Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ho oponopono

#176 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by ho oponopono »

...ne, nemoj mi prici, teska sam kategorija... trep trep...ma kineski macak... :pisnula: i :pisnuo:
SaraFina

#177 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by SaraFina »

The One and Only wrote:Što se tiče principa "džentlmen uživa i šuti", to je farsa. Teško da će se džentlmen nauživati, možda će šutiti ali neće imati puno prilika da prekrši taj svoj zavjet. :D Oni koji imaju puno partnera prenose sve detalje u vezi svojih sexualnih avantura, tako pumpaju svoj ego. Čak ih ni brak ne sprječava u tome.
Da bar... 00
Ovdje su cini mi se aktuelne lovacke bar kad je muska forumska populacija u pitanju. Cast izuzetcima.
SaraFina

#178 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by SaraFina »

ho oponopono wrote:...ne, nemoj mi prici, teska sam kategorija... trep trep...ma kineski macak... :pisnula: i :pisnuo:

Je zaboli me patka sestro. Malo lozim a ne flertam. I ne kupim publiku. :izet: vjerovala ili ne nemam problem direktno pokupit onog tko me zanima. Prestave nisu moj djir.
Last edited by SaraFina on 21/08/2015 13:39, edited 1 time in total.
supercali

#179 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by supercali »

Ma ovdje su lovacke i kod zena i kod muskaraca uz izuzetke

Nego sarafina bona sto me ignorises
Evo ja na sve tvoje mane cu zazmiriti ako samo znas napraviti naruzice i havanu tortu :)
edo_79

#180 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by edo_79 »

ho oponopono wrote:...ne, nemoj mi prici, teska sam kategorija... trep trep...ma kineski macak... :pisnula: i :pisnuo:
Ma MEOW .... i onda FRRRR .... pa PRRRR

Image

i na kraju ..... BUĆ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
edo_79

#181 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by edo_79 »

petunija wrote:
ćiribiribela wrote:A sta odredjuje "vrijeme za brak"? Jel racunate to po godinama, ili sta? Fakat ne kontam, inace uvijek mi je bila debilna ta izjava "tebi je vrijeme da se udajes/zenis". :mrgreen: :mrgreen:
Čuj kad je vrijeme, pa čim napuniš 15.
Sa 20 si već stara a sa 25 za otpad. :kiss:
Ma nisi za otpada, al bi morala na kanal da se provjere dihtunzi, semerinzi, brtve, da gdje šta ne curi i tako ..... mora čoek gledat i na troškove održavanja kontaš :mrgreen:
dječak sa šibicama

#182 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by dječak sa šibicama »

Image

respo, jedan avatar za tebe
edo_79

#183 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by edo_79 »

dječak sa šibicama wrote:Image

respo, jedan avatar za tebe
Nespa sunašce moje ..... come with me to my casba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
The One and Only

#184 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by The One and Only »

SaraFina wrote:
The One and Only wrote:Što se tiče principa "džentlmen uživa i šuti", to je farsa. Teško da će se džentlmen nauživati, možda će šutiti ali neće imati puno prilika da prekrši taj svoj zavjet. :D Oni koji imaju puno partnera prenose sve detalje u vezi svojih sexualnih avantura, tako pumpaju svoj ego. Čak ih ni brak ne sprječava u tome.
Da bar... 00
Ovdje su cini mi se aktuelne lovacke bar kad je muska forumska populacija u pitanju. Cast izuzetcima.

Da se razaznati kada neko priča lovačke priče i kada govori istinu. Treba malo znati i pozadinu osobe koja priča, da li je stvarno bio sa osobom koju navodi. Kakva je ta osoba, da li je promiskuitetna ili se drži morala. Neke stvari se ne mogu slagati.
edo_79

#185 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by edo_79 »

The One and Only wrote: Da se razaznati kada neko priča lovačke priče i kada govori istinu. Treba malo znati i pozadinu osobe koja priča, da li je stvarno bio sa osobom koju navodi. Kakva je ta osoba, da li je promiskuitetna ili se drži morala. Neke stvari se ne mogu slagati.
Znači moraš bit vidovit :mrgreen:
The One and Only

#186 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by The One and Only »

edo_79 wrote:
The One and Only wrote: Da se razaznati kada neko priča lovačke priče i kada govori istinu. Treba malo znati i pozadinu osobe koja priča, da li je stvarno bio sa osobom koju navodi. Kakva je ta osoba, da li je promiskuitetna ili se drži morala. Neke stvari se ne mogu slagati.
Znači moraš bit vidovit :mrgreen:
Ne, samo Sena.com iz Vize za budućnost. :)
supercali

#187 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by supercali »

Moras gledat u grah ato znaci da svaki dan jedes grah
emko1234

#188 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by emko1234 »

zunazu wrote:Ima li vas ovdje da vam je vrijeme ženiti se i udavati a istovremeno se ne trudite oko toga?

