Dežulović Fan Club
Moderator: anex
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#176 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
trebo je pobjeć u slobodnu albaniju 
- Banksy
#177 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
Ne piše Lovrenović o prijevodu Zavjeta, već o Šarićevoj podršci Paveliću i endehaziji.Black swan wrote:sjećam se kako je lovrenović "napao" mrtvog čovjeka jer u svom imenu ima ono ev.
Ivan ev. Šarić
a lik ne zna da je to titula za onog ko prevede novi zavjet na lokalni jezik
-
sumirprimus
#178 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
uuuuuuuu mojne u vakcinu... 
-
sumirprimus
#180 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
vlatko stefanovski o crnom labudu:
"njegov saund, ja kad sam njega cuo prvi put ja sam se sokirao.
on je covjek koji .. svira, ništa pedale, nista overdrajvi,nista"...
"njegov saund, ja kad sam njega cuo prvi put ja sam se sokirao.
on je covjek koji .. svira, ništa pedale, nista overdrajvi,nista"...
- rumenige_brajtner
#181 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
jašta ba, samo 'ercegovina, 'adeze i desno krilo. tita mi, gadi mi se čitat tvoje postoveBlack swan wrote:čim je to iz bosne a pri tome i FRA... rijetko ko valja
-
sumirprimus
#182 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
pogresno si protumacio momka,i nemas osjecaj za njegov tanani osjecaj za humor.a i sumornu zbilju.
daleko je on od desnicara,desnicari ne bjeze od fajta.
- rumenige_brajtner
#183 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
glup sam što uopšte ulazim u diskusijusumirprimus wrote:pogresno si protumacio momka,i nemas osjecaj za njegov tanani osjecaj za humor.a i sumornu zbilju.
-
Lopov-eliminator
#184 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
Od fizickog fajta ne bjeze ali od rasprave u kojoj bude i neugodnih pitanja ce prilicno brzo pobjeci.sumirprimus wrote:pogresno si protumacio momka,i nemas osjecaj za njegov tanani osjecaj za humor.a i sumornu zbilju.
-
sumirprimus
#185 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
au,sad sam zbunjen.naĆi i od fajta i od neugodnih pitanja?
-
julisiz es grant
#186 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
U zemlji u kojoj su ti se djeca rodila, Stepinac je pozitivna ličnost.Mis mekinjas wrote:Jednog dana labude. Jednog dana....
Kad proučiš adekvatno u šta se paćaš, lijepo nam fino sve o Bosni Srebrenoj napiši, fra Ivi Markoviću, recimo....
Pa se hvali s kim trebaš.
- jao_situacije
#187 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
vezano za ovo što si rekao, znaš li da je "kolumnista" ahmed burić krenuo udarati po nama (forumašima) jer smo ga počeli prozivati za one uplaćene doprinose i zdravstvenodječak sa šibicama wrote:Inace su ti kolumnisti jako sujetne osobe, stalno se nesto prepucavaju, nema koji se sa kojim nije zakacio.
Ufurali se u preveliku bitnost.
- Banksy
-
dezurni_ucenik
#189 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
Jebo tu Tudjmanovku.
- Banksy
#190 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
Jeste ''Tudjmanovka'', samo ovdje je ubola.
Ovo kako joj vraća je opis njenog novinarskog puta, priča o njoj, bla bla, ali rečenica Godinama se hranite u sistemima koje navodno iskonski prezirete, a kada se prvi put suočite s tržištem, maltretirate nas svojim problemima upravo dokinute nevinosti stoji.
Ovo kako joj vraća je opis njenog novinarskog puta, priča o njoj, bla bla, ali rečenica Godinama se hranite u sistemima koje navodno iskonski prezirete, a kada se prvi put suočite s tržištem, maltretirate nas svojim problemima upravo dokinute nevinosti stoji.
- BHF_Manijak
#191 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
Kakva sujeta jebo te, moras u kolumni Hrgi odgovorit... Pusti kraju ba...

- It_is_a_Leclerc
#192 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
Dežulović je urinirao po bosnomrzilici Hrgi.
Žena je objavila na svoj facebooku "Priručnik za boravak u BiH" gdje se Sarajevo opisuje bukvalno kao Mogadišu. O "paklu Sarajeva" iz kojeg se javila "svojim" Hrvatima da i ne pričam.
Žena je objavila na svoj facebooku "Priručnik za boravak u BiH" gdje se Sarajevo opisuje bukvalno kao Mogadišu. O "paklu Sarajeva" iz kojeg se javila "svojim" Hrvatima da i ne pričam.
- Manu
#193 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
Tako je. Dosta su i po njemu urinirali, urinirali po njemu u Splitu, pa urinirali u Zagrebu, pa urinirali u Beogradu, pa urinirali u Sarajevu.It_is_a_Leclerc wrote:Dežulović je urinirao po bosnomrzilici Hrgi..
Da ne spominjemo uriniranje po njemu u Hercegovini. I u Ljubljani urinirase po njemu. I u Skopju takodjer urinirase po njemu, u Prištini isto. Kada malo bolje razmislis, nema mjesta gdje on ne ode a da ga urinom ne postrapase.
Joj jes' ti dobra ova riječ. Moram još malo.
Dosta je uriniranja po njemu, neka sada malo on urinira. Kome ba više da samo drugi uriniraju, ha ja. Neka vide drugi kako je kada se urinira po njima.
