Ja bi volio da grijesim i da nisam u pravu, al mi i pored toga da recimo idemo na EP, mi moramo pod hitno se presabrat, od Bege do Dzeksona.Thorgerson wrote:Ma vidjecete da cemo dobit Irsku. Nekako se ko magneti privlace ove frankestajn podijeljene zemlje, ko i mi. Juzni, sjeverni kipar. Republika irska, sjeverna irska. Fbih, RS...
Eto kipar i za SP opet s nama.
Alo ba, nek dobijemo Irsku sta ste se prepali. Jebat ih. Koji cu djavo onda na EP ako ne mogu Irsku proc. Pa na EP te ceka Italija, Njemacka, Portugal, Belgija itd...mislim da je dosta toga da mi trebamo ici na EP samo da ucestvujemo. Treba otici tamo i napraviti nesto. Jebote imamo gotovo prvih 11 iz liga petice, pa neke repke bi ubile da to imaju...
p.s. Jedino sto ce sudije biti sigurno na strani iraca, imaju oni jos kredita da istrose.
Mi zadnjih Godina dobijamo samo "levate", surova istina. Slabo se nosimo sa nekim vecim repkama. Ok, Wales
Trenutno bi nas razbili skoro svi, ako ne svi sto su vec izvadili vizu za France 2016.
Daj ba budimo realni, igrace imamo iz velikih liga, ali kakvi su oni trenutno?? Izuzev pojedinaca, koji neki od njih cak i dokazuje se jednim od okosnica tima, a u repki "propo ko kauc"