Pod propuhom u glavi ne mislim da je priglupa, glupa, nepismena ili nenacitana. Mislim na opstu zbunjenost u vremenu i prostoru ...yoda82 wrote:Fakat i mene zanima. Još se sa njom ima o čemu pričati.zubi wrote:a kako neko moze biti preozbiljan za svoje godine i imati propuh u glavi? zar to nije medjusobno iskljucivo?swanfilter wrote:Kada sam vec naletio na ovu temu ... Ona 19, a ja pukao na nju ko levat. Razlika u godinama ... Recimo, 8+ godina. Pijuci kafu, skuziram je dok je prolazila na biciklu, odvalio. Tri sahata kasnije se pojavi u mojoj firmi na razgovoru za studentski posao. Rekoh, ovo je Omen. Curica je za svoje godine i preozbiljna, ima se sa njom o cemu pricati, ali brate, u glavi propuh teski. Kao i kod ogromne vecine ove new age generacije ...
Kada ste bile djevojcice...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
swanfilter
#176 Re: Kada ste bile djevojcice...
- Euridika
- Globalna šefica
#177 Re: Kada ste bile djevojcice...
Ne prećeruj...supercali wrote:Pedofilija bolest najmilija
I najomiljenija pjesma pedofila u obdanistu
Ovo je zemlja mojih snova ovo je nebo puno zvijezda
- supercali
#178 Re: Kada ste bile djevojcice...
ajmo onda na kafu da ne pretjerujemoEuridika wrote:Ne prećeruj...supercali wrote:Pedofilija bolest najmilija
- Euridika
- Globalna šefica
#179 Re: Kada ste bile djevojcice...
Postara sam ti ja, davno prevazišla obdanište...supercali wrote:ajmo onda na kafu da ne pretjerujemoEuridika wrote:Ne prećeruj...supercali wrote:Pedofilija bolest najmilija
-
Sunny-7
#180 Re: Kada ste bile djevojcice...
@Euridika: Objasnila! 
- supercali
#181 Re: Kada ste bile djevojcice...
nema veze idemo u malu skoluEuridika wrote: Postara sam ti ja, davno prevazišla obdanište...
- Euridika
- Globalna šefica
#182 Re: Kada ste bile djevojcice...
Možel' kako bez tih škola? Ja bih da odmorim malo...supercali wrote:nema veze idemo u malu skoluEuridika wrote: Postara sam ti ja, davno prevazišla obdanište...
- supercali
#183 Re: Kada ste bile djevojcice...
ok veliki odmorEuridika wrote:Možel' kako bez tih škola? Ja bih da odmorim malo...supercali wrote:nema veze idemo u malu skoluEuridika wrote: Postara sam ti ja, davno prevazišla obdanište...
i idemo na kafu pa cemo preci na pp
- MJAU - da
#184 Re: Kada ste bile djevojcice...
Vala, ko čovjeku, i vrsti konzerve ne podnosim. Ali eto, može vako anonimno, ko i ti jelte.Sunny-7 wrote:MJAU - da wrote:
halali opet, ti spomenu tinejdžera, pa valjda to znači da i neko drugi smije. Ili je to ono samo za konzerve. Fkt, nisi sebi samo konzerva, vi mislite da jeste, ali zbog vas ljudi ne mogu biti sretni. Nemoj ovo, nemoj ono, jer je to zato što nije vako, nako. Pusti se šuplje, kad ostaviš za sebe nešto, onda nisi konzerva. Ono bi se reklo progutaš.![]()
Halalim ja tebi mada ne znam staali mi se cini da ti ne mozes meni da halalis mene
Koji ljudi ne mogu biti sretni? Zbog koga "vas"?
Opusti se i uzivaj, sto ti se ne svidja preskoci![]()
-
LilaDu
#187 Re: Kada ste bile djevojcice...
Pa ne mora biti bas da fali u glavi. Narodno receno "vrela krv" njoj od 15 treba onaj od 30 samo zbog uboda, zato sto joj onaj od 16, jos 3 nece ubadati. Sto od straha, sto od ne znanja.Kikibombona wrote:Ma naravno!vjesticanametli wrote:Djete...nema nista od toga hahahhaha bjez dalje
Da ne lazem, znam nekada pogledati tu djecu od 18-20 koja se 'napucavaju', pa izgledaju kao da imaju 5 god. vise... ali ne bih sa njima nista petljao. Ova malecka je bas dijete, nevinog djetinjeg osmijeha. Ne bih je mogao posmatrati kao zenu, nema sanse.
