Drumski razbojnici u plavom

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Tercius

#176 Re: Drumski razbojnici u plavom

Post by Tercius »

.
ententina

#177 Re: Drumski razbojnici u plavom

Post by ententina »

Tercius wrote:
Tercius wrote: Igram se Sherlock Holmesa, pa me interesuje, ako je Vas zakonski suprug kao sto navodite izasao iz vozila u roku 2 sec.i 30 stotinki ( sto je relativno kratko vrijeme, i ukazuje na to da u fitnessu vise radi noge i trbuh, nego ledja i ruke, ) onda po nekim mojim procjenama bi trebao da bude ili pored vrata ili bar na trotoaru odakle je morao biti u mogucnosti da cuje pocetak razgovora izmedju Vas i policijskog sluzbenika.Obzirom da ga niste niti jednom spomenuli u eseju koji ste napisali, moje sumnje a ujedno i pitanja za Vas bi bila: Da li je bas sve istina sto ste naveli i ako jeste zar Vam je sexualni zivot toliko losh, a ako nije istina cemu onda tolika patologija.Hvala.
Moj muž je izašao za 2.30, i to jeste rezultat njegovih fitnesskih preferenci za noge i trbuh, i tu ste šerlovski dobro odradili posao. Međutim, niste dobro doveli u vezu njegov izlazak, odnosno brzinu izlaska, i početak razgovora sa policajcem. Naime, mužu sam nakon zaustavljanja ubrzano govorila da izađe jer sam ocijenila situaciju ispred auta i sa moje lijeve strane, znači taxi se zaustavio a kola jure pored mene. U trenutku kada grabi torbu iza i otvara vrata, policajac upućuje pogled i rukom mi pokazuje da stanem (dok on razgovara sa taxistom). Ja na prvu kontam da mi govori da ne obilazim taxistu, zbog bezbjednosti. Moj zakonski suprug se negdje na pola puta okreće i vidi mene kako stojim i čekam da prođu kola sa lijeve strane. To je to.
Bez namjere da omalovažim Vaše šerlokovanje, ali da li ste se zapitali za motiv mog zločina, odnosno pisanja ovog mog, mošte mislit’, eseja. Ja sam često na forumu kao pasivni čitalac, registrirana već 8 godina i sa tek par postova. Šta bi mene moglo nagnati na ovu gnusnu laž prema našim dobrim čuvarima reda? Aha sad, vidim, patološki sam slučaj i slab mi sex s mužem. Aferim ti ga Šerloče Holmsu.
Tercius

#178 Re: Drumski razbojnici u plavom

Post by Tercius »

ententina wrote:
Tercius wrote:
Tercius wrote: Igram se Sherlock Holmesa, pa me interesuje, ako je Vas zakonski suprug kao sto navodite izasao iz vozila u roku 2 sec.i 30 stotinki ( sto je relativno kratko vrijeme, i ukazuje na to da u fitnessu vise radi noge i trbuh, nego ledja i ruke, ) onda po nekim mojim procjenama bi trebao da bude ili pored vrata ili bar na trotoaru odakle je morao biti u mogucnosti da cuje pocetak razgovora izmedju Vas i policijskog sluzbenika.Obzirom da ga niste niti jednom spomenuli u eseju koji ste napisali, moje sumnje a ujedno i pitanja za Vas bi bila: Da li je bas sve istina sto ste naveli i ako jeste zar Vam je sexualni zivot toliko losh, a ako nije istina cemu onda tolika patologija.Hvala.
Moj muž je izašao za 2.30, i to jeste rezultat njegovih fitnesskih preferenci za noge i trbuh, i tu ste šerlovski dobro odradili posao. Međutim, niste dobro doveli u vezu njegov izlazak, odnosno brzinu izlaska, i početak razgovora sa policajcem. Naime, mužu sam nakon zaustavljanja ubrzano govorila da izađe jer sam ocijenila situaciju ispred auta i sa moje lijeve strane, znači taxi se zaustavio a kola jure pored mene. U trenutku kada grabi torbu iza i otvara vrata, policajac upućuje pogled i rukom mi pokazuje da stanem (dok on razgovara sa taxistom). Ja na prvu kontam da mi govori da ne obilazim taxistu, zbog bezbjednosti. Moj zakonski suprug se negdje na pola puta okreće i vidi mene kako stojim i čekam da prođu kola sa lijeve strane. To je to.
Bez namjere da omalovažim Vaše šerlokovanje, ali da li ste se zapitali za motiv mog zločina, odnosno pisanja ovog mog, mošte mislit’, eseja. Ja sam često na forumu kao pasivni čitalac, registrirana već 8 godina i sa tek par postova. Šta bi mene moglo nagnati na ovu gnusnu laž prema našim dobrim čuvarima reda? Aha sad, vidim, patološki sam slučaj i slab mi sex s mužem. Aferim ti ga Šerloče Holmsu.
Ma vidite nesto mlada damo,Vi sad dovodite pojedine dijelove ove dvije price u kontradiktornost sto ukazuje da bi moglo biti i Vase nepromisljenosti u svemu tome , ovom prilikom ja ne bih da ih razlazem i da Vam ukazujem gdje one ne stimaju.Ali cu Vam reci da ste napravili prekrsaj koji je kaznjiv, i sada mi samo jos nije jasno na sta se Vi konkretno zalite, na postupak policije ili na prekrsajni nalog, ili i jedno i drugo.Saobracajni znak je vidno postavljen i ima svoje znacenje tako da u tom pogledu Vi niste oni ( takodje ni ja ) koji ce reci JA MORAM napraviti prekrsaj, u sustini kako sam shvatio Vi i niste svjesni da ste napravili prekrsaj jer su Vama Vase potrebe bitnije od zakonom regulisanih radnji u saobracaju, stim sto Vi sami odredjujete visinu i tezinu toga prekrsaja.Izlivna traka ulice Z.od Bosne u blizini Importane centra jeste problem, problem niste Vi kao pojedinac sto ste se zaustavili da Vas suprug napusti vozilo, problem je kada se tu nadje vise takvih pojedinaca gdje nerijetko dodje i do otezanog odvijanja saobracaja na tom dijelu puta, e sad ako uzmemo u obzir da garazu Importane centra koriste i druga pravna i fizicka lica znaci koji imaju takodje potrebe, dolazimo sad do poente cije su potrebe bitnije, ovih sto zele do garaze a ne mogu od Vas ili Vi koji morate stati suprugu da izadje na trening.
stranacc

#179 Re: Drumski razbojnici u plavom

Post by stranacc »

mg wrote:
stranacc wrote: E yaran ti je budala ko i ti.
Jedno je biti profesionalan a drugo opsjednuta budala. Cuj nece ti je ni alija rahmetli povuci. Zar bas alija mora svakome loncu poklopac biti?
Bil je mogo tito povuci. Btw vjerujem da i t oj yaran laze kao i ti u vecini slucajeva. Al neka si ti iskoristio priliku da malko seres, mislim pises... :sax:

Jel imaš sliku Alije na televiziji, na heklanom miljeu? :lol: Jebo Aliju, nije kakav co'ek bio.
Nemam , ja sam isti kao ti slika mladiceva na jednom karadziceva au na drugom zidu. Na tv je slika JBT?
Govna cetnicko komunisticka.....
mg

#180 Re: Drumski razbojnici u plavom

Post by mg »

stranacc wrote:
mg wrote:
stranacc wrote: E yaran ti je budala ko i ti.
Jedno je biti profesionalan a drugo opsjednuta budala. Cuj nece ti je ni alija rahmetli povuci. Zar bas alija mora svakome loncu poklopac biti?
Bil je mogo tito povuci. Btw vjerujem da i t oj yaran laze kao i ti u vecini slucajeva. Al neka si ti iskoristio priliku da malko seres, mislim pises... :sax:

Jel imaš sliku Alije na televiziji, na heklanom miljeu? :lol: Jebo Aliju, nije kakav co'ek bio.
Nemam , ja sam isti kao ti slika mladiceva na jednom karadziceva au na drugom zidu. Na tv je slika JBT?
Govna cetnicko komunisticka.....
Samo iz jedne rečenice može se zaključiti da nisi ništa bolji od zadojenih nacionalista, koje spominješ. Isti k... samo drugo pakovanje.