:D

Mogući razlozi kakve možete čuti:

- Sve teže nalaženje osobe za bilo kakav razgovor i dogovor a posebno za ozbiljan savez kakav je brak.
- Nedokučiva budućnost, nema posla, plate, stana, uslova.
- Pojačan strah od neuspjeha uslijed kolektivnog svjetskog ludila i sve većeg broja razvoda.
- Nedostatak želje.

Šta vas spriječava da izađete iz samačke slobode?
Preskočio bih ove seratorske komentare, i odgovorio direktno na tvoj post.
31. godina će mi u maju iduće godine. Ne da mi brak i djeca nisu na pameti, nego mi ne padnu na pamet ni kad neko direktno o tome priča u mom društvu. Nije da nemam uslove, nego baš obrnuto. I stambeno i finansijski sam obezbjeđen. Dovoljno zarađujem da bih potenacijalnu ženu mogao izdržat sa svim pratećim obavezama kad bi na porodiljskom bila 10 godina, hvala Bogu, ali jednostavno nisam osjetio ni želju ni potrebu ni nagon da se vežem na taj način niti da počnem radiiti na produženju loze.

U razgovoru s ljudima s kojim provodim puno vremena, muškarci mojih godina uglavnom razmišljaju na isti način. Neki se kuče, neki ganjaju karijeru, neki i dalje furaju ludilo ali nikome brak nije nešto ka čemu ide.
S druge strane, koliko sam mogao da primjetim, na tržištu suprotnog spola nakon 26. godine već počne lagana panika. Žene selektivno probiru muškarce, kod onih slabije obrazovanih i situiranih su i dalje glavni kriteriji materijalne prirode. Izgledom kompenziraju druge nedostatke.
Da se ne lažemo, žensku koja dobro izgleda i ima nešto u glavi je prilično teško naći. Ove pametnije koje na nešto liče su prošle faze kad su padale na auta i flaše pića na izlascima, ako su bile dovoljno pametne, nisu se kurvale transparentno pa i dalje mogu proći ko dobro očuvana roba.
One su se u međuvremenu prešaltale na likove koji imaju malo više perspektive u buzdućnosti od onih što zasjaju na par sati, dana ili mjeseci.

Sve u svemu, žene kriza puno ozbiljnije hvata i drma i to se vidi. Naravno, mi šupci kakvi jesmo to iskorištavamo na svakom čošku. Barem ja tako radim. Nekad mi se čini da su naivnije one koje su blizu 30tim nego on koje su napunila 20tu. :lol: :lol: ..
Jednostavno toliko žele da dođu do nečega ozbiljnog da često posežu za najglupljim mogućim metodama na koje bi malo koji frajer pao, pogotovo kad je u pitanju priča na duže staze.

Prema tome kad se sve sabere i oduzme, možda je do toga što i nema nekog kvalitetnog materijala da bi se nešto počelo graditi u paru, govorim za sebe.
Dok god je tako, moj ljubavni život je ko u pjesmu od Chromea, night by night i uzmi bato što ti srcu drago..
KPNCTNJAH

#189 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by KPNCTNJAH »

SaraFina wrote:Tako je respo i djecak :thumbup:

Sve ono lafci i zagondzije po temama a dvije tisuce postova nagurali u po zvjezdana na plus 40.
Bes BiH i politiku tema o glupostima po sto strana. I sve iste forum zagondzije s bogatim sekaualnim iskustvom na njima. Pa djevojke vratite se bogu neotpakirane bolje vam je! :D
Nema ti tu prevelike razlike izmedju muskaraca i zena, svako gleda svoju korist. Muskarcima na neki nacin ide u korist to da pricaju da su imali vise partnerica, jer djevojke jos od srednje skole uglavnom traze iskusnije momke, kod zena je obrnuto... uglavnom prepolove broj partnera, jer im ne ide u korist da se zna prava cifra, da je drugacije i vi bi se hvalile kako ste povalile 20 frajera :razz: ima izuzetaka, recimo povucene djevojke koje iz ovog ili onog razloga ostanu nevine s 20+ izmisljaju momke s kojim su bile, da ih okolina ne gleda kao da su bolesne, nastrane il' sta vec...

Neotpakovane nece nazad sigurno, mozda samo neudate :oops: :mrgreen:
SaraFina

#190 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by SaraFina »

:lol:
edo_79

#191 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by edo_79 »

SaraFina wrote::lol:
Što li se ti smiješ :hm: :mrgreen: :skoljka:
SaraFina

#192 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by SaraFina »

:sax:
edo_79 wrote:
SaraFina wrote::lol:
Što li se ti smiješ :hm: :mrgreen: :skoljka:

Bacila udicu pa se goreopisani som emko upecao.

@Kris, dobra parela.
edo_79

#193 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by edo_79 »

SaraFina wrote: Bacila udicu pa se goreopisani som emko upecao.
Znači brk'o zagriz'o .... sad ga samo umori i namotaj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SaraFina

#194 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by SaraFina »

emko1234 wrote:
zunazu wrote:Ima li vas ovdje da vam je vrijeme ženiti se i udavati a istovremeno se ne trudite oko toga?

