Ma ne govorim ja ni o Armiji BiH ni o HV-u. Govorim o srpskim tenkovima koji su u bežaniji gazili vlastiti narod na cesti.emillio estevez wrote:Laz laz.dalmatinka wrote:Ako misliš konkretno na oluju onda je bilo i toga, mislim na ono junačko gaženje tenkovima vlastitih civila.junior3 wrote:Ma ja ba, Srbi se izmedju sebe ubijali.
Tada su pripadnici V korpusa abih bili u Dvoru , HV je sammo na prilazima. Bio.
Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
- dalmatinka
#176 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
-
emillio estevez
- Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110
#177 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Ha
Citaj kroz text .
Stisnuo ih HV sa sjevera i zapada .
ABIH usla u Hrvatsku .
Panika . Panika imm zavladala.
Citaj kroz text .
Stisnuo ih HV sa sjevera i zapada .
ABIH usla u Hrvatsku .
Panika . Panika imm zavladala.
-
Patriotska_Liga
- It_is_a_Leclerc
#179 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Impresivna vojna parada u Zagrebu. 
- ronnie
#180 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Fudo387 wrote:Sta, da se danasnja himna Hrvatske intonirala prije himne Hej Sloveni?emillio estevez wrote:Pises gluposti...Fudo387 wrote:Nikad se ta himna nije izvodila na javnim manifestacijama prije dolaska hdz-a na vlast.
I mislim da je i budali jasno kako taj grb sa petokrakom iznad nije jedno te isto sto i danasnja drzavna obiljezja u 'Rvata nam.
Hrvatska himna se počela javno izvoditi nakon pada Rankovića, dakle negdje u drugoj polovici šezdesetih godina, iako nikad nije bila zabranjena. Tito nije imao ništa protiv hrvatske himne. Nisu u pravu ni oni koji kažu da se tek 1974. počela izvoditi, a još manje ono koji kažu da tek dolaskom HDZ-a na vlast.
- ronnie
#181 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Patriotska_Liga wrote:U Sarajevu bi trebalo organizovati proslavu godišnjice Oluje, a tom prilikom bi Bošnjaci trebali čestitati Hrvatima na uspješno izvedenoj oslobodilačkoj akciji i pozvati svoje političke predstavnike da slijede ovaj primjer.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#182 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Racionalno, jesi u pravu. Mene, opet, nešto emocije nosaju jer biti "suzdržan" glede Srebrenice, trebaš biti golema gnjida...Patriotska_Liga wrote:Oluja predstavlja historijsku akciju trajnog eliminisanja srpskog političkog uticaja sa ogromne teritorije koja je bila direktno naslonjena na BiH i Bošnjaci ne bi trebali da jednog političkog avanturistu Dragana Čovića uopšte dovode u vezu sa ovom oslobodilačkom akcijom i da radi njega mjere važnost iste za nas. Što se mene tiče uvijek ću biti izrazito zahvalan HV-u zbog ove akcije i uvijek slaviti ove dane iskreno ubijeđen da je u dugoročnom smislu to za Bošnjake izrazito povoljna historijska okolnost. Pri tome naravno i dalje ostaju otvorena mnoga teška pitanja u bošnjačko-hrvatskim odnosima koja neće biti ni malo jednostavno riješiti i to niko ne treba da spori.KatarinaKosaca wrote:Onog dana kada je yugo-ćirilićar u Predsjeništvu, koji je jelte legitimni ali i legalni bio suzdržan glede rezolucije o Srebrenici, jer to, jelte nije njegov rat, rekoh da na dalje i ubuduće ni Oluja nije (bila) moj rat. Eto, vas tamo... obilježavajte, ili slavite, ja sam suzdržana.
- JohnnyS
#183 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Golemo i ti svoje svjetonazore određuješ prema djelima Dragana Čovića. To valjda ni na Poskoku ne rade.
- KatarinaKosaca
#184 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Nje svjetonazor, nego emocija.. nije moj rat. Tačka. Suzdržana. Valjda imam pravo na toJohnnyS wrote:Golemo i ti svoje svjetonazore određuješ prema djelima Dragana Čovića. To valjda ni na Poskoku ne rade.
- It_is_a_Leclerc
#185 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Evo zanimljive situacije...
U ime BiH, mimo svih pravila, konsultacija i dogovora, mimohodu hrvatske vojske prisustvovat će ministrica odbrane, Marina Pendeš iz HDZ-a. Na ovo su reagirali iz SNSD-a optuživši SDS da je kriv što je Pendeš otišla u Zagreb.
Strateško partnerstvo je na kušnji. Hoće li Milorad oprostiti "svome Draganu" odlazak na obilježavanje Oluje ?
U ime BiH, mimo svih pravila, konsultacija i dogovora, mimohodu hrvatske vojske prisustvovat će ministrica odbrane, Marina Pendeš iz HDZ-a. Na ovo su reagirali iz SNSD-a optuživši SDS da je kriv što je Pendeš otišla u Zagreb.
- BHCluster
#186 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Ovako to srbi rade.

