Ljudi su odgovarali na ovaj post a ti si uletio u pricu kao napušenmirsek wrote:Koji provajder i koji paketi su najbolji za razgovore izmedju 2 naj broja (3-4 poziva dnevno od pola sata do jedan sat trajanja )a da to bude sto jeftinije na mjesecnoj bazi npr. da dopune za oba broja ne prelaze 10 KM mjesecno ili ako moze i manje ?
BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri
Moderator: Benq
-
mehohem
#176 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
- escobar__
#177 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Na temi yebe lud zbunjenog. 
-
mirza_15
#178 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Cekajte dok vam objasni varijantu sa preusmjerenjem broja. Revolucionarno otkrice 
- rovac13
#179 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Jedini koji je ikad uspio prevarit telekome

- krakatoa
#180 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Svi vi možete biti G.I.L.I.P.T.E.R
Samo slijedite upute ispod:
zaposlenje
Svjesni svoje misije i odgovornosti, u izimobilu stvaramo dinamično i stimulativno radno okruženje. Naša ekipa je mlada, puna elana i dobrih ideja, a prioritetni zadatak našeg rukovodstva je stalno educiranje i unapređenje zaposlenih.
Budi promoter u svom gradu
izimobil traži komunikativne mlade osobe za posao promotera u svim gradovima BiH.
Za posao izipromotera dovoljno je da si motiviran, odgovoran prema radnim zadacima i da se bez problema snalaziš u svim vrstama socijalnih kontakata. Prodajne i prezentacijske vještine su također veoma bitne, kao i spremnost za rad u timu. Ukoliko si se pronašao u ovome opisu i želiš postati dio mlade i dinamične ekipe izimobila pošalji nam svoj CV sa fotografijom na [email protected]
izimobil tako lako

zaposlenje
Svjesni svoje misije i odgovornosti, u izimobilu stvaramo dinamično i stimulativno radno okruženje. Naša ekipa je mlada, puna elana i dobrih ideja, a prioritetni zadatak našeg rukovodstva je stalno educiranje i unapređenje zaposlenih.
Budi promoter u svom gradu
izimobil traži komunikativne mlade osobe za posao promotera u svim gradovima BiH.
Za posao izipromotera dovoljno je da si motiviran, odgovoran prema radnim zadacima i da se bez problema snalaziš u svim vrstama socijalnih kontakata. Prodajne i prezentacijske vještine su također veoma bitne, kao i spremnost za rad u timu. Ukoliko si se pronašao u ovome opisu i želiš postati dio mlade i dinamične ekipe izimobila pošalji nam svoj CV sa fotografijom na [email protected]
izimobil tako lako
- studiorum_tuzlaensis
-
punosvega
#182 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Evo i ja malo gledam sta nude operateri mimo beha telekoma i vidim spominje se hej savrsena tarifa pa sam provjerio detalje, na stranici sitnim slovima pise da je ova prica sa bonusima za dopunu vazio do 8-og jula. Moze li neko potvrditi?
- fortaleza
#183 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Nije istina, gledao si pogresnu tarifu, tj full tarifu, a savrsena je i dalje aktualna.
- Del_Boy1
#184 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Pa šta onda znači ovaj datum na dnu stranice?
- fortaleza
#185 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Pa citate li, navedeni bonus se moze iskoristiti do tog datuma, DODATNI bonus mimo standardne ponude, a ponuda je stalna.
- Del_Boy1
#186 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Kako se dobije taj dodatni bonus?
- Grof
#187 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Do tog datuma bila je promotivna ponuda bonusa a nakon toga bonus je u stalnoj ponudi i automatski se aktivira, ne treba nista dodatno raditi.Del_Boy1 wrote:Kako se dobije taj dodatni bonus?
- Del_Boy1
-
getriba
#189 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Bonus MB u savršenoj je ostao ovakav i nakon 8.7. i neće se mijenjati (200 i 500MB)
-
hali gali halid
#190 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Kako su ukinuli Fun tarifu, zakla me Bh telecom, prebačeno mi na Ultra priča, svaki dan moram puniti kredit, definitvno moram nesto mijenjati... Kakav je onaj paket student plus?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#191 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
cuo sam da eronet salje neke fantomske tuzbe iz 1998 za velike sume
jos ko dobio???
jos ko dobio???
-
smartXL
#192 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Da si napiso iz 2008. reko bi nemoguce a pogotovo iz 1998. Ako nije na vrijeme utuzeno, nema nista od toga.
Raja svasta prica, a ljudi svemu vjeruju...
-
nightvision
#193 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Je li bonus ostao vaziti samo za MB ili vazi i dalje i za minute i poruke?getriba wrote:Bonus MB u savršenoj je ostao ovakav i nakon 8.7. i neće se mijenjati (200 i 500MB)
-
getriba
#194 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ostaje sve kako jeste...minute (80 i 200), MB i porukenightvision wrote:Je li bonus ostao vaziti samo za MB ili vazi i dalje i za minute i poruke?getriba wrote:Bonus MB u savršenoj je ostao ovakav i nakon 8.7. i neće se mijenjati (200 i 500MB)
- matsuda
#195 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Meni jedna stvar nije jasna: kako neko moze koristiti eronet (ili jos gore: potpisati ugovor s eronetom) nakon onih ulicnih prevara zbog koje su izvodili, a zbog kojih i dan danas gule ljude preko sudova (cesto one najugrozenije)?
