Imaš paletu, puna.zdruzdjo wrote:Probacu. Ima li kakva paleta mirisa. Ne volim one koji mirisu na jeftine zvake.konektovan wrote: Predobar, dugotrajan. 3 KM u bingu.

Ima još nekih, kokos, bubble gum, lemon, vanilla....
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Imaš paletu, puna.zdruzdjo wrote:Probacu. Ima li kakva paleta mirisa. Ne volim one koji mirisu na jeftine zvake.konektovan wrote: Predobar, dugotrajan. 3 KM u bingu.

Hahahahakonektovan wrote:
Meni je pored ove cherry, bubble gum jednako dobar izbor.zdruzdjo wrote:Hahahahakonektovan wrote:
Jaaaaka ko zemlja.
A eto vidis bubble gum.
Pa da tako i radimsupercali wrote:pa te sprejeve spricajte ispod patosnica a ne u zrak ili na njih i tako ce miris duze trajati
To je bar slucaj kod mene

Meni je trajao poprilično dugo, više od mjesec.shandrprcSA wrote:jedan od najlosijih mirisa koji sam imaoJedanOdBraceMorica wrote:
Drzis u konzerviYapi Yapo wrote:Kupio sam California Scents i ne znam jel trebam izvaditi one kocke iz konzerve i staviti ispod sjedišta ili držati sve u konzervi?
Mislm da su pljake il im je istekao rok. I jq uzeo visnju, dva dana mirisalo, i onda u kantu za smece.tempuser wrote:Kupio u Bingu 2 x Californian Scents i oba puta izlapilo dok si reko sta bi!
hajde ne bilo ti mrsko uslikaj jednom bocicu iz apoteke. samo da vidim.tempuser wrote:Ja se jos uvijek drzim starog recepta, u onu bocicu sa kanafom sipam etericna ulja iz apoteke. Najcesce koristim narandzu, ponekad limun, jednom probao mentu, nako, bor preintenzivan. S vremena na vrijeme promjenim bocicu. Ako nista znam da su prirodni s obzirom na spekulacije da su industrijski mirisi nezdravi, za Wunderbaum su cak tvrdili da je kancerogen.
Ovaku ja kupujem, limun, narandzazdruzdjo wrote:hajde ne bilo ti mrsko uslikaj jednom bocicu iz apoteke. samo da vidim.tempuser wrote:Ja se jos uvijek drzim starog recepta, u onu bocicu sa kanafom sipam etericna ulja iz apoteke. Najcesce koristim narandzu, ponekad limun, jednom probao mentu, nako, bor preintenzivan. S vremena na vrijeme promjenim bocicu. Ako nista znam da su prirodni s obzirom na spekulacije da su industrijski mirisi nezdravi, za Wunderbaum su cak tvrdili da je kancerogen.

Ja kupujem u apoteci Pofalici (H. Cemerlica) i kod Katedrale.spree wrote:Meni glupo onu jelkicu po malo izvlaciti, zato je odmah otvorim i bude gotova za dan. Glupi su mi i ovi u konzervama, ko ce to ganjati ispod sjedišta, jos ako lupa
. I mene zanimaju ta eterična ulja. Haj da i to probam. U bilo kojoj apoteci se moze uzeti?
Svaki veci trzni centar ima ponudu etericnih ulja, a ko ima zivaca i malo smisla, moze napraviti lijep i trajan miris, kombinujuci ih zajedno. Ja maloorije u bingu na stupu testirao odtedjena ulja. Mislim da cu se usjoro baciti na posao.zdruzdjo wrote:hajde ne bilo ti mrsko uslikaj jednom bocicu iz apoteke. samo da vidim.tempuser wrote:Ja se jos uvijek drzim starog recepta, u onu bocicu sa kanafom sipam etericna ulja iz apoteke. Najcesce koristim narandzu, ponekad limun, jednom probao mentu, nako, bor preintenzivan. S vremena na vrijeme promjenim bocicu. Ako nista znam da su prirodni s obzirom na spekulacije da su industrijski mirisi nezdravi, za Wunderbaum su cak tvrdili da je kancerogen.
Nemaju sva etericna ulja isti sastav, one neke aromaterapije iz supermarketa znaju biti cista hemija. Ja sam u Lidlu naletio na garnituru sve zajedno sa onom posudom i stapicima, narandza, bor, lavanda, cimet i jos nesto, medjutim sve vjestacki. Treba procitati sastav. Ova iz apoteke su 1/1 prirodna, a cijena im je ista, s tim sto svako ulje ne kosta isto.konektovan wrote:Svaki veci trzni centar ima ponudu etericnih ulja, a ko ima zivaca i malo smisla, moze napraviti lijep i trajan miris, kombinujuci ih zajedno. Ja maloorije u bingu na stupu testirao odtedjena ulja. Mislim da cu se usjoro baciti na posao.zdruzdjo wrote:hajde ne bilo ti mrsko uslikaj jednom bocicu iz apoteke. samo da vidim.tempuser wrote:Ja se jos uvijek drzim starog recepta, u onu bocicu sa kanafom sipam etericna ulja iz apoteke. Najcesce koristim narandzu, ponekad limun, jednom probao mentu, nako, bor preintenzivan. S vremena na vrijeme promjenim bocicu. Ako nista znam da su prirodni s obzirom na spekulacije da su industrijski mirisi nezdravi, za Wunderbaum su cak tvrdili da je kancerogen.
tempuser wrote:Ja kupujem u apoteci Pofalici (H. Cemerlica) i kod Katedrale.spree wrote:Meni glupo onu jelkicu po malo izvlaciti, zato je odmah otvorim i bude gotova za dan. Glupi su mi i ovi u konzervama, ko ce to ganjati ispod sjedišta, jos ako lupa
. I mene zanimaju ta eterična ulja. Haj da i to probam. U bilo kojoj apoteci se moze uzeti?
Ma fus su one u bingu 100 % .. Pa meni evo jagoda neka s necim mirise vec 4 mjeseca.. Vani kupio..konektovan wrote:Mislm da su pljake il im je istekao rok. I jq uzeo visnju, dva dana mirisalo, i onda u kantu za smece.tempuser wrote:Kupio u Bingu 2 x Californian Scents i oba puta izlapilo dok si reko sta bi!