Ja nisam nikad, a i neću pripadat vašem toru ograničenih vizija i uske pameti.
stranacc

#181 Re: Drumski razbojnici u plavom

Post by stranacc »

Znas pun mi je kurac kozmopolita.
Sad trenutno u svijetu je religija najbitniji faktor. Svijet se sukobljava po toj osnovi.
Znas i ja kad sam bio mlad nekako u ratu i poslije..pa poceli dzamije praviti i gdje su bile i gdje nisu. Ja naivan poceo blekati sta ce im , sto ne prave fabrike ... Bla bla.
I onda prosetamotih godian do austrije, njemacke etc...
Yebo te svako selo crkvu ima. So oni mogu imati a nama se provlaci da ne trebamo.
Zavrsih u americi. De da ti velim sta je najvaznije(poslije dolara)
Vjera/religija. Ovdje svaka ulica ima crkvu.
I sta to mi ko glumimo?
Eto necemo u torove...ok... Super onda cemo u masovne grobnice , opet i opet i opet.
Sve dok bosnjaci ne budu jedinstveni i ne stickiraju jedni za druge nema od bosne nista. Posvadjano stado lahko je poklati. A neko vam svjesno provlaci kako vi trebate biti cosmopolite.. To sto ste dobavili do olova je drugi par cipela.
Zato ... Bosna je numero uno
Bosnjastvo/ islam broj dva
Kozmopolitizam i ostala sranja idu dalje.

Probudite se "ovce"
P.s. Svi vi koji lajete na Aliju(koliko god da je los ili dobar bio) zamislite se koliko ste vi spremnida se zrtvujete za bilo koje ideale?
Pm72 branio guzicu i porodicu i sad se kaje , zao mu sto nije bio guzni haver sa trokom , sta li.
Koja ste vi gomila
Nikad vi necete nauciti :bih:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#182 Re: Drumski razbojnici u plavom

Post by _BataZiv_0809 »

Zbog ovako bahatog ophodjenja i ne vjerujem da je prica kompletno istinita.
Tercius

#183 Re: Drumski razbojnici u plavom

Post by Tercius »

stranacc wrote:Znas pun mi je kurac kozmopolita.
Sad trenutno u svijetu je religija najbitniji faktor. Svijet se sukobljava po toj osnovi.
Znas i ja kad sam bio mlad nekako u ratu i poslije..pa poceli dzamije praviti i gdje su bile i gdje nisu. Ja naivan poceo blekati sta ce im , sto ne prave fabrike ... Bla bla.
I onda prosetamotih godian do austrije, njemacke etc...
Yebo te svako selo crkvu ima. So oni mogu imati a nama se provlaci da ne trebamo.
Zavrsih u americi. De da ti velim sta je najvaznije(poslije dolara)
Vjera/religija. Ovdje svaka ulica ima crkvu.
I sta to mi ko glumimo?
Eto necemo u torove...ok... Super onda cemo u masovne grobnice , opet i opet i opet.
Sve dok bosnjaci ne budu jedinstveni i ne stickiraju jedni za druge nema od bosne nista. Posvadjano stado lahko je poklati. A neko vam svjesno provlaci kako vi trebate biti cosmopolite.. To sto ste dobavili do olova je drugi par cipela.
Zato ... Bosna je numero uno
Bosnjastvo/ islam broj dva
Kozmopolitizam i ostala sranja idu dalje.

