Slušao je Johnny Depp radio u autu i zaključio da niko ne spominje šta se dešava. Jest da je to bilo prije izbijanja nereda, ali eto...Skyfox wrote:Nisam upratio da je neko upalio radio i slusa vijesti!? Struje nestaje ali je i ima povremeno... mislim to je prva stvar koju bi ja napravio! Cuj ne znaju da li je zakrcena autocesta! Hello
Fear The Walking Dead
Moderator: _BataZiv_0809
- ExNihilo
#176 Re: Fear The Walking Dead
- Rockefeller
#177 Re: Fear The Walking Dead
Sada su opet u neizvjesnosti. Hoće li ići u pustinju ili ne, ja prvi ne bi znao šta da radim. Bio bi spreman na put ali da l' da se krene u nepoznato? Otkako je vojska došla i napravila čistku malo me zbunila.
- drunken tiger
#178 Re: Fear The Walking Dead
Serija je razočarala. Treća epizoda bezveze...
- DMXallen
#179 Re: Fear The Walking Dead
Mislim da sada kad je vojska došla da je došlo i do izmjena plana, tj neće tek tako lako otići u pustinju. Kao da vojska uspostavlja neku vrstu kontrolnog punkta i nisu tu samo zbog zaraženih. Očito je trenutno najvažniji resurs ljudi i vojska kao da želi izvršiti regrutaciju.
U svakom slučaju biti će zanimljivo pratiti dalje.
RECENZIJA EPIZODA 3 - FEAR THE WALKING DEAD
OSTALE RECENZIJE
U svakom slučaju biti će zanimljivo pratiti dalje.
OSTALE RECENZIJE
Last edited by DMXallen on 17/09/2015 11:48, edited 1 time in total.
- Jack Be Nimble
#180 Re: Fear The Walking Dead
Ja bi isao na planine. Puno alpski jezera, ne moram da brinem o vodi. Porodice nemam, jarane nije problem ostaviti. Loviti pastrmke, jelene, medjede itd. Sigurno bi gore upoznao jos ljudi. Samo mi fali Chico 
- DMXallen
#181 Re: Fear The Walking Dead
+1 , samo bez Chica inače bi brzo ponestalo pastrmki i jelenaJack Be Nimble wrote:Ja bi isao na planine. Puno alpski jezera, ne moram da brinem o vodi. Porodice nemam, jarane nije problem ostaviti. Loviti pastrmke, jelene, medjede itd. Sigurno bi gore upoznao jos ljudi. Samo mi fali Chico
OSTALE RECENZIJE
- ExNihilo
#182 Re: Fear The Walking Dead
Planina je najbolja opcija kad znaš šta se dešava (zombi apokalipsa, virus se prenosi ugrizom). Međutim, ako sumnjaš da se prenosi zrakom, onda je logično da ćeš ići na izolaciju. Pa pustinja i nije tako loša ideja.
-
dezurni_ucenik
#183 Re: Fear The Walking Dead
Nadjes neki otok. Ocistis ga od zombija i rahat si.
Moj prijedlog.
http://www.klix.ba/lifestyle/putovanja/ ... /140428114

Moj prijedlog.
http://www.klix.ba/lifestyle/putovanja/ ... /140428114

- Jack Be Nimble
#184 Re: Fear The Walking Dead
Moras naci otok sa velikim izvorom svjeze vode. To je problem sa otokom. Neda mi se prokuhavati slana voda svaki cas.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#185 Re: Fear The Walking Dead
Nesto mi bas lezi ova serija
Dobre su sve 3 epizode. Jedino se bio problem naviknuti na nove glumce
sad mi manje idu na zivce 
Dobre su sve 3 epizode. Jedino se bio problem naviknuti na nove glumce
- Rockefeller
#186 Re: Fear The Walking Dead
Nešto slično bi uradio kao oni u filmu "I am Legend". Znači tako se to radi i sigurno hahari u vladi znaju šta se događa. Oni su se već spremili za to dok ovi debili misle da je sve ok sada.
- Jack Be Nimble
#188 Re: Fear The Walking Dead
Znaci sve ono sto su producenti govorili o ovoj seriji prije sest mjeseci je istina. Bla bla bla bla prica i mozda vidis zombija 
- annoy
#189 Re: Fear The Walking Dead
Uopće mi se ne sviđa smjer u kojem ide radnja. Razočarana sam malo. Zločesta vojska i još zločestiji zapovjednik koji igra golf... Zijev.
- jasko_ba
#190 Re: Fear The Walking Dead
Znaci, pogledaj zadnje 4 minute epizode i to je to. Nevjerovatno dosadna epizoda
- Rockefeller
#191 Re: Fear The Walking Dead
Ništa posebno a da je raspad sistema, jest 
-
splinter
#192 Re: Fear The Walking Dead
Meni najbolja epizoda do sada, zombija sam se ionako nagledao u TWD-u pa me zanima sve o počecima apokalipse umjesto ganjanja sa zombijima. Žao mi mladog Depp-a , nadam se da će se izvući. Nekako imam osjećaj da nije mijenjao stajling još od prve epizode kad je pobjego iz bolnice i kad je onom starom ukrao garderobu.
Baš me zanima kako su stvari krenule naopako, obzirom da je vojska podijelila grad na 12 sigurnih distrikta kako sami kažu , ako ne lažu .
-
lajkujMe
#193 Re: Fear The Walking Dead
Iako dosadna epizoda moram reci zaintrigiralo me ponesto.
Kao prvo evo koliko ima da je poceo outbreak 10tak dana? Za razliku od TWD'a ovdje vojska jos ne samo da postoji nego je visoko organizovana i znaju vec da su svi zarazeni.
