Nisu. Samo za loknice, tozla i dijamante po Antverpu.tvsabina wrote:
Uglavnom , Jevreji su kao i uvijek krivi za sve...
"Kako pravilno pretuci zenu"
- Gojeni H
#176 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#177 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
Dobro postovani ,Gojeni H wrote:tvsabina wrote:Uvazeni ,Gojeni H wrote: Drugarice komesarka, ja afirmisem ... oklagija ili metla. Svaka zena mora imati izbor ... ne Sofijin, vec ...ma vec sam rekao.
od srca mi je drago sto Vasi stavovi ipak ostaju samo privatno misljenje.
Pozdrav.
Cuj "uvazen", pa jos veliko U k'o da sam stasaU.![]()
I nisu to nasi stavovi, vec moji ... malo "m".
I u nas se muslimana kaze da je to put ka aroganciji, ono kada ti pri srcu bude godra da te oslovljavaju sa "uvazeni", "gospodine", ... kada ti ljudi postanu mrski zato sto se "nisu udostojili".
Nego, sta mislite VI da li gusenje u trenucima zanosa predstavlja maltretiranje?
zaista nisam kriva sto prepoznajete ustaske simbole tamo gdje je to apsurdno i nezamislivo.
S obzirom da obezvrijedjujete vrijednosti i tekovine NOB-a nikako ne mozemo biti "drugovi" pa sam duzna da Vam persiram zbog licne uctivosti. Ne znam kako religija tumaci razvoj arogancije ali znam da smo nakon "drugarskog"sistema svi postali gospoda sa titulama...persiranjem...
Sto se tice Vaseg drugog pitanja jedino vam mogu reci da zene cute i trpe mnoge promasaje vlastitih muskaraca radi dostojanstva tih istih...
Pozdrav.
- S4mpion
#178 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
Ovo ne izgleda dobro, jer zvuči kao neka duboko ukorijenjena feministička predrasuda?tvsabina wrote:Samo ti kao musko postavljaj pitanja...S4mpion wrote:
Šta je jednakopravnost, postoji li to uopšte? Samo se zapitaj.
Nije uredu jednakopravnost bazirati na predrasudama.
- sabina1
#179 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
Bas tako.S4mpion wrote:Ovo ne izgleda dobro, jer zvuči neka duboko ukorijenjena feministička predrasuda?tvsabina wrote:Samo ti kao musko postavljaj pitanja...S4mpion wrote:
Šta je jednakopravnost, postoji li to uopšte? Samo se zapitaj.
Budimo prvo istinski jednaki pa hajdemo razglabati o jednakopravnosti.
- S4mpion
#180 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
Upravo zbog toga ti malo prije postavih pitanje šta je jednakopravnost?tvsabina wrote:Bas tako.S4mpion wrote:
Ovo ne izgleda dobro, jer zvuči neka duboko ukorijenjena feministička predrasuda?
I kako izjednačiti muškarca i ženu, koji po prirodi stvari nikako nisu jednaki, već komplementarni?
- sabina1
#181 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
Kako sam glupa...S4mpion wrote:Upravo zbog toga ti malo prije postavih pitanje šta je jednakopravnost?tvsabina wrote:Bas tako.S4mpion wrote:
Ovo ne izgleda dobro, jer zvuči neka duboko ukorijenjena feministička predrasuda?
I kako izjednačiti muškarca i ženu, koji po prirodi stvari nikako nisu jednaki, već komplementarni?
- Capajebo
#182 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
Zaboravila si pozdrav
-
Fudo387
#183 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
Ne, logicno je da bude superiorna.

-
sahara1428
#184 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
`bemti prijevod kako je arapska riječ "asa" postala PALICA
na bosanskom, ili kako glagol "tući" iz uvodnog posta prešao u "pretući" u naslovu teme
- Gojeni H
#185 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
Nisam nikako da prica postane humoristicna kad je vec k'o na dzenazi, ali ... djed rahmetli je jos za trajanja NOB-a dobio orden za hrabrost.tvsabina wrote: S obzirom da obezvrijedjujete vrijednosti i tekovine NOB-a nikako ne mozemo biti "drugovi"...
