Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
Moderator: anex
- HAVANA
#176 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
Bice da je ipak nesto drugo, posto niko nikom poruke ne posla.Vjerovatno ljudi znaju sabrati dva i dva,poznaju nacin ovdasnje pljacke,a ovaj slucaj se ne uklapa u to...Konacni bilans ga jebe,u poredjenju sa prethodnim stanjem,pored svega ostalog...
Jel ti lakse sto nas pocasti salvom uvreda ?
- Kaligrafija
#177 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
Koliko me pamcenje sluzi ti meni prvi rece da lajem, znaci nazvo si me psom!?! Drugo od 4 miliona duga prethodne uprave, on zavali jos 30 miliona i za to kupi jednu pakericu od milion!? A duzan radnicima u to doba 2012 godine, 17 plata i doprinose!? U pravu si, lako je sabrati 2 i 2...Objasni mi po bilansu gdje su potrosene te pare, ako nije unaprijedjena proizvodna linija, nisu isplacivane plate i doprinosi, neka je na otplatu prethodnih kredita i na ime poreza, otislo 10 miliona, repromaterijal je trebao biti placan kroz prodaju, pa gdje su pare onda!?? Haj objasni strucnjak!??HAVANA wrote:Bice da je ipak nesto drugo, posto niko nikom poruke ne posla.Vjerovatno ljudi znaju sabrati dva i dva,poznaju nacin ovdasnje pljacke,a ovaj slucaj se ne uklapa u to...Konacni bilans ga jebe,u poredjenju sa prethodnim stanjem,pored svega ostalog...
-
bumerangss
#178 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
casica wrote:
- studeni76
#179 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
Ma nebi ba on, to su njega država i banke zeznule. On je jadničak pokušao da pomogne al eto zeznuše ga. Usput je par miliončića netragom nestalo, ali kao da je to nešto. Sad je jadnik jedini zaposleni svoje firme
- HAVANA
#180 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
Majke mi vi ste kraljevi.
Covjek ima manje 10 puta nego prije dite,ma sta deset,nema nista u poredjenju sa tim sta je imao do tog potopa a oni o milionima...Sta ima od svega toga sto ste nabrojali? Jel mu to cilj bio? Ma boli me kurac i za njega i za vase teorije,i ja budala objasnjavam se a zna se koji je sport najdrazi u bosni.Pljuvanje. Gdje su vam oni cija je konacna racunica u debelom plusu,a odrade poso i nestanu...Gdje su vam terzici,brankovici,blekici,arslanagici,feroelektra,hidrogradnje,vranice...mogo bi do sutra nabrajat.
Ovaj probao,zamislio nesta sto je nemoguce i otreso.Budala.Ovde ne mozes ni kamion robe uvesti i ocariniti bez prljavih igara,namjestanja i potplacivanja a ne podici fabriku na noge kojoj podapinje svako ziv,niko ne podrzava domace proivodjace,lobiji razvaljuju,obaveze ogromne,dugovanja ogromna,zastarjela tehnologija,visak radnika...Sta je mislio i gdje mu je pamet bila stvarno ne znam.Ovde je najbolje ovim sto rade na crno,njih niko ne ganja,oni samo kukaju a cvakaju...Ko ne vjeruje nek proba otvoriti firmu,bilo kakvu i za bilo sta,pa nek mi se javi za godinu dana...Nek proba samo opstati,ne mora ni zaposljavati nikoga...Pored ovih privilegovanih,poso,kuca dzamija il crkva...svejedno...tu su repa.
Ovaj probao,zamislio nesta sto je nemoguce i otreso.Budala.Ovde ne mozes ni kamion robe uvesti i ocariniti bez prljavih igara,namjestanja i potplacivanja a ne podici fabriku na noge kojoj podapinje svako ziv,niko ne podrzava domace proivodjace,lobiji razvaljuju,obaveze ogromne,dugovanja ogromna,zastarjela tehnologija,visak radnika...Sta je mislio i gdje mu je pamet bila stvarno ne znam.Ovde je najbolje ovim sto rade na crno,njih niko ne ganja,oni samo kukaju a cvakaju...Ko ne vjeruje nek proba otvoriti firmu,bilo kakvu i za bilo sta,pa nek mi se javi za godinu dana...Nek proba samo opstati,ne mora ni zaposljavati nikoga...Pored ovih privilegovanih,poso,kuca dzamija il crkva...svejedno...tu su repa.