Probudite se "ovce"
P.s. Svi vi koji lajete na Aliju(koliko god da je los ili dobar bio) zamislite se koliko ste vi spremnida se zrtvujete za bilo koje ideale?
Pm72 branio guzicu i porodicu i sad se kaje , zao mu sto nije bio guzni haver sa trokom , sta li.
Koja ste vi gomila
Nikad vi necete nauciti :bih:
1.I u pravu si ne trebaju nam fabrike , daj jos dzamija da se imamo dze moliti dragom Bogu da nam sta sa nebesa udjeli kad krenemo skapavati od gladi.
2.Super odlicno, logika koja vodi cistom fasizmu, ako oni imaju svakih 100 metara crkvu mi cemo na svakih 50 metara dzamiju, pa cemo doci do tacke kad ce nam takvi kao ti stati na binu i ubjediti nas ovce da bi mi njih trebali poklati 100 ovaj put posto su oni nas prosli put 50.
3.Znaci ako nisam u B/H/S toru jebace me neko u skorije vrijeme.
4.Ideolog do p..materine, minder politikom svuko ovu drzavu na sarajevski pasaluk.
5.Ne, ne kaje se niko ko je ostao invalid ili fasovao PTSP u ratu, itekako treba da budu zahvalni raznoraznim ideolozima koje kacite po zidovima tamo po Kanadi,Americi,Svedskoj u usta vam se naserem.
stranacc

#184 Re: Drumski razbojnici u plavom

Post by stranacc »

Bio dupli...
Last edited by stranacc on 24/09/2015 01:21, edited 1 time in total.
stranacc

#185 Re: Drumski razbojnici u plavom

Post by stranacc »

Ma kao i obicno fulas-te poentu
Niko dzamije ne gradi iz budzeta. Ljudi sakupe lovu i naprave . Tajdio nisam tada kontao. Ni u americi drzava ne gradi ni crkve ni fabrike. Sve je individualno. Cak bi se moglo reci da je odvojeno jedno od drugoga.
Niste morali slijeditialiju imali ste sirok izbor. Mogli ste ici za radovanom , za bobanom, za fikretom, milosevicem , tudjmanom.
Koji je vama kurac ljudi ako neko iz ulice i pocne te mlatiti to nije tvoja greska. Kriv je onaj ko je poceo rat pizda mu materina. I tad a na zalost isad ima previse slucajnih prolaznika.
Nije alija sveo bosnu na sarajevski pasaluk. Alija je otrgao sarajevski pasaluk od cetnika u neravnopravnoj borbi.
Vi il ste rodjeni poslije rata ili ste imali amneziju, trece nema.
Znas zivot i zakoni zivotu su jednostavni do banalnosti.
Imas nekog nakurcenog ko te svako malo provocira i samara. Jedini nacinda ga smiris je da mu na neki nacin jebes mater ida mu to vise ne padne na pamet. Sve dok ti njemu objasnjavas kako je on u krivu a ti u pravu on ce mlatiti.
Kad tebi neko ubije 50 iz cista mira , onako yebi ga. Da, ti treba da se naostris i ubijes mu makar 100. Vojnika naravno . Vjeruj mi da ce jedino tako prestati da se kurci.
Ljudi su zivotinje. Period!
Ako ja idem u dzamiju a ti na gay paradu zadto si ti ok a ja nisam?
I da poseri se nekome iz kuce u usta, srati po selua da nisi ispitao na bliznjima je neumjesno. Znas, nepotvrdjena kvaliteta...
I da dodam jos americki vojnik kada ode u irak u rat i vrati se te oboli od ptsp..ne a kajanja. Bori se cojk za ameriku i americke interese. Covjek u bosni dobio ptsp zbog najezde koljaca sa pala i sad mu je alija kriv za to. Pa nista sledeci put skinite gace i niko onoliti od ptsp nece, doduse nece vise ni disati...al makar nece kriviti Aliju
I jah , btw ovaj iz amerike je bio tu kad je bilo najteze i Jopet ako zatreba :thumbup: :sax:
stranacc

#186 Re: Drumski razbojnici u plavom

Post by stranacc »