DOK se Hrvatska priprema za proslavu Oluje, na granici sa Srbijom dijele se propagandni letci i DVD-i koji ju nazivaju "najvećim etničkim čišćenjem od Drugog svjetskog rata".
"Tijekom Oluje 2000 Srba je ubijeno ili nestalo, a još 250 tisuća ih je bili prisiljeno napustiti svoj rodni kraj. Operacija Oluja je najveće etničko čišćenje od Drugog svjetskog rata, Europa nikada nije doživjela situaciju u kojoj je toliki broj ljudi u tako kratkom periodu morao napustiti svoje domove", stoji u letku koji je dijeljen na GP Erdut.
Dalje se navodi da za zločine protiv Srba nitko nije odgovarao, a citirana je i objava Međunarodnog suda iz veljače ove godine, u kojoj se osuđuju zločini nad srpskim stanovništvom.
Letak na četiri jezika
Letak je objavljen na engleskom, srpskom, njemačkom i turskom jeziku, uz dramatične fotografije civila.
Zasad nije poznato tko je letak tiskao niti tko ga distribuira.
Na DVD-ima se pak nalazi film "Bljesak je potpalio Oluju" redatelja Aleksandra Bulata i scenarista Dragoljuba Bulata u produkciji Radiotelevizije Srbije i Srbicom filma. U filmu se pojavljuju akademkinja Smilja Avramov i Savo Štrbac, direktor D.I.C. Veritas, a korištene su snimke RTS-a, Dunav filma, Reutersa, ARD-a te Faktuma.

-
emillio estevez
#187 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Meni je stvarno zao sto Hr nije pozvala pripadnike Oruzanih snaga Bih.It_is_a_Leclerc wrote:Evo zanimljive situacije...
U ime BiH, mimo svih pravila, konsultacija i dogovora, mimohodu hrvatske vojske prisustvovat će ministrica odbrane, Marina Pendeš iz HDZ-a. Na ovo su reagirali iz SNSD-a optuživši SDS da je kriv što je Pendeš otišla u Zagreb.Strateško partnerstvo je na kušnji. Hoće li Milorad oprostiti "svome Draganu" odlazak na obilježavanje Oluje ?
Posebno pripadnike V korpusa.
- KatarinaKosaca
#188 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Nemoj, živ bio, još nam samo fali još jedan referendum "Da li Atifa Dudakovića isporučiti Srbiji"emillio estevez wrote:Meni je stvarno zao sto Hr nije pozvala pripadnike Oruzanih snaga Bih.It_is_a_Leclerc wrote:Evo zanimljive situacije...
U ime BiH, mimo svih pravila, konsultacija i dogovora, mimohodu hrvatske vojske prisustvovat će ministrica odbrane, Marina Pendeš iz HDZ-a. Na ovo su reagirali iz SNSD-a optuživši SDS da je kriv što je Pendeš otišla u Zagreb.Strateško partnerstvo je na kušnji. Hoće li Milorad oprostiti "svome Draganu" odlazak na obilježavanje Oluje ?
Posebno pripadnike V korpusa.
-
Patriotska_Liga
#189 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Čini se da Srbi ne razlikuju zastave Ujedinjenog Kraljevstva i Islanda.
-
emillio estevez
#190 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
KatarinaKosaca wrote:Nemoj, živ bio, još nam samo fali još jedan referendum "Da li Atifa Dudakovića isporučiti Srbiji"emillio estevez wrote:Meni je stvarno zao sto Hr nije pozvala pripadnike Oruzanih snaga Bih.It_is_a_Leclerc wrote:Evo zanimljive situacije...
Posebno pripadnike V korpusa.![]()
Prvo Hrvatskoj , pa kad odsluzi onda mu mila majka.
Pripadnike ne zapovjedni kadar.
-
trocadero
#191 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Да твоје право име није можда Алиса?!dalmatinka wrote: Ma ne govorim ja ni o Armiji BiH ni o HV-u. Govorim o srpskim tenkovima koji su u bežaniji gazili vlastiti narod na cesti.
Last edited by trocadero on 04/08/2015 17:56, edited 1 time in total.
- BHCluster
-
Foxx
#193 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"

Cestitke Hrvatskoj na dobro uradjenom poslu! Ljudi su rahat, rijesili se govana. Bilo bi im k'o nama evo 20 godina, ni na nebu, ni na zemlji....
- BHCluster
-
junior3
#195 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Pa normalno, nece tebi.Kitrona wrote:Eto, tebi će se i starim poštenjacima velikosrbima - vjerovati...junior3 wrote:Ma ja ba, Srbi se izmedju sebe ubijali.
-
junior3
#196 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
To je ona.trocadero wrote:Да твоје право име није можда Алиса?!dalmatinka wrote: Ma ne govorim ja ni o Armiji BiH ni o HV-u. Govorim o srpskim tenkovima koji su u bežaniji gazili vlastiti narod na cesti.
- argyle
#197 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
BHCluster wrote:
- jasko_ba
#198 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Rijesili se ljudi problema na svom teritoriju.
Ravno da tamo neki sumski Svabo proglasi dan zalosti zbog Normandije ili cega vec ne. Jer "sve je to njemacko bilo" bre
Ravno da tamo neki sumski Svabo proglasi dan zalosti zbog Normandije ili cega vec ne. Jer "sve je to njemacko bilo" bre
- insomnia78
- It_is_a_Leclerc
#200 Re: Zabranjeno odavanje počasti žrtvama "Oluje"
Čestitam Kolindi Grabar Kitarović, hrvatskoj vojsci i narodu na divnom mimohodu.
Srbija na aparatima.
Srbija na aparatima.