- rovac13
#196 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Vrlo jednostavno..........izracunam svoje minute,sms-ove,gigabajte........i za taj moj saobracaj koji koristim.........ko najmanje uzima para iz mog dzepa.........ja koristim njihove usluge.matsuda wrote:Meni jedna stvar nije jasna: kako neko moze koristiti eronet (ili jos gore: potpisati ugovor s eronetom) nakon onih ulicnih prevara zbog koje su izvodili, a zbog kojih i dan danas gule ljude preko sudova (cesto one najugrozenije)?
Ali neko uzima u obzir gdje je njegov promet najjeftiniji.........neko drugi uzima u obzir koje je nacionalnosti........treci gleda ko ima najvise korisnika........cetvrti gleda u sta ulaze pare njegov operater.........peti gleda kakav je signal u konjicu pojedinih operatera......itd itd ............
Svi imaju svoje zvijezde vodilje
- rovac13
#197 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Neces vjerovat........prije 3-4 godine mene su nekakvi levati zaustavili da me pitaju eto koliko trosim para na telefoniju........ja ih molio nemojte mene,ali oni navalili izbise oci........pa pocese ovo pa ono,pa masu s nekakvim mobitelom.......pa se skupilo raje jos oko nas........obicno se nepismena raja zaleti za mobitel pa dzaba pa ovo pa ono.........te ja njih priupita kad sam vec tu jel.........ta vasa pretplata jel to sa pdv ili bez.......ih kaze pdv ne ide eronetu nego drzavi.......pa sto onda ne odbijes pdv od moje tarife koju sad koristim (bio na bht-u)..........te ja njih poce pitat koliko kosta uspostava poziva,pa pozivi prema drugim mrezama.......te se oni pocese nesto ljutit na mene.......rastjera ja njima one musterije okolomatsuda wrote: nakon onih ulicnih prevara zbog koje su izvodili, a zbog kojih i dan danas gule ljude preko sudova
Na zalost nepismeni ljudi cesto potpisuju ugovore iako ne znaju nista o njima........ko ce razuman danas krenut u bingo da kupi mlijeko voce povrce.......a vratit se iz binga sa besplatnim mobitelom u ruci i ugovorom od 2 godine.......a da ni razmislio nije sta kako koliko.
S druge strane.......ja ne vidje ondje eronet reklamu.......neke cike fino obuceni nekakva firma bla bla prodaje eronet pakete.........mozda je i eronet podvalio nekog.......a mozda i nije........svi mozemo pretpostavljat.
A s trece strane.........ubrzo nakon tog izadje reklama nova tarifa u eronetu super tarifa.........odem ja uzmem da probam malo.........i od tad evo vec sad ce 3 godine kako koristim bez ikakvih problema,
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#198 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
doslo curi pred pljenidbu robe nakon 5 godina sudskih sranjasmartXL wrote:Da si napiso iz 2008. reko bi nemoguce a pogotovo iz 1998. Ako nije na vrijeme utuzeno, nema nista od toga.
ima eronet svoje ljude u sudu
potpis da je zaprimila prvobitnu opomenu: caca. (otac u nekim krajevima)
nemam razloga da ne vjerujem
moje objasnjenje neko se zajebavao 1998 iz eroneta i glumio facu
-
getriba
#199 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Raja potpišu ugovor, malo koristi, pa uzme telefon, pa mu se više ne plaća i onda belaj kada ti dođe nešto sa suda.Black swan wrote:doslo curi pred pljenidbu robe nakon 5 godina sudskih sranjasmartXL wrote:Da si napiso iz 2008. reko bi nemoguce a pogotovo iz 1998. Ako nije na vrijeme utuzeno, nema nista od toga.
ima eronet svoje ljude u sudu
potpis da je zaprimila prvobitnu opomenu: caca. (otac u nekim krajevima)
nemam razloga da ne vjerujem
moje objasnjenje neko se zajebavao 1998 iz eroneta i glumio facu
To bi trebalo sve po skraćenoj proceduri i promtno. Ne samo telekomi već svi gdje duguješ. A ne da se vucara godinama.
- avaks
#200 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Na savršenoj je 80 minuta (200 za 20KM) prema svim mrežama, to je veoma bitno, obračunska 60+15, te 300MB interneta odnosno 750MB.
Ne naplaćuju uspostavu. Na tom IZI koliko vidim samo u mreži 200 minuta odnosno 400... Pa bolje onda Halo uzeti tamo u mreži nema ograničenja a i internet jeftiniji
Ne naplaćuju uspostavu. Na tom IZI koliko vidim samo u mreži 200 minuta odnosno 400... Pa bolje onda Halo uzeti tamo u mreži nema ograničenja a i internet jeftiniji