_BataZiv_0809 wrote:Zbog ovako bahatog ophodjenja i ne vjerujem da je prica kompletno istinita.
Kad ostaris zapamti jednu stvar od stranca.
Skola je jedno, a iskustvo drugo.
Ni u jednoj skoli se iskustvo ne moze nauciti.
Neke stvari je bolje ne iskusiti.
Vremenom ce ti se sve samo kazati.
Kako staris sve vise znas koliko ne znas.
I tako...
Svi cete vi jednoga dana ici u crkvu ili dzamiju.
Svi cete se jednog dana smijati svojim sadasnjim stavovima.
:mrgreen: :sax:
Tercius

#187 Re: Drumski razbojnici u plavom

Post by Tercius »

Ode tema u offtopic.Ja da sam na tvome mjestu kupio bi Harleya ili malu Hondu Teneru, ili kakvog BMW-a GS-a, i otisao da upozanm zemlju u kojoj zivim, pa poneses sator, pa plinsku bocu, pa malo kafa malo supa iz kesice malo gulas iz konzerve, pa negdje jadan i nebio svratis u drumsku kafanu tipa route 66 pa se nadolmis budweisera americkog, smotas kakvu naivnu i priglupu amerikanku u teksas sorcu pa se probudite goli pored nekog jezera, pa bolan olaksas sebi zivot, pa bolan vidis cuda i ljepota svakakijeh, pusti ti nas ovdje ziv bio.
stranacc

#188 Re: Drumski razbojnici u plavom

Post by stranacc »

Tercius wrote:Ode tema u offtopic.Ja da sam na tvome mjestu kupio bi Harleya ili malu Hondu Teneru, ili kakvog BMW-a GS-a, i otisao da upozanm zemlju u kojoj zivim, pa poneses sator, pa plinsku bocu, pa malo kafa malo supa iz kesice malo gulas iz konzerve, pa negdje jadan i nebio svratis u drumsku kafanu tipa route 66 pa se nadolmis budweisera americkog, smotas kakvu naivnu i priglupu amerikanku u teksas sorcu pa se probudite goli pored nekog jezera, pa bolan olaksas sebi zivot, pa bolan vidis cuda i ljepota svakakijeh, pusti ti nas ovdje ziv bio.
Aha
Tebi je ljepota znaci harley, kafana , alkohol , kurave, trava , droga i route 66, satori, supe u kesici
Divno
Tebi je to "zivot"
Ne hajem motore, ne pijem, ne zalazim po kafanama, ne kurvam se , ne pusim, ne drogiram se , mrzim supice iz kese,
I sta bih ja kao trebao da olaksam?
Bolan ne bio to bi bio umor , to sto ti nabrajas. To je za ove redneckse i luzere...dan i komad.
Izvini nisi mi rekao koliko na sat bih trebao voziti harley.?

I ti ces odrasti, skontati da to sto mislis da je zivot je ustvari patnja
stranacc

#189 Re: Drumski razbojnici u plavom

Post by stranacc »

Da se vratimo na plavce
Vako ja sam skoro bio u bosni.
Ljudi yebo te sta je ono. Policajac a stomak mu do zuba ko da je u 9-om mjesecu.
Zar policajac ne bi trebao da bude vjest u kondiciji , da moze potrcati za kriminalcem , spasiti nekoga iz pozara , nevolje etc...
Dalje saobracajna patrola vozi golfa i ima 2/4 policajca.... Eh sad koga ce ta patrola sustici ako pozeli pobjeci?
Zali boze para sto ih uzimaju.
Ispred policijske stanice na ilidzi 15 auta parkirano po trotoaru... Daj molim te pa gdje to ima.
Tercius