Cilj im je ocigledno da sacuvaju sto vise naroda u kontrolisanim uvjetima. Ali ne da bi imali ljudstvo nego da eksperementisu... Vojska je ocajna kao i vlada ako jos postoji to jest.
Do kraja sezone ja mislim da ce se vojska raspasti kao i pokusaji pronalaska lijeka.
Opet ovaj salvadorac najjaci on zna kako da prezivi najblesaviji je ovaj profesor
Kao prvo evo koliko ima da je poceo outbreak 10tak dana? Za razliku od TWD'a ovdje vojska jos ne samo da postoji nego je visoko organizovana i znaju vec da su svi zarazeni.
Cilj im je ocigledno da sacuvaju sto vise naroda u kontrolisanim uvjetima. Ali ne da bi imali ljudstvo nego da eksperementisu... Vojska je ocajna kao i vlada ako jos postoji to jest.
Do kraja sezone ja mislim da ce se vojska raspasti kao i pokusaji pronalaska lijeka.
Opet ovaj salvadorac najjaci on zna kako da prezivi najblesaviji je ovaj profesor
- DMXallen
#194 Re: Fear The Walking Dead
Epizoda 1.04 FearTWD
SPOILER ALERT
Jako dobra epizoda. Sporija i naizgled dosadna epizoda od prethodnih ali ipak meni za nijansu bolja.
Počinje signalnim svjetlima a završava rafalnim svjetlima sa istog mjesta. Travis tada uviđa koliki je glupson ustvari.
Madison je na korak da se pretvori u Ricka Grimesa, i sigurno hoće.
Vojska je tu da svoje dupe spasi i da smakne sve koji po njima samo bezveze troše resurse. To sam znao da će se desiti, jer tako brzo da propadne svijet sam od sebe nema šanse. Chris je od ove dječurlije jedini čini mi se razuman i konta stvari, dok je Nick ostao narkos i dalje a Alicia se utapa u suzama za dečkom. Treba im neki šamar zalijepiti da se trgnu.
A sad bacimo pogled na iduću epizodu
ZAVIRIMO U EPIZODU - Epizoda 1.05 - FearTWD
http://okruzen-mrtvima-fear.blogspot.ba ... artwd.html
SPOILER ALERT
Jako dobra epizoda. Sporija i naizgled dosadna epizoda od prethodnih ali ipak meni za nijansu bolja.
Počinje signalnim svjetlima a završava rafalnim svjetlima sa istog mjesta. Travis tada uviđa koliki je glupson ustvari.
Madison je na korak da se pretvori u Ricka Grimesa, i sigurno hoće.
Vojska je tu da svoje dupe spasi i da smakne sve koji po njima samo bezveze troše resurse. To sam znao da će se desiti, jer tako brzo da propadne svijet sam od sebe nema šanse. Chris je od ove dječurlije jedini čini mi se razuman i konta stvari, dok je Nick ostao narkos i dalje a Alicia se utapa u suzama za dečkom. Treba im neki šamar zalijepiti da se trgnu.
A sad bacimo pogled na iduću epizodu
ZAVIRIMO U EPIZODU - Epizoda 1.05 - FearTWD
http://okruzen-mrtvima-fear.blogspot.ba ... artwd.html
- ExNihilo
#195 Re: Fear The Walking Dead
Odron epizoda. Zadnjih nekoliko minuta jedino vrijedno spomena.
- Jack Be Nimble
#196 Re: Fear The Walking Dead
Desetak dana? Ja mislim da je tek peti dan nakon prve epizoda.lajkujMe wrote:Iako dosadna epizoda moram reci zaintrigiralo me ponesto.
-
Latte
#197 Re: Fear The Walking Dead
Rekli si da je proslo 10 dana.
Jel se meni cini ili vojska puc puc sve koji imaju bilo kakvu bolest
Jel se meni cini ili vojska puc puc sve koji imaju bilo kakvu bolest
-
dezurni_ucenik
#198 Re: Fear The Walking Dead
Odustao sam nakon druge epizode. Nema smisla gledati ovaj Beverly Hillls 90210 (zombie edition). Jos fale Steve i Kelly.
- DMXallen
#199 Re: Fear The Walking Dead
Evo je i recenzija broj 4, pa bacite pogled a može i neki komentar naravno
RECENZIJA EPIZODA 1.04 - Not Fade Away
http://okruzen-mrtvima-recenzije.blogsp ... -1_22.html
RECENZIJA EPIZODA 1.04 - Not Fade Away
http://okruzen-mrtvima-recenzije.blogsp ... -1_22.html
- dječak sa šibicama
#200 Re: Fear The Walking Dead
Meni tu nesto fali, da li bolja gluma, bolja rezija, ne znam. Ali nesto mi nedostaje, ne nisu zombiji 
Nekako mi cijela radnja zbrckana, kao da reziser i scenarist razmisljaju u stilu "idem karakterizirati likove, ne necu to, idemo akcija, ipak ne, idemo na karaktere, ne ne, daj vojsku ubaci, cekaj, daj nekog zajebanog oficira ludjaka, ustvari, idemo na akciju, a idemo i na karaktere, cekaj, necemo ni jedno ni drugo"
Nekako mi cijela radnja zbrckana, kao da reziser i scenarist razmisljaju u stilu "idem karakterizirati likove, ne necu to, idemo akcija, ipak ne, idemo na karaktere, ne ne, daj vojsku ubaci, cekaj, daj nekog zajebanog oficira ludjaka, ustvari, idemo na akciju, a idemo i na karaktere, cekaj, necemo ni jedno ni drugo"