Vizionar 1985 wrote:Elite

Jeste ih zapalili/napalili

Vizionar 1985 wrote:Elite

Za Elitu ForumskuChmoljo wrote:@Deda Kurcoje, aldinjo, chile987
smirite doživljaj ili letite. nemam namjeru metlati za vama.
i ostalima - držite se teme.
Ali u svojoj kući možeš.chile987 wrote:Mozemo, itekako mozemo.red evil wrote:Ne možemo niti smijemo ovo pripisati islamu. Ovo nema veze sa islamom! Problem je taj, što imamo pijanice, osobe koje se nisu ostvarile u svom životu, niti imaju smisao života niti želju da žive. Traže neki smisao i tu nalete, to jest ovi glavni to znaju i traže te osobe te ih stavljaju pod svoje okove, i pune ih razno raznim idejama jer je ove osobe najlakše. U mom gradu ima nekoliko tih osoba koji su pripadnici tog vehabiskog pokreta a do samo prije nekog vremena te iste osobe su psovale Boga konstantno, bili pjani 24/7 i sad da oni meni tumače islam? Da se ja s njima poistvoječujem? Hoću reći, da ove osobe, vođe tih pokreta ove osobe što raznose, ubijaju koriste islam kao paravan za svoje kriminalne radnje.
https://www.youtube.com/watch?v=4rwdOuuaz90
Vratimo se na 0 godinu , Jeruzalemom vladaju Rimljani a vecina stanovnika su Zidovi.k3ngur wrote:Dobro se obavijesti o prvom krstaskom pohodu i njihovom osvajanju Antiohije i Jerusalima. A ovo za gore tvoje navedeno jesul morali i oslobadjati Alzir, Maroko, Libiju, Indoneziju, Siriju, Liban i druge zemlje od neprijateljske vojske.emillio estevez wrote:Ne zalijeci se Bizant je starije carstvo od Muhameda .k3ngur wrote:Aha jes jes islam nasilna vjera, mnogo krvi proliveno a zaboravljamo da nema nijedne drzave u evropi koja nije umijesala svoje prste u unistavanju islama i muslimana pocevsi od prvog islamsko bizantskog sukoba pa preko krstaskih ratova, koloniAcije islamskih zemalja, stvaranje izraela do danasnjih dana.
A taj islam je sacuvao jevreje i pravoslavce kad su katoluci htjeli da ih uniste.
I kad smo kod prolijevanja krvi za vrijeme Muhameda, sto poslanik ne pokla i ne pobi citavu Meku kad je bio u nju usao sa svojom vojskom?
Opet se vracam na ono sto sam rekao neki ovdje miske da znaju o islamu a u stvari neznaju nista.
Za ostatak Evrope je normalno bilo osloboditi Spanjolsku,Siciliju i djelomicno balkan od neprijateljske vojske ZATO sto su tada mogli to napraviti.
I kada su to KATOLUCI. Htjeli unistiti pravoslavlje.
Ti naivan ko Francuska sobarica ili Madzarska nisam siguran koje su vise naivnije.Gojeni H wrote:Nego da se vratimo pravoj temi.
Ostaje da se vidi da li su napadi u Francuskoj, Tunisu i Kuvajtu medjusobno povezani, i ako jesu, koji im je bio cilj.
Prema prvim raspolozivim informacijama nema povezanosti napada iz Francuske sa ostalima, rjeci su francuskog ministra UPGojeni H wrote:Nego da se vratimo pravoj temi.
Ostaje da se vidi da li su napadi u Francuskoj, Tunisu i Kuvajtu medjusobno povezani, i ako jesu, koji im je bio cilj.
Taj izraz znaci bas suprotno od naivnostiVizionar 1985 wrote:Ti naivan ko Francuska sobarica ili Madzarska nisam siguran koje su vise naivnije.Gojeni H wrote:Nego da se vratimo pravoj temi.
Dobro, hvala. Valjda nikada nisi cuo za samo-inspirisane teroriste.Vizionar 1985 wrote:Ti naivan ko Francuska sobarica ili Madzarska nisam siguran koje su vise naivnije.Gojeni H wrote:Nego da se vratimo pravoj temi.
Povratnici iz Sirije i Iraka su jedna vrsta problema.insomnia78 wrote:Prema prvim raspolozivim informacijama nema povezanosti napada iz Francuske sa ostalima, rjeci su francuskog ministra UPGojeni H wrote:Nego da se vratimo pravoj temi.
Mada me ne bi iznenadilo da se veza i nadje jer je malo previse koincidencije
Nije više bitno, da li je ovo ili nije islam. Bitno je da cijeli svijet misli da jeste. Onakav si, kakvim te drugi vide, a ne kakav ti misliš da si.red evil wrote:Ovo je samo pokazatelj da nemaš pojma o islamu. Automatski napadaš nešto a da ne znaš ni temelje toga.Deda Kurcoje wrote:red evil wrote:Ne možemo niti smijemo ovo pripisati islamu. Ovo nema veze sa islamom! Problem je taj, što imamo pijanice, osobe koje se nisu ostvarile u svom životu, niti imaju smisao života niti želju da žive. Traže neki smisao i tu nalete, to jest ovi glavni to znaju i traže te osobe te ih stavljaju pod svoje okove, i pune ih razno raznim idejama jer je ove osobe najlakše. U mom gradu ima nekoliko tih osoba koji su pripadnici tog vehabiskog pokreta a do samo prije nekog vremena te iste osobe su psovale Boga konstantno, bili pjani 24/7 i sad da oni meni tumače islam? Da se ja s njima poistvoječujem? Hoću reći, da ove osobe, vođe tih pokreta ove osobe što raznose, ubijaju koriste islam kao paravan za svoje kriminalne. radnje.
Jao, kada cujem, ovo nije Islam, propuh me uhvati. Ovo jeste i Islam i po Islamu. Ratnicka religije. Uvijek bila.
Vratimo se na 0 godinu , Jeruzalemom vladaju Rimljani a vecina stanovnika su Zidovi.emillio estevez wrote:Dobro se obavijesti o prvom krstaskom pohodu i njihovom osvajanju Antiohije i Jerusalima. A ovo za gore tvoje navedeno jesul morali i oslobadjati Alzir, Maroko, Libiju, Indoneziju, Siriju, Liban i druge zemlje od neprijateljske vojske.k3ngur wrote:
Ne zalijeci se Bizant je starije carstvo od Muhameda .
Za ostatak Evrope je normalno bilo osloboditi Spanjolsku,Siciliju i djelomicno balkan od neprijateljske vojske ZATO sto su tada mogli to napraviti.
I kada su to KATOLUCI. Htjeli unistiti pravoslavlje.
Napiši još jedanchile987 wrote:Moderacija, ja smiren, nit imam namjeru nekog vrijedjati.I ovo je moj zadnji post na temu.
Samo kazem svoje misljenje. Zahvalan sam da zivim koliko toliko u demokratsom drustvu, pa mogu jos da kazem svoje misljenje zar ne?
Oni koji kazu da lazem, ocito nisu procitali Kur'an.
Moguce, slazem se ali ne i veoma vjerovatno.richard lavlje srce wrote:Biće ovog i u Bosni, sigurno.
Izvjesno koliko je izvjesno da će sutra svanuti.
Jedino pitanje je imaju li muslimani snage da se tome odupru ili suzbiju ovo jer ogradjivanje nije više dovoljno, tj. nema efekta.
Mislim da čak ni država sa instrumentima nema snage da se odupre onom što u Bosnu dolazi iz vana.
Mišljenja sam i da će nešto morati da se mjenja ili evropa i zapadni svijet ali ne samo oni već i Indija, Izrael, KIna,Rusija i da se prilagode Islamu ili će Islam promjeniti , reformisati sebe, ako je to uopšte moguće.
Živimo u veoma interesantnom dobu.
Mi iz Bosne moramo uputiti i zivjeti poruku mira.Cherry-Cherry wrote: Nije više bitno, da li je ovo ili nije islam. Bitno je da cijeli svijet misli da jeste. Onakav si, kakvim te drugi vide, a ne kakav ti misliš da si.
Nisam ja rekao da je Islam tempirana bomba, već da ga se odavno tako posmatra u civilizovanom svijetu. Zahvaljujući ovim i ovakvim događajima. Islam najviše vrijeđaju oni koji rade ovakva djela i oni koji se njime bave.aldinjo wrote: Nema potrebe da vrijeđa Islam.
Ovo nije Islam. Neznanje nije opravdanje. Informiši se .Deda Kurcoje wrote:Samo vi branite teroriste i nastavite kvakati da ovo nije Islam.
It_is_a_Leclerc wrote:Nisam ja rekao da je Islam tempirana bomba, već da ga se odavno tako posmatra u civilizovanom svijetu. Zahvaljujući ovim i ovakvim događajima. Islam najviše vrijeđaju oni koji rade ovakva djela i oni koji se njime bave.aldinjo wrote: Nema potrebe da vrijeđa Islam.
Ovo nije Islam. Neznanje nije opravdanje. Informiši se .Deda Kurcoje wrote:Samo vi branite teroriste i nastavite kvakati da ovo nije Islam.