#190 Re: Drumski razbojnici u plavom

Post by Tercius »

stranacc wrote:
Tercius wrote:Ode tema u offtopic.Ja da sam na tvome mjestu kupio bi Harleya ili malu Hondu Teneru, ili kakvog BMW-a GS-a, i otisao da upozanm zemlju u kojoj zivim, pa poneses sator, pa plinsku bocu, pa malo kafa malo supa iz kesice malo gulas iz konzerve, pa negdje jadan i nebio svratis u drumsku kafanu tipa route 66 pa se nadolmis budweisera americkog, smotas kakvu naivnu i priglupu amerikanku u teksas sorcu pa se probudite goli pored nekog jezera, pa bolan olaksas sebi zivot, pa bolan vidis cuda i ljepota svakakijeh, pusti ti nas ovdje ziv bio.
Aha
Tebi je ljepota znaci harley, kafana , alkohol , kurave, trava , droga i route 66, satori, supe u kesici
Divno
Tebi je to "zivot"
Ne hajem motore, ne pijem, ne zalazim po kafanama, ne kurvam se , ne pusim, ne drogiram se , mrzim supice iz kese,
I sta bih ja kao trebao da olaksam?
Bolan ne bio to bi bio umor , to sto ti nabrajas. To je za ove redneckse i luzere...dan i komad.
Izvini nisi mi rekao koliko na sat bih trebao voziti harley.?

I ti ces odrasti, skontati da to sto mislis da je zivot je ustvari patnja
Legendooooooooooooooooooooooooooooooo :kiss: :kiss: :kiss: Popravio si mi dan/noc.A Harleya vozis tek toliko da ti ne promakne nista tj.50 dze ima raje, 80 dze nema, a tamo dze bas nema nikoga na nekom pravcu prema Grand Canyonu ides do 120 hoce zec izletiti nemoj brze. :bih:
stranacc

#191 Re: Drumski razbojnici u plavom

Post by stranacc »

Ma necu ja . Ja ne volim motore. Nego ja ako neko naidje i treba mu savjet harley ovo ono da mu reknem" kako i koliko da vozi.
Ti sa svojim znanjem bi mogo imat emisiju na obn-u i pricaj ljudima kako da se rijese hrdjavih zivota. Samo zamjeni harley s tomosom i na konju si :? :run:
cvrčak_na_hedonizmu

#192 Re: Drumski razbojnici u plavom

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

ententina wrote:Vozim danas prema Importane centru, hocu da skrenem u garažu, planiram da uđem nakratko da vidim šta ima u Lindexu, a muž će tamo u fitness centar. Njega planiram ostaviti i odmah nakon Lindexa nastaviti prema centru svojim poslom. Međutim, kako skrećem u odvojeno skretanje, jedan od drumskih razbojnika u plavom zaustavlja taxistu ispred mene i ja stanem iza njega, jer ne mogu da ga zaobiđem zbog drugih kola sa lijeve strane. U to se predomislim i kažem mužu da izađe jer neću ulaziti u Lindex, on izlazi u dvije i po sekunde a policajac mi daje znak da stanem, prilazi i traži dokumenta. Hajde, kontam, rutinska kontrola. Kad ja napravila prekršaj, kaže, zaustavila sam se sa namjerom da "istovarim stranku" i moram platiti 40 KM, a ako požurim onda 20. Očito iživljavanje, jer se čovjek smješka, zabacuje glavom i govori: ma hajde, Ententina, plati to, nemoj komplikovati, bolje ti je plati što prije, jer kasnije ćeš morati duplo... U to Dacia beogradske registracije prilazi, zaustavlja ispred mene, pali sva 4 i izlazi da ga pita za pravac. Drumski mu odgovara i uz kez mu želi sretan put. Dacia izlazi oštro iz skretanja i umalo ne pravi lančani sudar, sirene, kočnice, psovke ljudi... Ali drumski ne reaguje, zadubljen u moj mega-prekršaj, završava kaznu i kaže: potpiši! Označava mi olovkom dva mjesta, jedno da sam primila nalog a drugi da sam preuzela krivicu. A već mu prije rekoh da neću da prihvatim krivicu, i da ćemo na sud zbog ovoga. Konta drumski, evo žrtvice, nagodna za punjenje kase, mazlom neki. Ne zna hudnik da imam škole ko sva njegova familija plus tazbina, ali to njega nije ni briga. I još da sva vrvvim od jeda od njihovih razbojništava i da još nisam pregulila preko njihove zvrčke da prihvatim krivicu za sudar gdje je očita bila greška druge strane (koja je zvala telefonom dok se pravio zapsnik i sredila stvar) i da sad pokrenem postupak dokazala bih njihovu podlost.
Gadno brate, odvratno. Da u svojoj rođenoj zemlji, kojoj daješ u životima, porezima, radom, volonterstvom, ljubavlju i svemu ostalom, doživljavaš policajce kao drumske razbojnike, bahatnike i primitivce koji samo vrebaju poštene i bezopasne građane da ih kazne. žao mi je samo što ne snimih kad je beograđanin zamalo napravio lančani, a on se i ne okrenu.
Trollaš bezveze, a levati se primaju, po običaju :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#193 Re: Drumski razbojnici u plavom

