Zene nakon 25

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
arslanbey

#176 Re: Zene nakon 25

Post by arslanbey »

I da,zakon prirode nije ravnopravan fer...evo i mi muskarci umiremo prvi,citav zivot je nasa duznost da vas osiguramo i djecu,,niko nas ne pita zelimo li to,vec nase je

A vase je da iskoristite to malo mladosti sto vam Bog dade pametno
arslanbey

#177 Re: Zene nakon 25

Post by arslanbey »

PS:znam primjer cure koja je u 31 godini sada,ona je lijepa i nista joj ne fali,Ali momaka nema! ima ali svaki se prestaje javljati nakon odredjenog vremena jer zele onako vezice ,,nista ozbiljno

e to te ceka
insomnia78

#178 Re: Zene nakon 25

Post by insomnia78 »

Ovdje grijesite u postavci
Nacice zena od 30, 35 pa i 40 bez problema nekog mladjeg
Pitanje je samo za sta
Za kitovanje i neku vezicu bez obaveza, hoce
Za nesto ozbiljnije ili brak, tesko

Ima kol'ko hoces mladjih kojima je cejf da "ubodu" starku, svima nam je bio
Al kako se postaje stariji i pametniji sve to dodje na svoje
S druge strane gravitacija i "zamor materijala" cini svoje, izbora je sve manje, cak i za samo kitovanje
Dok jednog dana ne ostanu samo osteceni, razvedeni, razocarani ili Hudovci
pirmin

#179 Re: Zene nakon 25

Post by pirmin »

Amy :srce:

:D
ovo_mi_je_nick

#180 Re: Zene nakon 25

Post by ovo_mi_je_nick »

Djevojka koja se uda do 25-te udaje se zbog toga sto suprotnu stranu voli. Nakon 25-te (ovo vazi i za muskarce) postanu tvrde, svi glume nesto nedodirljivo, traze vanserijsku sigurnost ( novi moderni naziv za dobru finansijsku potporu) hoce da zive na visokoj nozi, ne moze nista reci, ne prihvataju savjete ni kritike.

Svi moramo spustiti kriterije sto se tice materijalnih stvari. Treba imati i para da se razumijemo ali pogledajte malo po gradu kako se doticne ponasaju samo kad hodaju i pricaju a mozete misliti tek u braku-otrov.

Zbog cega, pa bolje recimo da se uziva sa zenom dok jos ima svoje zdrave zube nego poslije ljubiti 4 zuba u glavi i 3 pokvarena ili u boljem slucaju socijalne. Ovi dezurni kriticari neka ne misli bukvalno da se ljube zubi. A nije samo bitna oral higijena nego to povlaci i higijenu mozga i srca.

Po mom misljenju idealno da se muskarac veze je od 30 do 33 poslije toga nema smisla. Jedan primjer: doci djetetu na roditeljski a primio penziju.

Za djevojke je idealno od 25 do 28. Najstabilnija u glavi, najbolje tijelo, nije pod uticajem drugarica, nije jos, ne visi toliko na fb, isfurala selfije...

Ovo su neke granice ako se zeli imati zdrav brak. A pored ovoga godine nisu bitne, mogu ja i sa onom od 22 i sa onom od 33 malo hopa cupa, fi je i tako isti.
berenice

#181 Re: Zene nakon 25

Post by berenice »

pirmin wrote:

Amy :srce:

:D
:lol:

Ne kontam da se ove moje pale na dijareje poput ove iznad - o granicama i to, a isto tako ne kontam da ovi vasi klasicni primjerci supaka (prepoznace se) stvarno misle tako.

Mislim, zar stvarno vecina voli biti u torovima? Svasta!
madner

#182 Re: Zene nakon 25

Post by madner »

Ni crkva nije mogla pobjediti zakone gravitacije. Tako da, red je da i vi prihvatite ono sto razum kaze, ne sto bi volili.
berenice

#183 Re: Zene nakon 25

Post by berenice »

Izvini, ali ne kontas... Doduse, mozda je do mene - mozda nisam dovoljno jasna - zensko, jbga! :kiss:
madner

#184 Re: Zene nakon 25

Post by madner »

Kontam ja sve, samo nepotrebno precrtam :D
cLo

#185 Re: Zene nakon 25

Post by cLo »

Ljudi moji dobri, sve je to život i niko nije dobio bitku protiv vremena. O vremenu koje je prošlo i koje će doći ne treba razmišljati, niti siliti stvari da se dese, ponajmanje da bi drugi bili sretni s vama i vašim izborima. Ne mjeri se kvalitet tuđeg života po vlastitim standardima, svaki je priča za sebe i ono što je nekome svjetlo, drugome je mrak. Još, u par navrata pročitah kao : može je/ga "imati". Ne posjeduješ ništa i nemaš kontrolu, zaboravi to.
Već se budim pogužvana, za par godina očekujem strašan pad fasade, jbg, tako je. Srećom postoji i ono što je bitnije :)