Elites are only interested in making money/profit.Gojeni H wrote:Dobro, hvala. Valjda nikada nisi cuo za samo-inspirisane teroriste.Vizionar 1985 wrote:Ti naivan ko Francuska sobarica ili Madzarska nisam siguran koje su vise naivnije.Gojeni H wrote:Nego da se vratimo pravoj temi.
Znaci za tebe je svaki musliman terorista. Znaci i ja sam terorista po tebi.Deda Kurcoje wrote:red evil wrote:Ne možemo niti smijemo ovo pripisati islamu. Ovo nema veze sa islamom! Problem je taj, što imamo pijanice, osobe koje se nisu ostvarile u svom životu, niti imaju smisao života niti želju da žive. Traže neki smisao i tu nalete, to jest ovi glavni to znaju i traže te osobe te ih stavljaju pod svoje okove, i pune ih razno raznim idejama jer je ove osobe najlakše. U mom gradu ima nekoliko tih osoba koji su pripadnici tog vehabiskog pokreta a do samo prije nekog vremena te iste osobe su psovale Boga konstantno, bili pjani 24/7 i sad da oni meni tumače islam? Da se ja s njima poistvoječujem? Hoću reći, da ove osobe, vođe tih pokreta ove osobe što raznose, ubijaju koriste islam kao paravan za svoje kriminalne radnje.
Jao, kada cujem, ovo nije Islam, propuh me uhvati. Ovo jeste i Islam i po Islamu. Ratnicka religije. Uvijek bila.
Tako ti je to.FAP mashina wrote:necealdinjo wrote:Hoče li administrator reagovati na provokacije i vrijeđanje islamomrzaca kao što su ovi gore deda, Vcorp, čile 987 ???, zato sto on pusti da se ovi "ljubitelji" islama ispushu u ovakvim situacijama. sve pod okriljem slobode govora i tolerancije, razlicitog i razlicitih.
Oopsinsomnia78 wrote:Taj izraz znaci bas suprotno od naivnostiVizionar 1985 wrote:Ti naivan ko Francuska sobarica ili Madzarska nisam siguran koje su vise naivnije.Gojeni H wrote:Nego da se vratimo pravoj temi.