Kada su tebi muskarci 28-35 postali opcija?![]()
Zanima me onako... Sjecam se jedne djevojke iz srednje skole, koja je bila prilicno napredna za svoje godine. Ona prvi srednje a momak 30 kuka.To ne moze biti normalna osoba, fali nesto u glavi...
Ako hoces najiskrenije, ja sam sa 15 godina, 9mjeseci i 8 dana (pamtim) primila od tipa koji je bio 19 stariji, jer sam tako zeljela. Cula price od starijih kako su ih napatili vrsnjaci i eto. A bukvalno bi poludila da nisam primila. Hormoni. Uopce ne mislim da je on iskoristio mene, nego ja njega. Cetiri mjeseca sam tajno bila s njim, primala i sve se na to svodilo. Nadji mjesto, on me bukvalno smiri na brzinu. On uziva, jer nikada nije mladju, a ja zadovoljna i to je to. Tek poslije sam pocela da izlazim sa vrsnjacima. Ne fali mi nista u glavi stvarno, i sada sam "vrela krv".
- supercali
#188 Re: Kada ste bile djevojcice...
A koliko sada imas godina?LilaDu wrote:Pa ne mora biti bas da fali u glavi. Narodno receno "vrela krv" njoj od 15 treba onaj od 30 samo zbog uboda, zato sto joj onaj od 16, jos 3 nece ubadati. Sto od straha, sto od ne znanja.Kikibombona wrote:Ma naravno!vjesticanametli wrote:Djete...nema nista od toga hahahhaha bjez dalje
Da ne lazem, znam nekada pogledati tu djecu od 18-20 koja se 'napucavaju', pa izgledaju kao da imaju 5 god. vise... ali ne bih sa njima nista petljao. Ova malecka je bas dijete, nevinog djetinjeg osmijeha. Ne bih je mogao posmatrati kao zenu, nema sanse.
Zanima me onako... Sjecam se jedne djevojke iz srednje skole, koja je bila prilicno napredna za svoje godine. Ona prvi srednje a momak 30 kuka.To ne moze biti normalna osoba, fali nesto u glavi...
Ako hoces najiskrenije, ja sam sa 15 godina, 9mjeseci i 8 dana (pamtim) primila od tipa koji je bio 19 stariji, jer sam tako zeljela. Cula price od starijih kako su ih napatili vrsnjaci i eto. A bukvalno bi poludila da nisam primila. Hormoni. Uopce ne mislim da je on iskoristio mene, nego ja njega. Cetiri mjeseca sam tajno bila s njim, primala i sve se na to svodilo. Nadji mjesto, on me bukvalno smiri na brzinu. On uziva, jer nikada nije mladju, a ja zadovoljna i to je to. Tek poslije sam pocela da izlazim sa vrsnjacima. Ne fali mi nista u glavi stvarno, i sada sam "vrela krv".
-
Drinski
#189 Re: Kada ste bile djevojcice...
Hm, intersantnoLilaDu wrote: Pa ne mora biti bas da fali u glavi. Narodno receno "vrela krv" njoj od 15 treba onaj od 30 samo zbog uboda, zato sto joj onaj od 16, jos 3 nece ubadati. Sto od straha, sto od ne znanja.
-
frngla
#190 Re: Kada ste bile djevojcice...
I ovo je tebi kao normalnoLilaDu wrote:Pa ne mora biti bas da fali u glavi. Narodno receno "vrela krv" njoj od 15 treba onaj od 30 samo zbog uboda, zato sto joj onaj od 16, jos 3 nece ubadati. Sto od straha, sto od ne znanja.
-
Cartmane
#191 Re: Kada ste bile djevojcice...
LilaDu wrote:Pa ne mora biti bas da fali u glavi. Narodno receno "vrela krv" njoj od 15 treba onaj od 30 samo zbog uboda, zato sto joj onaj od 16, jos 3 nece ubadati. Sto od straha, sto od ne znanja.Kikibombona wrote:Ma naravno!vjesticanametli wrote:Djete...nema nista od toga hahahhaha bjez dalje
Neka si ga ti primila.