_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#186 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

cLo wrote:Ljudi moji dobri, sve je to život i niko nije dobio bitku protiv vremena. O vremenu koje je prošlo i koje će doći ne treba razmišljati, niti siliti stvari da se dese, ponajmanje da bi drugi bili sretni s vama i vašim izborima. Ne mjeri se kvalitet tuđeg života po vlastitim standardima, svaki je priča za sebe i ono što je nekome svjetlo, drugome je mrak. Još, u par navrata pročitah kao : može je/ga "imati". Ne posjeduješ ništa i nemaš kontrolu, zaboravi to.
Već se budim pogužvana, za par godina očekujem strašan pad fasade, jbg, tako je. Srećom postoji i ono što je bitnije :)

:thumbup: :thumbup:

Ma vala me ti moš imat kad hoćeš :kiss:
berenice

#187 Re: Zene nakon 25

Post by berenice »

madner wrote:Kontam ja sve, samo nepotrebno precrtam :D
Kome nepotrebno? Tebi? A ti si ko? Sebi mozes biti mjerilo, ali ne i meni. Nachi, nema potrebe za nametom.

Misljenje je OK, ali mojne mi ubjedjivanja bez pravih cinjenica, a cinjenice nisu samo one koje se mogu dokazati na ovom svijetu i koje vecina prihvata. To nije sve.
madner

#188 Re: Zene nakon 25

Post by madner »

Mislim da je to definicija cinjenice. :D
insomnia78

#189 Re: Zene nakon 25

Post by insomnia78 »

Nisu, nije to sve
Hahaha
Ja zene
Hahaha
kritichar

#190 Re: Zene nakon 25

Post by kritichar »

TaraCrvena wrote:Krenuti cu od sebe,posto sam vec proglasena lazljivicom da ne dolijevam ulje na vatru :D .Radnja se desava izmedju moje 25.i 26.Nekad u tom periodu sam zavrsila i sa dugogodisnjom vezom.U neka doba krenule,babe,tetke,strine i p.materne da me vodaju po buticima,daju love itd.Onda su pocele salijetta staru kako bi mi trebala finansirat silikone i jos par plasticnih operacija :run: .Pa onda prica kako trebam rijesiti svoju buducnost,bla,bla,bla.Uglavnom svodilo se na to da me treba udati pod hitno.Jedan dan sam cekala nekog i osoba mi javi da ce kasniti nekih 45 min.Ja udjem u obliznju kafanu koja je 65+ i nakon nekih 10 minuta krenem pricu sa nekim cikom.Da parafraziram,pitao me ciko ko sam,otkud tu i to.Kad sam mu rekla koliko godina imam rekao mi je nesto u stilu e pa pozuri imas jos par godina fore da se prodas nakon 30ete vec ces biti stara koka i niko te nece htjeti.Sad bih ja htjela cijenjene forumase da pitam da mi pomognu apsolvirati neke stvari jer sama ocigledno imam poteskoca da ih prihvatim pa mozda ako mi neko drugi objasni onda mozda dodje iz guzice u glavu:
1.Izmedju 25-30 sam,znaci imam jos koju godinu fore da se uvalim
2.Znaci ja sam na nivou stoke koja se jos moze kako-tako uvaliti
3.Nakon 30ete cijena naglo pada,daj sta das :bih:
4.Da bih postala kompletna ostvarena zenska osoba imam jos malo fore da biram izmedju dva zla,nakon 30ete da zgrabim prvog koji naidje i da ga prizenim :evil:
5.Jopet da ponovim,cisto da utvrdim gradivo:Znaci brak pod bilo koju cijenu :izet: a i maksumcad....'.Ipak sam ja zensko.....
6.Apsolutno nebitno kakvog degenerika cu da imam pored sebe,samo nek sam udata.A to sto njega finansiraju roditelji,sto je los u krevetu,sto lijeci svoje frustre na meni spada u drugi plan,jbg. vazno je biti udata zena.Ipak ja sam na nivou stoke,mozda i nize a i treba zadovoljiti uzu,siru rodbinu a vala i mahalu.
7.Ako mi cijenjeni forumasi potvrde gore navedene stvake onda imam par opcija za B plan:
1.Istetovirati cu se po cijelom tijelu i odoh u Shaolin redovnice ali ko zna hoce li me primiti zbog godina :roll:
2.Okupiti drustvo od par usdijelica slicnih sebi i posto svaka ima zemlje i njiva nakon pedoloskih analiza a valja uzeti i u obzir koja ima najvise sljivika na svojoj zemlji pokrenuti proizvodnju organske rakije,ja licno bih pravila pivo u toj nasoj maloj zajednici,premuntala bih ja zene za to
3.Uzeti neku sacmaricu i fino se propucati.Policija kad dodje na uvidjaj da kupi ostatke mozga sa zida :D
Ili plan C.... O tome neki drugi put.Dotad bih zamolila cijenjene forumase da mi pomognu pri mome prosvijetljenju,ja sam ipak samo jedna sleba zenska osoba koja ne konta stvari najbolje.......Mozda me neko i izvede na pravi put,nikad se ne zna.
P.S.Svaka slicnost sa stvarnim likovima i dozivljajima je slucajna.Molim vas da mi pomognete da dodjem do Kundalinija,dalje cu sama :arrow: :-)
Nisi ti za braka
dobar osjecaj