- It_is_a_Leclerc
#194 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
Realno, Boris ju je prosuo kao đubar po njivi.Manu wrote:Tako je. Dosta su i po njemu urinirali, urinirali po njemu u Splitu, pa urinirali u Zagrebu, pa urinirali u Beogradu, pa urinirali u Sarajevu.It_is_a_Leclerc wrote:Dežulović je urinirao po bosnomrzilici Hrgi..
Da ne spominjemo uriniranje po njemu u Hercegovini. I u Ljubljani urinirase po njemu. I u Skopju takodjer urinirase po njemu, u Prištini isto. Kada malo bolje razmislis, nema mjesta gdje on ne ode a da ga urinom ne postrapase.
Joj jes' ti dobra ova riječ. Moram još malo.
Dosta je uriniranja po njemu, neka sada malo on urinira. Kome ba više da samo drugi uriniraju, ha ja. Neka vide drugi kako je kada se urinira po njima.
Nađi ti meni članak, javnu prepisku ili tekst u kojem on nije izdominirao
-
kakavdanakneiskustvu
#195 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
mousstapha wrote:Ja nekako cijenim ovakve likove, bez obzira sto se neki njihovi stavovi kose sa mojim. Nije to samo kritika onih ljudi i grupa na koje se, po dobro izvaganoj procjeni, smije udariti. Feral Tribunovci davno dokazali da imaju muda udariti na sve.
upravo tako,u teskim vremenima su to dokazali
-
kakavdanakneiskustvu
#196 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
.
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 27/06/2015 08:15, edited 1 time in total.
-
kakavdanakneiskustvu
#197 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
dert wrote:Eh, eh ,samo da priupitam ove pljuvace. Jeste li ikada ista procitali ono sto je Boris pisao o zlocinima u BiH ustasa i cetnika
u vremenu kada se za to glava gubila? E jadavani dzamijski i crkveni . Jadni vi, jadni vi .
I kazete ljevicar....eh . Kako vas vise nije stid i sram .Covjek pise ISTINU !!!!!!!!!!!!!a to vas pogadja u bubrege .
Meni vas je stvarno zao
-
kakavdanakneiskustvu
#198 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
rumenige_brajtner wrote:jel ovaj fakat podržava stepinca?Radio Sarajevo wrote:Dabogda ti likovi poput stepinca presuđivali kad ga podržavaš...Black swan wrote:ko ćita dezhuloviča
ako bi bio dobar da prenese svekolikome pučanstvu... kad prođe nekoliko dana
hoće li taj lik komentirati događaje u doboju i sramotne izjave nekog poluministra koji očito još uvijek živi u 1956 o stepincu
baš me zanima
Hoće li neko konačno banovati ovog ustaškog trola?
btw, o dežuloviću i njegovoj ispravnosti najbolje govore "združeni pljuvački odredi" iz hrvatske i bih. pravo bratstvo i jedinstvo među fašistima, a toliko su se borili protiv istog. oh, the irony
a do juce im je bio zakletva dok je u feralu razapinjao tuđmana i njegovu kliku,ali kad našpise kriticki tekst o reisu,odmah ga na lomacu treba
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#199 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
kakavdanakneiskustvu wrote:dert wrote:Eh, eh ,samo da priupitam ove pljuvace. Jeste li ikada ista procitali ono sto je Boris pisao o zlocinima u BiH ustasa i cetnika
u vremenu kada se za to glava gubila? E jadavani dzamijski i crkveni . Jadni vi, jadni vi .
I kazete ljevicar....eh . Kako vas vise nije stid i sram .Covjek pise ISTINU !!!!!!!!!!!!!a to vas pogadja u bubrege .
Meni vas je stvarno zao
Lako ćemo za reisa , on udara Hrgu , ženu koja je intervjuisala Vlatku Pokos pa dobila nagradu......kakavdanakneiskustvu wrote: a do juce im je bio zakletva dok je u feralu razapinjao tuđmana i njegovu kliku,ali kad našpise kriticki tekst o reisu,odmah ga na lomacu treba
Mirjana Hrga je sjajan prezenter. Malo nadmena ali je u regionu među top pet televizijskih prezentera (iako ona sebe proglasi i za reporterku , ne sumnjam u njene reporterske kvalitete ali to mi liči na onu izjavu Hilari Klinton da je "pod kišom metaka" dolazila u Bosnu i sl....) bez konkurencije.
Ovdje je Dežulović upravu i zbog Motrišta i Večernjaka....njena izjava ne stoji jer kolumnist mora živjeti u sistemu , ne može se teleportirati na Mars.
On je tu i nimalo mu nije lako upravo zbog sistema....a to što ima neku naknadu ili je na plaći....pa čekaj majku mu od čega on da živi , od neutralnog branja jagoda ?
Aleksandar Hemon ne živi u tom sistemu , piše knjige i živi u Americi , zar bi Dežulović trebao tamo preseliti i pisati u svastici na nogometnom stadionu ?
-
StupskaBitanga
#200 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!
Nešto tu sa Hrgom u zadnje vrijeme nije sve kako treba
Kao da se priprema teren da eventualnim dolaskom drugog bloka u HR dotična postane bog i batina na HRT
Kao da se priprema teren da eventualnim dolaskom drugog bloka u HR dotična postane bog i batina na HRT