Post by Velkoski »

?

:mrgreen:
mg

#194 Re: Drumski razbojnici u plavom

Post by mg »

@stranac,

Kao i mnogi nacionalisti na forumu, pobjegao si vani, ko najveca vagina, i sad ti iz tudjine drzis govore?

Ti si kao stariji, mudriji, otkrio vjeru, a uz vjeru i fasizam. I jos mislis da jedno ne ponistava drugo?

Vjerovatno je to logika sa neke gradjevine, jer ucen i obrazivan covjek sa iskustvom logicki razmislja.

Crkve i dzamije su ove ljude i ovu zemlju unazadile 500 godina, a ljudi nikad dalje od boga bili nisu. U prvim redovima dzamija, hulje i kriminalci, prodane duse i najgori sljam.

U prvim redovima Bakir, Dragan i Milorad.

Alija nije ima dvije ciste u glavi, lazni autoritet, glupson.

A dokaz tome je da je jednom maticaru ostavio u rukamam sudbinu Bosnjaka, a i taj hudi maticar je bolji covjek od njegovog sina kleptomana!

Moj zivot, i moja porodica ispred svega. Bosna moze, a i ne mora. Kao i u tvom slucaju pobjeguljo. Nasao si ti iz tudjine Bosnjaka i patriotu glumit.

Dobro su ti rekli, Harly i route 66, al papak ostaje papak. Ti si u svojoj vjeri na tudjoj zemlji.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#195 Re: Drumski razbojnici u plavom

Post by _BataZiv_0809 »

stranacc wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Zbog ovako bahatog ophodjenja i ne vjerujem da je prica kompletno istinita.
Kad ostaris zapamti jednu stvar od stranca.
Skola je jedno, a iskustvo drugo.
Ni u jednoj skoli se iskustvo ne moze nauciti.
Neke stvari je bolje ne iskusiti.
Vremenom ce ti se sve samo kazati.
Kako staris sve vise znas koliko ne znas.
I tako...
Svi cete vi jednoga dana ici u crkvu ili dzamiju.
Svi cete se jednog dana smijati svojim sadasnjim stavovima.
:mrgreen: :sax:
Lijepo napisano :thumbup:
trcicu trceci