#191 Re: Zene nakon 25

Post by dobar osjecaj »

ovo_mi_je_nick wrote:Zbog cega, pa bolje recimo da se uziva sa zenom dok jos ima svoje zdrave zube nego poslije ljubiti 4 zuba u glavi i 3 pokvarena ili u boljem slucaju socijalne. Ovi dezurni kriticari neka ne misli bukvalno da se ljube zubi. A nije samo bitna oral higijena nego to povlaci i higijenu mozga i srca.
Svako pise o sebi dostupnim standardima zivota. Meni je nepojmljivo da licna higijena i briga za zdravlje i higijenu zubi opada s godinama. Kakve su ovo nebuloze??? Higijena nije pitanje godina.
cLo

#192 Re: Zene nakon 25

Post by cLo »

_BataZiv_0809 wrote: :thumbup: :thumbup:

Ma vala me ti moš imat kad hoćeš :kiss:
:oops: :kiss:
Muškarci upozoravaju žene na propadanje, a žene se satraše braneći se.
Ne razumijem ni jedne ni druge, jer se u istom loncu kuhamo.
Sad ima i toga da je neko mrkva pa teže omekša, a neko tikvica pa se začas preda.
Ali i tu čovjek nema kontrolu, takve ti karte došle.
dobar osjecaj

#193 Re: Zene nakon 25

Post by dobar osjecaj »

cLo wrote:Ne razumijem ni jedne ni druge, jer se u istom loncu kuhamo.
Nemas sta ni razumjeti. Nebuloze pisu uglavnom ljudi cije se zivotno iskustvo zavrsava na tipkanju. Zive na fotosopiranim slikama i u stvarnosti gdje sticu zivotna iskustva i stvaraju misljenje na osnovu onoga sto mogu izguglati.
berenice

#194 Re: Zene nakon 25

Post by berenice »

madner wrote:Mislim da je to definicija cinjenice. :D
Ali to nije sve.

Zar stvari/stanja koje ne mozes tek tako dokazati ne postoje?
Last edited by berenice on 04/06/2015 11:27, edited 1 time in total.
madner

#195 Re: Zene nakon 25

Post by madner »

Ima, Zona sumraka u epizodi izmedju jave i sna. :D
cLo

#196 Re: Zene nakon 25

Post by cLo »

ovo_mi_je_nick wrote:Zbog cega, pa bolje recimo da se uziva sa zenom dok jos ima svoje zdrave zube nego poslije ljubiti 4 zuba u glavi i 3 pokvarena ili u boljem slucaju socijalne. Ovi dezurni kriticari neka ne misli bukvalno da se ljube zubi. A nije samo bitna oral higijena nego to povlaci i higijenu mozga i srca.
E mozga oseko :(
Koliko mladih ljudi hoda po dijalizama i bolnicama raznoraznim, a ti se baviš tričarijama.
Manekenka završi u kolicima, sportista ostane nepokretan, do juče bili poželjni i konkurentni, već danas im takvi kao ti okreću leđa.
Nemoj misliti da nije moguće da pogubiš te zube, kakva te tragedija može snaći, tačno da budeš sretan ako je samo zub izgubljen.
Kakvi jadovi ovdje pišu, bože sačuvaj!
madner

#197 Re: Zene nakon 25

Post by madner »

GlaFom ga. :D
berenice

#198 Re: Zene nakon 25

Post by berenice »

madner wrote:Ima, Zona sumraka u epizodi izmedju jave i sna. :D
Koprcas se. :mrgreen:
berenice

#199 Re: Zene nakon 25

Post by berenice »

@cLo Dje si ti, kuco STARA! :lol: :kiss:

(Sad ce reci: vidi ih, koje licemjerje, ko fol vole se, a glave bi si poskidale! Sve znam napamet odje... Langweilig...)
madner

#200 Re: Zene nakon 25

Post by madner »

To je tuzno, kada neko ne konta da ga ismijavas. :D
Post Reply