- supercali
#192 Re: Kada ste bile djevojcice...
e moja budalofrngla wrote: Ja sad sa svojih 25 ne bih mogao spavati sa djetetom od nepunih 16 godina.
- Bloo
- Globalna šefica
#193 Re: Kada ste bile djevojcice...
yoda se ne seksayoda82 wrote:Fakat i mene zanima. Još se sa njom ima o čemu pričati.zubi wrote:a kako neko moze biti preozbiljan za svoje godine i imati propuh u glavi? zar to nije medjusobno iskljucivo?swanfilter wrote:Kada sam vec naletio na ovu temu ... Ona 19, a ja pukao na nju ko levat. Razlika u godinama ... Recimo, 8+ godina. Pijuci kafu, skuziram je dok je prolazila na biciklu, odvalio. Tri sahata kasnije se pojavi u mojoj firmi na razgovoru za studentski posao. Rekoh, ovo je Omen. Curica je za svoje godine i preozbiljna, ima se sa njom o cemu pricati, ali brate, u glavi propuh teski. Kao i kod ogromne vecine ove new age generacije ...
- yoda82
#194 Re: Kada ste bile djevojcice...
Yoda sex, jaaaaako voli
Od svih fizičih aktivnosti, sex najdraža je. 
-
Klitemnestraaa
#195 Re: Kada ste bile djevojcice...
Meni je 21 i pol i mogla bih biti s nekim ko ima 27-28 maksimum. Ovi preko su mi prestari jer ne zelim da mi djeca imaju mamu i dedu koji idu za ruke.
Ovi ispod 25 su mi premladi jer ne bi se oni zenili jos za 5 god minimum i djecu htjeli pa ne bih da trosim mladost na nekog ko se nije izivio. Meni je 4, 5 i 6 god optimalna razlika.
Btw nije da trazim zagondziju za zenidbu, ali ne bih da zaglavim s nekim 5, 6 godina u vezi i onda mi kaze nece brak i djecu jos, ne bih voljela u tridesetim radjati, 25-29 su mi optimalne za radjanje.
Mada, ovo su sve kalkulacije, kad se zaljubis ne vidis ti ni...
Btw nije da trazim zagondziju za zenidbu, ali ne bih da zaglavim s nekim 5, 6 godina u vezi i onda mi kaze nece brak i djecu jos, ne bih voljela u tridesetim radjati, 25-29 su mi optimalne za radjanje.
Mada, ovo su sve kalkulacije, kad se zaljubis ne vidis ti ni...
- karanana
#196 Re: Kada ste bile djevojcice...
a samo za neobavezan sex?
bez price o djeci braku i sl.....
-
Klitemnestraaa
#197 Re: Kada ste bile djevojcice...
Stariji je bolji i iskusniji za ONS (ne sad staronje vec ovak) ali je i to mac s dvije ostrice jer su to obicno tipovi koji su iznad kalibra pa se curice zaljube i kontaju bice nesto, a oni ih iskoriste i odjebu.karanana wrote:a samo za neobavezan sex?
Sto se tice prijatelja s povlasticama za to je bolji mladji, jer je njime lakse upravljati i manje su sanse da se djevojka zaljubi, a i vise se trudi oko djevojke jer mu je to jedina piip koju moze imati.
Osobno nisam ni u jednom stosu, previse sam zaljubljive prirode, i mislim da se ne moze mjeriti odnos sa usputnom osobom i osobom do koje ti je stalo i koja ti uzvraca osjecaje.
- BarbaDue
#198 Re: Kada ste bile djevojcice...
vidi ti nje, kada je navršila 18 registrovala se na forum, danas, tri godine poslije bi da se uda.
e moja @Klitemnestraaa, ne može to na brzinu
-
Klitemnestraaa
#199 Re: Kada ste bile djevojcice...
Kakvo udavanje prije 25. pa nisam tatu dojila.BarbaDue wrote:vidi ti nje, kada je navršila 18 registrovala se na forum, danas, tri godine poslije bi da se uda.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#200 Re: Kada ste bile djevojcice...
aha... ovo mi je dalo odgovor na štoštaKlitemnestraaa wrote: Sto se tice prijatelja s povlasticama za to je bolji mladji, jer je njime lakse upravljati i manje su sanse da se djevojka zaljubi, a i vise se trudi oko djevojke jer mu je to jedina piip koju moze imati.