- HAVANA
#181 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
U pravu si,izvini.Ocito znate vise i bolje.
Ja nemam vremena da naglabam,kupujem sve domace sto mogu,placam 3 kredita,12 godina staza sa doo,zena isto...Uplacujem mjesecno solidne iznose u budzet,bez dana poslovanja na crno.Pod hipotekom sve sto imam,ni invalidninu ni certifikate nikad uzeo, nit ista trazio i dobio od ove usrane drzave.Dao zdravlje,mnogo prijatelja,sestra obolila,3 najbolje godine zivota sprco za kretene a ispalo mudo od drzave puno mrznje...i opet masem
masem, otac je jebo.
Ja nemam vremena da naglabam,kupujem sve domace sto mogu,placam 3 kredita,12 godina staza sa doo,zena isto...Uplacujem mjesecno solidne iznose u budzet,bez dana poslovanja na crno.Pod hipotekom sve sto imam,ni invalidninu ni certifikate nikad uzeo, nit ista trazio i dobio od ove usrane drzave.Dao zdravlje,mnogo prijatelja,sestra obolila,3 najbolje godine zivota sprco za kretene a ispalo mudo od drzave puno mrznje...i opet masem
- vjesticanametli
#182 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
sandra01 wrote:Red je kad covjeka napadaju da se saslusa i njegova strana price.![]()
http://--- NO LINKS ---/clanak/95346942321 ... ref=vezani
http://--- NO LINKS ---/clanak/73487992322 ... ref=vezani
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#183 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
Respekt kraljuHAVANA wrote:U pravu si,izvini.Ocito znate vise i bolje.
Ja nemam vremena da naglabam,kupujem sve domace sto mogu,placam 3 kredita,12 godina staza sa doo,zena isto...Uplacujem mjesecno solidne iznose u budzet,bez dana poslovanja na crno.Pod hipotekom sve sto imam,ni invalidninu ni certifikate nikad uzeo, nit ista trazio i dobio od ove usrane drzave.Dao zdravlje,mnogo prijatelja,sestra obolila,3 najbolje godine zivota sprco za kretene a ispalo mudo od drzave puno mrznje...i opet masemmasem, otac je jebo.
- HAVANA
#184 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
Zato sto mu kite i sto jest i sto nije,vise sto nije...Zato sto se rijetko zajebem u procjeni ljudi, a pogotovo onih koje sam upoznao jos u djetinjstvu.Vilu i jahtu nemam, nit me interesuje... al dabogda svi oko mene imali i vile i jahte,nace se nesto i za mene.Ja cu sebi kupit gibsona od 5 milja dolara,vespu i mobilhom. 
-
sandra01
#185 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
vjesticanametli wrote:sandra01 wrote:Red je kad covjeka napadaju da se saslusa i njegova strana price.![]()
http://--- NO LINKS ---/clanak/95346942321 ... ref=vezani
http://--- NO LINKS ---/clanak/73487992322 ... ref=vezanisajonara jes to dosla ljub ljub hahhahahah javi se da kupimo ovih ĐŽeterĐŽenata skupa
Stigla sam ima i dvije hefte, hajde vidjamo se ovih dana da kafenisemo i peremo ves s ovim Ditinim praskovima ljub ljub
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#186 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
Naravno da hoću i bez razmišljanja. Čak i da bude slabiji od svih ostalih, kao što je nekad bio Milkos a sad već ima zavidan i asortiman i kvalitet.
Hoću iz 1000 razloga, a najjači je ovaj što su radnici pokazali i pokušavaju dokazati da se može raditi i može proizvoditi, da nisu ljezihljebovići koji traže sadaku kako su ih mnogi na forumu prozivali da jesu, nego da baš lezihljebovići koji su ih upropastili sjede u skupštinskim klupama i jedu sa kazana MMF-a koji će plaćati naša djeca.