:D

Mogući razlozi kakve možete čuti:

- Sve teže nalaženje osobe za bilo kakav razgovor i dogovor a posebno za ozbiljan savez kakav je brak.
- Nedokučiva budućnost, nema posla, plate, stana, uslova.
- Pojačan strah od neuspjeha uslijed kolektivnog svjetskog ludila i sve većeg broja razvoda.
- Nedostatak želje.

Šta vas spriječava da izađete iz samačke slobode?
Preskočio bih ove seratorske komentare, i odgovorio direktno na tvoj post.
31. godina će mi u maju iduće godine. Ne da mi brak i djeca nisu na pameti, nego mi ne padnu na pamet ni kad neko direktno o tome priča u mom društvu. Nije da nemam uslove, nego baš obrnuto. I stambeno i finansijski sam obezbjeđen. Dovoljno zarađujem da bih potenacijalnu ženu mogao izdržat sa svim pratećim obavezama kad bi na porodiljskom bila 10 godina, hvala Bogu, ali jednostavno nisam osjetio ni želju ni potrebu ni nagon da se vežem na taj način niti da počnem radiiti na produženju loze.

U razgovoru s ljudima s kojim provodim puno vremena, muškarci mojih godina uglavnom razmišljaju na isti način. Neki se kuče, neki ganjaju karijeru, neki i dalje furaju ludilo ali nikome brak nije nešto ka čemu ide.
S druge strane, koliko sam mogao da primjetim, na tržištu suprotnog spola nakon 26. godine već počne lagana panika. Žene selektivno probiru muškarce, kod onih slabije obrazovanih i situiranih su i dalje glavni kriteriji materijalne prirode. Izgledom kompenziraju druge nedostatke.
Da se ne lažemo, žensku koja dobro izgleda i ima nešto u glavi je prilično teško naći. Ove pametnije koje na nešto liče su prošle faze kad su padale na auta i flaše pića na izlascima, ako su bile dovoljno pametne, nisu se kurvale transparentno pa i dalje mogu proći ko dobro očuvana roba.
One su se u međuvremenu prešaltale na likove koji imaju malo više perspektive u buzdućnosti od onih što zasjaju na par sati, dana ili mjeseci.

Sve u svemu, žene kriza puno ozbiljnije hvata i drma i to se vidi. Naravno, mi šupci kakvi jesmo to iskorištavamo na svakom čošku. Barem ja tako radim. Nekad mi se čini da su naivnije one koje su blizu 30tim nego on koje su napunila 20tu. :lol: :lol: ..
Jednostavno toliko žele da dođu do nečega ozbiljnog da često posežu za najglupljim mogućim metodama na koje bi malo koji frajer pao, pogotovo kad je u pitanju priča na duže staze.

Prema tome kad se sve sabere i oduzme, možda je do toga što i nema nekog kvalitetnog materijala da bi se nešto počelo graditi u paru, govorim za sebe.
Dok god je tako, moj ljubavni život je ko u pjesmu od Chromea, night by night i uzmi bato što ti srcu drago..
Hebes ti sve te trice i kucine kad ti nakon tri banke moc plodnih spermica mjesecno pada za oko 4,7%
Hajd kad si uskracen za sivu masu moze se tolerirat. Al ovo....
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#195 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by _BataZiv_0809 »

Emko :thumbup:
dječak sa šibicama

#196 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by dječak sa šibicama »

forumasice ni ne kuze kako su nedosljedne... kao, detektiraju one lafinase i samoprozvane zagondzije, odmah ih prepoznaju, ovo ono.. a onda tema "sa kim bi rado na kafu", svaka druga "sa ramom!", likom kojem iz svakog posta vristi "guzio sam prelijepu amazonsku ratnicu na obalama jezera Tanganjika, na svom novom motoru, ona i ja, dok u pozadini sunce zalazi nad istocnom Afrikom" :roll: ono :roll: :D
edo_79

#197 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by edo_79 »

SaraFina wrote: Hebes ti sve te trice i kucine kad ti nakon tri banke moc plodnih spermica mjesecno pada za oko 4,7%
To naučno dokazano ili .... jel to ima veze jesil u Federaciji il RS .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SaraFina

#198 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by SaraFina »

edo_79 wrote:
SaraFina wrote: Bacila udicu pa se goreopisani som emko upecao.
Znači brk'o zagriz'o .... sad ga samo umori i namotaj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja namjeravam ba intelektualce buduce radjati :run:
SaraFina

#199 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by SaraFina »

edo_79 wrote:
SaraFina wrote: Hebes ti sve te trice i kucine kad ti nakon tri banke moc plodnih spermica mjesecno pada za oko 4,7%
To naučno dokazano ili .... jel to ima veze jesil u Federaciji il RS .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Naucno :kiss:
edo_79

#200 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by edo_79 »

SaraFina wrote:
edo_79 wrote:
Naucno :kiss:
I sad bi se mi preko 30 lafo trebali zabrinut? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply