' na stranu ova reproduktivna strana , ali nije ovo baš sretna kombinacija. Ovdje će dijete najviše ispaštati. Neće ni do puberteta doći, a ostaće bez oca...
Euridika wrote:A, inače, svaka roba ima svoju mušteriju... Iskreno, meni čak i nije baš jasno zbog čega bi neka žena u ranim tridesetim tražila vršnjaka. Logičnije bi mi bilo da traže muškarca u kasnim tridesetim ili ranim četrdesetim. Ali, ja svakako nisam mjerodavna...
Kad smo već kod fudbala, ti si naš najbolji 12-i igrač.
Opet si pogodila u srž problema.
Ove od 30+ koje se još uvijek nisu udale traže muškarce svojih godina, ono ako kako može da je razlika u par mjeseci,
a nikako da se pomire s tim da ti muškarci gledaju one 10-ak mlađe od sebe.
I tako čekaju, traže, čekaju... a vrijeme neumitno prolazi i šanse postaju sve manje.
Ma ja... Meni ste klupu ostavili da grijem...
A vi igrate i pucate golove...
nista, ali sto je sigurno - sigurno je.
sad jos samo mozemo utvrditi koja bi to bila idealna razlika izmedju partnera u vezi, tj koliko bi idealno bilo da je muskarac stariji od zene, 10 ili 15 godina.
Onoliko koliko njihovi temperamenti to mogu podnijeti...