#196 Re: Drumski razbojnici u plavom

Post by trcicu trceci »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
ententina wrote:Vozim danas prema Importane centru, hocu da skrenem u garažu, planiram da uđem nakratko da vidim šta ima u Lindexu, a muž će tamo u fitness centar. Njega planiram ostaviti i odmah nakon Lindexa nastaviti prema centru svojim poslom. Međutim, kako skrećem u odvojeno skretanje, jedan od drumskih razbojnika u plavom zaustavlja taxistu ispred mene i ja stanem iza njega, jer ne mogu da ga zaobiđem zbog drugih kola sa lijeve strane. U to se predomislim i kažem mužu da izađe jer neću ulaziti u Lindex, on izlazi u dvije i po sekunde a policajac mi daje znak da stanem, prilazi i traži dokumenta. Hajde, kontam, rutinska kontrola. Kad ja napravila prekršaj, kaže, zaustavila sam se sa namjerom da "istovarim stranku" i moram platiti 40 KM, a ako požurim onda 20. Očito iživljavanje, jer se čovjek smješka, zabacuje glavom i govori: ma hajde, Ententina, plati to, nemoj komplikovati, bolje ti je plati što prije, jer kasnije ćeš morati duplo... U to Dacia beogradske registracije prilazi, zaustavlja ispred mene, pali sva 4 i izlazi da ga pita za pravac. Drumski mu odgovara i uz kez mu želi sretan put. Dacia izlazi oštro iz skretanja i umalo ne pravi lančani sudar, sirene, kočnice, psovke ljudi... Ali drumski ne reaguje, zadubljen u moj mega-prekršaj, završava kaznu i kaže: potpiši! Označava mi olovkom dva mjesta, jedno da sam primila nalog a drugi da sam preuzela krivicu. A već mu prije rekoh da neću da prihvatim krivicu, i da ćemo na sud zbog ovoga. Konta drumski, evo žrtvice, nagodna za punjenje kase, mazlom neki. Ne zna hudnik da imam škole ko sva njegova familija plus tazbina, ali to njega nije ni briga. I još da sva vrvvim od jeda od njihovih razbojništava i da još nisam pregulila preko njihove zvrčke da prihvatim krivicu za sudar gdje je očita bila greška druge strane (koja je zvala telefonom dok se pravio zapsnik i sredila stvar) i da sad pokrenem postupak dokazala bih njihovu podlost.
Gadno brate, odvratno. Da u svojoj rođenoj zemlji, kojoj daješ u životima, porezima, radom, volonterstvom, ljubavlju i svemu ostalom, doživljavaš policajce kao drumske razbojnike, bahatnike i primitivce koji samo vrebaju poštene i bezopasne građane da ih kazne. žao mi je samo što ne snimih kad je beograđanin zamalo napravio lančani, a on se i ne okrenu.
Cuj levati. Malo koriguj rjecnik
PM72

#197 Re: Drumski razbojnici u plavom

Post by PM72 »

mg wrote:@stranac,

Kao i mnogi nacionalisti na forumu, pobjegao si vani, ko najveca vagina, i sad ti iz tudjine drzis govore?

Ti si kao stariji, mudriji, otkrio vjeru, a uz vjeru i fasizam. I jos mislis da jedno ne ponistava drugo?

Vjerovatno je to logika sa neke gradjevine, jer ucen i obrazivan covjek sa iskustvom logicki razmislja.

Crkve i dzamije su ove ljude i ovu zemlju unazadile 500 godina, a ljudi nikad dalje od boga bili nisu. U prvim redovima dzamija, hulje i kriminalci, prodane duse i najgori sljam.

U prvim redovima Bakir, Dragan i Milorad.

Alija nije ima dvije ciste u glavi, lazni autoritet, glupson.

A dokaz tome je da je jednom maticaru ostavio u rukamam sudbinu Bosnjaka, a i taj hudi maticar je bolji covjek od njegovog sina kleptomana!

Moj zivot, i moja porodica ispred svega. Bosna moze, a i ne mora. Kao i u tvom slucaju pobjeguljo. Nasao si ti iz tudjine Bosnjaka i patriotu glumit.

Dobro su ti rekli, Harly i route 66, al papak ostaje papak. Ti si u svojoj vjeri na tudjoj zemlji.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Mg,
Svaka čast.Sve što si napisao i ja potpisujem.Javi mi se na PP,častim te.
A što se tiče ovog bilmeza,njemu je Alija valjao.Da njega nije bilo-još bi čuvao ovce.Ovako je svjetski čoek i patriota.
Edin H.

#198 Re: Drumski razbojnici u plavom

Post by Edin H. »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
:D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#199 Re: Drumski razbojnici u plavom

Post by _BataZiv_0809 »

:thumbup:
KUZNETSOV

#200 Re: Drumski razbojnici u plavom

Post by KUZNETSOV »

nemere svako buržuj biti... djevojko bahata si, nije ni cudo sto ti muz iskace iz auta u pola puta i istresa se na fitnesu :lol:
Post Reply