Hoću iz 1000 razloga, a najjači je ovaj što su radnici pokazali i pokušavaju dokazati da se može raditi i može proizvoditi, da nisu ljezihljebovići koji traže sadaku kako su ih mnogi na forumu prozivali da jesu, nego da baš lezihljebovići koji su ih upropastili sjede u skupštinskim klupama i jedu sa kazana MMF-a koji će plaćati naša djeca.
-
StupskaBitanga
#187 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
Nakon sto sam vidio da Violeta omekšivač košta 9KM odmah mi je softly i dita tuzla pala na pamet.
Bezobrazluk
Bezobrazluk
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#188 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
Danas i ja bas gledao da uzmem njihov omeksivac jer mi je postojeci pri kraju, a koliko sam shvatio Dita jos nece raditi proizvode za veš.StupskaBitanga wrote:Nakon sto sam vidio da Violeta omekšivač košta 9KM odmah mi je softly i dita tuzla pala na pamet.
Bezobrazluk
Skupoca jbt, a tek ulaze na to trziste. Doduse, cini mi se da su deterdzenti jeftiniji od konkurencije, ali i dalje bezrazlozno skupi za proizvodjaca koji je novi u tom poslu.
-
StupskaBitanga
#189 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
EZ tisak lila Busovača 1l 1.5 redovna cijena
-
dreamliner
#190 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
Obavezno kupujem Ditine proizvode i pratim temu!
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#191 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
Uzeo jednom omeksivac i nikad vise.StupskaBitanga wrote:EZ tisak lila Busovača 1l 1.5 redovna cijena
Ko puding
-
dreamliner
#192 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
Prejakobumerangss wrote:casica wrote:![]()
![]()
![]()
podrzat cu, arix je bio prva liga
![]()
![]()
-
StupskaBitanga
#193 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
probaj orlando iz BL_BataZiv_0809 wrote:Uzeo jednom omeksivac i nikad vise.StupskaBitanga wrote:EZ tisak lila Busovača 1l 1.5 redovna cijena![]()
Ko puding
- bach
#194 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
Eto sad ti koristiš i omekšivač..._BataZiv_0809 wrote:Uzeo jednom omeksivac i nikad vise.StupskaBitanga wrote:EZ tisak lila Busovača 1l 1.5 redovna cijena![]()
Ko puding
Pa muško si majka mu stara...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#195 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
Momački zivot moj bašebach wrote: Eto sad ti koristiš i omekšivač...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#196 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
Svakako mi je naredna tura made in BiH, pa cu probatiStupskaBitanga wrote: probaj orlando iz BL
-
bumerangss
#197 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
Kakve to veze ima sto je musko i sto koristi omeksivac!? Pa ne koristi uloske pa da se ibretis!bach wrote:Eto sad ti koristiš i omekšivač..._BataZiv_0809 wrote:Uzeo jednom omeksivac i nikad vise.StupskaBitanga wrote:EZ tisak lila Busovača 1l 1.5 redovna cijena![]()
Ko puding
- mayab
#198 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
Juce trebali kupiti deterdžent za sudje, i reko, mora biti Ditin (mada osim Ferija ili Teta Violete drugo ne bih ni pogledao!), prvo pogledah u velikom Konzumu na socijalnom, a onda i u Bingu na stupu, i ja ne vidjeh njihovih proizvoda , ili mi je promaklo
Uglavnom, ne kupismo nista, dajem Diti jos jednu priliku da kupim bas njihov proizvod!
Uglavnom, ne kupismo nista, dajem Diti jos jednu priliku da kupim bas njihov proizvod!
- zateznistub
#199 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
Naravno,
kad me zena posalje...
kad me zena posalje...
-
StupskaBitanga
#200 Re: Da li ćete podržati DITA-u kupovinom domaćih deterdženata
Nije jos u prodajimayab wrote:Juce trebali kupiti deterdžent za sudje, i reko, mora biti Ditin (mada osim Ferija ili Teta Violete drugo ne bih ni pogledao!), prvo pogledah u velikom Konzumu na socijalnom, a onda i u Bingu na stupu, i ja ne vidjeh njihovih proizvoda , ili mi je promaklo![]()
![]()
Iduće sedmice izlazi na police