Uvijek za svoj narod i kad svi drugi odustanu.
Ali haj'mo opet ozbiljno ... ionako tema nije pokrenuta sa trolovskim namjerama.
- sabina1
#186 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
Ne logicno je da u Zenicu moze ici samo u pratnji muske osobe ili muskog djeteta.
- Gojeni H
#187 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
Drugacija jeste, da li je inferiorna zavisi od nje.tvsabina wrote: Kako sam glupa...zena je po prirodi drugacija od muskarca i logicno je da bude inferiorna...
Ja cesto inferiorno dobijem lakat u rebra, samarcinu ... uz obavezno "izvini".
- insomnia78
#188 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
Fudo387 wrote:Ne, logicno je da bude superiorna.
-
Fudo387
#189 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
Kad si ti zadnji put bila u Zenici?tvsabina wrote:Ne logicno je da u Zenicu moze ici samo u pratnji muske osobe ili muskog djeteta.
Jesi li ti uopste svjesna kakve tamo opasnosti vrebaju?
- plucna mahramica
#190 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
Nema tu pravila...kada svaka voli da je se tuce drugacije.
- S4mpion
#191 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
Zašto je logično da žena bude inferiorna kad to nigdje nije napisano u tekstu koji si citirala?tvsabina wrote:Kako sam glupa...S4mpion wrote:
Upravo zbog toga ti malo prije postavih pitanje šta je jednakopravnost?
I kako izjednačiti muškarca i ženu, koji po prirodi stvari nikako nisu jednaki, već komplementarni?zena je po prirodi drugacija od muskarca i logicno je da bude inferiorna...
- Gojeni H
#192 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
plucna mahramica wrote:Nema tu pravila...kada svaka voli da je se tuce drugacije.
- dječak sa šibicama
#193 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
malo, neki samarcic... nije je bas ubijao
kako to jedan okret viska nije bitan?
- Cherry-Cherry
#195 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
Pa evo ja recimo volim da promjeni način s vremena na vrijeme. Ne mora mi uvijek lijevo oko biti zatvoreno.plucna mahramica wrote:Nema tu pravila...kada svaka voli da je se tuce drugacije.
- Gojeni H
#196 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
Priznaj da tuces muza. Pri-znaj!Cherry-Cherry wrote:Pa evo ja recimo volim da promjeni način s vremena na vrijeme. Ne mora mi uvijek lijevo oko biti zatvoreno.plucna mahramica wrote:Nema tu pravila...kada svaka voli da je se tuce drugacije.
- Cherry-Cherry
#197 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
Jok ja. Ja sam tradicionalna žena, znači poslušnaGojeni H wrote:Priznaj da tuces muza. Pri-znaj!Cherry-Cherry wrote:Pa evo ja recimo volim da promjeni način s vremena na vrijeme. Ne mora mi uvijek lijevo oko biti zatvoreno.plucna mahramica wrote:Nema tu pravila...kada svaka voli da je se tuce drugacije.
- Gojeni H
#198 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
Takve su najgore. Dobre zene za mahalske oci, a izmedju 4 zida ... zidovi znaju.Cherry-Cherry wrote: Jok ja. Ja sam tradicionalna žena, znači poslušna
Nego, ja mislim da nije musko ako nije barem jednom onako preko ruke docekao na backhand.
- sabina1
#200 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
Da ti obojim ? Zato sto tvoji postovi ostavljaju prostor za razmisljanje...S4mpion wrote:Zašto je logično da žena bude inferiorna kad to nigdje nije napisano u tekstu koji si citirala?tvsabina wrote: Kako sam glupa...zena je po prirodi drugacija od muskarca i logicno je da bude inferiorna...