Koja kolicina gluposti, od balija sa arapskim imenima, koji dzamije vide za bajram samo, cugaju, bludnice i misle da su muslimani. Vi koji ovako razmisljate, znajte da
NISTE muslimani balijetine, i sama IZ se takvih odrice.
Isti sejh Safet, koji je jedan od najucenijih alima u BiH, je clan IZ-a, i ovo je njegova fetva, po pitanju određenog propisa oko odlazka zene na put same koji je samo jedan od stotina hiljada propisa u islamu, koji se izucava od Australije do Sjeverne Amerike. Jako mi je zao sto cafire, i munafike balijske u oko bode sto nas se sve vise muslimana vraca svojoj vjeri u ovoj divnoj zemlji, i sto se islamsko budjenje osjeti u zraku. Zao mi je sto vise, nece moci da poturaju svoju ljigavu verziju islama, Sarajevo film festival islama, pod Bosnjacki islam. U nastavku lijepim klipove, na kojima sluzbenici IZ-a (imam), dekan islamskog pedagoskog fakulteta dr. Stulanovic, i ostali govore o terminu "vehabizam".
Mi muslimani, i ako se ponekada ne slazemo oko odredjenih propisa i misljenja, te fikshskih mesela, to izmedju sebe prevazidjemo, a munafici, i sijje neka crknu od muke.
Hvala Gospodaru nebesa i zemlje na u tancine objasnjenoj vjeri.
https://youtu.be/4tfa1k1JL3c